HWSW Informatikai Kerekasztal: Botrányos! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Botrányos!

#2381 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 12. 21:42

Idézet

Ez megint nézőpont kérdése, de én személyszerint egyiket sem nézem/olvasom, ha ez megnyugtat. :Đ Nekem megvan a saját véleményem mindenről/mindenkiről a saját tapasztalataim alapján, nem kell nekem az, hogy mások teletömjék a fejemet a légbőlkapott információkkal és a rengeteg baromsággal.
ez a normális Kép:-D
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#2382 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 12. 21:53

Hát egy kicsit elszaladt a ló, nemde?

Az ember kiteszi a lábát egyet filmezni, aztán meghülyültök? Szééép, mondhatom!

Kép
Kép
Kép

#2383 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 04. 12. 21:54

Idézet

részemről nem fordul elő többet.

#2384 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 12. 22:04

Idézet

Idézet

részemről nem fordul elő többet.
és khéérdezte valaki?KépKépKép Képbocs vicc volt csak, nem lehetett kihagyniKép
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#2385 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 12. 22:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Engem is kibaszottul irritál, hogy erről folyik a vita. Most jöhet a közhely hogy 'ha nem tetszik nem kell olvasni'. De én meg azt mondom, hogy benne van a szabályzatban, hogy NEM politizálunk. Főleg, nem úgy ahogy ezt ti lezavartátok itt. Egymásra mutogattok, hogy mekkora baromállat, és értelmetlenül ugyanazt fröcsögitek végig. Ez nem normális beszélgetés, csak a véleményetek ráerőszakolása a másikra. Undorító egy dolog, amit itt csináltatok.
csak egyesek nem látják a tényeket, ami pl tv-ben is benne van
Nem akarok belekötni, de pont a Tv a legnagyobb félrevezető és népbutító eszköz a világon.
hát mégis megbízhatóbb mint a kurucinfón v min:):Đ
Nem akarom folytatni csak szeretném megjegyezni mennyire útálom amikor valaki "hiteles és független" forrásnak titulájja a kuruczinfót, barikád és egyéb szélsőséges lapokat. Már a nevükből is láccik, hogy nem függetlenek.

A másik dolog amit szeretek: ha pölö megkérdezek egy árpádsávos turbómagyart, hogy "mit akartok a horvátoktól?" (a nagymagyaros zászlóval kapcsolatban) akkor mindjárt megkapom, hogy milyen anti-magyar vagyok meg hazaáruló meg stb. KépKép Röhej, U pičku materinu! :-D (Vajon mikor fognak rájönni ezek az emberek hogy semmiben sem különböznek a turbószlovákoktól vagy turbószerbektől?)
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#2386 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 04. 13. 06:49

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Engem is kibaszottul irritál, hogy erről folyik a vita. Most jöhet a közhely hogy 'ha nem tetszik nem kell olvasni'. De én meg azt mondom, hogy benne van a szabályzatban, hogy NEM politizálunk. Főleg, nem úgy ahogy ezt ti lezavartátok itt. Egymásra mutogattok, hogy mekkora baromállat, és értelmetlenül ugyanazt fröcsögitek végig. Ez nem normális beszélgetés, csak a véleményetek ráerőszakolása a másikra. Undorító egy dolog, amit itt csináltatok.
csak egyesek nem látják a tényeket, ami pl tv-ben is benne van
Nem akarok belekötni, de pont a Tv a legnagyobb félrevezető és népbutító eszköz a világon.
Nem akarom folytatni csak szeretném megjegyezni mennyire útálom amikor valaki "hiteles és független" forrásnak titulájja a kuruczinfót, barikád és egyéb szélsőséges lapokat. Már a nevükből is láccik, hogy nem függetlenek.

A másik dolog amit szeretek: ha pölö megkérdezek egy árpádsávos turbómagyart, hogy "mit akartok a horvátoktól?" (a nagymagyaros zászlóval kapcsolatban) akkor mindjárt megkapom, hogy milyen anti-magyar vagyok meg hazaáruló meg stb. KépKép Röhej, U pičku materinu! :-D (Vajon mikor fognak rájönni ezek az emberek hogy semmiben sem különböznek a turbószlovákoktól vagy turbószerbektől?)
Hee ez jó :)
Szerintem sose fognak rájönni, sőt 4 év múlva a szeretett pártjuk kerül hatalomra... na akkor lesz majd "szép világ" (de erről nem is akarok többet írni, pedig oldalakat tudnék. ez a saját véleményem) Kép

#2387 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 13. 07:03

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hee ez jó :)
Szerintem sose fognak rájönni, sőt 4 év múlva a szeretett pártjuk kerül hatalomra... na akkor lesz majd "szép világ" (de erről nem is akarok többet írni, pedig oldalakat tudnék. ez a saját véleményem) Kép
ezért írtam tegnap az "epikusban", hogy egyelőre nincs tapasztalatuk és tudásuk kormányozni. Ezzel a politikai mentalitásal megnyertek egy - a társadalom szegényebb és elkeseredettebb- rétegét, de ha 4 év múlva nyerni akarnak, ahhoz ember kell és a jobb módú, értelmesebb réteget is meg kell nyerni. Ehhez viszont az kell, hogy a politikájukon változtassanak.

#2388 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 04. 13. 07:07

Így sose lesz vége, ha mindig valaki úgy gondolja, hogy van még hozzáfűznivalója. Szerintem zárjátok már le végre. Kormányváltás volt, hát most lássuk, lehet villantani. Ennyi. Ettől többet beszélni erről itt nem kell szerintem. Főleg nem vizionálni, hogy mi lesz 4 év múlva.... Volt már nekünk igenjobbos parlamenti pártunk a MIÉP személyében. Majd a tettek eldöntik, lehet e erősödni tovább, vagy elhal ez is mint az a mozgalom.
No látjátok csak én is írtam még egy véleményt.... de ha gondoljátok törlöm!
Kép
Kép
Kép

#2389 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 07:20

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hee ez jó :Đ
ezért írtam tegnap az "epikusban", hogy egyelőre nincs tapasztalatuk és tudásuk kormányozni. Ezzel a politikai mentalitásal megnyertek egy - a társadalom szegényebb és elkeseredettebb- rétegét, de ha 4 év múlva nyerni akarnak, ahhoz ember kell és a jobb módú, értelmesebb réteget is meg kell nyerni. Ehhez viszont az kell, hogy a politikájukon változtassanak.
Nagyon igaz. Sokan a szegénység, a munkanélküliség miatt menekült a Jobbikhoz, mivel a többi pártban csalódtak, de ha a Fidesz jól csinálja a dolgokat, ha tényleg jobbra fordulnak a dolgok, akkor sokan visszamennek a Fideszhez. A Jobbiknak akkor lesz esélye még több szavazóra négy év múlva, ha a Fidesz mindent elcsesz vagy ha abbahagyják a mostani idióta hozzáállásukat sok doloban és rájönnek, hogy kultúráltan, értelmesen is lehet politizálni nem kell gyűlölet keltéssel szítani az érzelmeket. Sok hülye van sajnos köztük, de azért akad köztünk normális fej is. Az m1-n pl a listavezetőjük tök értelmes dolgokat mondott. Viszont ha megpuhulnak akkor meg lehet, hogy a bőrfejű, nagy magyarországos, vesszen trianonos, fradi meccsen b-közép réteg fog elpártolni tőlük.
Őszintén, Anyám és a feleségem is rájuk akart szavazni, de lebeszéltem őket, mivel addig amíg olyan nézeteket képviselnek ami arra buzdít, hogy űzzük el a zsidókat, öljük meg a cigókat, amíg egy bíróság által betiltott gárdával szimpatizálnak, ami molotovkoktél dobáló tagok vannak köztük, nos addig nem számíthatnak a jóindulatomra.

#2390 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 07:27

Idézet

Így sose lesz vége, ha mindig valaki úgy gondolja, hogy van még hozzáfűznivalója. Szerintem zárjátok már le végre. Kormányváltás volt, hát most lássuk, lehet villantani. Ennyi. Ettől többet beszélni erről itt nem kell szerintem. Főleg nem vizionálni, hogy mi lesz 4 év múlva.... Volt már nekünk igenjobbos parlamenti pártunk a MIÉP személyében. Majd a tettek eldöntik, lehet e erősödni tovább, vagy elhal ez is mint az a mozgalom.
No látjátok csak én is írtam még egy véleményt.... de ha gondoljátok törlöm!
Bocs, igazad van. Abba is hagytam. Ennyi kívánkozott ki belőlem. Egyébként nem az a baj a politizálással, hogy beszélünk róla, hanem az, hogy sokan elkezdenek sarat dobálni. Amíg értelmes emberek beszélgetnek addig nem gond, de sajnos igazad van és hamar elszabadulnak az indulatok.

#2391 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 13. 07:36

De most komolyan. Ez a topik miről szól? Mit lehet itt és mit nem? Ha valaki ír vagy linkel egy botrányos történetet/eseményt, akkor az azt követő júzer hsz-e már politikai tartalmú.

#2392 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 07:55

NA ez az igazi botrány:
Az új Splinter Cell-ben a single player módot 5, azaz öt óra alatt ki lehet tolni.

Ennél még egy Happy Tree Friends maraton is hosszabb.

#2393 Felhasználó inaktív   Circa001 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 09:16

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nagyon igaz. Sokan a szegénység, a munkanélküliség miatt menekült a Jobbikhoz, mivel a többi pártban csalódtak, de ha a Fidesz jól csinálja a dolgokat, ha tényleg jobbra fordulnak a dolgok, akkor sokan visszamennek a Fideszhez. A Jobbiknak akkor lesz esélye még több szavazóra négy év múlva, ha a Fidesz mindent elcsesz vagy ha abbahagyják a mostani idióta hozzáállásukat sok doloban és rájönnek, hogy kultúráltan, értelmesen is lehet politizálni nem kell gyűlölet keltéssel szítani az érzelmeket. Sok hülye van sajnos köztük, de azért akad köztünk normális fej is. Az m1-n pl a listavezetőjük tök értelmes dolgokat mondott. Viszont ha megpuhulnak akkor meg lehet, hogy a bőrfejű, nagy magyarországos, vesszen trianonos, fradi meccsen b-közép réteg fog elpártolni tőlük.
Őszintén, Anyám és a feleségem is rájuk akart szavazni, de lebeszéltem őket, mivel addig amíg olyan nézeteket képviselnek ami arra buzdít, hogy űzzük el a zsidókat, öljük meg a cigókat, amíg egy bíróság által betiltott gárdával szimpatizálnak, ami molotovkoktél dobáló tagok vannak köztük, nos addig nem számíthatnak a jóindulatomra.
Szerintem az a botrányos, hogy nem tájékozódnak az emberek és a médiából szerzik a hamis információkat, mint ahogy látom Te is teszed! Nézz körül internetországban és rájössz, hogy valótlan dolgokat állítasz!
Áruld el kérlek, mert tényleg kíváncsi vagyok, hogy a Jobbik mikor beszélt arról, hogy "űzzük el a zsidókat, öljük meg a cigókat". A gárdától is csak a kevés intelligenciával rendelkező egyének félnek. Média által bemocskolt mozgalom.
Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni kire szavaz és az, hogy lebeszéltél valakit azzal nem kéne így dicsekedni. Örülj neki győzött a Fidesz, de nem sok választja el Őket a volt kormánytól. (Gondolok itt a mutyizásokra) Majd rájön mindenki.
puruttya

#2394 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 13. 09:27

Idézet

De most komolyan. Ez a topik miről szól? Mit lehet itt és mit nem? Ha valaki ír vagy linkel egy botrányos történetet/eseményt, akkor az azt követő júzer hsz-e már politikai tartalmú.
Egy gamer fórumon, kb. arról kéne szólnia ennek a totyiknak, amit a hsz-edet követő Scoo hozzászólás tartalmaz. Kép

Csak, hogy ne legyen off...
Most akkor az a Stimulus tényleg pénzbe fog kerülni a PS-eseknek meg a PC-seknek? Mert ha jól tudom Boxon csak 1200 pont volt, de valami olyat olvastam valakitől, hogy '1200 pont az ~ 5 $' ... tehát ezeknek a pontoknak már pénz értéke is van? Kép 'Sry ha hülye kérdést teszek fel, csak nem konyítok a konzolokhoz.

#2395 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 09:28

Idézet

Idézet

Egy gamer fórumon, kb. arról kéne szólnia ennek a totyiknak, amit a hsz-edet követő Scoo hozzászólás tartalmaz. Kép

Most akkor az a Stimulus tényleg pénzbe fog kerülni a PS-eseknek meg a PC-seknek? Mert ha jól tudom Boxon csak 1200 pont volt, de valami olyat olvastam valakitől, hogy '1200 pont az ~ 5 $' ... tehát ezeknek a pontoknak már pénz értéke is van? Kép 'Sry ha hülye kérdést teszek fel, csak nem konyítok a konzolokhoz.
A pontokat pénzért lehet vásárolni, 1200 M$ pont megfelel 15$-nak Kép

#2396 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 13. 09:31

Idézet

Idézet

Köszi a választ. :Đ Ja és tényleg 15$ nem pedig 5$ ... csak még reggel van. Kép

#2397 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 09:33

Idézet

Idézet

Idézet

igyá egy kávét Kép

#2398 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 04. 13. 09:36

Idézet

Idézet

Idézet

igyá egy kávét Kép
Én a C-vitamin híve vagyok. Kép

#2399 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 09:36

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

igyá egy kávét Kép
Én a C-vitamin híve vagyok. Kép
Az se rossz! én a koffeint szolgálom Kép

#2400 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 04. 13. 10:06

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem az a botrányos, hogy nem tájékozódnak az emberek és a médiából szerzik a hamis információkat, mint ahogy látom Te is teszed! Nézz körül internetországban és rájössz, hogy valótlan dolgokat állítasz!
Áruld el kérlek, mert tényleg kíváncsi vagyok, hogy a Jobbik mikor beszélt arról, hogy "űzzük el a zsidókat, öljük meg a cigókat". A gárdától is csak a kevés intelligenciával rendelkező egyének félnek. Média által bemocskolt mozgalom.
Szerintem mindenkinek szíve joga eldönteni kire szavaz és az, hogy lebeszéltél valakit azzal nem kéne így dicsekedni. Örülj neki győzött a Fidesz, de nem sok választja el Őket a volt kormánytól. (Gondolok itt a mutyizásokra) Majd rájön mindenki.
Mivel meg lettem szólítva ezért reagálok rá. Tudnék rá jó sokat, okosat, értelmeset, elmesélni az elmúlt harminc évemet, hogy honnan szoktam szedni az infokat, de úgyis csak csúf szavak jönnének vissza rá. De mivel megbeszéltük, hogy nem fogunk sárt dobálni és egymás pofájába köpködni a nyálat, ezért csak ennyit írok erre:
A Jobbik választás záró buliján miután a listavezetőjük beszélt elénekelték a Himnuszt. Szép dolog. Kár, hogy előtte beordították, hogy "Vigyázz! Jobbra át! Tisztelegj!"
Köszönöm szépen, nincs több mondanivalóm.

Kérlem légy te is okos és ne reagálj erre. Nincs értelme. Te hiszel valamiben és ez szép dolog. Én is megvédem az Avatart bárki támadja :Đ

Ui: én az összes pártban csalódtam, még az újakban is. Nem vagyok egyik párt fanboya sem. Mindössze annyit szeretnék, hogy kishazánk szekere végre szépen guruljon. De azon kivül, hogy befizetem az adót és, hogy elmegyek párévente szavazni sokat nem tehetek ez ügyben, bármennyire is koptatom a billentyűzetet.

Ha nagyon akarsz vitatkozni, akkor azt privátba tedd, de jobb lenne ha úgy sem.

Téma megosztása:

• (139 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.