

Elküldve: 2009. 10. 21. 16:38
Elküldve: 2009. 10. 21. 19:02
Idézet
http://www.tuza.hu/r...ac_steak_2.html
http://www.tuza.hu/r...ac_steak_3.html
http://www.tuza.hu/r...rveg_lazac.html
Az ne zavarjon hogy ezek lazac receptek, tengeri hal is jó hozzá!
(daveout nyugi a titkos receptemet még nem sütöm el. Elkészítjük, fotódokumentáljuk, s csak aztán teszem közkinccsé! BESZARTOK olyan finom lesz!
Elküldve: 2009. 10. 21. 20:01
Elküldve: 2009. 10. 21. 20:05
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 21. 20:11
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 21. 21:58
Idézet
Tékidízefallá
Lassan járj, tovább érsz
Visszaolvastál? Menüsor megfelel?
Elküldve: 2009. 10. 21. 22:02
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 22. 07:51
Idézet
Idézet
hogy a ]]đí$ߣđĐ]&@{Đ[đĐ]]]đí$ߣđĐ csába szarjunk be tőle, ha meg sem kóstólhatjuk?!
na mindegy, elég vastag, lehet éppen, véletlenül...arra fogok járni...esetleg benézek...
Elküldve: 2009. 10. 22. 17:06
Idézet
Idézet
Idézet
hogy a ]]đí$ߣđĐ]&@{Đ[đĐ]]]đí$ߣđĐ csába szarjunk be tőle, ha meg sem kóstólhatjuk?!
na mindegy, elég vastag, lehet éppen, véletlenül...arra fogok járni...esetleg benézek...
No ha le lesz értékelve a lazac, akkor veszek majd többet, ozt egyszer te is megízlelheted Az a gáz hogy most is le volt értékelve, de 3000,-/kg-ról 2450,-/kg-ra És az még így is drága kaja. Majd ha 1800-1900,-/kg lesz, betankolok. Veszek vagy 5 db-ot (2-3kg/hal)
Elküldve: 2009. 10. 26. 07:37
Elküldve: 2009. 10. 26. 09:24
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 29. 09:08
Elküldve: 2009. 11. 01. 11:19
Van egy újabb szerzeményem: egy chili fa ! ! ! Egyelőre még kint, aztán most hogy állandósulnak a fagyok, behozom majd...aztán szépen lassan lekókad, akkor levágom a terméseit, és kiszárítom őket. Ám addig is fogyasztható!
Úgyhogy norb-Bögöly készüljetek: szerdán ez lesz a pizza feltét
Elküldve: 2009. 11. 02. 17:14
Idézet
Van egy újabb szerzeményem: egy chili fa ! ! ! Egyelőre még kint, aztán most hogy állandósulnak a fagyok, behozom majd...aztán szépen lassan lekókad, akkor levágom a terméseit, és kiszárítom őket. Ám addig is fogyasztható!
Úgyhogy norb-Bögöly készüljetek: szerdán ez lesz a pizza feltét
Elküldve: 2009. 11. 02. 20:30
Idézet
Idézet
Van egy újabb szerzeményem: egy chili fa ! ! ! Egyelőre még kint, aztán most hogy állandósulnak a fagyok, behozom majd...aztán szépen lassan lekókad, akkor levágom a terméseit, és kiszárítom őket. Ám addig is fogyasztható!
Úgyhogy norb-Bögöly készüljetek: szerdán ez lesz a pizza feltét
Elküldve: 2009. 11. 02. 20:40
Elküldve: 2009. 11. 02. 20:44
Idézet
Pfff nem. Én pizzaszósz szoktam használni, ilyen kapható a boltban tubusosan. Egyéb fűszernek oregano-t szoktam még használni. Tehát megkenem a tésztát a szósszal, amibe keverhetsz erőspistát is ha épp lángolva szereted. Megszórom oreganoval (amit ugyan nem éppen erre van kitalálva, de én nagyon szeretem az ízét így) aztán sajt (igen-igen, nem felülre megy a sajt, hanem alulra. Így nem képez burkot a feltéten, ami nem lesz olyan forró ezáltal, hogy szétégesse az arcberendezésed) rá a feltét, és a végén a tetejére egy kis (KEVÉS) sajt (nagylyukú reszelőn reszelve) dísznek, ami majd rápirol a tetejére.
Nagyjából ennyi...bár holnap úgy rendeljük
Elküldve: 2009. 11. 02. 20:48
Idézet
Elküldve: 2009. 11. 02. 20:56
Idézet
Idézet
Pfff nem. Én pizzaszósz szoktam használni, ilyen kapható a boltban tubusosan. Egyéb fűszernek oregano-t szoktam még használni. Tehát megkenem a tésztát a szósszal, amibe keverhetsz erőspistát is ha épp lángolva szereted. Megszórom oreganoval (amit ugyan nem éppen erre van kitalálva, de én nagyon szeretem az ízét így) aztán sajt (igen-igen, nem felülre megy a sajt, hanem alulra. Így nem képez burkot a feltéten, ami nem lesz olyan forró ezáltal, hogy szétégesse az arcberendezésed) rá a feltét, és a végén a tetejére egy kis (KEVÉS) sajt (nagylyukú reszelőn reszelve) dísznek, ami majd rápirol a tetejére.
Nagyjából ennyi...bár holnap úgy rendeljük