HWSW Informatikai Kerekasztal: GastroNauta - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GastroNauta

#121 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 21. 16:38

Hallo James. tudnál nekem 1 jó kis ötletet adni hogyan készítsem ela tengeri hal filémet?Kép egyszerű dologra gondoltam panir nélkül olajban csak mien fűszereket használjak meg hasonlók :Đ
PSN: NikonKristof

#122 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 10. 21. 19:02

Idézet

Hallo James. tudnál nekem 1 jó kis ötletet adni hogyan készítsem ela tengeri hal filémet?Kép egyszerű dologra gondoltam panir nélkül olajban csak mien fűszereket használjak meg hasonlók :Đ

http://www.tuza.hu/r...ac_steak_2.html

http://www.tuza.hu/r...ac_steak_3.html

http://www.tuza.hu/r...rveg_lazac.html

Az ne zavarjon hogy ezek lazac receptek, tengeri hal is jó hozzá!

(daveout nyugi a titkos receptemet még nem sütöm el. Elkészítjük, fotódokumentáljuk, s csak aztán teszem közkinccsé! :-D BESZARTOK olyan finom lesz! :)

Kép
Kép
Kép

#123 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 20:01

Ámen Atyám! Indulásra készen állunk! Holnap remélem gyorsan letudom a melót...aztán Lecgó! Biztos ami biztos 2 GPS is van! Bár akad a verdába szivargyújtó, nem úgy mint egy tuning wareszba! Már Anettának is viszket a pi**ája! mennénk már, mennénk már, MENNÉNK MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!

#124 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 20:05

Idézet

Ámen Atyám! Indulásra készen állunk! Holnap remélem gyorsan letudom a melót...aztán Lecgó! Biztos ami biztos 2 GPS is van! Bár akad a verdába szivargyújtó, nem úgy mint egy tuning wareszba! Már Anettának is viszket a picsája! mennénk már, mennénk már, MENNÉNK MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!
Azért sosem fogod elfelejtetni a wareszos álomutat! Kép

#125 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 21. 20:11

Idézet

Idézet

Ámen Atyám! Indulásra készen állunk! Holnap remélem gyorsan letudom a melót...aztán Lecgó! Biztos ami biztos 2 GPS is van! Bár akad a verdába szivargyújtó, nem úgy mint egy tuning wareszba! Már Anettának is viszket a picsája! mennénk már, mennénk már, MENNÉNK MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!
Örökre bevésődött az agyamba! Néha éjszakánként ordítva ugrok fel az ágyból, markolva a lepedőt, megizzadva térek észhez....ez csak álom volt! És mégsem!

#126 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 21. 21:58

Idézet

Ámen Atyám! Indulásra készen állunk! Holnap remélem gyorsan letudom a melót...aztán Lecgó! Biztos ami biztos 2 GPS is van! Bár akad a verdába szivargyújtó, nem úgy mint egy tuning wareszba! Már Anettának is viszket a pi**ája! mennénk már, mennénk már, MENNÉNK MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR!

Tékidízefallá :Đ

Lassan járj, tovább érsz :-D

Visszaolvastál? Menüsor megfelel?

Kép
Kép
Kép

#127 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 21. 22:02

Idézet

Idézet

Idézet

Örökre bevésődött az agyamba! Néha éjszakánként ordítva ugrok fel az ágyból, markolva a lepedőt, megizzadva térek észhez....ez csak álom volt! És mégsem!
Úgy érzem, nem szívesen emlékszel vissza a történtekre Kép Azért nézz be a GKtali topicba. Van ott egy jó kép. Legközelebb, ha megyünk valahová így együtt és ismét a waresszal, akor már lesz benne szivargyújtó. Kép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#128 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 10. 22. 07:51

Idézet

Idézet

(daveout nyugi a titkos receptemet még nem sütöm el. Elkészítjük, fotódokumentáljuk, s csak aztán teszem közkinccsé! :Đ BESZARTOK olyan finom lesz! :-D

hogy a ]]đí$ߣđĐ]&@{Đ[đĐ]]]đí$ߣđĐ csába szarjunk be tőle, ha meg sem kóstólhatjuk?! Kép

na mindegy, elég vastag, lehet éppen, véletlenül...arra fogok járni...esetleg benézek...KépKép

#129 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 22. 17:06

Idézet

Idézet

Idézet

(daveout nyugi a titkos receptemet még nem sütöm el. Elkészítjük, fotódokumentáljuk, s csak aztán teszem közkinccsé! :Đ BESZARTOK olyan finom lesz! :-D

hogy a ]]đí$ߣđĐ]&@{Đ[đĐ]]]đí$ߣđĐ csába szarjunk be tőle, ha meg sem kóstólhatjuk?! Kép

na mindegy, elég vastag, lehet éppen, véletlenül...arra fogok járni...esetleg benézek...KépKép

No ha le lesz értékelve a lazac, akkor veszek majd többet, ozt egyszer te is megízlelheted :) Az a gáz hogy most is le volt értékelve, de 3000,-/kg-ról 2450,-/kg-ra És az még így is drága kaja. Majd ha 1800-1900,-/kg lesz, betankolok. Veszek vagy 5 db-ot (2-3kg/hal)

:)

Kép
Kép
Kép

#130 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 26. 07:37

Ma este valószínűsíthetően képekkel illusztrált receptem is fent lesz a neten, a hétvégén elkészített Finn Lazac-ról.
Addigis egy kis ízelítő:
A halat besózás után, hűvös helyen pihentetni kell 4-5 órát, letakarva (becsomagolva, dobozba zárva) hogy ki ne száradjon. Lehet ezt hűtőben, vagy kamrában. Nekünk hétvégén a kamraként is funkcionáló egyik mosdó jutott :Đ Ennél gusztusosabb helyet nem is találhattunk volna.
Kép
Kép
Kép
Kép

#131 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 26. 09:24

Idézet

Ma este valószínűsíthetően képekkel illusztrált receptem is fent lesz a neten, a hétvégén elkészített Finn Lazac-ról.
Addigis egy kis ízelítő:
A halat besózás után, hűvös helyen pihentetni kell 4-5 órát, letakarva (becsomagolva, dobozba zárva) hogy ki ne száradjon. Lehet ezt hűtőben, vagy kamrában. Nekünk hétvégén a kamraként is funkcionáló egyik mosdó jutott :Đ Ennél gusztusosabb helyet nem is találhattunk volna.
Kép
hát mondom ezmiez:D james megcsináltam a halas receptedetKépjóvolt
PSN: NikonKristof

#132 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 10. 26. 09:28

Idézet

james megcsináltam a halas receptedetKépjóvolt
Örülök ha ízlett!
Kép
Kép
Kép

#133 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 29. 09:08

Ezt a lazac cuccot én is kóstoltam igaz csak másnaposan de még úgy is nagyon príma volt. Krumplisaláta is megy hozzá. Csak ajánlanni tudom. Ha összeszedem a gondolataimat leírom a paradicsomos rizs receptemet csak kéne egy fotoaparat a képeknek.Kép

#134 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 01. 11:19

Van egy újabb szerzeményem: egy chili fa ! ! ! :Đ Egyelőre még kint, aztán most hogy állandósulnak a fagyok, behozom majd...aztán szépen lassan lekókad, akkor levágom a terméseit, és kiszárítom őket. Ám addig is fogyasztható! :-D
Úgyhogy norb-Bögöly készüljetek: szerdán ez lesz a pizza feltét :)

Kép

Kép
Kép
Kép

#135 Felhasználó inaktív   Bbogesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 17:14

Idézet

Van egy újabb szerzeményem: egy chili fa ! ! ! :Đ Egyelőre még kint, aztán most hogy állandósulnak a fagyok, behozom majd...aztán szépen lassan lekókad, akkor levágom a terméseit, és kiszárítom őket. Ám addig is fogyasztható! :-D

Jól hangzik és jól is néz ki Majd Norb-al leteszteljük. Jó lesz már egy kis chillis gyááááheeeeee Kép

#136 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 02. 20:30

Idézet

Idézet

Jól hangzik és jól is néz ki Majd Norb-al leteszteljük. Jó lesz már egy kis chillis gyááááheeeeee Kép
Készíts be otthonra a slozira egy hidegvizes szivacsot. Kelleni fog!
Kép
Kép
Kép

#137 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 20:40

Hallod james tudsz vmi jó kis pizza fűszert? Ugy értem h ilyen keverékekből (só, bors, paprika stb.)
Kép

#138 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 02. 20:44

Idézet

Hallod james tudsz vmi jó kis pizza fűszert? Ugy értem h ilyen keverékekből (só, bors, paprika stb.)

Pfff nem. Én pizzaszósz szoktam használni, ilyen kapható a boltban tubusosan. Egyéb fűszernek oregano-t szoktam még használni. Tehát megkenem a tésztát a szósszal, amibe keverhetsz erőspistát is ha épp lángolva szereted. Megszórom oreganoval (amit ugyan nem éppen erre van kitalálva, de én nagyon szeretem az ízét így) aztán sajt (igen-igen, nem felülre megy a sajt, hanem alulra. Így nem képez burkot a feltéten, ami nem lesz olyan forró ezáltal, hogy szétégesse az arcberendezésed) rá a feltét, és a végén a tetejére egy kis (KEVÉS) sajt (nagylyukú reszelőn reszelve) dísznek, ami majd rápirol a tetejére.

Nagyjából ennyi...bár holnap úgy rendeljük :Đ

Kép
Kép
Kép

#139 Felhasználó inaktív   kinderbalu 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 20:48

Idézet

pizza sütöde?:-D amúgy pizzaszósznak én házi készítésű salsa-t szoktam használni (érdemes kipróbálni). nagyon finom. mondjuk tortilla-val ugye mégfinomabb. imádom.

#140 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 02. 20:56

Idézet

Idézet

Pfff nem. Én pizzaszósz szoktam használni, ilyen kapható a boltban tubusosan. Egyéb fűszernek oregano-t szoktam még használni. Tehát megkenem a tésztát a szósszal, amibe keverhetsz erőspistát is ha épp lángolva szereted. Megszórom oreganoval (amit ugyan nem éppen erre van kitalálva, de én nagyon szeretem az ízét így) aztán sajt (igen-igen, nem felülre megy a sajt, hanem alulra. Így nem képez burkot a feltéten, ami nem lesz olyan forró ezáltal, hogy szétégesse az arcberendezésed) rá a feltét, és a végén a tetejére egy kis (KEVÉS) sajt (nagylyukú reszelőn reszelve) dísznek, ami majd rápirol a tetejére.

Jaja...énis igy szoktam ám, csak már unom a boltit, gondoltam kipróbálok vmi házit...
Kép

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.