Diablo 3
Elküldve: 2009. 01. 16. 20:57
A Diablo III közösségi-menedzsere,Bashiok,újabb információkat árult el a WoW fejlesztők legújabb,fejlesztés alatt álló játékáról.Bashiok kiemelte hogy a user interface tervezéséért kizárólag a Diablo-Team felelős,és semmi sem lesz kölcsönözve a World of Warcraftból,sem pedig a kiadó többi játékából.Abból az interfaceből amit eddig láttunk állítólag majdnem mindent lecseréltek,felújítottak,így még számíthatunk meglepetésekre ezen a téren.Eddig nincs számba véve a DirectX 10 alkalmazása a játékban,de ha netán a fejlesztés során mégis úgy döntenének hogy a játék támogatni fogja a Shader Model 4.0-et,az akkor nem lenne feltétlen követelmény.Mivel a Blizzard nemrég lemondott a másolásvédelemről a DRM felbukkanására sem kell számítani a programban,így a Battle.net-re marad a kalózok elhárítása.A múltkori pletykákat is cáfolta Bashiok,mivel még nem létezik egy megerősített megjelenési dátum a játékhoz,még a kiadó sem tudja pontosan mikor lesz készen a játék.Így óvva intenek az előrendeléstől mivel az online áruházak oldalain lévő dátumok csak spekulciók,így a boltok nem tudnak pontos kiszállítást garantálni.
Elküldve: 2009. 02. 04. 15:32
Most már egy ideje tombol a Diablo III színes-sötét háborúja,ami a fejlesztők és a rajongók között folyik,de ma úgy látszik egy "Epic Win" kép párost sikerült beillesztenie a játék közösségi menedzserének,ami kifejezi a Blizzard véleményét a helyzetről.Konkrétan arról szólnak a képek hogy a játékban egy egyszarvú van ami szivárványt sz*rik,és egy bónusz "szeretet" mérő is látható.

Elküldve: 2009. 03. 09. 19:24
Most nézem hogy állítólag tudni már a dátumot meg a követelményeket a játékhoz.Valszeg nem igaz.
December 24 a megjelenési dátum?Álmunkban.Nem hinném hogy a Blizzard pont Karácsonykor akárná elkezdeni forgalmazni a játékot.
Processzor: 1.4GHz CPU.
RAM: 1Gb
Video: 128Mb video káryta Dx9
HDD: 4-8GB
Hamisak tuti.
December 24 a megjelenési dátum?Álmunkban.Nem hinném hogy a Blizzard pont Karácsonykor akárná elkezdeni forgalmazni a játékot.
Hamisak tuti.
Elküldve: 2009. 03. 09. 20:13
Idézet
Most nézem hogy állítólag tudni már a dátumot meg a követelményeket a játékhoz.Valszeg nem igaz.
Hamisak tuti.
Hamisak tuti.

Elküldve: 2009. 03. 17. 16:27
Remélem kijön addigra de belefér egy hónap csúszás is. Még elviselem:P
Nagyon remélem hogy nem lesz brutális gépigénye......
Nagyon remélem hogy nem lesz brutális gépigénye......
Ps3 ID: Dew999
Elküldve: 2009. 03. 21. 20:21
Bekell szereznem a játékot megőrültem a régebbi részekért . Már csak könyveket kell levadásznom ha ez meglessz .
69. hsz 2009. március.

Elküldve: 2009. 03. 22. 17:02
Megjelent az új Battle.net.Ez mind jó és szép,de nem tudja valaki mire jó a manedzselés?Mert én a jó öreg Diablo 2-ömet raktam fel és leakart hozzá tölteni egy 1.5 GB-os valamit.:)Erősen kétlem,hogy ez patch akart lenni.Mire jó ez az egész?
Elküldve: 2009. 03. 22. 21:25
Idézet
Idézet
legalább linkelnél te hülye!

"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."
Elküldve: 2009. 03. 22. 21:31
Idézet
Idézet
Idézet
legalább linkelnél te hülye!

ja és a hülyézést nem bántásnak szántam bocs

Elküldve: 2009. 03. 27. 16:18
Szerintetek EZ milyen kari ezen a képen?Mert hogy senem Wizard se nem Withc Doktor és Barbárnak se nagyon nézzem...Csak nem véletlenül lefényképeztek egyet a maradék két kari közül?Bár elég régi kép nem tudom...Olyan Paladinnak tünik...De remélem nem lesz benne több régi kari,legyenek újjak!
Elküldve: 2009. 03. 31. 17:01
Idézet
Szerintetek EZ milyen kari ezen a képen?Mert hogy senem Wizard se nem Withc Doktor és Barbárnak se nagyon nézzem...Csak nem véletlenül lefényképeztek egyet a maradék két kari közül?Bár elég régi kép nem tudom...Olyan Paladinnak tünik...De remélem nem lesz benne több régi kari,legyenek újjak!
Elküldve: 2009. 04. 20. 23:08
Idézet
De amúgy ugye nem csak 3 kaszt lesz a játékban?! Ugye nem?!

Amúgy valakinek nincs kedve a D2 vel játszani mostanság? Nekem megjött a kedvem.
Elküldve: 2009. 05. 17. 10:56
Idézet
Amúgy valakinek nincs kedve a D2 vel játszani mostanság? Nekem megjött a kedvem.

Elküldve: 2009. 07. 05. 10:40
A Diablo III sem fog rendelkezni LAN támogatással, már meg lett erősítve .
Battle.net kell ismételten ha játszani akarunk.Kíváncsi leszek az mennyire hat ki majd az eladásokra, páran már panaszkodtak.

Battle.net kell ismételten ha játszani akarunk.Kíváncsi leszek az mennyire hat ki majd az eladásokra, páran már panaszkodtak.
Elküldve: 2009. 07. 05. 11:01
Idézet

S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 07. 05. 11:19
Idézet