HWSW Informatikai Kerekasztal: Ki, melyik filmet várja a legjobban? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ki, melyik filmet várja a legjobban?

#921 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 26. 18:41

Idézet

Idézet

Nem lehet, hogy a Postallal kevered össze, ami augusztus 11-én startol amerika teljes 4 mozijában és európában nemtom hányban?
Hát én a Wikin szoktam nézni ott mindig jó megjelenést adtak eddig,és a Far Cry au.1-re van kiirva.
Akkor biztos igazadad van, bocs. Kép

#922 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 26. 19:46

Ma elmentem az új X-aktákra, ami borzasztó volt. Néhol már ordítottam volna olyan szar volt...de mindegy most ezt hagyjuk. mutatták a Max Payne előzetesét, ami nagyon jó volt. Teljesen olyan volt a hangulata mint anno a játéknak.Kép Már nagyon várom...még idén mozikba lesz ugye?

U.I.: Az X-akátk filmet pedig messziről kerüljétek,.KépKép

#923 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 07. 26. 19:47

Idézet

Ma elmentem az új X-aktákra, ami borzasztó volt. Néhol már ordítottam volna olyan szar volt...de mindegy most ezt hagyjuk. mutatták a Max Payne előzetesét, ami nagyon jó volt. Teljesen olyan volt a hangulata mint anno a játéknak.Kép Már nagyon várom...még idén mozikba lesz ugye?

EBBEN VISZONT msot ért velem egyet ÉN MONDTAM, H RITKA SZAR LESZ

#924 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 26. 19:51

Idézet

Idézet

De ennyire? Azt se érdemelné meg hogy vetítsék. UFÓ? Áhh minek az, ha egyszer van egy pedofil pap meg egy csávó aki szereveket lop. Meg kétfejű kutyák. ENNYI VOLT A MISZTIKUS SZÁL!!!!. ennyi. Én meg vártam valami csattanót a végére, hogy Mulder rátalál a hugára vagy valami de nem!!! Még a zene se volt eredeti a kurva élet, feldolgozás az egészKépKépKépKép

#925 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 26. 19:56

Idézet

Idézet

Idézet

De ennyire? Azt se érdemelné meg hogy vetítsék. UFÓ? Áhh minek az, ha egyszer van egy pedofil pap meg egy csávó aki szereveket lop. Meg kétfejű kutyák. ENNYI VOLT A MISZTIKUS SZÁL!!!!. ennyi. Én meg vártam valami csattanót a végére, hogy Mulder rátalál a hugára vagy valami de nem!!! Még a zene se volt eredeti a kurva élet, feldolgozás az egészKépKépKépKép
Énis így ültem be a moziba, h rábukkannak vmi természetfelettire vagy vmi agykiszívós de semmi hatalmas csalódásKép

#926 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 26. 20:26

a Sin City folytatásokat elvileg trilógia lesz

#927 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 26. 22:43

GOW Kép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#928 Felhasználó inaktív   LaraCopf 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 27. 15:37

A The Dark Knight-ot esetleg látta már valaki?Sin City-ből trilógia?Erről még nem is hallottam...2. rész mikor jön?

#929 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 27. 16:49

Idézet

A The Dark Knight-ot esetleg látta már valaki? Sin City-ből trilógia?Erről még nem is hallottam...2. rész mikor jön?
pedig ígyvan az imdb-n is fent van a 2 és a 3 is szal ez már trilógia

#930 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 13:41

X-Men Origins: Wolverine trailer

Nincs mit hozzáfűzni!

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#931 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 07. 28. 13:52

Idézet

X-Men Origins: Wolverine trailer

Nincs mit hozzáfűzni!

Huuuuu ez marha jó lesz! Hugh Jackman-t amúgy is bírom, nemcsak az ilyen akciófilmjei alapján. Nagyon jó drámai színész is. De ez az X-men film eszméletlen látványos, és remélhetőleg betölti majd az űrt, hisz a trilógia úgy kezdődik hogy ez a szerencsétlen Rozsomák csak kallódik a világban, de nemtudja mi van vele. Kíváncsi vagyok kiderül e hogy miért nem tudja... :Đ

Az mondjuk azért durva volt hogy elmocizik a Hammer mellett, és egy pofonjától megborul a hammer :-D Kicsit sok a jóból :)

Kép
Kép
Kép

#932 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 13:58

Mielőtt elkezdték volna vetíteni az X-aktákat a moziban ( uristen de rossz volt: "Sculy ne add fel!!! Szükségem van rád" És ez ment hogy igen nem igen nem igen nem...MI EZ? EZ NEM X-AKTÁK!!!!) leadták a Max Payne trailerét. Hú nagyon király lesz remélem :Đ mikor fogják vetíteni? Csak eggyel volt bajom: Azok a repülő szörnyek mik? Vagy ezek a hallucinációs részbe voltak?

#933 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 14:02

Idézet

Az mondjuk azért durva volt hogy elmocizik a Hammer mellett, és egy pofonjától megborul a hammer :Đ Kicsit sok a jóból :-D
Adamantium rulez. :) Úúú beütőőős lesz! Kép Nagyon csipázom az X-men story-kat, de az utcsó film nem zárta le túl jól a témát. Nekem nem tetszett. Kérek még a mutáns orkokból! KépKép

#934 Felhasználó inaktív   I 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 14:05

Én most a múmia legújabb részét, na meg az x-aktákat. De ha lesz új x-men film, akk. azt is várom. XD

Asus P5B; Intel Q8300; Radeon HD 5750 1Gb GDDR5; 10,0GHz; 3Gb RAM; 1180Gb HDD

#935 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 14:08

Idézet

Én most a múmia legújabb részét, na meg az x-aktákat. De ha lesz új x-men film, akk. azt is várom. XD
Az X-aktákat ne várd, mindenidők legrosszabb filmje, ezt így, most ki merem jelenteni. Hatalmas csalódás :Đ

#936 Felhasználó inaktív   I 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 14:10

Idézet

Idézet

Az X-aktákat ne várd, mindenidők legrosszabb filmje, ezt így, most ki merem jelenteni. Hatalmas csalódás :Đ
sebaj, nekem úgy is ingyen van a mozi.Kép XD

Asus P5B; Intel Q8300; Radeon HD 5750 1Gb GDDR5; 10,0GHz; 3Gb RAM; 1180Gb HDD

#937 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 16:57

Idézet

Múmiát szerdán megsasoljuk, igaz, nem sok mindent várok tőle:)
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#938 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 18:35

Engem az X-akták új része érdekel de piszkosul Kép Kár hogy itt nincs mozi...Kép

#939 Felhasználó inaktív   mgsboy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 18:37

Idézet

Engem az X-akták új része érdekel de piszkosul Kép Kár hogy itt nincs mozi...Kép
de az gagyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#940 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 28. 18:40

Idézet

Idézet

de az gagyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemtom...még nem láttam Kép Miután beírtam, akkor olvastam hogy valaki aztmondja hogy sz@r. De akkor is megnézem, mert lehet hogy ami másnak nem tetszik, nekem fog!

Téma megosztása:

• (59 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.