Elküldve: 2008. 02. 04. 17:16
Idézet
Kössz a kritikát!

De még jó, hogy az írás része az asszonyra maradna.Meg egyébként, szoktam én olvasni, de csak feliratos filmeket.De én inkább a Game-nél maradok.De mindegy nem neketek fogok magyarázkodni.Ha valaki tud segíteni akkor kössz.DE a lekezelésböl inkább nem kérek ha nem gond.KÖSSZ
kritika != lekezelés
egy kritikát lekezelően is meg lehet fogalmazni, de egy kritika nem egy lekezelő iromány. én sem akartam, hogy lekezelő legyen a hangvétele (ha mégis így sikerült, akkor elnézésedet kérem), csak arra akartam rávilágítani, hogy hazánkban általában az író egyben a lektor is (online média esetében). ebben az esetben szerintem meg érthető, ha a cikkeket a lehető legkevesebb hibával szeretnék látni. bár ez csak tipp, lehet, hogy a GK-nál nem így van és lényegtelen, hogy milyen írott hibákat tartalmaz 1-1 beküldött cikk.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!)
www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3