Ajánlj egy jó könyvet!
Elküldve: 2009. 01. 08. 20:09
Most vettem meg Joe Hill A szív alakú doboz című könyvét. Ez is egy jó kis kísértethistória.
Elküldve: 2009. 01. 08. 20:53
Idézet
Idézet
Darren Shane Vámpírok hegye nagyon. Jó kis izgalmas történet kalandokban hiánytalan története pedig egyszerűen eszméletlen aki szereti a vámpíros farkasemberes történeteket annak csak Darren Shane-t tudom ajánlani mint író rengeteg fantasztikus könyve van ebben a témában.
Én most olvastam ki az Elsőszülöttet. Nagyon tetszett, bár úgy érzem az első rész jobb volt. Olvastam, hogy valaki olvasta itt a Brisingr-t. Megjelent már fordításban, vagy még csak angolul van.
Tovább egykérdés: Van egy Tolkien könyv, a Húrin gyermekei. Ki mit mond róla? Érdemes elolvasni?
Elküldve: 2009. 01. 08. 21:03
Idézet
Idézet
Idézet
Stephen King:rémautójával lassan végzek
Evil is powerfull, but courage is solid.
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
PSN ID: napPALI91
Elküldve: 2009. 01. 08. 21:55
Most olvasom Evelyn Anthony-tól A Poellenberg-örökség című könyvet. Olvasta esetleg valaki? Ugyanis egy iszonyat jó bevezetéssel kezd, nagy izgalmas az egész felütés. Viszont sajnos ellaposodik, és még csak a feléhez közel járok. Visszatér a köny első harmadában lévő izgalom és érdekesség?
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2009. 01. 08. 22:51
Idézet
Idézet
Idézet
Darren Shane Vámpírok hegye nagyon. Jó kis izgalmas történet kalandokban hiánytalan története pedig egyszerűen eszméletlen aki szereti a vámpíros farkasemberes történeteket annak csak Darren Shane-t tudom ajánlani mint író rengeteg fantasztikus könyve van ebben a témában.
Én most olvastam ki az Elsőszülöttet. Nagyon tetszett, bár úgy érzem az első rész jobb volt. Olvastam, hogy valaki olvasta itt a Brisingr-t. Megjelent már fordításban, vagy még csak angolul van.
Tovább egykérdés: Van egy Tolkien könyv, a Húrin gyermekei. Ki mit mond róla? Érdemes elolvasni?
Elküldve: 2009. 01. 09. 09:19
Idézet
Elküldve: 2009. 01. 09. 09:21
Idézet
Most olvasom Evelyn Anthony-tól A Poellenberg-örökség című könyvet. Olvasta esetleg valaki? Ugyanis egy iszonyat jó bevezetéssel kezd, nagy izgalmas az egész felütés. Viszont sajnos ellaposodik, és még csak a feléhez közel járok. Visszatér a köny első harmadában lévő izgalom és érdekesség?
Elküldve: 2009. 01. 09. 09:39
Idézet
Idézet
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2009. 01. 09. 09:57
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 01. 10. 08:30
Na, megjött a gyűrűk ura még tegnapelőtt:D. Már 118. oldalnál tartok, és tetszik. Bár volt amikor azt mondtam hogy unalmas, és kár volt megvenni, de visszavonom.
Elküldve: 2009. 01. 13. 12:07
Egy kicsit tényleg nehezen indul be, de később letehetetlen lesz.
Én meg elkezdtem King-től az Éjszakai műszakot. Még csak az első novellával végeztem, de már azon is majdnem bepöttyentettem. Azt hittem csak költői túlzás az amit korábban írtatok, hogy mennyire félelmetes, de belátom tévedtem. Volt hogy egy kicsit le kellett tennem és csak aztán mertem folytatni. Állati könyv!!!
Elküldve: 2009. 01. 13. 12:14
Idézet
Én meg elkezdtem King-től az Éjszakai műszakot. Még csak az első novellával végeztem, de már azon is majdnem bepöttyentettem. Azt hittem csak költői túlzás az amit korábban írtatok, hogy mennyire félelmetes, de belátom tévedtem. Volt hogy egy kicsit le kellett tennem és csak aztán mertem folytatni. Állati könyv!!!
Elküldve: 2009. 01. 13. 14:00
Idézet
Idézet
Az e körüli fejlemények már szinte teljesen leálltak ezért bízom még benne.
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2009. 01. 13. 14:37
Idézet
Remélem a végére már felveszi azt a ritmust amit elkezdett. Egy második VH-s bűnös, náci elbújdokolva éldegélt de az életét (és sok más ebmerét) felforgató sótartó (igen, az) újra előkerült.
Az ilyen sztorikon meg Kasy, amiket most mondasz, hogy unalmassá válik, én gyorsan túl akarok lennei. Minél lassabban olvassa az ember, annál rosszabb lesz.
Elküldve: 2009. 01. 13. 17:54
Idézet
Dean R. Koontz:Pokoli Hordák
Twilight - Alkonyat
Twilight - Alkonyat
Elküldve: 2009. 02. 14. 16:34
Elkezdtem a Csontkollekciót Stephen King-től. Az első történet a Köd állati jó volt. Furcsa mód nekem az ilyen gyűjteményekben mindíg a legelső történetek tetszenek a legjobban. Habár ennek most felfüggesztettem az olvasását, mert kezdtem besokallni vele, idővel majd újra előveszem. De ezek a Novellás kötetetek elég jók, aki nem félős annak bátran ajánlom.
Most meg Phillip Pullman-tól olvasom az Északi fényt (az Aranyiránytű című film ez alapján készült) Ez elég lányregényes de kikapcsolódásnak tökéletes.
Elküldve: 2009. 02. 14. 16:46
Idézet
Twilight - Alkonyat
Elküldve: 2009. 02. 14. 16:53
Idézet
Idézet
Twilight - Alkonyat

PSN ID : Ludens665

Súgó
A téma zárva.