HWSW Informatikai Kerekasztal: Ajánlj egy jó könyvet! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (42 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ajánlj egy jó könyvet!

#441 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 08. 20:09

Most vettem meg Joe Hill A szív alakú doboz című könyvét. Ez is egy jó kis kísértethistória.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#442 Felhasználó inaktív   Gordon19 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 08. 20:53

Idézet

Idézet

Darren Shane Vámpírok hegye nagyon. Jó kis izgalmas történet kalandokban hiánytalan története pedig egyszerűen eszméletlen aki szereti a vámpíros farkasemberes történeteket annak csak Darren Shane-t tudom ajánlani mint író rengeteg fantasztikus könyve van ebben a témában.Kép
Nem túl gyerekes? Én tudom elsősorban nekik ír, nem?
Attól függ. A Vámpírok hegyéig lehet rá mondani, hogy kicsit gyerekes, és igen elsősorban gyerekeknek ír, kamaszoknak. De a 11. - 12. rész már elég húzós azért.

Én most olvastam ki az Elsőszülöttet. Nagyon tetszett, bár úgy érzem az első rész jobb volt. Olvastam, hogy valaki olvasta itt a Brisingr-t. Megjelent már fordításban, vagy még csak angolul van.

Tovább egykérdés: Van egy Tolkien könyv, a Húrin gyermekei. Ki mit mond róla? Érdemes elolvasni?

#443 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 21:03

Idézet

Idézet

Idézet

Stephen King:rémautójával lassan végzek
Én is pont azt olvasom most, nagyon jó könyv, azt kaptam karácsonyra.Kép
A Rémautót még nem olvastam, de kicsit tartok tőle. Nem hasonlít nagyon a Christine-re? Olvastátok már a Christine-t?
én még nem olvastam a Christine-tKép

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#444 Felhasználó inaktív   Exlaci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 21:42

Hunter S. Tompson:Félelem és Reszketés Las Vegasban

#445 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 21:55

Most olvasom Evelyn Anthony-tól A Poellenberg-örökség című könyvet. Olvasta esetleg valaki? Ugyanis egy iszonyat jó bevezetéssel kezd, nagy izgalmas az egész felütés. Viszont sajnos ellaposodik, és még csak a feléhez közel járok. Visszatér a köny első harmadában lévő izgalom és érdekesség?

#446 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 08. 22:51

Idézet

Idézet

Idézet

Darren Shane Vámpírok hegye nagyon. Jó kis izgalmas történet kalandokban hiánytalan története pedig egyszerűen eszméletlen aki szereti a vámpíros farkasemberes történeteket annak csak Darren Shane-t tudom ajánlani mint író rengeteg fantasztikus könyve van ebben a témában.Kép
Nem túl gyerekes? Én tudom elsősorban nekik ír, nem?
Attól függ. A Vámpírok hegyéig lehet rá mondani, hogy kicsit gyerekes, és igen elsősorban gyerekeknek ír, kamaszoknak. De a 11. - 12. rész már elég húzós azért.

Én most olvastam ki az Elsőszülöttet. Nagyon tetszett, bár úgy érzem az első rész jobb volt. Olvastam, hogy valaki olvasta itt a Brisingr-t. Megjelent már fordításban, vagy még csak angolul van.

Tovább egykérdés: Van egy Tolkien könyv, a Húrin gyermekei. Ki mit mond róla? Érdemes elolvasni?
Brisingr: csak angol. Márciusra lesz magyar.

#447 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 09. 09:19

Idézet

A Húrin gyermekei, csakúgy mint a Hobbit (vagy más néven Babó) és a Szilmarilok, mind a Gyűrűk Ura előzményei. Ha ezeket mind el akarod olvasni, tudok hozzá ajánlani egy olvasási sorrendet, hogy végig érdekes maradjon és lekössön a történet.
biolencse
Get your Portable ID!

#448 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 09. 09:21

Idézet

Most olvasom Evelyn Anthony-tól A Poellenberg-örökség című könyvet. Olvasta esetleg valaki? Ugyanis egy iszonyat jó bevezetéssel kezd, nagy izgalmas az egész felütés. Viszont sajnos ellaposodik, és még csak a feléhez közel járok. Visszatér a köny első harmadában lévő izgalom és érdekesség?
Nem olvastam, de nagyon nem szeretem az olyan könyveket, amik elvesztik a vonzerejüket már féltávnál, vagy még hamarabb. A filmek között is rossz az ilyen, nem még egy olvasmánynál.
biolencse
Get your Portable ID!

#449 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 09. 09:39

Idézet

Idézet

A sorrend tényleg nem mindegy. Ha neki akarsz állni előtte mindenképp a Szilmarilokat olvasd el. Az az alap de baromira megéri, állati jó könyv.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#450 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 09. 09:57

Idézet

Idézet

Idézet

A sorrend tényleg nem mindegy. Ha neki akarsz állni előtte mindenképp a Szilmarilokat olvasd el. Az az alap de baromira megéri, állati jó könyv.
Állítólag a most kiadott, fekete kötetes Szilmarilok csak egy rövidített változat. Egész pontosan az a része, ami a Szilmarilok címet viseli az nem, de van benne még -ahogy a hátulján is olvashatjuk- három rövidebb történet. Na ezek valójában nem olyan rövidek, mint ahogy most kiadták őket egy kötetben. Eredetileg ezek is regények, de a címüket ha meggebedek sem tudom felidézni.
biolencse
Get your Portable ID!

#451 Felhasználó inaktív   mama2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 08:30

Na, megjött a gyűrűk ura még tegnapelőtt:D. Már 118. oldalnál tartok, és tetszik. Bár volt amikor azt mondtam hogy unalmas, és kár volt megvenni, de visszavonom.

#452 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 12:07

Egy kicsit tényleg nehezen indul be, de később letehetetlen lesz.

Én meg elkezdtem King-től az Éjszakai műszakot. Még csak az első novellával végeztem, de már azon is majdnem bepöttyentettem. Azt hittem csak költői túlzás az amit korábban írtatok, hogy mennyire félelmetes, de belátom tévedtem. Volt hogy egy kicsit le kellett tennem és csak aztán mertem folytatni. Állati könyv!!!

#453 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 13. 12:14

Idézet

Én meg elkezdtem King-től az Éjszakai műszakot. Még csak az első novellával végeztem, de már azon is majdnem bepöttyentettem. Azt hittem csak költői túlzás az amit korábban írtatok, hogy mennyire félelmetes, de belátom tévedtem. Volt hogy egy kicsit le kellett tennem és csak aztán mertem folytatni. Állati könyv!!!

És a Salem's Lot még nem is annyira kemény. "Aki a virágot szereti ... " , vagy az "Átjáró" , "Káin ébredése" , de igazából napestig lehetne sorolni. Az egyik kedvencem a "Mumus".
biolencse
Get your Portable ID!

#454 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 14:00

Idézet

Idézet

Nem olvastam, de nagyon nem szeretem az olyan könyveket, amik elvesztik a vonzerejüket már féltávnál, vagy még hamarabb. A filmek között is rossz az ilyen, nem még egy olvasmánynál.
Remélem a végére már felveszi azt a ritmust amit elkezdett. Egy második VH-s bűnös, náci elbújdokolva éldegélt de az életét (és sok más ebmerét) felforgató sótartó (igen, az) újra előkerült.
Az e körüli fejlemények már szinte teljesen leálltak ezért bízom még benne.

#455 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 13. 14:37

Idézet

Remélem a végére már felveszi azt a ritmust amit elkezdett. Egy második VH-s bűnös, náci elbújdokolva éldegélt de az életét (és sok más ebmerét) felforgató sótartó (igen, az) újra előkerült.
Az e körüli fejlemények már szinte teljesen leálltak ezért bízom még benne.
Bízz benne. Hátha kialakul valami jó belőle. Én igazából nagyon szeretem az olyan (inkább rövidebb) történeteket, melyek nem annyira érdekfeszítőek. Csak úgy szólnak valamiről, az ember talán az olvasás közben el is kalandozik erre-arra. Aztán hirtelen PÁFF!!! Pofáncsap egy mondat és onnantól nem tudod letenni. Sőt újra akarod olvasni. Ezek igazán mély nyomot hagyhatnak az emberben. Persze azoktól a sztoriktól sem zárkózom el, melyek végig lekötnek, sőt ezek a jobbak.
Az ilyen sztorikon meg Kasy, amiket most mondasz, hogy unalmassá válik, én gyorsan túl akarok lennei. Minél lassabban olvassa az ember, annál rosszabb lesz.
biolencse
Get your Portable ID!

#456 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 13. 15:49

Dean R. Koontz:Pokoli Hordák

Twilight - Alkonyat
Kép

#457 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 13. 17:54

Idézet

Dean R. Koontz:Pokoli Hordák

Twilight - Alkonyat
Koontz jó író. Szeretem a könyveit.
biolencse
Get your Portable ID!

#458 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 14. 16:34

Elkezdtem a Csontkollekciót Stephen King-től. Az első történet a Köd állati jó volt. Furcsa mód nekem az ilyen gyűjteményekben mindíg a legelső történetek tetszenek a legjobban. Habár ennek most felfüggesztettem az olvasását, mert kezdtem besokallni vele, idővel majd újra előveszem. De ezek a Novellás kötetetek elég jók, aki nem félős annak bátran ajánlom.

Most meg Phillip Pullman-tól olvasom az Északi fényt (az Aranyiránytű című film ez alapján készült) Ez elég lányregényes de kikapcsolódásnak tökéletes.

#459 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 14. 16:46

Idézet

Twilight - Alkonyat
Az is jó volt, lesz belőle folytatás?

#460 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 14. 16:53

Idézet

Idézet

Twilight - Alkonyat
Az is jó volt, lesz belőle folytatás?
Tényleg jó a könyv? akkor elolvasom Kép de a belöllekészült filmnek már a bemutatója is sok volt. Onnan csak gyenge tinihorrornaktünt az egész megerőszakolva egy kis romantikával és nagyon sok klisével meg értelmetlen pózolással. Szeretem a vámpír sztorikat de filmen ritkán valósítják meg jól.
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

Téma megosztása:

• (42 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »