HWSW Informatikai Kerekasztal: Ajánlj egy jó könyvet! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (42 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ajánlj egy jó könyvet!

#561 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 06. 20. 15:15

Warcraft könyvek érdekelnek valakit? Jó állapotban lévő, két könyv eladó.
Jeff Grubb : WarCraft - Az utolsó őriző (288 oldal)
Richard A. Knaak : WarCraft - Végtelen forrás (416 oldal)
Ha érdekel valakit szóljon, írok tartalmat és véleményt is róla. Az árat madj ezek után megbeszéljük.

És Aliens vagy Predator könyvet vennék, ha esetleg van valakinek eladó. (AvP könyv nem jó)

[elnézést hogy itt hírdetem, de jobbnak találtam itt mint az adás vétel topicba]

#562 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 21. 15:24

Idézet

És Aliens vagy Predator könyvet vennék, ha esetleg van valakinek eladó. (AvP könyv nem jó)
Figyelj! Menj be egy könyvesboltba és kedvedre válogathatsz. Nem drágák ezek a könyvek.
Egyébként pedig nagyon jó Alien könyv a Labirintus, illetve az Acéltojás, de igazából nem is tudnék most olyan Alien könyvet mondani, amire azt mondtam volna, hogy nem érte meg elolvasni. Miért nem szereted az AvP könyveket? Nagyon jók. Olvastál már ilyen történeteket, vagy csak a szutyok film miatt gondolod, hogy nem jók?
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#563 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 15:35

Idézet

Idézet

Figyelj! Menj be egy könyvesboltba és kedvedre válogathatsz. Nem drágák ezek a könyvek.
Egyébként pedig nagyon jó Alien könyv a Labirintus, illetve az Acéltojás, de igazából nem is tudnék most olyan Alien könyvet mondani, amire azt mondtam volna, hogy nem érte meg elolvasni. Miért nem szereted az AvP könyveket? Nagyon jók. Olvastál már ilyen történeteket, vagy csak a szutyok film miatt gondolod, hogy nem jók?
Ja nem, tetszenek nekem is, csak azok közül már elolvastam párat. Amúgy tudom hogy nem drágák, de én sajnálom rá azt az 1500-2000 Ft-ot, holott kb. két nap alatt kilvasok egy ilyen kis könyvet. Amúgy nem minden könyvet lehet kapni könyvesboltban, van ami már ritkaságnak megy, és ilyen Vatera oldalakon találtam csak meg. Egyre már licitáltam is:)

#564 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 21. 15:39

Idézet

Idézet

Alienes és Predátoros könyvek közül miket ajánlotok? De inkább Predátoros dolog érdekel. És valami olyasmi mint az első film. Elvileg annak van könyv változata is, de eddig egy boltban se találtam meg. Viszont az AvP film könyvváltozatára azt mondják hogy jó lett, sokkal jobb mint a film, és nincsenek benne akkora marhaságok, erről valakinek valami vélemény?
A préda, Vadászok bolygója, Az ôrjöngô halál, Háború, Mindörökké éjfél. Ezek mind AvP könyvek, kivétel az utolsó. Az csak Predator. Ilyen sorrendben olvasd, ugyanis ez egy összefüggô történet. Kivéve az utolsót (Mindörökké éjfél), az különálló story. Mind nagyon nagyon jó.
ez nem teljesen így van mivel most néztem utána ennek a témának(ugyanis tegnap fejeztem be a Háborút) és a sorrend:Az ôrjöngô halál,A préda,Háború,és a Vadászok bolygója. Itt néztem utána ha érdekel: link1 (itt a táblázat) link2 (és ha itt megnézed a kötetek képeit akkor ott is rajta van hogy folytatás,előzmény stb.)

#565 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 21. 18:07

Idézet

Idézet

Idézet

Alienes és Predátoros könyvek közül miket ajánlotok? De inkább Predátoros dolog érdekel. És valami olyasmi mint az első film. Elvileg annak van könyv változata is, de eddig egy boltban se találtam meg. Viszont az AvP film könyvváltozatára azt mondják hogy jó lett, sokkal jobb mint a film, és nincsenek benne akkora marhaságok, erről valakinek valami vélemény?
A préda, Vadászok bolygója, Az ôrjöngô halál, Háború, Mindörökké éjfél. Ezek mind AvP könyvek, kivétel az utolsó. Az csak Predator. Ilyen sorrendben olvasd, ugyanis ez egy összefüggô történet. Kivéve az utolsót (Mindörökké éjfél), az különálló story. Mind nagyon nagyon jó.
ez nem teljesen így van mivel most néztem utána ennek a témának(ugyanis tegnap fejeztem be a Háborút) és a sorrend:Az ôrjöngô halál,A préda,Háború,és a Vadászok bolygója. Itt néztem utána ha érdekel: link1  (itt a táblázat) link2 (és ha itt megnézed a kötetek képeit akkor ott is rajta van hogy folytatás,előzmény stb.)
Megvan mind, szóval nincs szükségem linkre, de azért köszi :Đ Azt azonban hozzá füzném, hogy bár igazad van (kösz a pontosítást), de a Vadászok Bolygója egy különálló történet, és csak a Préda folytatása. A többihez nincs köze. Ettôl függetlenül kötelezô darab. Én nagyon élveztem mindet.
biolencse
Get your Portable ID!

#566 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 06. 23. 21:46

Hol lehet kapni Kaptár könyveket? Akárhol, akárhogy keresem nem találok semmit.Kép

#567 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 24. 07:26

Idézet

Hol lehet kapni Kaptár könyveket? Akárhol, akárhogy keresem nem találok semmit.Kép

Én az Alexandrában vettem mind. A trilógia első kettő része nagyon jó volt, de a harmadik már egyáltalán nem tetszett.
biolencse
Get your Portable ID!

#568 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 24. 07:50

Idézet

Idézet

Én az Alexandrában vettem mind. A trilógia első kettő része nagyon jó volt, de a harmadik már egyáltalán nem tetszett.
Akk majd megnézem a boltjukban, neten nincs fent.Kép Ki írta?Kép úgy hátha talál valamit.

#569 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 24. 08:58

Idézet

Akk majd megnézem a boltjukban, neten nincs fent.Kép Ki írta?Kép úgy hátha talál valamit.
Stephani Perry írta ezeket a könyveket.
Sorrendben így követik egymást:
-Borzalmak Kastélya
-Az iszonyat foka
-A holtak városa

Ez az író egyébként nagyon jó Aliens vs Predator könyveket is ír. Fantasztikus jó tolla van. Ajánlom azokat is.
biolencse
Get your Portable ID!

#570 Guest__*

Elküldve: 2009. 06. 24. 10:13

Idézet

Idézet

Stephani Perry írta ezeket a könyveket.
Sorrendben így követik egymást:
-Borzalmak Kastélya
-Az iszonyat foka
-A holtak városa

Ez az író egyébként nagyon jó Aliens vs Predator könyveket is ír. Fantasztikus jó tolla van. Ajánlom azokat is.

Aham, akkor ez fentvan torrenten ebook-ban akkor nem veszem megKép nem is tudtam, hogy ez a címe, azt hitten az a címe a könyveknek is ami a filmnek. Köszi bio!Kép

Még annyit, hogy a könyvek alapján készült a film, vagy a játékok készültek a könyvek alapján?

#571 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 06. 24. 11:35

Idézet

Aham, akkor ez fentvan torrenten ebook-ban akkor nem veszem megKép nem is tudtam, hogy ez a címe, azt hitten az a címe a könyveknek is ami a filmnek. Köszi bio!Kép

Még annyit, hogy a könyvek alapján készült a film, vagy a játékok készültek a könyvek alapján?

A könyvek készültek a játékok alapján. A filmekhez semmi köze. Izgalmas történetek. Érdemes elolvasni.
biolencse
Get your Portable ID!

#572 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 04. 19:42

megjelent az új Dawn Of War könyv az Ébredés (warhammer40k)
valaki olvasta esetleg? nekem jövőhéten jön de tartok tőle mert az előzőz elég szar volt...
meg lassan jelenik meg új Gaunt könyv is elvileg

#573 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 04. 21:23

Káma szútra

#574 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 05. 00:17

Isaac Asimov: Alapítvány trilógia.:Đ Meg az Alapítvány és Föld zsír mind1ik.
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#575 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 05. 20:03

Idézet

Isaac Asimov: Alapítvány trilógia.:Đ Meg az Alapítvány és Föld zsír mind1ik.
KépKépKép Annyit tennék hozzá, hogy minden Asimov könyv jó. Már ha fogékony rá az ember.

#576 Felhasználó inaktív   Hero 14 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 13. 17:32

Aki szereti a Fantasy könyveket annak szerintem az Eragon tetszeni fog.
Armor King

#577 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 21. 19:02

valószínűleg a legjobb könyv amit olvastam:

Robin Cook: Agymosás

más remek könyvek:

- Dennis Rodman: Légy vad
- A sátán kutyája
- Vakáció a halott utcában (ez inkább gyerekeknek)
- Michael Chricton - A gömb
- Robin Cook: Végzetes megoldás

#578 Felhasználó inaktív   Jocilus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 21. 19:52

Húú de régen olvastam.Pedig nem rossz dolog.Jó lenne találni vmi jó kis könyvet.

#579 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 21. 20:01

Én most fogtam neki az Alapítvány sorozatnak (Isaac Asimov). Szerintem jó a stílusa, bár elsőre kicsit fura, de bejön!

#580 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 21. 20:06

Idézet

Én most fogtam neki az Alapítvány sorozatnak (Isaac Asimov). Szerintem jó a stílusa, bár elsőre kicsit fura, de bejön!
melyik konyvvel kezdted a vilag legprofibb,legjobb,leglegebb Sci-Fi sorozatat?Ha vegigolvasod oket eleted kalandjat kapod:)KépAzutan kezdj bele a tobbibe.A Kaliban-t ajanlom nagyon-nagyon

Téma megosztása:

• (42 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.