Ajánlj egy jó könyvet!
Elküldve: 2009. 06. 20. 15:15
Warcraft könyvek érdekelnek valakit? Jó állapotban lévő, két könyv eladó.
Jeff Grubb : WarCraft - Az utolsó őriző (288 oldal)
Richard A. Knaak : WarCraft - Végtelen forrás (416 oldal)
Ha érdekel valakit szóljon, írok tartalmat és véleményt is róla. Az árat madj ezek után megbeszéljük.
És Aliens vagy Predator könyvet vennék, ha esetleg van valakinek eladó. (AvP könyv nem jó)
[elnézést hogy itt hírdetem, de jobbnak találtam itt mint az adás vétel topicba]
Jeff Grubb : WarCraft - Az utolsó őriző (288 oldal)
Richard A. Knaak : WarCraft - Végtelen forrás (416 oldal)
Ha érdekel valakit szóljon, írok tartalmat és véleményt is róla. Az árat madj ezek után megbeszéljük.
És Aliens vagy Predator könyvet vennék, ha esetleg van valakinek eladó. (AvP könyv nem jó)
[elnézést hogy itt hírdetem, de jobbnak találtam itt mint az adás vétel topicba]
Elküldve: 2009. 06. 21. 15:24
Idézet
Egyébként pedig nagyon jó Alien könyv a Labirintus, illetve az Acéltojás, de igazából nem is tudnék most olyan Alien könyvet mondani, amire azt mondtam volna, hogy nem érte meg elolvasni. Miért nem szereted az AvP könyveket? Nagyon jók. Olvastál már ilyen történeteket, vagy csak a szutyok film miatt gondolod, hogy nem jók?
Elküldve: 2009. 06. 21. 15:35
Idézet
Idézet
Egyébként pedig nagyon jó Alien könyv a Labirintus, illetve az Acéltojás, de igazából nem is tudnék most olyan Alien könyvet mondani, amire azt mondtam volna, hogy nem érte meg elolvasni. Miért nem szereted az AvP könyveket? Nagyon jók. Olvastál már ilyen történeteket, vagy csak a szutyok film miatt gondolod, hogy nem jók?
Elküldve: 2009. 06. 21. 15:39
Idézet
Idézet
Alienes és Predátoros könyvek közül miket ajánlotok? De inkább Predátoros dolog érdekel. És valami olyasmi mint az első film. Elvileg annak van könyv változata is, de eddig egy boltban se találtam meg. Viszont az AvP film könyvváltozatára azt mondják hogy jó lett, sokkal jobb mint a film, és nincsenek benne akkora marhaságok, erről valakinek valami vélemény?
Elküldve: 2009. 06. 21. 18:07
Idézet
Idézet
Idézet
Alienes és Predátoros könyvek közül miket ajánlotok? De inkább Predátoros dolog érdekel. És valami olyasmi mint az első film. Elvileg annak van könyv változata is, de eddig egy boltban se találtam meg. Viszont az AvP film könyvváltozatára azt mondják hogy jó lett, sokkal jobb mint a film, és nincsenek benne akkora marhaságok, erről valakinek valami vélemény?

#566 Guest__*
Elküldve: 2009. 06. 23. 21:46
Hol lehet kapni Kaptár könyveket? Akárhol, akárhogy keresem nem találok semmit.
Elküldve: 2009. 06. 24. 07:26
Idézet
#568 Guest__*
Elküldve: 2009. 06. 24. 07:50
Idézet
Idézet

Elküldve: 2009. 06. 24. 08:58
Idézet
Akk majd megnézem a boltjukban, neten nincs fent.
Ki írta?
úgy hátha talál valamit.

Sorrendben így követik egymást:
-Borzalmak Kastélya
-Az iszonyat foka
-A holtak városa
Ez az író egyébként nagyon jó Aliens vs Predator könyveket is ír. Fantasztikus jó tolla van. Ajánlom azokat is.
#570 Guest__*
Elküldve: 2009. 06. 24. 10:13
Idézet
Idézet
Akk majd megnézem a boltjukban, neten nincs fent.
Ki írta?
úgy hátha talál valamit.

Sorrendben így követik egymást:
-Borzalmak Kastélya
-Az iszonyat foka
-A holtak városa
Ez az író egyébként nagyon jó Aliens vs Predator könyveket is ír. Fantasztikus jó tolla van. Ajánlom azokat is.
Aham, akkor ez fentvan torrenten ebook-ban akkor nem veszem meg nem is tudtam, hogy ez a címe, azt hitten az a címe a könyveknek is ami a filmnek. Köszi bio!
Még annyit, hogy a könyvek alapján készült a film, vagy a játékok készültek a könyvek alapján?
Elküldve: 2009. 06. 24. 11:35
Idézet
Aham, akkor ez fentvan torrenten ebook-ban akkor nem veszem meg nem is tudtam, hogy ez a címe, azt hitten az a címe a könyveknek is ami a filmnek. Köszi bio!
Még annyit, hogy a könyvek alapján készült a film, vagy a játékok készültek a könyvek alapján?
#572 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 04. 19:42
megjelent az új Dawn Of War könyv az Ébredés (warhammer40k)
valaki olvasta esetleg? nekem jövőhéten jön de tartok tőle mert az előzőz elég szar volt...
meg lassan jelenik meg új Gaunt könyv is elvileg
valaki olvasta esetleg? nekem jövőhéten jön de tartok tőle mert az előzőz elég szar volt...
meg lassan jelenik meg új Gaunt könyv is elvileg
Elküldve: 2009. 07. 05. 00:17
Isaac Asimov: Alapítvány trilógia.
Meg az Alapítvány és Föld zsír mind1ik.

Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.
Elküldve: 2009. 07. 05. 20:03
Idézet
Isaac Asimov: Alapítvány trilógia.
Meg az Alapítvány és Föld zsír mind1ik.

Elküldve: 2009. 07. 13. 17:32
Aki szereti a Fantasy könyveket annak szerintem az Eragon tetszeni fog.
Armor King
Elküldve: 2009. 07. 21. 19:02
valószínűleg a legjobb könyv amit olvastam:
Robin Cook: Agymosás
más remek könyvek:
- Dennis Rodman: Légy vad
- A sátán kutyája
- Vakáció a halott utcában (ez inkább gyerekeknek)
- Michael Chricton - A gömb
- Robin Cook: Végzetes megoldás
Robin Cook: Agymosás
más remek könyvek:
- Dennis Rodman: Légy vad
- A sátán kutyája
- Vakáció a halott utcában (ez inkább gyerekeknek)
- Michael Chricton - A gömb
- Robin Cook: Végzetes megoldás
Elküldve: 2009. 07. 21. 19:52
Húú de régen olvastam.Pedig nem rossz dolog.Jó lenne találni vmi jó kis könyvet.
#579 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 21. 20:01
Én most fogtam neki az Alapítvány sorozatnak (Isaac Asimov). Szerintem jó a stílusa, bár elsőre kicsit fura, de bejön!
Elküldve: 2009. 07. 21. 20:06
Idézet
Én most fogtam neki az Alapítvány sorozatnak (Isaac Asimov). Szerintem jó a stílusa, bár elsőre kicsit fura, de bejön!