HWSW Informatikai Kerekasztal: Ajánlj egy jó könyvet! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (42 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Ajánlj egy jó könyvet!

#581 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 21. 20:50

Nekem a Leslie L. Lawrence konyvek nagyon bejonnek. Eddig kettot olvastam el : Negy fekete koporso, es A felakasztott indian szigeten-t. Nem vagyok egy nagy olvaso, de hogyha egy konyv nagyon tetszik, kiolvasom egy nap alatt- es mind a ketto ilyen volt :Đ
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#582 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 31. 19:42

most fejeztem be az új Warhammer 40K könyvet. asszem nemrég téma is volt itt az oldalon, hogy milyen illetve általában a W40K könyvek...
nos hát elsősorban Ian Watson könyveit ajánlanám mert ugye ő találta ki ezt az univerzumot, és egy nagyon jó író...bár elsőre kicsit nehéz olvasmány lehet de nagy élmény.
aztán ott vannak Dan Abnett féle Gaunt szellemei, ami egy sorozat birodalmi gárdistákról, ők végülis egyszerű emberek, nem felturbózott Űrgárdísták. a sorozat egy egész Hadteset történetét meséli, jó kis háborús regények de annyira azért nem mélyül el a Watson féle univerzumban.
aztán ami még itthon megjelent az a Dawn Of War játék alapján (vagy fordítva?) íródott könyvek...ebből még csak kettő.
C.S. Goto féle Háború Hajnala...hát ez eléggé összecsapott szar, egymásnak ereszti majdnem az össszes fajt..ppfff haggyuk
aztán ami most megjelen az ennek a folytatása az Ébredés, ez már valamivel összerakottab élvezhetőbb de...megint csak nem az igazi...
ennyi

#583 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 31. 19:53

Idézet

Nekem a Leslie L. Lawrence konyvek nagyon bejonnek. Eddig kettot olvastam el : Negy fekete koporso, es A felakasztott indian szigeten-t. Nem vagyok egy nagy olvaso, de hogyha egy konyv nagyon tetszik, kiolvasom egy nap alatt- es mind a ketto ilyen volt :Đ
Lőrinc L. László (L.L. Lawrence) tényleg a legnagyobb magyar író. A mitikumot ahogy keveri a kalanddal és a kultúrák elemeivel, az követendő példa Kép Kedvenceim tőle: A kicsik trilógia, a Manituk, a Thumo, Rodzsungok kolostora, A vízidisznók gyöngyökkel álmodnak, és a Lebegők! Ajánlom mindenkinek, nála jobb író nem csak hazai szinten, hanem a kor irodalmában is kevés van!

#584 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 31. 19:55

Egyébként perpill Arnold Shwarzeneggertől olvasom a Testépítés nagy enciklopédiáját. 800 oldal, de szándékszom elolvasni, a stílusa egész jó, a téma pedig most nagyon érdekel Kép

#585 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 31. 20:25

Idézet

Egyébként perpill Arnold Shwarzeneggertől olvasom a Testépítés nagy enciklopédiáját. 800 oldal, de szándékszom elolvasni, a stílusa egész jó, a téma pedig most nagyon érdekel Kép
És van benne valami érdekes információ? :Đ
on: Most a Frank T. Wydra - A gyógyszer-t olvasom. Eddig nem tudom miről szól, de jól tudok tőle aludni :-D

#586 Guest__*

Elküldve: 2009. 07. 31. 20:29

Idézet

Idézet

És van benne valami érdekes információ? :Đ
Egy csomó minden van a hatékony edzésről már az elején, amit magadtól sose találtál volna ki Kép

#587 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 31. 20:51

Jelenleg Stephen King fiának, Joe Hillnek a Szív alakú doboz címü könyvét olvasom. Ma kezdtem, szóval sokat mondani még nem tudok, azon túl, hogy tetszik a stílusa. Tegnap fejeztem be Kingtôl a Tortúrát. Errôl késôbb bôvebben, mert most PS3-ról írok, ami nem egyszerü. Pár napja fejeztem be, szintén Kingtôl a Halálsoront, elôtte pedig John Curetól olvastam a Hontalan lelkek címü regényt. Ezekrôl is írok majd kis ajánlót. :Đ Ja és a slussz poén erre a hétre. Találtam itthon anyum könyvei között egy gyöngyszemet. Egy 1982-es kiadású H. G. Wells kötetet, melyben két regény van. A láthatatlan ember, valamint az Istenek eledele. Elôbbit 1894-ben, utóbbit 1904-ben írta. Igazi csemege. :-D
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#588 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 17:37

Hello!

Valaki olvasta már az Alkonyatot? Aki igen az lécci mondjon véleményt.

THX

#589 Felhasználó inaktív   erossa91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 01. 17:42

Idézet

Hello!

THX
hat en csak ajanlani tudom ha esetleg lattad a filmet akkor feltetlenul olvasd el a konyvet mert 100x jobb mint a film en mar 2x elolvastam, tehat cak ajanlani tudom. egyebkent szamos resz a ki lett hagyva a filmbol ami benne van a konyvbe es szamos jelenetet atirtak vagy uj mozzanatakotat tettek bele, de en ajanlom a konyvet h olvasd el, vesziteni nem vesziteni szerintem nem veszitel vele ha elolvasod.

#590 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 17:45

Idézet

Idézet

Hello!

THX
hat en csak ajanlani tudom ha esetleg lattad a filmet akkor feltetlenul olvasd el a konyvet mert 100x jobb mint a film en mar 2x elolvastam, tehat cak ajanlani tudom. egyebkent szamos resz a ki lett hagyva a filmbol ami benne van a konyvbe es szamos jelenetet atirtak vagy uj mozzanatakotat tettek bele, de en ajanlom a konyvet h olvasd el, vesziteni nem vesziteni szerintem nem veszitel vele ha elolvasod.
Oké köszi. A Filmet nem láttam de már megszoktam hogy a film mindig fos(pl Harry Potter)

#591 Felhasználó inaktív   erossa91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 17:49

Idézet

Oké köszi. A Filmet nem láttam de már megszoktam hogy a film mindig fos(pl Harry Potter)
es ha mar elolvastad az Alkonyatot akkor ajanlani tudom csak a folytatast az Ujholdat :Đ es ha esetleg megtetszett a sorozat akkor belehet szerezni a tobbi kotet rajongok altal leforditott valtozatait. En elkezdtem de nem nyujtotta azt az elmenyt mintha fognam a kezembe a konyvet, de aki nem tud varni az ugy is elolvassa amugy a harmadik kotet az Eclipse 2009.oktober.22 jelenik meg az utolso kotet pedig azt hiszem valamikor 2010 tavaszan :-D

#592 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 17:57

Idézet

Idézet

es ha mar elolvastad az Alkonyatot akkor ajanlani tudom csak a folytatast az Ujholdat :Đ es ha esetleg megtetszett a sorozat akkor belehet szerezni a tobbi kotet rajongok altal leforditott valtozatait. En elkezdtem de nem nyujtotta azt az elmenyt mintha fognam a kezembe a konyvet, de aki nem tud varni az ugy is elolvassa amugy a harmadik kotet az Eclipse 2009.oktober.22 jelenik meg az utolso kotet pedig azt hiszem valamikor 2010 tavaszan :-D
De ugye az a forditás is jó? Tehát nincs benne mindenféle hiba? Rákerestem és az Eclipse után találtam még breaking dawn-t és midnight sun-t. Tehát akkor 5 részes lesz? És tényleg elég romantikus könyv? Mert ha igen lehet neki se állok :)

#593 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 18:49

Idézet

Idézet

Idézet

De ugye az a forditás is jó? Tehát nincs benne mindenféle hiba? Rákerestem és az Eclipse után találtam még breaking dawn-t és midnight sun-t. Tehát akkor 5 részes lesz? És tényleg elég romantikus könyv? Mert ha igen lehet neki se állok :)
az...kicsit nyálazás! de ellhet olvasni
Kép

#594 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 18:51

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

De ugye az a forditás is jó? Tehát nincs benne mindenféle hiba? Rákerestem és az Eclipse után találtam még breaking dawn-t és midnight sun-t. Tehát akkor 5 részes lesz? És tényleg elég romantikus könyv? Mert ha igen lehet neki se állok :Đ
az...kicsit nyálazás! de ellhet olvasni
Egyáltalán nem romantikus. Nem hinném hogy romantikus könyvnek kéne hívni. Inkább vmféle akcióromantika vagy thrillerromantika. Kb. annyi romantika van benne mint máskönyvekben csak itt sokkal szebben van leírva, és az egésznek teljesen más hangulatot ad ez a vámpírosdi. Én egy nyálas regényre számítottam, de mikor elolvastam az első részt, egyáltalán nem éreztem nyálasnak.

#595 Felhasználó inaktív   erossa91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 19:58

Idézet

Egyáltalán nem romantikus. Nem hinném hogy romantikus könyvnek kéne hívni. Inkább vmféle akcióromantika vagy thrillerromantika. Kb. annyi romantika van benne mint máskönyvekben csak itt sokkal szebben van leírva, és az egésznek teljesen más hangulatot ad ez a vámpírosdi. Én egy nyálas regényre számítottam, de mikor elolvastam az első részt, egyáltalán nem éreztem nyálasnak.
igaza van aramisznak teljes mertekben szerintem nem egy romantikus konyv egyaltalan. A forditasokrol meghat nem tudom en nem olvastam egyet se mint mondtam nincs meg a feelingje. A Midnight Sun pedig a Twilight tortenese csak Edward szemszogebol es felbe maradt mert elloptak az ironotol a kezdeti reszeket es igy az irono egyenlore befagyasztotta a konyvirasat hatarozatlan idore

#596 Guest__*

Elküldve: 2009. 08. 01. 20:03

Ha romantikus könyvet kerestek, a Halálos tavasz zseniális, komolyan, az a befejezés pedig...

#597 Felhasználó inaktív   damien!!! 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 21:23

Nah elkezdtem olvasni az Alkonyatot és tényleg egész jó. Most a 4. fejezetnél tartok.

#598 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 21:25

Idézet

Nah elkezdtem olvasni az Alkonyatot és tényleg egész jó. Most a 4. fejezetnél tartok.

Ha ennyi kemyén csávó (ehhem ehhem:)) elolvassa akkor én is kölcsönkérem valamelyik ismerősömtől...

#599 Felhasználó inaktív   bukov 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 21:25

Idézet

örülök neki:)Kép
Kép

#600 Felhasználó inaktív   erossa91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 01. 21:32

Idézet

Idézet

Ha ennyi kemyén csávó (ehhem ehhem:)) elolvassa akkor én is kölcsönkérem valamelyik ismerősömtől...
en minden ajandekot kidobtam amit kaptam volt baratnomtol csak ezt az egyetlent nem pedig ezt is tole kaptam de annyira megtetszett a konyv hogy nem dobtam ki xDDD amugy meg zord kulso erzo szivet takar xDDDD es szerinte a new moon meg megjobb mint a twilight legalabbis nekem jobban tetszik. :Đ amugy zord kulso erzo szivet takarKépKép

Téma megosztása:

• (42 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.