Ajánlj egy jó könyvet!
Elküldve: 2009. 07. 21. 20:50
Nekem a Leslie L. Lawrence konyvek nagyon bejonnek. Eddig kettot olvastam el : Negy fekete koporso, es A felakasztott indian szigeten-t. Nem vagyok egy nagy olvaso, de hogyha egy konyv nagyon tetszik, kiolvasom egy nap alatt- es mind a ketto ilyen volt
Gunner For Life
Victoria Concordia Crescit
KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Victoria Concordia Crescit KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit
#582 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 31. 19:42
most fejeztem be az új Warhammer 40K könyvet. asszem nemrég téma is volt itt az oldalon, hogy milyen illetve általában a W40K könyvek...
nos hát elsősorban Ian Watson könyveit ajánlanám mert ugye ő találta ki ezt az univerzumot, és egy nagyon jó író...bár elsőre kicsit nehéz olvasmány lehet de nagy élmény.
aztán ott vannak Dan Abnett féle Gaunt szellemei, ami egy sorozat birodalmi gárdistákról, ők végülis egyszerű emberek, nem felturbózott Űrgárdísták. a sorozat egy egész Hadteset történetét meséli, jó kis háborús regények de annyira azért nem mélyül el a Watson féle univerzumban.
aztán ami még itthon megjelent az a Dawn Of War játék alapján (vagy fordítva?) íródott könyvek...ebből még csak kettő.
C.S. Goto féle Háború Hajnala...hát ez eléggé összecsapott szar, egymásnak ereszti majdnem az össszes fajt..ppfff haggyuk
aztán ami most megjelen az ennek a folytatása az Ébredés, ez már valamivel összerakottab élvezhetőbb de...megint csak nem az igazi...
ennyi
nos hát elsősorban Ian Watson könyveit ajánlanám mert ugye ő találta ki ezt az univerzumot, és egy nagyon jó író...bár elsőre kicsit nehéz olvasmány lehet de nagy élmény.
aztán ott vannak Dan Abnett féle Gaunt szellemei, ami egy sorozat birodalmi gárdistákról, ők végülis egyszerű emberek, nem felturbózott Űrgárdísták. a sorozat egy egész Hadteset történetét meséli, jó kis háborús regények de annyira azért nem mélyül el a Watson féle univerzumban.
aztán ami még itthon megjelent az a Dawn Of War játék alapján (vagy fordítva?) íródott könyvek...ebből még csak kettő.
C.S. Goto féle Háború Hajnala...hát ez eléggé összecsapott szar, egymásnak ereszti majdnem az össszes fajt..ppfff haggyuk
aztán ami most megjelen az ennek a folytatása az Ébredés, ez már valamivel összerakottab élvezhetőbb de...megint csak nem az igazi...
ennyi
#583 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 31. 19:53
Idézet
Nekem a Leslie L. Lawrence konyvek nagyon bejonnek. Eddig kettot olvastam el : Negy fekete koporso, es A felakasztott indian szigeten-t. Nem vagyok egy nagy olvaso, de hogyha egy konyv nagyon tetszik, kiolvasom egy nap alatt- es mind a ketto ilyen volt 
#584 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 31. 19:55
Egyébként perpill Arnold Shwarzeneggertől olvasom a Testépítés nagy enciklopédiáját. 800 oldal, de szándékszom elolvasni, a stílusa egész jó, a téma pedig most nagyon érdekel
Elküldve: 2009. 07. 31. 20:25
Idézet
Egyébként perpill Arnold Shwarzeneggertől olvasom a Testépítés nagy enciklopédiáját. 800 oldal, de szándékszom elolvasni, a stílusa egész jó, a téma pedig most nagyon érdekel 
on: Most a Frank T. Wydra - A gyógyszer-t olvasom. Eddig nem tudom miről szól, de jól tudok tőle aludni
#586 Guest__*
Elküldve: 2009. 07. 31. 20:29
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 07. 31. 20:51
Jelenleg Stephen King fiának, Joe Hillnek a Szív alakú doboz címü könyvét olvasom. Ma kezdtem, szóval sokat mondani még nem tudok, azon túl, hogy tetszik a stílusa. Tegnap fejeztem be Kingtôl a Tortúrát. Errôl késôbb bôvebben, mert most PS3-ról írok, ami nem egyszerü. Pár napja fejeztem be, szintén Kingtôl a Halálsoront, elôtte pedig John Curetól olvastam a Hontalan lelkek címü regényt. Ezekrôl is írok majd kis ajánlót.
Ja és a slussz poén erre a hétre. Találtam itthon anyum könyvei között egy gyöngyszemet. Egy 1982-es kiadású H. G. Wells kötetet, melyben két regény van. A láthatatlan ember, valamint az Istenek eledele. Elôbbit 1894-ben, utóbbit 1904-ben írta. Igazi csemege.
Elküldve: 2009. 08. 01. 17:37
Hello!
Valaki olvasta már az Alkonyatot? Aki igen az lécci mondjon véleményt.
THX
THX
Elküldve: 2009. 08. 01. 17:42
Idézet
Hello!
THX
THX
Elküldve: 2009. 08. 01. 17:45
Idézet
Idézet
Hello!
THX
THX
Elküldve: 2009. 08. 01. 17:49
Idézet
Oké köszi. A Filmet nem láttam de már megszoktam hogy a film mindig fos(pl Harry Potter)
Elküldve: 2009. 08. 01. 17:57
Idézet
Idézet
Oké köszi. A Filmet nem láttam de már megszoktam hogy a film mindig fos(pl Harry Potter)
Elküldve: 2009. 08. 01. 18:49
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 08. 01. 18:51
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 08. 01. 19:58
Idézet
Egyáltalán nem romantikus. Nem hinném hogy romantikus könyvnek kéne hívni. Inkább vmféle akcióromantika vagy thrillerromantika. Kb. annyi romantika van benne mint máskönyvekben csak itt sokkal szebben van leírva, és az egésznek teljesen más hangulatot ad ez a vámpírosdi. Én egy nyálas regényre számítottam, de mikor elolvastam az első részt, egyáltalán nem éreztem nyálasnak.
#596 Guest__*
Elküldve: 2009. 08. 01. 20:03
Ha romantikus könyvet kerestek, a Halálos tavasz zseniális, komolyan, az a befejezés pedig...
Elküldve: 2009. 08. 01. 21:23
Nah elkezdtem olvasni az Alkonyatot és tényleg egész jó. Most a 4. fejezetnél tartok.
Elküldve: 2009. 08. 01. 21:25
Idézet
Nah elkezdtem olvasni az Alkonyatot és tényleg egész jó. Most a 4. fejezetnél tartok.

Elküldve: 2009. 08. 01. 21:25
Idézet
Elküldve: 2009. 08. 01. 21:32
Idézet
Idézet

Súgó
A téma zárva.