Helyes-helyes, az ujakat oktassuk ki, hatha nem lesz kedvuk tobbet jonni, mert suliban erzik magukat.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 03. 16:24
Helyes-helyes, az ujakat oktassuk ki, hatha nem lesz kedvuk tobbet jonni, mert suliban erzik magukat.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 05. 19:13
Elküldve: 2004. 04. 05. 19:20
hö, kik is azok az uj userek?
egyebkent konnyen meg lehet arrol bizonyosodni, hogy kik azok, mert az avatarjuk alatt viszonylag keves hozzaszolas van.
tehát neveket akarunk! majd jol rajuk irok, hogy jojjenek csak ide szépen!
Elküldve: 2004. 04. 05. 19:31
Igen igen en is talalkoztam mar 2-3 uj arcal akik meg nem jelentkeztek be ide! Tessek megtenni itt a tiszteletet!
Av [GK ]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 05. 19:35
Elküldve: 2004. 04. 05. 19:39
Mindjauk meg lett kerve, h irjon ide, illetve fel lett hivva a figyelmuk a topic letezesere.
Av [GK ]
Elküldve: 2004. 04. 05. 20:11
Én nekem azért nem az volt az első hozzászólásom hogy kivagyok mert nem is tudtam erről a topikról
Elküldve: 2004. 04. 05. 20:19
Elküldve: 2004. 04. 05. 20:43
Elküldve: 2004. 04. 05. 21:58
Itt vagyok drágáim, csak közben dübörögniük kell azoknak a lóerőknek. Mellesleg megyek tesztelni egy igazi ütős kis autókát, ami nem más lesz mint egy 220 lóerőre meghízlalt !nitrós! Honda Civic. Kiváncsi vagyok milyen lesz, főleg a nitró hatását szeretném kipróbálni tényleg olyan ütős-e.
Elküldve: 2004. 04. 05. 22:17
De jo az olyan gazdag embereknek akiknek tellik egyreszrol nitrora, masreszrol a motort rendszeres idokozonkent szinte ujra epiteni, amiert a nitro hazavagta. Soha nem tennek ilyet a Civicecskemmel! Egyebkent meg ez rohatt offtopic, tovabbtargyalni az autostemat a Kocsik topicban lehet.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 06. 08:19
Elküldve: 2004. 04. 06. 08:58
A XIII Problema topicot is pl egy uj user hozta letre. Tobbet olvass ott (amig meg letezik).
Av [GK ]
Elküldve: 2004. 04. 06. 09:55
Elküldve: 2004. 04. 06. 17:25
Hat nekem aztan nem bukta. Na jo off off! UJ USEREK IDE!
WELCOME TO GAMEKAPOCS
Av [GK ]
Elküldve: 2004. 04. 09. 18:16
Hi!
Szóval elvileg ez lenne az a bizonyos topic, ahol az új user-ek beköszönnek a régieknek... Hát mit mondjak?! Nem sok minden utal erre a címen kívül. De azért én megteszem:
Új user vagyok (habár már saját topicot is csináltam...), és arra kérlek benneteket, hogy minnél nagyobb lelkesedéssel válaszolni a feltett kérdésemre a topicomban (Saitek P2500 vs. FIFA2004 vagy valami hasonló)
Elküldve: 2004. 04. 09. 19:38
Legy udvozolve a Gamekapcson! Esetleg a bemutatkozasod alatt nem szeretnel tobbet is elarulni magadrol?
A tobbiek meg most vessenek magukra, vegre latni lehetett mi az eredmenye az offolasnak. Grrr!
Av [GK ]