HWSW Informatikai Kerekasztal: Új Gamekapocs User-ek első bejelentkezése... - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Új Gamekapocs User-ek első bejelentkezése...

#141 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 04. 13. 10:49

Benezek ide, nezem uj userek, nem is egy! Nezem az egyik tok normalis nezem masikat... nezem nem hiszek a szemenek, uj user es mar 2xxx uzije van! Na jo a hirtelen lepodes utan lenyomoztam a sracot es heringet veltem felfedezni benneKép Ja es udv az uj user(ek)nek!
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#142 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 10:54

na ja, hogy lehetne valaki normális, aki egy pár nap alatt osszehozott 2700 uzenetet???? :DDD
Keep it up, Rock 'n' Roll Good music save your soul!

#143 Felhasználó inaktív   xuldar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 12:13

Namost én sem vagyok normális, és pár nap alatt már 2! üzenetet (aki akarja, értheti 2 faktoriálisnak isKép) hoztam össze! Ha ilyen jól haladok, már 10 év múlva meglesz a 2700! (nem faktoriálisKép)

Komolyabbra fordítva a szót, Avium kolléga megkért, hogy mutatkozzak be itt is. Neptun-rendszergazda vagyok egy városban, és az egyik itteni moderátortól pontosan 30 házszámnyira lakom.

Kedvenc játékstílusaim a stratégia (Homm2-3, Disciples2),real-time csak néhány (Starcraft, Warcraft3), és az igényes ügyességi platform (Pop-Sands of Time) játékok. A kedvenc játékom a Zelda sorozat a Nintendotól.

Ha valamit még kihagytam, és érdekel valakit, kérdezzen, legfeljebb nem válaszolok...

Emphaty arises Whilst Thou drapest the world in Black The only colour that can paint my soul... -Arcturus- 2004.09.01 18:00 Bp, A38 Állóhajó

#144 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 12:28

Idézet

Namost én sem vagyok normális, és pár nap alatt már 2! üzenetet (aki akarja, értheti 2 faktoriálisnak isKép) hoztam össze! Ha ilyen jól haladok, már 10 év múlva meglesz a 2700! (nem faktoriálisKép)

Komolyabbra fordítva a szót, Avium kolléga megkért, hogy mutatkozzak be itt is. Neptun-rendszergazda vagyok egy városban, és az egyik itteni moderátortól pontosan 30 házszámnyira lakom.

Kedvenc játékstílusaim a stratégia (Homm2-3, Disciples2),real-time csak néhány (Starcraft, Warcraft3), és az igényes ügyességi platform (Pop-Sands of Time) játékok. A kedvenc játékom a Zelda sorozat a Nintendotól.

Ha valamit még kihagytam, és érdekel valakit, kérdezzen, legfeljebb nem válaszolok...

Üdv xuldar!!

Remélem gyakran látunk majd itt!!

Idézet

Benezek ide, nezem uj userek, nem is egy! Nezem az egyik tok normalis nezem masikat... nezem nem hiszek a szemenek, uj user es mar 2xxx uzije van! Na jo a hirtelen lepodes utan lenyomoztam a sracot es heringet veltem felfedezni benneKép Ja es udv az uj user(ek)nek!

Kedves rocko

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#145 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 14:03

Hi xuldar! Köszöntelek a Gk-n. Remélem, hogy gyarapodni fog még az a 2 db hozzászólásod.

#146 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 16:19

Naná még nálam is többet fog írniKép
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#147 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 17:48

Igen persze. Holnap mikor felébredsz, akorra már 5000 hozzászólása lesz.

#148 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 18:01

höhö, csak nem reflex kollégárol van szo, és a sorproni egyetem neptunrendszergazdaja vagy??:Đ

vazz, adhatnal nehany tippet, hogyan javiccsam ki a jegyeimet illegális modon (ertsd feltorés), mer nálunk is neptun van,itt pest koszos varosaban!:DD

#149 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 18:31

Szerintem ezt nem neten kene kitargyalni. Es foleg nem az Uj Userek topicban.

Av [GK Kép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#150 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 20:28

Erre van az MSNKép

#151 Felhasználó inaktív   Ivoke 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 13. 22:01

Idézet

Első körben üdvözlet neked, és végre egy Homm és Disciples rajongó!!!! Király! Csak jó arc lehetsz :Đ

P5N32-E SLI-E8400; 4x1GB; 2x GF9600 GT SLI; HD103UJ, HD642JJ 2x HD403LJ; X-Fi Xtreme; LG W2253TQ-PF; XP SP3; W7 64-bit

#152 Felhasználó inaktív   xuldar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 14:08

Dudo King: Mint látod, nem lett mára 5000 hozzászólásom Kép Egyhamar nem fogok a toplistára kerülni.

UnSeen: Örülök, hogy nem magamban vagyok itt Heroes és Disciples fanatizmusommal. És valóban rátapintottál a lényegre, nagyon jó arc vagyok, ezt bárki tanúsíthatja. Rögtön szólok is a kutyámnak, és ide fogja írni Kép

Baalint: Nem, nem Sopronban tanyázom, és ezt a tanácsadást jobb, ha elfelejted. A Neptun egy tökéletesen implementált, feltörhetetlen, kiválóan használható, biztonságos, és kiváló program. Csak sajnos ezt néha elfelejti. Remélem, csak poénnak szántad, mert sem itt, sem másutt nem fogok ilyen tanácsokat adni.

Egyébként ne mondjátok, hogy az utóbbi egy hétben csak én reisztráltam egyedül. Hol vannak a többiek? Kép

Emphaty arises Whilst Thou drapest the world in Black The only colour that can paint my soul... -Arcturus- 2004.09.01 18:00 Bp, A38 Állóhajó

#153 Felhasználó inaktív   -callisto- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 14:28

termeszetesen nem gondoltam komolyan, ott van a szmájli a végén. nem kell igy mellre szivni a dolgokat gyerekek, olvassatok a sorok kozott (utan)!:Đ

#154 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 14:28

Idézet

feltörhetetlen

Én igaz nem értek a Neptun rendszerhez, de azt azéret kicsit erősnek tartom, hogy feltörhetetlen...minden rendszernek megvan a gyejgéje, semmi sem tökéletes.Kép

Amúgy a Heroes sorozatbül melyik volt a kedvenced? Nekem személy szerint a HoMM 3, a négy sem rossz, de nem az igazi...

Only human!

#155 Felhasználó inaktív   xuldar 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 14:52

Látod, te meg az én mondatomból nem érezted ki az iróniát Kép Tisztában vagyunk vele, hogy milyen "kiváló" programmal van dolgunk, de sajnos ezt kell használni.

A 3 volt a kedvencem a hangulata miatt, a 4-ben gagyi módon implementálták a hősöket a harcba, inkább az Age of Wondershez hasonlóan kellett volna. Itt vagy ágyútöltelék varázslót, vagy terminátor harcost tudsz csinálni. Az első sosem él túl egy csatát, a második mellé meg nem kellenek katonák... A zenéje viszont fantasztikus lett. A 2 is hatalmas ász volt anno, évekig játszottam vele, mint a 3-mal.

De ez már elég off lett, javaslom, hogy tárgyaljuk meg egy másik topikban, ami a homm-mal foglalkozik.

#156 Felhasználó inaktív   BeneJoe 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 15:03

Ok-ok, csak totál komolyan hangzott!Kép

Oks, asszem van is egy ilyen topik a Stratégiai kiképzőtáborban...

Only human!

#157 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 17:50

Nem rajtam múlt, hogy meglegyen az 5000-red, de örülök, hogy ismént látlak, mert nem sok gyerek van aki később visszanézett volna.

#158 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 04. 14. 18:35

Heroes 3 rulz foreva... En meg mindig ezzel nyomulok a baratnommel egyutt, aki csak ezt a gamet szereti igazan...
Kép

#159 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 04. 14. 19:30

Jó, jó! Én is szeretem ezt a gamét, de akkor sem kéne teleírni ezt a topicot ezzel. Ez a topic, az Új Gamejapocs Userek-nek van fenntartva. Ajánlhatom a "Stratégiai kiképzőtábor"-ban a "Heroes Of Might And Magic 1-3 és 4" topicot. OFF

#160 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 04. 14. 19:47

Koszonom szepen, hogy moderator letemre kioktattal... Igazan jol esett... :Đ Nu szoval a lenyeg az az, hogy en csak arra valaszoltam, amit a tobbiek offoltak, de ha ennyire zavar ez a tema teged, akkor nagyon szivesen torlok innen minden hozzaszolast, ami nem a topiccal kapcsolatos.... Sot akar minden topicbol torolhetem, csak akkor sajnos lehet, hogy a hozzaszolasok 90%-a eltunne a semmiben... :-D
Kép

Téma megosztása:

• (23 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.