Új Gamekapocs User-ek első bejelentkezése...
Elküldve: 2004. 04. 09. 20:04
Av nem tudom kik offoltak itt össze-vissza
No mind1 üdv néked!

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 10. 10:34
Hat en probalom a topicot a normalis kerekvagasban tartani.
Av [GK ]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 10. 10:43
Jójó neked elhiszem:D
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 11. 10:49
Jé, csak két napig nem netezik az ember, és máris megjelenik egy csomó új arc! Üdv néktek!
Itt van mondjuk ez a Shifty nevű gyerek, nemtoom hogy hozott össze két nap alatt x ezer beírást, na mind1, ő tudja...
Only human!
Elküldve: 2004. 04. 11. 10:58
A letezo osszes topichoz hozzaszolt 10x.
Av [GK ]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 04. 11. 12:21
Valami avatart már választhatna magának a srác:)
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 11. 19:01
Én nem azt mondtam, hogy menjen el hanem azt hogy válasszon magának avatart:)
Friedrich Nietzsche

#130 Guest__*
Elküldve: 2004. 04. 12. 11:11
És ha neki a kérdőjel tetszik???? Az is csak egy avatar! Ne legyünk túl erőszakosak!!!!!!!!
Elküldve: 2004. 04. 12. 11:24
Végülis nekem tök mindegy...
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 12. 11:38
Na jolvan emberek off off itt basszus! Megint siman vissza lehetne torolni egy par megjegyzest. Ezt a topicot tessek mar koszongetesre meg udvozlesre hasznalni, es nem avatar temak kitargyalasara. (meg meg ki tudja mire).
Wekcome to Gamekapocs ujak.
Av [GK ]
Elküldve: 2004. 04. 12. 16:09
Idézet
Na jolvan emberek off off itt basszus! Megint siman vissza lehetne torolni egy par megjegyzest. Ezt a topicot tessek mar koszongetesre meg udvozlesre hasznalni, es nem avatar temak kitargyalasara. (meg meg ki tudja mire).
Wekcome to Gamekapocs ujak.
Av [GK ]
Milyen újak??Látsz te itt új tagot, mert én mostanság eggyel sem találkoztam...Najó OFF vége
Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 12. 16:41
Ha visszaolvasol, epp egy uj jegyezte meg, h a topic neven kivul mas nem utal a tartalmara. Nemtudom mit negativoskodsz. Az elmult 1-2 hetben legalabb 6-8 uj tag jott. Eleg legyen mar! Es ha nem jonnek akkor az azt jelenti, h ezt a topicot lehet offolni, ugyse nezi senki? De ha meg megnezi, nincs kedve irni ide, mivel teljeesen masrol megy a tema.
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 04. 12. 19:26
Jól van Avium
roger that!!! Szóval kussolok és nem írok ide

Friedrich Nietzsche

Elküldve: 2004. 04. 13. 07:43
Látom szép kis vitát kavart a megjelenésem... Mostantól lesz valószínű, hogy gyakrabban láttok majd, mivel húsvét vasárnap kötötték be itthon a kábelnetemet. Egyébbként pedig nem igazán tudnom mit kellene megosztanom magamról Veletek...
Köszönöm az üdvözlést, és remélem nem lesz konfliktusom senkivel, különben
Az Erdő legyen Veletek!
Elküldve: 2004. 04. 13. 08:09
Idézet
...remélem nem lesz konfliktusom senkivel, különben
Max egy Lord Mixxx nevű uriemberrel, ugyanis ő is ugyanezt az avatart használja, egy kicsit régebben...nade mind, én ebbe nem szólnék bele, majd megdumáljátok.
Amúgy milyen netet kötöttek be nálad?/"Kinek milyen netje van" topikba jöhet.../
Only human!
Elküldve: 2004. 04. 13. 08:10
Mondjuk korod, lakhelyed, erdeklodesi korod. Az avatarod elegge megteveszto. Van mar egy userunk akinek ez. Nem akarsz esetleg masikat valasztani? Csak a felreertesek elkerulese vegett.
Ez megc sak nem is keres, csak egy opcio.
Av [GK ]
Elküldve: 2004. 04. 13. 09:04
Na szóval Av már leírta,hogy mire is lennénk kiváncsiak:). Mellesleg megkérdezhetem, hogy hol hallottál az oldalról?

Friedrich Nietzsche