HWSW Informatikai Kerekasztal: Photo- és Videoalbum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Photo- és Videoalbum

#1401 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 07. 31. 10:27

Most küldte át nekem ezt a képet az egyik ismerősöm és nagyon meglepődtem!Elkezdtem az elején gondolodni, h a hátsó alak olyan mintha az előző lenne egy kis álommeffektel átlátszósá 20% véve de NEM!Nem lehet!Mert akkor a táj is elhomályosodna ez nem photoshop!KIJELENTEM NEM HISZEK A SZELLEMEKBEN DE EZ ELÉG DURVA!

Kép

#1402 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 07. 31. 10:35

Idézet

Most küldte át nekem ezt a képet az egyik ismerősöm és nagyon meglepődtem!Elkezdtem az elején gondolodni, h a hátsó alak olyan mintha az előző lenne egy kis álommeffektel átlátszósá 20% véve de NEM!Nem lehet!Mert akkor a táj is elhomályosodna ez nem photoshop!KIJELENTEM NEM HISZEK A SZELLEMEKBEN DE EZ ELÉG DURVA!

Kép
Ez vicc.... figyu csinálok neked mindjárt egy ilyent....11:37 van. Számold az időt....
Kép
Kép
Kép

#1403 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 31. 10:47

Nesze neked 13. típusú találkozás. 11:47.
10 perc alatt elkészítettem a két képet, áttöltöttem a gépre, összevágtam, feltöltöttem a netre és most belinkeltem ide. Magával a képekkel 2-3 percet foglalkoztam, a többi idő a sallang. És tessék, majdnem kezet fogtam egy szellemmel....
Kép
Kép
Kép
Kép

#1404 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 31. 10:50

ez nem semmi james. gratula, ezt tényleg gyorsan összehoztad. Kép

#1405 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 31. 10:52

A háttérben pedig ott figyel a GK és a Tomturbo által felrakott kép. :Đ
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1406 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 31. 10:53

Idézet

Az hogy te nem tudod használni a photoshoptot még nem azt jelenti hogy nem lehet vele megcsinálni pár perc és megvan. Érdekes hogy az emberek anyira szeretnének néha hinni hogy előszeretetel hülyítik egymást és el is hiszik még akkoris ha nyilvánvalóan gagyi.

#1407 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 31. 10:54

Én úgy csinálnék szellem fotót hogy fogom a kamerám először lefotózom az üres tájat majd magamat a tájjal (közben a gép nem mozdult) aztán photoshopban első layer-nek berakom az üres képet, fölé azt amin rajta vagyok majd állítok az átlátszóságán és kész.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1408 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 31. 10:54

Mellesleg a te képeden Tom, nem a hátsó alak a félélmetes hanem az arc! Persze az is fake :Đ Ne kívánd de ilyent is csinálok 10 perc alatt :-D
Kép
Kép
Kép
Kép

#1409 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 31. 10:55

Hagyjunk neki egy kis időt,mert megzökkent hogy James is szellemmel találkozott!!Kép

#1410 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 31. 10:56

Idézet

Én úgy csinálnék szellem fotót hogy fogom a kamerám először lefotózom az üres tájat majd magamat a tájjal (közben a gép nem mozdult) aztán photoshopban első layer-nek berakom az üres képet, fölé azt amin rajta vagyok majd állítok az átlátszóságán és kész.
Pl ez is egy "egyszerű" és első neki futásra nagyon jól használható 5-lert... az ilyen fotó nem bizonyíték semmire ..

#1411 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 31. 10:58

na james én elhiszem, h ügyes vagy, de tudsz olyat is csinálni amin te valakin átmész? Kép

#1412 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 31. 10:59

Idézet

Idézet

Pl ez is egy "egyszerű" és első neki futásra nagyon jól használható 5-lert... az ilyen fotó nem bizonyíték semmire ..
+ egy csomó állítgatási lehetőséget és időt spórolok meg mint ha 2 különböző helyen készült képet vágnék össze. Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1413 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2008. 07. 31. 11:00

nekem elég tükörbe néznem, s máris adott egy x akták évad :Đ
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1414 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 31. 11:02

Nah megcsináltam ezt a kéept msotmár elhiszem, h fake mindjárt feltöltöm annyi volt, h a radial blur nál a zoomot és a bestre állítom utána pedig amount 50% és az átlátszóság 10% innen től már csak vágni kellet és a ráállítani Hard lightra, h jobban kiemelje az első képet pedig az ördögűzőböl vették egy kis Cores effektel ki lehet emelni az arcot!Kép

#1415 Felhasználó inaktív   metafenomÉN 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 31. 11:04

Idézet

Nah megcsináltam ezt a kéept msotmár elhiszem, h fake mindjárt feltöltöm annyi volt, h a radial blur nál a zoomot és a bestre állítom utána pedig amount 50% és az átlátszóság 10% innen től már csak vágni kellet és a ráállítani Hard lightra, h jobban kiemelje az első képet pedig az ördögűzőböl vették egy kis Cores effektel ki lehet emelni az arcot!Kép
Nah gyorsan kigyurtad magad photosshop übermesterré!! Kép

#1416 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 31. 11:05

Idézet

Idézet

Nah gyorsan kigyurtad magad photosshop übermesterré!! Kép
Mindig is "értettem" a PS-hez csak ezt nem értettem elsőre!

#1417 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 31. 11:06

Idézet

Nemtudom ti hogy vagytok vele,de amit Tom leir az nekem legtöbbször kb 10 perc amig rájövök különben mit is akart nekünk elmagyarázni.Komolyan.Kép

#1418 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 31. 11:17

Nem kéne nyitni egy Photoshoppos topicot és oda mindenki betehetné amit cisnált?

#1419 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 31. 11:18

Idézet

Nem kéne nyitni egy Photoshoppos topicot és oda mindenki betehetné amit cisnált?
Hát mivel a Photoalbam topiknak nem ez a lényege, azt támogatom hogy ne ide kerüljenek ezek a baromságok. Viszont nem igaz hogy nincs vlaami ilyesmi topik.... Mindjárt utánajárok
Kép
Kép
Kép

#1420 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 31. 11:18

Na Tom, ha téged ez ennyire érdekel: tessék. Amugy szerintem is kamu.

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.