HWSW Informatikai Kerekasztal: Photo- és Videoalbum - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Photo- és Videoalbum

#1441 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 08. 04. 09:16

Idézet

Idézet

Nagy meccsen még nem voltam. Füldugóm volt, de nem akartam elrontani az élményt, így inkább bevállaltam a halláskárosodást!Kép
És hoztál képeket is nekünk? Kép:Đ
Képek vannak, de most nem tudom feltölteni. Nem egyszerű dolog őket lekapni.Kép Video is van GP2-ről, meg F1-ről, de a hangokat nem úgy veszi fel sajna...Nem tudom milyen technika kéne neki...

#1442 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 05. 15:56

Norb azért ha tudsz pár képet nyomjál fel, engem érdekelne nagyon. Én sajnos nem láttam a futamot, de felvették nekem, szóval pótolom majd. A hétvégén egy eszméletlen rafting túrán vettem részt, és azt kell hogy mondjam nagyon nagy élmény volt! Készültek képek is, párat feltöltök majd! KépKép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1443 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 08. 05. 16:00

Haragszom rád amiért még csak nem is amlítetted hogy mész. Pár nappal előtte pedig még meg is vendégeltelek, le is itattalak. Ez a hála? Kivel mentél? Ki volt érdemesebb a társaságodra mint én? HE?
Kép
Kép
Kép

#1444 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 05. 17:02

Norb még mindig haragszom rád. És haragudni is fogok amíg nem válaszolsz előző kérdésemre.

Más. Daveout! MÁR CSAK KÉT HÉT! Addigis íme két kép....a kedvenced: Fujtotthús... ahogy én csinálom.
Kép

Kép

Kép
Kép
Kép

#1445 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 17:14

Idézet

Hát megjöttem. Ennyi embert egy rakáson még életemben nem láttam...A szurkolók 70%-a Ferraris, 20%-a Alonso-s, a maradék meg vegyes...A nap a Formula BMW-el kezdődött, itt már leesett az állam. Ilyen pici autók és ahogy mennek...Utánna GP2 volt, na itt már megfájdult a fejem, pedig alig pörögnek 10000 RPM-et.Iszonyú tempót mentek. Ezután egy laza Porsche Super Cup-a. Itt ment a lökdösődés ezerrel, az egyik legkeményebb technikai sport. Majd egy jó 1 óra szünet az F1-ig. Persze unatkozni nem lehettett, mert volt pályabejárás, meg WarmUp. Amikor elindultak a boxból, teljesen libabőrös lettem. Amikor meg elöttem zúztak el padlógázzal, majdnem behugyoztam. TV-s közvetítés egy nagy 0! A mogyoródi pálya atmoszférája magával ragadó, eszméletlen hangzavar volt egész nap. Olyan, amit elmondani nem lehet, ezt érezni kell. Az autók gyorsulása hihetetlen, a lassulásuk pedig felfoghatatlan. A rajt maga a mennyország, ilyet még nem éltem át soha. 20 autó elkezd veszettül visítani, majd az adrenalintól felbőszülve, torkod szakadtából üvöltesz! Főleg amikor a kis Massa állva hagyta a 2 McLarent!No, meg amikor a vége elött 3 körrel az orrunk elött füstölt el a Ferrari, akkor az autók hangját nem is lehetett hallani! Szerintem egy foci vb-n nem üvöltenek így az emberek a feeling pedig messzemenő. Emberfelletti teljesítményt láttam, mégha sokan mondják, hogy "csak vezetni kell az autót". Csak ha ez ilyen egyszerű lenne. A jövő évi futamra, aki teheti már most rendeljen elő jegyet, élete egyik legnagyobb élményében lesz része mégha azt is mondja, hogy a technikai sport őt nem érdekli. James jövőre jössz velem!Kép
Biztos,hogy nagyon faxa lehetet,1xer en is ellmenek,hogy megnezemKép.TV-ben nem olyan mint eloben,csak ott asnnyi,hogy tobbet latsz,de persze,hogy otthon a TV elott nem erzed es halod ahogy elsuvitenek 1000rel elottedKép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#1446 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 17:35

Idézet

Norb még mindig haragszom rád. És haragudni is fogok amíg nem válaszolsz előző kérdésemre.

Más. Daveout! MÁR CSAK KÉT HÉT! Addigis íme két kép....a kedvenced: Fujtotthús... ahogy én csinálom.
Kép

Kép

Nekem is csatolnál két képet, ami miatt azt mondhatom hogy "MÁR CSAK KÉT HÉT"... (Anetta)

#1447 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 05. 19:06

Mire gondolsz? Hagymakrém levest most esztek ma-holnap, nem? Lazac jó? Azt is fogtok idén enni! Fújjolás nincs, tudod hogy jól főzök :Đ
Kép
Kép
Kép

#1448 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 05. 20:14

Idézet

Mire gondolsz? Hagymakrém levest most esztek ma-holnap, nem? Lazac jó? Azt is fogtok idén enni! Fújjolás nincs, tudod hogy jól főzök :Đ
Hagymakrémleves jöhet, pont tegnap mondtam Dávidnak hogy megenném. Meg jöhet Erzsi jól bevált tiramisuja is. De találj ki nekem valami igazán lányosat a fujtott hús helyett, mert különben aznap éhen maradok...

#1449 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 08. 05. 22:10

Idézet

Idézet

Hagymakrémleves jöhet, pont tegnap mondtam Dávidnak hogy megenném. Meg jöhet Erzsi jól bevált tiramisuja is. De találj ki nekem valami igazán lányosat a fujtott hús helyett, mert különben aznap éhen maradok...
Van elég recept a tarsolyomban, éhen nem maradsz! :-D
Kép
Kép
Kép

#1450 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 06. 07:14

Fujtotthús The Best!KépSajna úgy néz ki, hogy erről lemaradok...Majd telefonon elmondom...KépVisszatérve a Forma1-re. Azért nem szóltam, mert pénteken-szombaton derült ki, hogy tudok menni. Kollégám (akivel voltam) vett magának, meg a feleségének jegyet. Namármost a feleségének pénteken reggel elfolyt a magzatvize, így megvettem a jegyét féláron.KépKözben szombaton este meg is szült, így nulla volt az esélye, hogy el tudjon jönni.Kép

#1451 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 06. 07:39

Idézet

Fujtotthús The Best!Kép Sajna úgy néz ki, hogy erről lemaradok...Majd telefonon elmondom...Kép Visszatérve a Forma1-re. Azért nem szóltam, mert pénteken-szombaton derült ki, hogy tudok menni. Kollégám (akivel voltam) vett magának, meg a feleségének jegyet. Namármost a feleségének pénteken reggel elfolyt a magzatvize, így megvettem a jegyét féláron.KépKözben szombaton este meg is szült, így nulla volt az esélye, hogy el tudjon jönni.Kép
ÁllatKép! "Namármost a feleségének pénteken reggel elfolyt a magzatvize, így megvettem a jegyét féláron." <---- Ezen szétröhögtem az agyamatKép.
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1452 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 06. 10:23

Idézet

Idézet

Fujtotthús The Best!Kép Sajna úgy néz ki, hogy erről lemaradok...Majd telefonon elmondom...Kép Visszatérve a Forma1-re. Azért nem szóltam, mert pénteken-szombaton derült ki, hogy tudok menni. Kollégám (akivel voltam) vett magának, meg a feleségének jegyet. Namármost a feleségének pénteken reggel elfolyt a magzatvize, így megvettem a jegyét féláron.KépKözben szombaton este meg is szült, így nulla volt az esélye, hogy el tudjon jönni.Kép
ÁllatKép! "Namármost a feleségének pénteken reggel elfolyt a magzatvize, így megvettem a jegyét féláron." <---- Ezen szétröhögtem az agyamatKép.
Hidd el, hogy én is!KépKép

#1453 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 06. 18:06

Ma már másodszor veszett el a képes beszámolóm, úgyhogy egy kicsit most pihentetem mielőtt felidegesítKép Valamiért a képeket nem tudom belinkelni, rákattintás után a GK főoldal jön be...
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#1454 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 17. 22:23

Szorgos kisdiák!Még a szünetben is tanulKép

Kép

#1455 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 17. 22:26

Idézet

Kép
áhh a kisgyerekKép 15perc és fellövik a pizsit..figyelj lene késdKép

#1456 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 17. 22:40

Idézet

Idézet

Kép
Már pizsamagatyában vagyok de felsőt sose vezsek mert meleg vanKép

#1457 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 17. 22:43

Idézet

Idézet

Idézet

Kép
nah márcsak 2 perc..gyorsan menny az ágyikódbaKép

#1458 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 17. 22:45

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Kép
nah márcsak 2 perc..gyorsan menny az ágyikódbaKép
NEEEm majd csak éjfélkor!Am. PS-úgy cisnálnám a képet,h ctrl+shift+u ezzel eltünteted az összes színt tehát Black and White lezs és utána kijelölöd a színezni valód és maszk (Q) módban aprólékosan kijejölöd a kimaradtakat a választot színnel!

#1459 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 17. 23:01

Sony, mondjuk, ha beírod az URL mezőbe az URL-t, az sosem árt. Kép Szal nema z a lényeg, hogy mit jelölsz ki... akár egy kép is lehet, vagy egy szó. Kijelölöd, klikk a láncra, link URL, ide beírod a címét. :Đ Remélem segíthettem. Várju ka beszámolót. Egyébként a képeket is bevághatod. Annál meg a fára nyomsz felül, majd oda írod be a pontos címét a képnek.

Tomturbo, köszönjük Emese. Kép

#1460 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 18. 06:43

Idézet

Sony, mondjuk, ha beírod az URL mezőbe az URL-t, az sosem árt. Kép Szal nema z a lényeg, hogy mit jelölsz ki... akár egy kép is lehet, vagy egy szó. Kijelölöd, klikk a láncra, link URL, ide beírod a címét. :Đ Remélem segíthettem. Várju ka beszámolót. Egyébként a képeket is bevághatod. Annál meg a fára nyomsz felül, majd oda írod be a pontos címét a képnek.

Tomturbo, köszönjük Emese. Kép
Kép

Glek tegyél fel már képet mert már látni kelll az Utolsó Boss-t

Téma megosztása:

• (138 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75