Hát nem szépek?

Elküldve: 2009. 05. 20. 11:00
Elküldve: 2009. 05. 20. 13:38
Idézet
Elküldve: 2009. 05. 29. 10:36
Elküldve: 2009. 05. 30. 11:05
Már ismerhetitek Willy-t, a Willy vezet című videóból.
De a rossz idők miatt meg kellett tanítanom, hogy kell működtetni az ablaktörlőt is. Nos a választott vezényszó, mi is lehetett volna más, mint kedvenc sorozatomból, a Columbo egyik részéből: "rózsabimbó". Az egyik részben két doberman "rózsabimbó" vezényszóra ölt. Nos Willy ezen vezényszóra lepucolja az ablakot, s közben ádázul ugat is rá, nyomatékosítva, ki a kocsi ura.
Elküldve: 2009. 05. 30. 11:14
Idézet
De a rossz idők miatt meg kellett tanítanom, hogy kell működtetni az ablaktörlőt is. Nos a választott vezényszó, mi is lehetett volna más, mint kedvenc sorozatomból, a Columbo egyik részéből: "rózsabimbó". Az egyik részben két doberman "rózsabimbó" vezényszóra ölt. Nos Willy ezen vezényszóra lepucolja az ablakot, s közben ádázul ugat is rá, nyomatékosítva, ki a kocsi ura.
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
Elküldve: 2009. 05. 30. 11:17
Idézet
Idézet
A másik kutyám az általad felsoroltakon kívül tudja még az UGAT parancsot. Sőt mindent magtanítottam neki némán, puszta kézmozdulatokra is! Felemelt tenyér = ül, Felfele mutató mutatóujj = marad, Lefele mutató mutatóujj = fexik, Megpaskolom a combom = gyere, bábozó mozdulat (mintha a beszélne a kézfej) = ugat
Valahogy nekem könnyen mennek az ilyen tanítások
Elküldve: 2009. 05. 30. 11:49
Tegnap megemlítettem, hogy készült egy közös fotóm Bocskor Gáborral, hát íme
Elküldve: 2009. 05. 30. 12:39
Idézet
És igen...először az oldal történelmében egy videó,ahol hallani james hangját:) Láttuk már őt minden féle pozícióban,mindenféle tevékenység közben,a legutóbbi "búvárkodástól" kezdve az extrém traktorozáson keresztül egészen a síelésig.De most...2009.május 30-án...végre hallhattuk is őt^^Elküldve: 2009. 06. 03. 17:58
Elküldve: 2009. 06. 06. 14:44
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 07. 10:21
A tegnapra ígért eső, most eredt el Veszprémben. Persze Sir Wilmos-nak meg nem hoztunk esőkabátot, és mit ad isten, pont most jött rá a sétálhatnék. Viszont a nyakának száraznak kell maradni még egy napig, mert tegnap lett rácsepegtetve a kullancsirtó. Hát szegény ember vízzel főz alapon, rögtönöztem neki egy nyakvédőt uzsonnászacskóból!
Elküldve: 2009. 06. 07. 10:23
Idézet
A tegnapra ígért eső, most eredt el Veszprémben. Persze Sir Wilmos-nak meg nem hoztunk esőkabátot, és mit ad isten, pont most jött rá a sétálhatnék. Viszont a nyakának száraznak kell maradni még egy napig, mert tegnap lett rácsepegtetve a kullancsirtó. Hát szegény ember vízzel főz alapon, rögtönöztem neki egy nyakvédőt uzsonnászacskóból!
Elküldve: 2009. 06. 07. 11:24
Idézet
Idézet
És igen...először az oldal történelmében egy videó,ahol hallani james hangját:) Láttuk már őt minden féle pozícióban,mindenféle tevékenység közben,a legutóbbi "búvárkodástól" kezdve az extrém traktorozáson keresztül egészen a síelésig.De most...2009.május 30-án...végre hallhattuk is őt^^Elküldve: 2009. 06. 07. 11:35
Idézet
Idézet
Idézet
És igen...először az oldal történelmében egy videó,ahol hallani james hangját:) Láttuk már őt minden féle pozícióban,mindenféle tevékenység közben,a legutóbbi "búvárkodástól" kezdve az extrém traktorozáson keresztül egészen a síelésig.De most...2009.május 30-án...végre hallhattuk is őt^^És hallható lesz a nagy MW2 multik idején is!!!! mérget vehettek rá
És aki részt vesz a GK talin is, az még hozzám is érhet. No persze csak módjával! Én egy kézfogásra gondoltam
Elküldve: 2009. 06. 07. 11:53
Idézet
Elküldve: 2009. 06. 07. 18:33
Elküldve: 2009. 06. 07. 18:37
Elküldve: 2009. 06. 07. 20:07
Idézet
Mik ezekt te? A szomszéd rátolatott a tujára, te meg szétszóród a nikecell darabokat? Ejnye no!
Amúgy szép kis égzengés lehetett
Elküldve: 2009. 06. 07. 20:30
Idézet
Idézet
Mik ezekt te? A szomszéd rátolatott a tujára, te meg szétszóród a nikecell darabokat? Ejnye no!
Amúgy szép kis égzengés lehetett