Idézet
Idézet
Szerintem nem kell olyan nagyon sokat várni a GTA 4-től. Új grafikus motort készítenek, de gondolom ezt még használják más játékoknál is. Ez is lehet nagy játék, mint a 3 (bevallom, személyes kedvencem a 3), de utána biztos csinálnak a többség által jobbnak elkönyvezett GTA-kat, és ezt elfelejtik. Csak kevés olyan barom lessz majd, mint én aki 2-3 új GTA után is játszik vele

Épp ellenkezőleg, a GTA 4-től mindenki sokat vár. Mivel nem egy PSp átirat lesz, nagy durranásra számíthatunk. Látta már valaki a Table Tennis-t? Én igen, és meg kell mondjam, brutális. Ebben a játékban a legeredetibb a karakterek kidolgozása!!! És a Rockstar nem fogja elrontani az első next-gen GTA-t. Ellenkező esetben számoljanak a haragommal!

Mindenki sokat vár.... Épp ez a baj! Meg fogunk kapni egy gyönyörű grafikájú játékot (ahogy láttam azt a képet a gta4.net-en, abból csak erre következtetek), megkapjuk a javított SA elemeket, + még újdonságokat. Ez mind szép és jó meg jól is hangzik, de ha követik a jól bevált módszert, akkor ez csak az alap lessz. Alapja lessz az eddigi legjobb GTA-nak. DE ezt nehéz lessz kivitelezni, ha mégis sikerül nekik, akkor le veszem a sapkámat elöttük, mert bámulatra méltót csinálnak