HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#61 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 20. 23:06

Idézet

Már a 3ban is volt egy valós helyszín: Portland.
Ha jól tudom ez volt az első város.
Igaz kisebb mint Tokyo, de valós.
város rész :Đ

#62 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 20. 23:21

Idézet

Idézet

Már a 3ban is volt egy valós helyszín: Portland.
Ha jól tudom ez volt az első város.
Igaz kisebb mint Tokyo, de valós.
város rész :Đ
de valós

#63 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 20. 23:31

az oregoni portlandre gondolsz? a neve végülis tényleg valós. de ettől még nem hiszem, hogy tokióban lesz a köv. gta.

#64 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 10:41

Idézet

Idézet

Én a legfontosabb fejlesztésnek a grafikát tartanám, hiszen ezen a téren nem változott semmi a Vice City óta - bár a látvány és a környezet gyönyörű. Illetve az utak felfestését is jobban megoldhatnák - a "derékszög" kanyarokra gondolok elsősorban. Az ötleteket viszont szinte alig lehet felülmúlni.

En bloc biztos vagyok benne, hogy még az eddigieknél is jobbat fognak alkotni a kövi epizódban, bárhol is legyen a helyszín! Kép
Szerintem a grafikai is szepult nemikepp a VC ota :Đ
Lehetséges, bár nekem pl. a növények vagy a házak / boltok ugyanolyannak tűnnek, mint az előző részben. Főleg az előbbiekre férne rá némi ápdét. De tartom azt továbbra is, hogy az en bloc látvány fejlődött, és csodálatos. :-D
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#65 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 21. 12:26

Szerintem az épületek és üzletek területén lehetne annyi újítás, mint mondjuk pl: a MAffiában! Kép Ott sok helyre be lehetett menni, sőt, még a magasvasútra is fel lehetett szállni!

#66 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 00:30

Nos az elso hir mar megerkezett, ami velemenyem szerint biztos es nem kamu.
Az EU-s helyszinnek en nagyon orulok, mar elegem volt amerikabol. Remelem visszaternek az alvilaghoz, gta3 vagy vice modjara.
Mondjuk eltunnek kepzelni egy olyan tortenetet, hogy Tony-nak Vice-ban idokozben forro lett a talaj, es idos korara kenytelen attenni London kornyekere a szekhelyet. Termeszetesen szuksege van egy jobb kezre, igy mondjuk a fia-ra szamithatna, aki szepen rendet tesz a kornyeken. Bar szerintem ilyesmire ne nagyon szamitsunk, bar a Rockstar szeret utalasokat tenni a regebbi reszekre, de nem ennyire kemenyen.

Mindenesetre, en szemely szerint elvarok egy uj motort a jateknak, amire van is esely, hiszen most a fejlesztes hosszab idore sikerult, mint az eddigi reszek kozott. Ezenfelul, egy kicsivel tobb eletet varnek el. Azt tudom, hogy lehetetlenseg minden egyes jarokelonek celt adni, hiszen kicsit eros vas keen hozza, de mondjuk randomban 1-1 embernek autosnak lehetnenek celjai. Beall a garazsba, esetleg bemegy a hazaba. Bemegy a munkahelyere. Ilyesmi. Az autok eltuneset is lehetne meg hosszabitani jocskan.
Ha mar uj motor, akkor mondjuk idojarast, evszakokat is programozhatnanak bele, es remelem nem hagyak figyelmen kivul Anglia erdekes idojarasat sem.
Mondjuk en szemely szerint jobban orultem volna ha valamelyik masik europai terpeet valasztjak, mert azert fura lesz ellentetes odlalon kozlekedniKép.

Az elozo resznel nagyon feltem a tulzott elsimesedestol, de a sracok jol oldottak meg a dolgot, igy meg merem kockaztatni, hogy esetleg belevehetnenek olyat, hogy telekvetel es hazepitesKép. Persze, nem tul bonyolultan.

ui: Valaki nevezze majd at a topikot a varhato cimre (Grand Theft Auto 4: Europe). Thx.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#67 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 13:40

Idézet

Szerintem az épületek és üzletek területén lehetne annyi újítás, mint mondjuk pl: a MAffiában! Kép Ott sok helyre be lehetett menni, sőt, még a magasvasútra is fel lehetett szállni!
én is imádom a maffiát(az egyik kedvenc játékomKép), de itt sem lehet nagyon bemenni az épületekbe(legalábbis free ride-ban), de ha megcsinálnák a gta-ban vagy vmelyik játékban az nagyon jó lenne!Kép

#68 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 14:27

a Mafia c. csodában pl. volt céljuk a járókelőknek. Néha nekiálltam követni őket és azt vettem észre, hogy mindegyik tart valahova.

#69 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 01. 17. 15:30

Idézet

a Mafia c. csodában pl. volt céljuk a járókelőknek. Néha nekiálltam követni őket és azt vettem észre, hogy mindegyik tart valahova.
ez igaz...a gta-ban általában úgy szokott lenni, ha a sarkon elfordul eltűnik(legalábbis ha utánukmegyek és nem látom őket, eltűnnek).

#70 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 01. 17. 18:10

Idézet

Nos az elso hir mar megerkezett, ami velemenyem szerint biztos es nem kamu.
Az EU-s helyszinnek en nagyon orulok, mar elegem volt amerikabol. Remelem visszaternek az alvilaghoz, gta3 vagy vice modjara.
Mondjuk eltunnek kepzelni egy olyan tortenetet, hogy Tony-nak Vice-ban idokozben forro lett a talaj, es idos korara kenytelen attenni London kornyekere a szekhelyet. Termeszetesen szuksege van egy jobb kezre, igy mondjuk a fia-ra szamithatna, aki szepen rendet tesz a kornyeken. Bar szerintem ilyesmire ne nagyon szamitsunk, bar a Rockstar szeret utalasokat tenni a regebbi reszekre, de nem ennyire kemenyen.

Mindenesetre, en szemely szerint elvarok egy uj motort a jateknak, amire van is esely, hiszen most a fejlesztes hosszab idore sikerult, mint az eddigi reszek kozott. Ezenfelul, egy kicsivel tobb eletet varnek el. Azt tudom, hogy lehetetlenseg minden egyes jarokelonek celt adni, hiszen kicsit eros vas keen hozza, de mondjuk randomban 1-1 embernek autosnak lehetnenek celjai. Beall a garazsba, esetleg bemegy a hazaba. Bemegy a munkahelyere. Ilyesmi. Az autok eltuneset is lehetne meg hosszabitani jocskan.
Ha mar uj motor, akkor mondjuk idojarast, evszakokat is programozhatnanak bele, es remelem nem hagyak figyelmen kivul Anglia erdekes idojarasat sem.
Mondjuk en szemely szerint jobban orultem volna ha valamelyik masik europai terpeet valasztjak, mert azert fura lesz ellentetes odlalon kozlekedniKép.

Az elozo resznel nagyon feltem a tulzott elsimesedestol, de a sracok jol oldottak meg a dolgot, igy meg merem kockaztatni, hogy esetleg belevehetnenek olyat, hogy telekvetel es hazepitesKép. Persze, nem tul bonyolultan.

ui: Valaki nevezze majd at a topikot a varhato cimre (Grand Theft Auto 4: Europe). Thx.
Szerintem számíthatunk egy új motorra, vagy legalább egy nagyon-nagyon alapos felcicomázásra, lévén a játék PS3-ra készül el elsőként... és nos... next-gen... Kép

#71 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 02. 19:22

Nah, GTA 4 X-BOX 360-ra és PS 3-ra is lesz. Én nagy GTA fan vagyok, ezért szinte biztos, hogy beszerzek egy next-gen konzolt. Már alig várom a sorozat következő részét, méghozzá nagyon!

#72 Felhasználó inaktív   Tocsek 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 19:54

Szerintem a kövi GTA rész Londonban fog játszani. Ugye van a GTA1. Abban van egy tékép észak amerika térképe és 3 név van rá irva... nah kitaláljátok vagy leirjam?Kép Vice City, Liberty City, San Andreas. Szerintem ebből következik hogy, van GTA1 London, és azt még nem csináltál meg..... szóval szerintem LONDON lesz....
Cigány a bírónál: de bíró úr, nem sok az az 5 év???-Mondom KÖTÉL!!!

#73 Felhasználó inaktív   FallenX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 22:13

Hehe!GTA 4,furcsa kimondani...Kép
Szerintem még az is megtörténhet h a nézetet elsö személybe rakják át vagy legalább kidolgozzák rendesen!Ugye voltak az elsö részek madár távlatból,aztán a hátsó nézet,eljött az ideje a FPnak is... Kép
Egyetlen kérésem van csak a feljesztökhöz (ha valaki ismeri öket,kérem adja át Kép) hagyják ki a játékból az angolok idegesitö hangsúlyát!Legyen amerikai angol... Kép

Get the best...Jackson...Fuck the rest...

#74 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 02. 23:10

Rakjanak bele valami világrengető ujdonságot!!!! Nem tom mit de tegyék bele!! És ne akarják kiszúrni a szemünket a Sims-ből lopott karakter formázással amit egy kis RPG feelingel adnak nekünk.
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

#75 Felhasználó inaktív   szpiiit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 03. 10:15

hülyeség nem csinálnak annyi GTA-t

#76 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 03. 10:18

nincs is 4 csak 3vcsa nemfér be oda a 4
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#77 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 06. 03. 10:27

Idézet

hülyeség nem csinálnak annyi GTA-t
Figyelemmel kísérted az E3 2006-t? Mert ha igen, akkor tudod, hogy lesz GTA 4. Nem hiszed?

www.rockstargames.com/grandtheftauto4/

#78 Felhasználó inaktív   petike6 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 07. 07:20

nincs is GTA4 ,vagy tánalán mégis?
Az élet egy szar játék ,de végig kell vinni!

#79 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 17:08

Idézet

nincs is GTA4 ,vagy tánalán mégis?
nézzé' má' lejjeb' itt írták hogy LESZ tehát még most nincs csak majd

#80 Felhasználó inaktív   Royal2991 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 06. 10. 17:59

Idézet

Szerintem a kövi GTA rész Londonban fog játszani. Ugye van a GTA1. Abban van egy tékép észak amerika térképe és 3 név van rá irva... nah kitaláljátok vagy leirjam?Kép Vice City, Liberty City, San Andreas. Szerintem ebből következik hogy, van GTA1 London, és azt még nem csináltál meg..... szóval szerintem LONDON lesz....
Nem hiszem hogy LONDON mert valahol hallottam v. olvastam hogy New York lesz
de kitudja?Kép

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »