Nos az elso hir mar megerkezett, ami velemenyem szerint biztos es nem kamu.
Az EU-s helyszinnek en nagyon orulok, mar elegem volt amerikabol. Remelem visszaternek az alvilaghoz, gta3 vagy vice modjara.
Mondjuk eltunnek kepzelni egy olyan tortenetet, hogy Tony-nak Vice-ban idokozben forro lett a talaj, es idos korara kenytelen attenni London kornyekere a szekhelyet. Termeszetesen szuksege van egy jobb kezre, igy mondjuk a fia-ra szamithatna, aki szepen rendet tesz a kornyeken. Bar szerintem ilyesmire ne nagyon szamitsunk, bar a Rockstar szeret utalasokat tenni a regebbi reszekre, de nem ennyire kemenyen.
Mindenesetre, en szemely szerint elvarok egy uj motort a jateknak, amire van is esely, hiszen most a fejlesztes hosszab idore sikerult, mint az eddigi reszek kozott. Ezenfelul, egy kicsivel tobb eletet varnek el. Azt tudom, hogy lehetetlenseg minden egyes jarokelonek celt adni, hiszen kicsit eros vas keen hozza, de mondjuk randomban 1-1 embernek autosnak lehetnenek celjai. Beall a garazsba, esetleg bemegy a hazaba. Bemegy a munkahelyere. Ilyesmi. Az autok eltuneset is lehetne meg hosszabitani jocskan.
Ha mar uj motor, akkor mondjuk idojarast, evszakokat is programozhatnanak bele, es remelem nem hagyak figyelmen kivul Anglia erdekes idojarasat sem.
Mondjuk en szemely szerint jobban orultem volna ha valamelyik masik europai terpeet valasztjak, mert azert fura lesz ellentetes odlalon kozlekedni

.
Az elozo resznel nagyon feltem a tulzott elsimesedestol, de a sracok jol oldottak meg a dolgot, igy meg merem kockaztatni, hogy esetleg belevehetnenek olyat, hogy telekvetel es hazepites

. Persze, nem tul bonyolultan.
ui: Valaki nevezze majd at a topikot a varhato cimre (Grand Theft Auto 4: Europe). Thx.