HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#201 Felhasználó inaktív   Randelz 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 22. 09:54

Idézet

Idézet

Csak az a pecch hogy az új GTA-k nemjönnek ki PC-re de remélem nemtelik bele sok időbe mike megjön a Rockstar esze hogy PC-re is kikell adni....mert pipa vagyok hogy gta:sa most a legmenőbb gta...most gondoljatok bele ha a gta:vc -be is lehetne azokat a dolgokat mint a sa-ba akk sztem 100xjobb lenne az összes gta-tól
Már a GTA: SA is ps2 exkluzív volt és csak fél évre rá jelent meg pc-n. Kép
Nemkellett volna megjelennie inkabb a GTA: Vice City Stories jelenhetett volna meg

#202 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 11:15

A Vice City Stories-ban állítólag lesz majd hurrikán. Kiváncsi leszek,hogy ez a játékban majd ,hogy fog kinézni, és mekkora pusztítást végez majd.(És ha belemegyünk akkor mit csinál velünk?)
Xbox 360 tulaj lettem.

#203 Felhasználó inaktív   Alhun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 22. 11:37

Emberek, most szólok amielött elkalandozna az érdeklődésetek más téma felé. Ez a téma a GTA4 nevű készülő játéknak lett "felszentelve". A GTA VCS játéknak megvan a maga topic-ja, csak meg kéne keresni. Ha kérdésed van a VCS felől oda menj, mert ez a GTA4 "bázisa" és nemhiszem hogy csak én érzem úgy hogy a Vice City Stories témának nem itt van a helye.
Az élet elöttem áll és nem látok tőle semmit!
www.sepi.extra.hu

#204 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 22. 12:46

Idézet

Emberek, most szólok amielött elkalandozna az érdeklődésetek más téma felé. Ez a téma a GTA4 nevű készülő játéknak lett "felszentelve". A GTA VCS játéknak megvan a maga topic-ja, csak meg kéne keresni. Ha kérdésed van a VCS felől oda menj, mert ez a GTA4 "bázisa" és nemhiszem hogy csak én érzem úgy hogy a Vice City Stories témának nem itt van a helye.
Eggytértek és még sok más topicon ugyan így van hogy teljesen más a téma mint aminek lennie kéne!Kép

#205 Felhasználó inaktív   benuzo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 10. 30. 07:40

sziasztok. én úgy tudom hogy a GTA 4 csak 2007 őszére jelenik meg ps3-ban. De akkor mikor jelenik meg pc-re? egyáltalán meg fog jelenni??Kép

#206 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 10. 30. 08:11

Idézet

sziasztok. én úgy tudom hogy a GTA 4 csak 2007 őszére jelenik meg ps3-ban. De akkor mikor jelenik meg pc-re? egyáltalán meg fog jelenni??Kép
a hivatalos oldalon ott van a playstation 3 és az x360 logója, meg a megjelenési dátum (2007. okt. 16.). arról, hogy a pc-s megjelenéssel mi van, nincs hír. (én nem tudok róla)
de szerintem biztosan ki fog jönni pc-re is. (csak később sztem, mint a san andreas)
Time fades even legend...
War, war never changes...

#207 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 13:19

most jöttem, de látom tiszta lappal indulunk. azt nem tudom, hogy számíthatunk e a jól beválta GTA stílusra, vagy valami lebutított szar lesz, a sok feljelentés és hülye családvédelmi szervezetek miatt? nekem pl. kurvák, dílerek, stricik, és bandák nélkül nem is kéne. A kubaiakat berakhatnák megint, az bejött a VC-bőlKép
PC-n tolom :)

#208 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 15:54

lesz minden nyugodt lehetsz, viszont a 'kávézást' el lehet felejteni.. Kép

#209 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 02. 16:03

Idézet

Hot Caffeval nyomtam végig... :Đ
PC-n tolom :)

#210 Felhasználó inaktív   uszobence 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 01. 09:33

Idézet

Idézet

Hot Caffeval nyomtam végig... :Đ
az aztán a szupi

#211 Felhasználó inaktív   Groove Street 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 15. 16:29

legyen jo a grafiaka de a gép azér birja el ha 1általán lesz PC-REKép remélem lesz

#212 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 15. 16:40

jolenne ha kijönne...eddig én minden gta-t végigtoltam a san andreasig...de aztán ugye márcsak konzolra jött ki,addigra meg sajna elbszott a ps2-m...igy csak pcre számíthatok,majd lesz ps3-m,de az még soká...

#213 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 15. 18:47

Idézet

jolenne ha kijönne...eddig én minden gta-t végigtoltam a san andreasig...de aztán ugye márcsak konzolra jött ki,addigra meg sajna elbszott a ps2-m...igy csak pcre számíthatok,majd lesz ps3-m,de az még soká...
lesz PC-re is ugyanúgy pár hónappal később mint az előzőkA Stories részekről meg annyit hogy azokat direkt psp-re (mert hogy a ps2 csak pótlék) csinálták, nem "igazi nagy" GTA részek, ezért is nem volt bennük új város. kb. olyanok mint a Gameboy Advance-re megjelent GTA Advance, ami szintén Liberty City-ben játszódik még felülnézetből

#214 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 18:36

xbox360-ra tuti lesz. nekem xbox360-nom szülinapomra lesz, tehát június 14.-én, vagy körül. októberig meg Saints Row:D

#215 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 25. 18:39

nomeg szerda 00:00(vagy csütörtök -1:00?)-kor jön a trailer! Szerintetek milyen lesz? LEhet benne ltáni ingame-kat, vagy csak rajzolt, animált logos izés?

#216 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 27. 19:32

Idézet

nomeg szerda 00:00(vagy csütörtök -1:00?)-kor jön a trailer! Szerintetek milyen lesz? LEhet benne ltáni ingame-kat, vagy csak rajzolt, animált logos izés?
péntek 0:00-kor lesz, és a rajzolt szarság kizárt, elég ha megnézed az előző részek trailer-jeit.

#217 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 14:20

- a főszereplő neve Niko Bellic, és az unokatesójához megy Liberty-be
- csak Liberty City lesz, vidéki területek nélkül
- a terület kisebb mint a SA-ban de összetettebb
- repülők nem lesznek (Kép)
- NYC-ből Staten Island kivételével minden városrész megtalálható lesz, utóbbit New Jersey egy része váltja

Manhattan - Algonquin
Brooklyn - Broker
Queens - Dukes
Bronx - Bohan
New Jersey - Alderney

#218 Felhasználó inaktív   Alhun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 14:44

A Game Informer magazín csak a demó verziót próbálta ki, és abba nem voltak repülők. Még nem tudni, hogy a teljes verzióban benne lesz-e.

- Lesz multiplayer funkció.
- A főszereplő azért jön Liberty City-be, mert az unokatestvére (Roman - nem röhögni, ez a neve) azt mondja, hogy jól él itt, gazdag és az "Amerikai Álom" igaz. Persze kiderül, hogy hazudott, nem gazdag, csak bajban van, és ezért kell Niko segítsége (És most senki sincs olyan helyzetbe, hogy sértő szavakat írjon le a történet alapján, úgyhogy szerintem ezt mellőzük).
Az élet elöttem áll és nem látok tőle semmit!
www.sepi.extra.hu

#219 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 14:55

Idézet

A Game Informer magazín csak a demó verziót próbálta ki, és abba nem voltak repülők. Még nem tudni, hogy a teljes verzióban benne lesz-e.
nem lesz sajna, maga Dan Houser mondta nekik (amúgy szept.11 után érthető, botrányt meg nem akarnak)

#220 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 11. 15:09

Az a baj hogy Lyberti Cityben fog játszódni,eddig a legtöbb rész (bele értve a Storys-ok is )csak Lyberti Cityben volt!Kellene már valami új!

"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.