Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
hi all!
az ifgaz, hogy ha már volt gta IV a gépben akkor a live-ról le fogják tiltani a gépet, mert látszik a dátum?
Elküldve: 2008. 04. 27. 16:09
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
hi all!
az ifgaz, hogy ha már volt gta IV a gépben akkor a live-ról le fogják tiltani a gépet, mert látszik a dátum?
Elküldve: 2008. 04. 27. 16:38
Elküldve: 2008. 04. 27. 16:44
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
hi all!
Elküldve: 2008. 04. 27. 18:23
Elküldve: 2008. 04. 27. 18:34
Elküldve: 2008. 04. 27. 18:36
Idézet
Elküldve: 2008. 04. 27. 18:44
Idézet
Elküldve: 2008. 04. 27. 18:54
EMBEREK! Ez a játék egyre jobb. Az elöbb kaptam egy új mobilt benne, amin van kamera.
-A netezés valami atombrutál, zseniális, fantasztikus.
-A Taxizás a legjobb dolog.
-A rendőrkocsiba van egy kis számítógép, amibe beírhatunk egy nevet és ha talál olyan személyt, megmutatja hol lakik.
-Nemrég hívott Roman, hogy menjünk el piálni. Ez megtörtént. A kocsmából kijövet mind a ketten ossze-vissza döltünk. Beszáltam egy kocsiba, amit vezetni szőrnyű volt.
-Nem csak Bowlingozni, hanem Darts-ozni is tudunk.
-Idáig csak mozgott a kocsi kefélés közbe. Most nem mozog. Vagyis csak a prosti keze mozog a férfi nemiszervénél. Masztizik, na!
Egy kérdés amire szeretnék választ kapni: Nem tudja valaki mi a Taxisoknak a száma? mert én találtam egyet, de az nem volt jó. Igaz, jöhet értünk haver, meg ingyen is van, de jó tudni mi a szám!
Az összes előzetes zenéi benne vannak a játékba. Még a legelső előzeteséi is.
Elküldve: 2008. 04. 27. 18:56
Elküldve: 2008. 04. 27. 19:05
Elküldve: 2008. 04. 27. 19:06
Idézet
EMBEREK! Ez a játék egyre jobb. Az elöbb kaptam egy új mobilt benne, amin van kamera.
-A rendőrkocsiba van egy kis számítógép, amibe beírhatunk egy nevet és ha talál olyan személyt, megmutatja hol lakik.
-Nemrég hívott Roman, hogy menjünk el piálni. Ez megtörtént. A kocsmából kijövet mind a ketten ossze-vissza döltünk. Beszáltam egy kocsiba, amit vezetni szőrnyű volt.
-Idáig csak mozgott a kocsi kefélés közbe. Most nem mozog. Vagyis csak a prosti keze mozog a férfi nemiszervénél. Masztizik, na!
Egy kérdés amire szeretnék választ kapni: Nem tudja valaki mi a Taxisoknak a száma? mert én találtam egyet, de az nem volt jó. Igaz, jöhet értünk haver, meg ingyen is van, de jó tudni mi a szám!
Elküldve: 2008. 04. 27. 19:08
Elküldve: 2008. 04. 27. 20:39
Idézet
Elküldve: 2008. 04. 28. 05:14
Idézet
Elküldve: 2008. 04. 28. 15:42
Elküldve: 2008. 04. 28. 15:58
Elküldve: 2008. 04. 28. 16:01
Elküldve: 2008. 04. 28. 16:12