HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#801 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 29. 21:08

Idézet

Idézet

sziasztok milyen hiba van a xbox-os verzióval????
nagyon sokk és idegesitő
Én nem találtam sok hibát, maximum 1-2x volt olyan hogy a semmiből jött elő egy konténer, vagy egy kerítés.És azért nincs baj a Ps3-as verzióval mert azt csak eredetiben próbálták ki, és itt meg mindenkinek csak a másolt X360-as verzió van meg - tisztelet a kivételnek.

#802 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 29. 21:36

Idézet

A másik a gta4 kommentek közt néhány szerkeztő kommentje, egyiket idézem :" meg fog jelenni PC-re és nem vmi oldalról tudom hanem biztos forrásból de további infokat nem adhatok ki, mert meg van kötve a kezem" és a többi szerkeztő hasonló szavakkal ugyanezt mondják!!!
Hát a próféta szóljon belőled tesvérem, mert most nagyon irigy vagyok ám mindenkire aki ma már tolhatja. Aki szidja az tuti warezolta, igy meg is érdemli. Én lógok a neten, nézem a sok ingame vidit, és csorgatom a nyááálam. A SanAndreas-sal próbálom csitítani magam, több kevesebb sikerrel.Kép
Ti akik abban a felejthetetlen élményben részesültök hogy már tolhatjátok, gondoljatok azon szomorú társaitokra, akik most csak vágyakoznakKép és tojjátok helyettünk is...Kép

#803 Felhasználó inaktív   frog 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 29. 22:21

Ma volt szerencsém megvenni PS3-ra a GTA 4-et!! Egészen meg vagyok vele elégedve mondjuk én semmiféle hibát nem észleltem idáig ha gyorsan megy az autó akkor se tűnik el a textura! Szóval egész jó game.Grafikailag is szép!! Egy hiányossága van a játéknak hogy a radiót az eddigi megfigyeléseim alapján nem lehet kikapcsolni de lehet hogy én tudom rosszul. Amugy meg aki még nem tudja tolni a gamet az ne keseredjen el majd meg lesz neki is és akkor abba felejthetetlen élménybe részesűl mint én. XD :Đ XDKép

#804 Felhasználó inaktív   szab92 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 29. 22:30

Idézet

Idézet

A másik a gta4 kommentek közt néhány szerkeztő kommentje, egyiket idézem :" meg fog jelenni PC-re és nem vmi oldalról tudom hanem biztos forrásból de további infokat nem adhatok ki, mert meg van kötve a kezem" és a többi szerkeztő hasonló szavakkal ugyanezt mondják!!!
Hát a próféta szóljon belőled tesvérem, mert most nagyon irigy vagyok ám mindenkire aki ma már tolhatja. Aki szidja az tuti warezolta, igy meg is érdemli. Én lógok a neten, nézem a sok ingame vidit, és csorgatom a nyááálam. A SanAndreas-sal próbálom csitítani magam, több kevesebb sikerrel.Kép
Ti akik abban a felejthetetlen élményben részesültök hogy már tolhatjátok, gondoljatok azon szomorú társaitokra, akik most csak vágyakoznakKép és tojjátok helyettünk is...Kép
egyet értek veled gondolom te is pc-s vagy és én ugyan így érzek remélem az az ember nem tévedett és hamar kijön pc-re Kép
"If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and ove again."

#805 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 04. 30. 06:04

Feláldozom magam?Megvegyem eredetiben?van hdd szerintetek akkor jó lenne?

#806 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 04. 30. 06:06

De akkor akinek megvan eredetiben akkor jó?(van hdd-je)?A fw ténleg nem számít?Mert nekem Benq non steahlt van azzal jól gfog mnni az eredeti?

#807 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 04. 30. 06:36

Tomturbo, nem akarlak elkeseríteni, de egy szóval sem írják, hogy nincs popup. a srác aki írt, az épp hogy kérdezi (is this az kérdő, ha azt írta volna, hogy this is, akkor kijelentené, hogy ok). az nfo-ban meg egy szó sem esik róla. szal nem biztos, hogy popup mentes.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#808 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 04. 30. 07:27

Most már nem bírom tovább. Mindenki erről a popup-ról beszél. Mi a tököm ez a popup??? Valaki mondja már el nekem lécci. Kép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#809 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 04. 30. 07:40

Idézet

Most már nem bírom tovább. Mindenki erről a popup-ról beszél. Mi a tököm ez a popup??? Valaki mondja már el nekem lécci. Kép
a popup fogalma nem ismeretlen a gta sorozatban, sajnos. már a gta3 engine is tartalmazta ezt az egyébként fps szinten tartására beépített szolgáltatást.
a popup annyit takar, hogy a semmiből, hirtelen kerülnek elő tárgyak, textúrák. (akár úgy is, hogy mész a kocsival, hirtelen a járdára hajtasz, hogy előzz, tisztának látod a terepet, de ahogy felhajtasz a járdára beleütközöl egy póznába. amikor felhajtottál még nem volt ott, a kocsid hirtelen beleütközött a nagy semmibe, holott ott volt a pózna, csak az még nem rajzolódott ki)

a gta3, ill az arra épült gta játékokban akkor volt popup, ha sok-sok poligon volt a képen, ilyenkor az engine visszavette a környéken lévő objectek textúráját (szal az előtted lévő épület közeli textúrája helyett a távolit mutatta, ami közelről elég okádék ugye), vagy adott esetben nem jelenített meg bizonyos tárgyakat. az alap gta-k esetében ez elég ritka jelenség volt, illetve leginkább a tényleg távol lévő épületekkel, tárgyakkal játszotta el. viszont a modok révén ez nagyon megnőtt, ha nagyon jó minőségű és jól textúrázott autókat, illetve karaktermodelleket tesznek egy gta mod-ba, akkor sajna iszonyat lesz a popup (ezért nehéz gta-t moddolni, betenni könnyű a dolgokat, de hogy a lehető legpopupmentesebb legyen a mod, na az már nem könnyű :Đ)

de mivel a gta4 már nem a gta3 engine-re épül, ezért az jó kérdés, hogy a gta4-ben ezen jelenség miért van jelen, ez vajh szintén direkt ilyen, avagy bug? a gta3 engine esetében ezt a draw distance visszavételével jól lehet orvosolni, sokat segít.

próbáljátok meg azt (hátha segít, bár gta4 már nem gta3 engine), hogy ha lehet állítani draw distance-t, azt vegyétek lejebb.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#810 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 04. 30. 09:15

Köszönöm a választ. Most már értem. Én is azok közé tartozom, akik még 29-én, azaz tegnap megvették a GTA IV-et. Én PS3-ra. Ilyen jelenséget azonban én nem tapasztaltam, még gyorshajtásnál sem. Száguldoztam azért rendesen, meg sítálgattam is, hogy alaposan szemügyvre vehessem a tájat, a környezetet. Illetve egy esetben merült fel ez a "hirtelen a semmiből előkerülnek a tárgyak" dolog. Megálltam az autóval egy füves területen és a kamerát úgy állítottam be, mintha a házak tetejéről filmeznének. Kép Ilyenkor a hirtelen zoom-olásnál tűnik csak fel a fű. Bár a terület előtte is zöld volt, csak a fűcsomók nem látszódtak. Engem ez egyáltalán nem zavar, más játékoknál is előfordulhatnak kisebb problémák. Egyébként mondom, ezen kívül popup-ot én nem tapasztaltam.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#811 Felhasználó inaktív   znono 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 10:16

Sajnos mindenki mást mond.Majd akkor fogunk tisztán látni ha egy x360 tulaj egy vinyós és vinyó nélküli eredeti verzióban játszik a játékkal.Szrintem ahogy Tomnál is hiába van vinyó ha nem eredeti a játék.Ha vinyó nélkülin játszanék az eredetivel szerintem nem lenn ilyen gond.De korlátozott anyagi lehetőségeim miatt ezt nem tehetem sajnos.

#812 Felhasználó inaktív   skiz0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 11:17

Aki majd vinyó nélkül játszik az erdeti játékkal, az írja majd meg legyen oly szíves, hogy mi a szitu! Köszi! Kép

#813 Felhasználó inaktív   watto2000 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 04. 30. 11:28

Most olvastam egyik oldalon, hogy a srác megvette eredetiben, kivette a gépéből a vinyót (premium), és simán ment memókarival is.. :Đ (megbízható srác) Kép

#814 Felhasználó inaktív   znono 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 13:38

Idézet

Most olvastam egyik oldalon, hogy a srác megvette eredetiben, kivette a gépéből a vinyót (premium), és simán ment memókarival is.. :Đ (megbízható srác) Kép
Eddig ez a nap híre!Akkor meg kell csak várni, hogy az eredetit rakja fel valaki netre.

#815 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 13:57

Idézet

Eddig ez a nap híre!Akkor meg kell csak várni, hogy az eredetit rakja fel valaki netre.
lol Úgyérted meg kell várni míg kihozza a játékot a csomagszállító. Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#816 Felhasználó inaktív   znono 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 14:25

Persze, hogy úgy!!!Törvényellenes dolgokkal nem foglalkozunk.KépDe azért valaki válaszoljon.

#817 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 14:46

Idézet

Idézet

Nem hinném hogy ez a tört verzió hibája lenne!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#818 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 14:57

Idézet

Idézet

Idézet

Nem hinném hogy ez a tört verzió hibája lenne!
Szerintem sem. Ugyanazt a játékot rakta fel amit venni lehet. Valaki megvette a special editiont?

#819 Felhasználó inaktív   watto2000 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Ellenőrzés alatt

Elküldve: 2008. 04. 30. 15:04

Am van egy olyan érzésem hogy itt nem a HDD miatt van a problem...van akinek megy, és van akinek nem HDD nélkül.

#820 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 15:32

NA most akko valaki megmondaná hogy mégis msot akkor az eredeti játék is ilyen full bugos? Én eddig bár videót néztem, és semmi ilyesmi ördöngős izé nem volt benne, amiket itt regélnek, hogy láthatalan falak, ilyesmik, pedig volt mikor rendőrös üldözés volt a játékba...Lécci valaki írjon, hogy vinyó nélkül milyen

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.