Grand Theft Auto 4
Elküldve: 2008. 05. 10. 14:19
Ezt is tudom
!Valami olyasmit nem értek, hogy írta valaki, hogy a Taxival le lehet halgatni a rendőrök adáját. Valami ilyesmi. Mindegy, lényegtelen.
Elküldve: 2008. 05. 10. 15:18
Idézet
Dante92 látod nem is kellet segítenem. Rájöttél szépen magadtól is. Ha nem tudsz profi szinten, vagy legalább csak alap szinten angolul (én sem vagyok egy mester, nekem elhiheted), akkor játék közben bizony nem szégyen elővenni az angol-magyart és amit nem értesz, azt kikeresed. Én is szoktam, ha elakadok egy picit. Ha kérdésed van még és tudok szívesen segítek.
A renőrséggel kapcsolatos kérdésedre a válasz. Ellopsz egy rendőrautót. Ilyenkor a körözésed nyilván megnő. Igyekezz kikerülni a látótávolságukból. A térképen jelzi a kék, vagy piros (ez most hirtelen keveredik bennem) kör, hogy meddig terjed a figyelmük. Ha tartósan el tudod őket kerülni, akkor máris van egy rendőrautód. FONTOS! Állj meg. (PS3-on játszol? Én azon! Figyelj!!!) Megálltál a rendőrségi kocsival. Megnyomod az L1-es gombot és máris beléptél a rendőrség saját hálózatába. Ott aztán kalandozhatsz a menüpontok között és akár gonosz gengszeterek nyomába is eredhetsz. Akár minden gaztevőt likvidálhatsz. Hajrá!
Elküldve: 2008. 05. 11. 20:36
Na mivan nagyon rég jött új hsz, mindenki tompa Nico elvtárstól?
Én most járok 21 %-nál de nem igazán kapkodok szépen kiismerem a játék részleteit és meg kell mondjam pokolian jó az egész game. A felling, az újítások, nagyon egybe van... nehéz felállni előle
Elküldve: 2008. 05. 11. 20:56
Idézet
A taxis küldetések milyenek lettek??? Ugyan olyan unalmasak??
És a többi melléküldetés?
Elküldve: 2008. 05. 11. 21:06
Hát taxizás nincsen, csak az elején...max olyan van, hogy Brucie-nak csinálod a versenyeket, autóleszállításokat, Little Jacob-nak a drogleszállításokat..stb... meg vannak még úgy tudom rendőrös küldetések is (de tűzoltós és mentős nincsen pl) + vannak az utcán néha ilyen random helyeken emberek, akik ilyen kis küldiket adnak. És nagyjából ennyi...
Elküldve: 2008. 05. 11. 21:08
Idézet
Hát taxizás nincsen, csak az elején...max olyan van, hogy Brucie-nak csinálod a versenyeket, autóleszállításokat, Little Jacob-nak a drogleszállításokat..stb... meg vannak még úgy tudom rendőrös küldetések is (de tűzoltós és mentős nincsen pl) + vannak az utcán néha ilyen random helyeken emberek, akik ilyen kis küldiket adnak. És nagyjából ennyi...
Playstation 3 60 GB
PSN ID : juhaszroli
Elküldve: 2008. 05. 11. 21:10
Idézet
Little Jacobot hívni kell, hogy küldetést adjon?
Igen, ha jóban vagy vele. Telefonkönyv, Little Jacob, és ha nem hívja egyből, akkor kell ott lennie egy Job menüpontnak, azt válaszd ki, és akkor a melóügyben felhívja LJ-t, és adja is a küldit.
Elküldve: 2008. 05. 11. 21:32
Idézet
Idézet
Little Jacobot hívni kell, hogy küldetést adjon?
Igen, ha jóban vagy vele. Telefonkönyv, Little Jacob, és ha nem hívja egyből, akkor kell ott lennie egy Job menüpontnak, azt válaszd ki, és akkor a melóügyben felhívja LJ-t, és adja is a küldit.
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 12. 06:07
a revenge's Tragedy -n beszarok...nagyon nehéz!!!!már annyira felidegesített,hogy ez nem is igaz....már unom a sok f*szt kinyírni a lényegig!!!

Elküldve: 2008. 05. 12. 09:55
Tudjátok van az az assassins-es küldetés, a 2. Amikor egy épületben kell kinyírni 3-4 embert. Na már lépcső nincs tovább, de még ír egy embert még feljebb, a zsaruk meg folyamatosan jönnek... Nem tudja valaki, hogy itt mit kell?
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 12. 13:23
Én most rabolok bankot! Nekimentem egyszer nem sikerült...most pihentetem a dolgot kicsit aztán majd este...
Elküldve: 2008. 05. 12. 17:14
hol tudom megszerezni occsón eredetibe? mert ilyen gamekapocs shop meg 576 marha drága!
#1193 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 12. 17:45
Idézet
hol tudom megszerezni occsón eredetibe? mert ilyen gamekapocs shop meg 576 marha drága!
Elküldve: 2008. 05. 12. 18:00
Idézet
Idézet
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 12. 18:14
Idézet
Idézet
Idézet
Amúgy köszi nektek
Elküldve: 2008. 05. 12. 18:16
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Amúgy köszi nektek
www.renegadesquadron.mlap.hu <--- új hír GAMEKAPOCS ról ! SZánalom a köbön! terrorista visszaélés néhány szó róla, és feltűnteve
a író:Daks
pártolója:Glek
szót említek GK drágaságáról h milyen drágák a játékok!NEM SZABAD ITT VENNI re,élem jó útra térítettelek benneteket:D
Elküldve: 2008. 05. 12. 19:09
Idézet
Tudjátok van az az assassins-es küldetés, a 2. Amikor egy épületben kell kinyírni 3-4 embert. Na már lépcső nincs tovább, de még ír egy embert még feljebb, a zsaruk meg folyamatosan jönnek... Nem tudja valaki, hogy itt mit kell?
Elküldve: 2008. 05. 12. 19:28
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Amúgy köszi nektek
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 05. 13. 08:59
Én tegnap raboltam ki a bankot. Először a metró ütött el, de másodjára már figyeltem, így végig tudtam vinni azt a küldit is. Meglepődtem, mikor megláttam mennyi lóvét kaptam érte. Lesznek még ilyen űber nagy akciók? Én ezeket szeretem a legjobban.
Holnap húzzák be az internetet, aztán én is meglátogtaom a multisokat.
Lehet választani csapatot? Vagy egyáltalán milyen feladatok vannak? Közületek játszik valaki a neten? Csatlakoznék hozzá
Elküldve: 2008. 05. 13. 17:55
Idézet
Én tegnap raboltam ki a bankot. Először a metró ütött el, de másodjára már figyeltem, így végig tudtam vinni azt a küldit is. Meglepődtem, mikor megláttam mennyi lóvét kaptam érte. Lesznek még ilyen űber nagy akciók? Én ezeket szeretem a legjobban.
Lehet választani csapatot? Vagy egyáltalán milyen feladatok vannak? Közületek játszik valaki a neten? Csatlakoznék hozzá 

Súgó
A téma zárva.