HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#3221 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 06. 17:11

Idézet

Idézet

am ha valakit érdekel a csaj teljes neve Lola Del RioKép

Ez a művész neveKép?
Igen valószínüleg ez és felnőttfilmekben történő szereplése miatt adták neki és ottani szerepléseinél tanulta ezt az extrém hatujjas nyalókaszopogatástKép

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#3222 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 19:44

PS 3-on nyomom és nem tudjátok hogy kinél lehet azt a küldetést csinálni amikor autókat kell leszállítani?

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#3223 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 19:57

Idézet

PS 3-on nyomom és nem tudjátok hogy kinél lehet azt a küldetést csinálni amikor autókat kell leszállítani?
Abból van két fajta.Brucie-nak kell párat,e-mailben küldi a rendelést,ha válaszolsz neki indul a küldetés.Késöbb majd Stevie-től kapsz SMS-t és harminc kocsit kell leszállítanod.

#3224 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 06. 19:58

Idézet

A PC teszt azt írja hogy gyatra teljesítmény... igaz h nem tom medium fölé venni a textúrát, és a see distance v mit se, de am. remekül fut a játék, és nincs se quad procim se uber vidikártyám- és semmiféle graf hibát nem láttam még benne. (igen már működésre bírtam) A küldetések valóban nem olyan változatosak mint mondjuk San Andreasba, de azért még nagyon élvezetesek. A Free roam meg messze a legjobb az összes GTA-ból. És a sztori is übereli az összes többit. Ja és Niko a legnagyoff GTA-Face eddig... mindez persze szerintem.KépKép
Milyen géped van?

#3225 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 06. 20:23

Idézet

Idézet

Abból van két fajta.Brucie-nak kell párat,e-mailben küldi a rendelést,ha válaszolsz neki indul a küldetés.Késöbb majd Stevie-től kapsz SMS-t és harminc kocsit kell leszállítanod.
Ok .Kösz a választ.És Litle Jacob-tól nem kapok több munkát?

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#3226 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 07. 13:29

Most olvastam itt hogy a GTA IV elbujhat a Saint Row 2 mellet gepigenyben!

#3227 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 07. 13:37

Idézet

Gépigényben egy kicsivel még mindig vezet a GTAIV,de teljesítményben minden bizonnyal a Saints Row II mondja meg a tutit.

#3228 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 07. 13:38

Idézet

Idézet

Gépigényben egy kicsivel még mindig vezet a GTAIV,de teljesítményben minden bizonnyal a Saints Row II mondja meg a tutit.
Azert az ott leirt gepen a GTA 4 jobban menne mint a saint row 2!

#3229 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 07. 13:41

Idézet

Idézet

Idézet

Azert az ott leirt gepen a GTA 4 jobban menne mint a saint row 2!
A GTAIV gépigénye egy hangyapöccsel még mindíg magasabb,de a Saints Row II sokkal rosszabbul teljesít a tesztgépen.Azért írtam hogy teljesítményből az viszi a pálmát.

#3230 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 07. 21:16

Kicsit elszórakoztam ma a játékkal,és meglepődtem a mesterséges intelligenciáján.Megöltem egy embert,és kihívtam a testhez a zsarukat.10 másodpercen belül fel is bukkant egy járőr kocsi,kiszállt belőle az egyik rend őre,átsétált a holttesten és kijelentette hogy ide hívták ki őket mert baj van.Úgy látszott nem látott semmi bajt,és a testet ismét lábtörlőnek használva visszaszállt a kocsiba,és elhajtottak.Késöbb kis káoszt okozva pár kocsit felhalmoztam,majd elkezdtem dobálózni molotov koktélokkal,és tárcsáztam a tűzoltók számát.Mint a rendőrök,a locsolók is hamar ott termettek tüzet oltani.Vagyis űgy tűnt.Egy krapek kiszállt a tűzoltókocsiból,megkérdezte mi a probléma,aztán egy helyben állt,míg az autók sorra robbantak fel.Utána rágyújtott egy szál cigire,végignézte míg pár ember halálra ég,majd a kocsi elment nélküle.Ha valaki azt mer mondani hogy ennek a játéknak jó MI-je van azt az égre esküszöm,lelövöm.Kép

#3231 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 07. 21:31

Idézet

Kicsit elszórakoztam ma a játékkal,és meglepődtem a mesterséges intelligenciáján.Megöltem egy embert,és kihívtam a testhez a zsarukat.10 másodpercen belül fel is bukkant egy járőr kocsi,kiszállt belőle az egyik rend őre,átsétált a holttesten és kijelentette hogy ide hívták ki őket mert baj van.Úgy látszott nem látott semmi bajt,és a testet ismét lábtörlőnek használva visszaszállt a kocsiba,és elhajtottak.Késöbb kis káoszt okozva pár kocsit felhalmoztam,majd elkezdtem dobálózni molotov koktélokkal,és tárcsáztam a tűzoltók számát.Mint a rendőrök,a locsolók is hamar ott termettek tüzet oltani.Vagyis űgy tűnt.Egy krapek kiszállt a tűzoltókocsiból,megkérdezte mi a probléma,aztán egy helyben állt,míg az autók sorra robbantak fel.Utána rágyújtott egy szál cigire,végignézte míg pár ember halálra ég,majd a kocsi elment nélküle.Ha valaki azt mer mondani hogy ennek a játéknak jó MI-je van azt az égre esküszöm,lelövöm.Kép
Egy masik jatekokkal foglalkozo hirportalon,ahol a napi kacsamennyiseg kiveri a biztositekot,valamint intelligens hirezoik mar a hireket is flamekeltoen irjak pofatlanul,keszult egy GTA4 teszt,vagy beszamolo,mar nem emlekszem.Ott a "mester" azt irta,hogy az AI annyira jo lett,mint meg soha.O egy balesetet okozott,ahova kihivta a rendoroket,akik veletlenul tuzparbajba keveredtek vele.Ekkor az o legnagyobb meglepetesere beszallt a tuzparbajba egy par feka,akiknek a rendorok kilottek egy haverjukat.Erre a "mester" elbujt,es megvarta amig ezek kinyirjak egymast,mikozben hallani velte,hogy a langolo kocsi radiojaban meg bemondjak a balhet,amit o csinalt.Hmm,lehet,hogy a "mester" kamuzott?Kép

#3232 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 07. 21:53

Idézet

Egy masik jatekokkal foglalkozo hirportalon,ahol a napi kacsamennyiseg kiveri a biztositekot,valamint intelligens hirezoik mar a hireket is flamekeltoen irjak pofatlanul,keszult egy GTA4 teszt,vagy beszamolo,mar nem emlekszem.Ott a "mester" azt irta,hogy az AI annyira jo lett,mint meg soha.O egy balesetet okozott,ahova kihivta a rendoroket,akik veletlenul tuzparbajba keveredtek vele.Ekkor az o legnagyobb meglepetesere beszallt a tuzparbajba egy par feka,akiknek a rendorok kilottek egy haverjukat.Erre a "mester" elbujt,es megvarta amig ezek kinyirjak egymast,mikozben hallani velte,hogy a langolo kocsi radiojaban meg bemondjak a balhet,amit o csinalt.Hmm,lehet,hogy a "mester" kamuzott?Kép
Max a rendőrkocsi rándiója szólalt meg hogy küldjenek erősítést mert egy őrült rendőröket gyilkolászik.Amiket a rádióban hallassz azokat a küldetések oldják fel(szkriptelt)

#3233 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 09. 21:35

Láttam a Saint Row 2-őt kibpróbáltam esélytelen, hogy megveszem, mert kizárt, hogy végig vinném. A GTA IV grafikájának a közelében sem jár holott gépigénye hasonlo itt most lehet, hogy a haver gépe miatt volt ilyen de a nála is szebb a gta mint ez. Az irányítás valami borzalom egyszerűen kiborító nem találok szavakat (bár azt hallottam, hogyegy idő után meg lehet szokni). Igen sok buggal találkoztam a rövid játékidő alatt pl.: ugrattam a traileres kamionnal összeakadt a kamion és a trailer kb 60°-os szöget zártak be egymással és elkezdett csúszkálni mintha a surlódási erő minimális lenne. a storyt nem volt idpm megismerni csávesz akit megkreálsz kiszökik a börtönből utána átöltözik és egy régi spant szabadít ki a tárgyalásáról, lehet, hogy jó storyja van de ezt nem volt időm megismerni. Jah és nekem valahogy egy szebb grafikájú Driv3r ugrott be róla. Nah röviden ennyi a negatívumokról én egy született GTA-s vagy szóval az elfogultság is benne lehet de ha valaki összehasonlítja a kettőt sztem nem fog kételkedni szavaimban.

szerk.: Jah és játék közben elálmosodtam nem sokszor fordult még elő.

Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#3234 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 02:26

Idézet

Hát ez nagyon komoly...sírtam a röhögéstől ahogyan magam elé képzeltem ezeket a szitukat...XD
Látom magam előtt a lánglovagot, amint rágyújt egy égő holttestről. XD

Nálam itt pihen a játék a polcon...egyenlőre gépet kell fajleszteni hozzá. Elindul ugyan, de már a videóban hiányos a talaj...XD...uh. várok amig legalább a minimum rendszerkövetelményeknek eleget tok tenni. Pedig má jó volna zúzni vele...Kép

#3235 Felhasználó inaktív   Áko10 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 09:38

Idézet

Idézet

Hát ez nagyon komoly...sírtam a röhögéstől ahogyan magam elé képzeltem ezeket a szitukat...XDLátom magam előtt a lánglovagot, amint rágyújt egy égő holttestről. XDNálam itt pihen a játék a polcon...egyenlőre gépet kell fajleszteni hozzá. Elindul ugyan, de már a videóban hiányos a talaj...XD...uh. várok amig legalább a minimum rendszerkövetelményeknek eleget tok tenni. Pedig má jó volna zúzni vele...Kép
Nálam is valami hasonló történt de még az a jó hogy a mentősökkel érek valamit én kihívtam őket egy balesethez (amit persze nem én okoztamKép) és ahelyett hogy a haldokló embert mentette volna meg inkább oda jött és egy csomó pénzért adott életet hát nem rossz dolog ez de hát minden GTA-ban vannak bakik de ebbe legalább már jó kevésKép

#3236 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 17:54

Most a bankrablásnál tartok a játékban. Elsőre nem sikerült, pedig már csak kocsival kellet volna eljutnom a helyre de útközbe kilőtek!Kép
Nagyon jól megcsinálták az egészet az tuti!Kép

#3237 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 10. 17:56

Idézet

Most a bankrablásnál tartok a játékban. Elsőre nem sikerült, pedig már csak kocsival kellet volna eljutnom a helyre de útközbe kilőtek!Kép
az nekem is 2.szorra sikerült. én először ott rontottam el mikor rá kell menni a sínekre a metróban és jönnek a SWATosok. És ott a többbiek elfutottak én meg ottmaradtam lőniKép

#3238 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 19:26

Idézet

Idézet

az nekem is 2.szorra sikerült. én először ott rontottam el mikor rá kell menni a sínekre a metróban és jönnek a SWATosok. És ott a többbiek elfutottak én meg ottmaradtam lőniKép
Nekem az csak 3-ra sikerult mert egyszer megoltek a rendorok es utana egy granattal megoltem en a tarsaimat!Kép

#3239 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 10. 19:28

A gta4bn ha cheatelek akkor nem kaphatok kupákat a single playerbe?Mert van olyan kupa ami first quest után kapható meg de én nem kaptam meg...

#3240 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 20:30

Idézet

A gta4bn ha cheatelek akkor nem kaphatok kupákat a single playerbe?Mert van olyan kupa ami first quest után kapható meg de én nem kaptam meg...
Valoszinu hogy azert mert en kaptam trofeat!

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.