HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#3281 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 20. 15:01

Tegnap este sikerült az ucsó küldi is (lehet hogy csak szerencsém volt de elsőre sikerültKép). Jelenleg 69%on áll szóval még van mit csinálnom.Kép

#3282 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 15:04

Valaki PC-s segítsen már. Egy srác fel akarja rakni a játékot, de az elején kiírja az a Social Club-os témát és nem tud tovább menni. Nekem ennyit árult el, ennyi alapján tudna valaki segíteni hogyan is tovább?

#3283 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 15:22

Idézet

Valaki PC-s segítsen már. Egy srác fel akarja rakni a játékot, de az elején kiírja az a Social Club-os témát és nem tud tovább menni. Nekem ennyit árult el, ennyi alapján tudna valaki segíteni hogyan is tovább?
Annyit tudok hogy egyszer be kell írni a kódot,mielött engedi telepíteni,de úgy emlékszem a Social Club meg a LIVE regget nem sokan tudják linkelni,lehet az a baj.Kell egy LIVE -os profilt majd egy Social Club -osat kreálni majd a két profilt összekötni egymással.(de viszont nem emlékszem hogy feltétlen kötelező-e ezeket összekötniKép)Nekem nem volt vele gondom,de ha esetleg letudja kapni az ablakot és beszúrni ide,vagy legalább a szöveget amit kíír akkor már tudok segíteni.

#3284 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 15:34

Idézet

Idézet

Nem tudja valaki hogy PC re is lesz DLC vagy csak konzolra?
És ha lesz akkor fizetni kell érte?
Üdv
19-20-as komment. Lesz,de nem hinném hogy ingyen kapnánk meg,miután az xboxosoknak fizetniük kell érte.
Ezeket általában ki perkálja helyettünk az Nvidida... bár elég nagy szarban vannak szóval nagy az esélye hogy fizetni kell érte.
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#3285 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 15:36

Idézet

Idézet

Annyit tudok hogy egyszer be kell írni a kódot,mielött engedi telepíteni,de úgy emlékszem a Social Club meg a LIVE regget nem sokan tudják linkelni,lehet az a baj.Kell egy LIVE -os profilt majd egy Social Club -osat kreálni majd a két profilt összekötni egymással.(de viszont nem emlékszem hogy feltétlen kötelező-e ezeket összekötniKép)Nekem nem volt vele gondom,de ha esetleg letudja kapni az ablakot és beszúrni ide,vagy legalább a szöveget amit kíír akkor már tudok segíteni.
Szerintem délután találkozok a sráccal, meglátjuk mond-e ez neki valamit. Ha nem akkor visszatérek képpel. Addig is köszi egyébként. Kép

#3286 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 20. 15:38

Idézet

Idézet

Idézet

Szerintem délután találkozok a sráccal, meglátjuk mond-e ez neki valamit. Ha nem akkor visszatérek képpel. Addig is köszi egyébként. Kép
Ugyanez a helyzet nálam is,épp most kaptam kézhez a game-t,már reggeltem a Social Clubra de nemtom hogyan tovább....

#3287 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 15:39

Idézet

Idézet

Ugyanez a helyzet nálam is,épp most kaptam kézhez a game-t,már reggeltem a Social Clubra de nemtom hogyan tovább....
Ha kiír valamit vagy kidob valamilyen ablakot kapd le,másold be ide,és ha tudok segítek.

#3288 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 15:40

Idézet

Idézet

Idézet

Ha kiír valamit vagy kidob valamilyen ablakot kapd le,másold be ide,és ha tudok segítek.
ÁÁÁ megvan,de azért köszi KépKép

#3289 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 15:43

Idézet

Idézet

Akkor írd ide le légyszi hogy Kasy is elmondhassa az ismerősének ha még látja ezt.:Đ

#3290 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 15:44

Idézet

Idézet

Akkor írd ide le légyszi hogy Kasy is elmondhassa az ismerősének ha még látja ezt.:Đ
Még látja, télleg jó lenne.

#3291 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 15:45

Idézet

Idézet

Idézet

Az a helyzet hogy nekem nem eredeti,4 DVD-n kaptam meg.Először kiraktam az iso-kat az asztalra az első 2 dvdről,azokat bemountoltam Daemon Tools-al,aztán ezzel feltette a Social Clubot.Ott regeltem,és most visszatettem a DVD 1#-t bemountoltam az azon lévő image-t és beadta a telepítést.

#3292 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 15:49

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Az a helyzet hogy nekem nem eredeti,4 DVD-n kaptam meg.Először kiraktam az iso-kat az asztalra az első 2 dvdről,azokat bemountoltam Daemon Tools-al,aztán ezzel feltette a Social Clubot.Ott regeltem,és most visszatettem a DVD 1#-t bemountoltam az azon lévő image-t és beadta a telepítést.
Oké, minden második szó ismerős. Kép De szerintem ezt megmutatom majd neki, rápróbálunk. Kösz szépen. Ha neki ezzel nem jönne össze akkor jövök vissza du vagy este. Ok Dcrysis?

#3293 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 15:52

Idézet

Oké, minden második szó ismerős. Kép De szerintem ezt megmutatom majd neki, rápróbálunk. Kösz szépen. Ha neki ezzel nem jönne össze akkor jövök vissza du vagy este. Ok Dcrysis?
Hát nem hinném hogy akkor én tudok segíteni mert nekem eredetiben van meg.:)A tört verzió meg pont azt kerüli ki amivel az embereknek nehézségük akadt az eredeti verzióban,amikkel szenvedni kellett telepítés elött,közben,után.(DRM,SC,LIVE)Ha eredetiben van meg neki akkor tudok segíteni.Kép

#3294 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 15:53

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Remélem sikerül ezen a módon feltenni,sokat sz*ptam vele az előbb én isKép

#3295 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 20. 18:27

A gta4 olyan játék hogy szerencséd van vagy sem! Akinek nincs az elbaszott 10 000 ft-t! Akinek viszont van annak van egy klassz játéka! Néztem bemutatót róla azt mondták hogy akinek van pénze (csak egyre) játékra az ezt vegye meg! Meg is vettem! Sajnos rendesen akadozik játszhatatlan! Pedig erősen meghaladja a gépem a követeléseit! Egy életre elvette a kedvemet a PC-ről! (egyszerűen undorító nézni az akadozást hányingert kapok!!!!!!!!!!) XD pedig a szép látványról beszél mindenki! Végülis szép robotváros! Nagyon elkeserít!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/035.gif

#3296 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 18:42

Idézet

A gta4 olyan játék hogy szerencséd van vagy sem! Akinek nincs az elbaszott 10 000 ft-t! Akinek viszont van annak van egy klassz játéka! Néztem bemutatót róla azt mondták hogy akinek van pénze (csak egyre) játékra az ezt vegye meg! Meg is vettem! Sajnos rendesen akadozik játszhatatlan! Pedig erősen meghaladja a gépem a követeléseit! Egy életre elvette a kedvemet a PC-ről! (egyszerűen undorító nézni az akadozást hányingert kapok!!!!!!!!!!) XD pedig a szép látványról beszél mindenki! Végülis szép robotváros! Nagyon elkeserít!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/035.gif
Ez nem szerencsen mulik az egesz ugyanolyan es ez mar nem ujj dolog hogy szakadozik a koveteltnel jobb gepen is!

#3297 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 20:07

Hogy ba*zná szájba a jó ku*va anny*t aki kitalálta ezt a mocskos,bonyolult telepítést,rohadjon meg ott ahol van.KépKicsit sem vagyok ideges....

#3298 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 20:09

Idézet

Hogy ba*zná szájba a jó ku*va anny*t aki kitalálta ezt a mocskos,bonyolult telepítést,rohadjon meg ott ahol van.KépKicsit sem vagyok ideges....
ahogy olvasom te is pc-én vagy Ps- 3 on játszol vele pontosabban fogsz.?

#3299 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 20:14

Idézet

Nekem nem volt vele sok gondom.Kódot beír,telepíti a LIVE-ot és a Social Club-ot(előrelátó voltam a két profilomat már megjelenés elött megcsináltam,így nem kellett vele akkor vacakolnom)LIVE-al abszolút semmi gondom,nem tudom miért szidják(csak a korlátozott karakterszámot tartom feleslegesnek)A Social Club az igazi gond mert az tényleg egy felesleges bloatware.Minnimum háromszor kell megpróbálni a bejelentkezést mert három próbálkozás alatt nem talál semmit.(A jelszót pedig a beállított mentés ellenére sem jegyzi meg)Csak azért tűnik hosszúnak mert maga a játék 15GB(ilyet se pipáltam még hogy tényleg igaz az, ami a dobozon áll)így kb 20-30 perces a telepítés.Plusz sokmindenkinek egy kriptikus üzenettel válaszolt a játék,amiről nem lehetett tudni hogy mit jelent,így az is időbe telt míg kitalálta mitévő legyen vele.A profilok linkelése meg nem nagy kunszt.

#3300 Felhasználó inaktív   driftking15 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 20:17

Dcrysis : Irigyellek,hogy neked ilyen könnyen ment. Kép

Rabbit Wars : Igen PC-n szeretnéék...

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 163