Témában nagyon is StarCraftos volt a könyv. Nem tudom mit is higyjek, ezért is írtam meg, életélményemet!
Starcraft 2
Elküldve: 2004. 10. 28. 16:44
Attól, hogy Shadows of Xal'Naga a címe honnan tudod, hogy a 2. részről szól? Ezt sehogy sem értem...
Elküldve: 2004. 10. 28. 17:34
Mi? Shadows of Xul'Naga? Hol?
Olvastam az eddig megjelent két magyar nyelvű könyvet, és nagyon tetszettek. Szerintem átjött rajtuk a Starcraft-hangulat.
Emphaty arises
Whilst Thou drapest the world in Black
The only colour that can paint my soul...
-Arcturus- 2004.09.01 18:00 Bp, A38 Állóhajó
Elküldve: 2004. 10. 28. 21:36
Nem tudom, hogy a második rész-e! Én is csak kérdeztem a napokban a fórumon. Olvastam a 2 ről készült újításokat, és a könyv inkább az első rész hangulatát keltette bennem fel.
Elküldve: 2004. 10. 28. 22:31
A remény hal meg utóljára! Higgyük, hogy valahol, a Blizzard legsötétebb bugyraiban tervebe van véve a Starcraft 2.része...de amig nincs semmi bizonyíték rá, addig fölöslegesen tápláljátok illúzióitokat!

Elküldve: 2004. 10. 29. 07:37
Na így próbáljon meg poénkodni az ember

Emphaty arises
Whilst Thou drapest the world in Black
The only colour that can paint my soul...
-Arcturus- 2004.09.01 18:00 Bp, A38 Állóhajó
Elküldve: 2004. 10. 29. 08:38
Sztm csak a nevevel poenkodott
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 11. 19. 01:46
Azt ne mondjátok már, hogy mindenki kihalt erről a fórumról!! Nemrég még olyan lelkesen beszéltün a SC2-ről!
Elküldve: 2004. 11. 19. 11:35
Tudod, nincs igazából semmi, még egy nyamvadt kis szikra sem, ami életben tarthatná a lángot az emberekben!

Elküldve: 2004. 11. 20. 10:40
Sajnos az a helyzet h Blizzardek jelenleg minden figyelmuket a WoW-nak szentelik, igy nincs sok motivacio h a SC2-rol csevegjunk hosszu ideig.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 11. 22. 14:51
Rendben a Blizzard magasról tesz a fejünkre ( a Starcraftosokéra), így hát mi is tegyük ezt! Van nekünk jó kis magyar Craftunk! Magyarok csinálták, teljesen magyarul, és szerintem marha jó lett! Kicsit ugyan nehéz, de legalább édesebb lesz a győzelem!
Szóval fejeket fel!!! Akit bővebben érdekel keressen fel! Azért írom hogy keressen fel, mert nem tudom, hogy reklámozhatom-e nyilvánosan az oldalt!
....Tudjátok a Nagy Testvér (BSA) mindent lát!...
Elküldve: 2004. 12. 06. 08:47
Nem érdekel, ha azért valaki a fejemre akar koppintani, mert reklámorok!
Úgyérzem hű Starcraftos társaimmal meg kell osztanom tudásomat: akinek már nagyon elvonási tünetei vannak annak ajánlim a www.huncraft.hu oldalt. Ott töltnet le magának Starcraftot. Az új rész ott folytatja a történetet, ahol a Broodwar befejezte, és magyarul van benne minden. Jó tanács, hogy eleinte csak könnyű fokozaton vigyétek, mert szerinten nem én vagyok a gyenge játékos, ha gond nélkül vittem végig az előző két sorozatot. Ez nagyon nehéz lett egy-két helyen!!!
Jó Craftozást!!!!!!
Elküldve: 2005. 01. 06. 08:26
Már egy hónapja nem szólalt meg senki ebben a topicban!!........(nem mintha én mindig a fórumon lógnék, de akkor is!!!!
Azt ne akarjátok velem elhitetni, hogy minden starcraftos feladta a reményt!!!!!!!!.........
Azóta majdnem végigjátszottam a huncraftot, de a vége már eléggé ütős és meg-meg akadok!
Keljetek életre!!!!
Elküldve: 2005. 01. 06. 10:20
Nem adtuk fel a remeyt, de feleslegesen minek talalgassunk?
Elküldve: 2005. 01. 06. 11:50
Na jah! Addiog amig nincsen semmi erdemleges info, addig minek fossuk itt a szot?
Elküldve: 2005. 01. 18. 17:05
Nekem egy szedett-vedett ismerősöm nagyon ígérgeti, hogy lesz Craft2 hamarosan, de nem tudom mit gondoljak róla!.......... Azt, hogy hülye..............vagy azt, hogy egyáltalán nem is tud sennit a Craft-ról!
http://www.alvilag.h...ft2/fooldal.htm
Ez viszont szerintem fel fogja kelteni az érdeklődéseteket!!!!!!!
Szerintem elég bíztató!
Elküldve: 2005. 01. 18. 18:46
Én csak a képeket néztem meg, de azok war3-asak. Marine, Hydra és Zergling csak poénból vannak benne war3-ban, valamint B.Neten lehet mindenféle hősös játékokat játszani, és ilyenkor gyakran lehet Marinet, Hydrat hőskét választani. Kamu

Elküldve: 2005. 01. 21. 19:34
Na halihó,gondoltam megnézem van-e valami fejlemény,(eddig semmi )csak egy kis érdekesség,petíció sc2ért:P:P:P
http://www.petitiono...2/petition.html
Elküldve: 2005. 01. 21. 19:51
Nincs most kedvem visszaolvasni,mert fejfájás gyötör,de akit érdekek c&chez sc mod: