Ezek után ne mond hogy nem erősek a humanok
Starcraft 2
Elküldve: 2007. 05. 01. 19:42
A sok Human Civilan milyen erős volt az alapban...2 ezer év alatt anarhiába süllyesztenek egy bolgyót, környezetszennyezés lesz, 2200-ra meg Fallout szerű világ lesz.

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
Elküldve: 2007. 05. 22. 23:24
Átböngésztem mindent...utána néztem mindennek és annyi jött le, hogy: NAGYON JÓ GAME!!!!!!!!!!
Én még a mai napig tolom a SC-t...ha lan party van akkor nem hiányozhat! Nagyon megcsinálták! És a folytatás? Lenyűgöző!
Én még a mai napig tolom a SC-t...ha lan party van akkor nem hiányozhat! Nagyon megcsinálták! És a folytatás? Lenyűgöző!
www.clubwave.hu --------> Enjoy
Elküldve: 2007. 05. 23. 10:26
megtekintettem..megszerettem..(bár még mindíg nemtok játszani stratégiákkal)...meg fogom szerezni...csak addigra gépet kell fejleszteni sztem:D:D:D
Elküldve: 2007. 05. 23. 10:54
Idézet
megtekintettem..megszerettem..(bár még mindíg nemtok játszani stratégiákkal)...meg fogom szerezni...csak addigra gépet kell fejleszteni sztem:D:D:D
Elküldve: 2007. 05. 23. 12:09
Idézet
Idézet
Elküldve: 2007. 05. 23. 20:04
Nah, ma végre tudtam szakítani egy kis időt a töltögetésre, és megnéztem egy pár trailert, videot... Azt hiszem két szóval tudnám jellemezni: várkozáson felüli/ vagy zsír:). Szép, jól kiddolgozott, mindenképpen több ismeret szükséges a végigjátszáshoz, mint elődénél. Ez megint egy jól összerakott Blizzard game.
Elküldve: 2007. 05. 23. 21:14
Idézet
Nah, ma végre tudtam szakítani egy kis időt a töltögetésre, és megnéztem egy pár trailert, videot... Azt hiszem két szóval tudnám jellemezni: várkozáson felüli/ vagy zsír:). Szép, jól kiddolgozott, mindenképpen több ismeret szükséges a végigjátszáshoz, mint elődénél. Ez megint egy jól összerakott Blizzard game.
#170 Guest__*
Elküldve: 2007. 08. 21. 14:38
Nem tudja valaki mikor adnak ki új videót a StarCraft2-ről? Vagy akármilyen infót? Már idegesítő hogy csak a nyanvatt protossokat lehet nézegetni..
Elküldve: 2007. 10. 02. 18:21
Idézet
Nem tudja valaki mikor adnak ki új videót a StarCraft2-ről? Vagy akármilyen infót? Már idegesítő hogy csak a nyanvatt protossokat lehet nézegetni..
Elküldve: 2008. 08. 14. 07:59
Sziasztok,
Ha már StarCraft 2 a téma, akkor nektek is megemlítem a StarCraft 2 oldalunkat, ahol megtaláljátok a legfrissebb híreket, képeket, videókat. Ezenkívül ajánlom figyelmetekbe a Tippversenyünket, melynek nyereménye egy StarCraft 2. A részvétel nem igényel semmi extrát csak egy regisztrációt, és hogy leadd a tippedet a játék megjelenésére.
Ha már StarCraft 2 a téma, akkor nektek is megemlítem a StarCraft 2 oldalunkat, ahol megtaláljátok a legfrissebb híreket, képeket, videókat. Ezenkívül ajánlom figyelmetekbe a Tippversenyünket, melynek nyereménye egy StarCraft 2. A részvétel nem igényel semmi extrát csak egy regisztrációt, és hogy leadd a tippedet a játék megjelenésére.
Elküldve: 2009. 01. 18. 16:12
Olvastam cikket miben írják a készitők hogy ha profi játékos vagy 15 perces egy játék, ha meg még kezdő 20-25. Én most kezdtem el játszani egyel, és 5. pályán Terranal szabályosan ( semi olyan kód hogy 10000 kristály meg gáz) végigvittem és úgy volt 50 perc. Alapból 15 perc mire felálítom öszes fontos épületet meg kialaítom a védelmet, persze közben 5-percenként támadnak a Zergek. Szóval nemtudom hogy velem van a gond vagy mi, bár atól még várom a 2.részt nagyon.
Elküldve: 2009. 04. 02. 11:25
Idézet
Olvastam cikket miben írják a készitők hogy ha profi játékos vagy 15 perces egy játék, ha meg még kezdő 20-25. Én most kezdtem el játszani egyel, és 5. pályán Terranal szabályosan ( semi olyan kód hogy 10000 kristály meg gáz) végigvittem és úgy volt 50 perc. Alapból 15 perc mire felálítom öszes fontos épületet meg kialaítom a védelmet, persze közben 5-percenként támadnak a Zergek. Szóval nemtudom hogy velem van a gond vagy mi, bár atól még várom a 2.részt nagyon.
Amúgy most néztem csak az új egységeket, nekem jobban tetszett az Archon amíg nem volt teste. Meg persze volt más is, de ez volt az ami nagyon irritált
Elküldve: 2009. 04. 02. 11:38
Idézet
Idézet
Amúgy most néztem csak az új egységeket, nekem jobban tetszett az Archon amíg nem volt teste. Meg persze volt más is, de ez volt az ami nagyon irritált
Elküldve: 2009. 04. 02. 14:38
Idézet
Szerintem az a jó ha minél tovább tart egy pálya.Imádtam mindkét játékot és utána olvastam minden karakternek,történetnek stb.Nagyon jó egy sztori.(szerintem)Arra leszek kíváncsi hogy Duran felbukkan-e ebben a részben.Viszont én is lehangolódtam mikor mondták hogy nem térnek vissza a megszokott színészek hogy a megszokott hangjukat adják a karaktereknek.Kerrigan hangja kifejezetten rossz lett most.Pedig hallottam hogy a régi színészek szívesen dolgoztak volna megint a Blizzarddal.Na mind1.Csak legyen jó játék.Még így darabolva is......
A Protoss Observer pedig egy cuki repülő ékszeresláda
Elküldve: 2009. 04. 16. 22:04
22 percnyi tömör gyönyör. Plusz egy kis infó.Lesz gyüjtői változat,lehet kérdéseket feltenni a fórumokon,amik lehet felkerülnek a "Behind The Scenes" DVD-be ahol válaszolnak rá a fejlesztők.
Elküldve: 2009. 04. 16. 23:21
Idézet
Azta, elég ütős. Nagyon jó játék lesz, és a grafika is eszméletlen jó. Viszont a Spine Crawler szerintem egyben jobban nézett ki, igaz itt legalább lehet mozgatni.
Súgó
A téma zárva.