HWSW Informatikai Kerekasztal: Starcraft 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Starcraft 2

#161 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 01. 19:42

A sok Human Civilan milyen erős volt az alapban...2 ezer év alatt anarhiába süllyesztenek egy bolgyót, környezetszennyezés lesz, 2200-ra meg Fallout szerű világ lesz.
Ezek után ne mond hogy nem erősek a humanokKépKépKép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#162 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 20:13

na a sok hiszékenynek igaza volt, hát bejelentették :Đ
http://starcraft2.com

#163 Felhasználó inaktív   CULO 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 22. 23:24

Átböngésztem mindent...utána néztem mindennek és annyi jött le, hogy: NAGYON JÓ GAME!!!!!!!!!!
Én még a mai napig tolom a SC-t...ha lan party van akkor nem hiányozhat! Nagyon megcsinálták! És a folytatás? Lenyűgöző!Kép
www.clubwave.hu --------> Enjoy

#164 Felhasználó inaktív   Leadran 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 23. 10:26

megtekintettem..megszerettem..(bár még mindíg nemtok játszani stratégiákkal)...meg fogom szerezni...csak addigra gépet kell fejleszteni sztem:D:D:D

#165 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 23. 10:54

Idézet

megtekintettem..megszerettem..(bár még mindíg nemtok játszani stratégiákkal)...meg fogom szerezni...csak addigra gépet kell fejleszteni sztem:D:D:D
Lead ecsém, addig szerezd be az egyet és told azt! Segítsek?

#166 Felhasználó inaktív   Leadran 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 23. 12:09

Idézet

Idézet

Lead ecsém, addig szerezd be az egyet és told azt! Segítsek?
Jah..Légyszives:D:D:D:D:D:D:D

#167 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 23. 18:01

Lépéseket megtettem, de tojnak a fejemre :Đ

#168 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 23. 20:04

Nah, ma végre tudtam szakítani egy kis időt a töltögetésre, és megnéztem egy pár trailert, videot... Azt hiszem két szóval tudnám jellemezni: várkozáson felüli/ vagy zsír:). Szép, jól kiddolgozott, mindenképpen több ismeret szükséges a végigjátszáshoz, mint elődénél. Ez megint egy jól összerakott Blizzard game.

#169 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 23. 21:14

Idézet

Nah, ma végre tudtam szakítani egy kis időt a töltögetésre, és megnéztem egy pár trailert, videot... Azt hiszem két szóval tudnám jellemezni: várkozáson felüli/ vagy zsír:). Szép, jól kiddolgozott, mindenképpen több ismeret szükséges a végigjátszáshoz, mint elődénél. Ez megint egy jól összerakott Blizzard game.
ecsi néha told fel magad msnre

#170 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 08. 21. 14:38

Nem tudja valaki mikor adnak ki új videót a StarCraft2-ről? Vagy akármilyen infót? Már idegesítő hogy csak a nyanvatt protossokat lehet nézegetni..Kép

#171 Felhasználó inaktív   aston19 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 31. 15:01

Sziasztok!

Van egy Starcraft 2-vel foglalkozó blogom:
http://aston.pcdome.hu/starcraft2

Üdv.

#172 Felhasználó inaktív   Thoror 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 18:21

Idézet

Nem tudja valaki mikor adnak ki új videót a StarCraft2-ről? Vagy akármilyen infót? Már idegesítő hogy csak a nyanvatt protossokat lehet nézegetni..Kép
szerintem a protoKépKépssok a legjobbakKépKép az emberek unalmasak mindig csak a szokásos cuccok, a zergekbe meg csak azt szeretem amikor azt a vicces placcsogó hangot kiadják miközbe egy zélóta szétüti őket

#173 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 13. 18:33

Az új Zerg trailer-ben,az a zöld szemü izé Kerrigan??

#174 Felhasználó inaktív   Dylan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 14. 07:59

Sziasztok,

Ha már StarCraft 2 a téma, akkor nektek is megemlítem a StarCraft 2 oldalunkat, ahol megtaláljátok a legfrissebb híreket, képeket, videókat. Ezenkívül ajánlom figyelmetekbe a Tippversenyünket, melynek nyereménye egy StarCraft 2. A részvétel nem igényel semmi extrát csak egy regisztrációt, és hogy leadd a tippedet a játék megjelenésére.

#175 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 18. 16:12

Olvastam cikket miben írják a készitők hogy ha profi játékos vagy 15 perces egy játék, ha meg még kezdő 20-25. Én most kezdtem el játszani egyel, és 5. pályán Terranal szabályosan ( semi olyan kód hogy 10000 kristály meg gáz) végigvittem és úgy volt 50 perc. Alapból 15 perc mire felálítom öszes fontos épületet meg kialaítom a védelmet, persze közben 5-percenként támadnak a Zergek. Szóval nemtudom hogy velem van a gond vagy mi, bár atól még várom a 2.részt nagyon.

#176 Felhasználó inaktív   Teuton 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 11:25

Idézet

Olvastam cikket miben írják a készitők hogy ha profi játékos vagy 15 perces egy játék, ha meg még kezdő 20-25. Én most kezdtem el játszani egyel, és 5. pályán Terranal szabályosan ( semi olyan kód hogy 10000 kristály meg gáz) végigvittem és úgy volt 50 perc. Alapból 15 perc mire felálítom öszes fontos épületet meg kialaítom a védelmet, persze közben 5-percenként támadnak a Zergek. Szóval nemtudom hogy velem van a gond vagy mi, bár atól még várom a 2.részt nagyon.
Szrd le... én se vagyok rossz, de a Brood Warban még nekem is több órát visz el egy-egy pálya, szal ennyit a készítőkről... vagy náluk az a kezdő aki napi 8 órát toljaKépKép

Amúgy most néztem csak az új egységeket, nekem jobban tetszett az Archon amíg nem volt teste. Meg persze volt más is, de ez volt az ami nagyon irritáltKép

#177 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 11:38

Idézet

Idézet

Szrd le... én se vagyok rossz, de a Brood Warban még nekem is több órát visz el egy-egy pálya, szal ennyit a készítőkről... vagy náluk az a kezdő aki napi 8 órát toljaKépKép

Amúgy most néztem csak az új egységeket, nekem jobban tetszett az Archon amíg nem volt teste. Meg persze volt más is, de ez volt az ami nagyon irritáltKép
Szerintem az a jó ha minél tovább tart egy pálya.Imádtam mindkét játékot és utána olvastam minden karakternek,történetnek stb.Nagyon jó egy sztori.(szerintem)Arra leszek kíváncsi hogy Duran felbukkan-e ebben a részben.Viszont én is lehangolódtam mikor mondták hogy nem térnek vissza a megszokott színészek hogy a megszokott hangjukat adják a karaktereknek.Kerrigan hangja kifejezetten rossz lett most.Pedig hallottam hogy a régi színészek szívesen dolgoztak volna megint a Blizzarddal.Na mind1.Csak legyen jó játék.Még így darabolva is......

#178 Felhasználó inaktív   Teuton 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 14:38

Idézet

Szerintem az a jó ha minél tovább tart egy pálya.Imádtam mindkét játékot és utána olvastam minden karakternek,történetnek stb.Nagyon jó egy sztori.(szerintem)Arra leszek kíváncsi hogy Duran felbukkan-e ebben a részben.Viszont én is lehangolódtam mikor mondták hogy nem térnek vissza a megszokott színészek hogy a megszokott hangjukat adják a karaktereknek.Kerrigan hangja kifejezetten rossz lett most.Pedig hallottam hogy a régi színészek szívesen dolgoztak volna megint a Blizzarddal.Na mind1.Csak legyen jó játék.Még így darabolva is......
Azt hallottam hogy Zeratul szinkronja meghalt (nem tom hogy igaz-e), szóval azt megértem, de nem vettem észre hogy másé is változott volnaKép Jimet is eltolták, a régi kinézete jobban tetszett, hiába mondták rá hogy 'potatohead' mert a mostani meg olyan mint egy kiégett harmadrangú akciófilmhős...
A Protoss Observer pedig egy cuki repülő ékszeresládaKép

#179 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 22:04

22 percnyi tömör gyönyör. Plusz egy kis infó.Lesz gyüjtői változat,lehet kérdéseket feltenni a fórumokon,amik lehet felkerülnek a "Behind The Scenes" DVD-be ahol válaszolnak rá a fejlesztők.

#180 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 16. 23:21

Idézet

Azta, elég ütős. Nagyon jó játék lesz, és a grafika is eszméletlen jó. Viszont a Spine Crawler szerintem egyben jobban nézett ki, igaz itt legalább lehet mozgatni.

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.