Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2007. 04. 19. 17:25
Én is nagyon szeretem a Hitman-t. Tehát nem keverem a két figurát az tuti. Csak olvastam a San Andreas-ról és az egyik küldetésben nem kell vinni fegyvereket. Nem tartok még ott, ezért nem tudom, hogy a "játékaimat" a program veszi el tőlem, vagy nekem kell leraknom. Még valamiben kérném a segítségeteket. Azon túl, hogy taxizok, mentőzök, kurvákat futtatok, meg ilyenek...ja meg emberektől szedem el a pénzüket(aljasság
)...szóval ezeken túl hogyan tudnék még egy kis dollárhoz jutni???
Elküldve: 2007. 04. 19. 19:42
Idézet
Én is nagyon szeretem a Hitman-t. Tehát nem keverem a két figurát az tuti. Csak olvastam a San Andreas-ról és az egyik küldetésben nem kell vinni fegyvereket. Nem tartok még ott, ezért nem tudom, hogy a "játékaimat" a program veszi el tőlem, vagy nekem kell leraknom. Még valamiben kérném a segítségeteket. Azon túl, hogy taxizok, mentőzök, kurvákat futtatok, meg ilyenek...ja meg emberektől szedem el a pénzüket(aljasság
Elküldve: 2007. 04. 19. 21:36
Idézet
Idézet
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E
Elküldve: 2007. 04. 20. 08:57
Idézet
Még valamiben kérném a segítségeteket. Azon túl, hogy taxizok, mentőzök, kurvákat futtatok, meg ilyenek...ja meg emberektől szedem el a pénzüket(aljasság
Elküldve: 2007. 04. 24. 12:03
Napok óta nem tudok írni a fórumba, mert az oldal hibás...legalábbis ezt írja ki a gép.
Elküldve: 2007. 04. 24. 12:07
No végre. A lényeg, amit már háromszor leírtam de egyszer sem volt alkalmas a rendszer a továbbítására, az az, hogy ha úszol, akkor csökken az izmod. Ez ezért komoly. Az úszást, mint testmozgást legalább olyan tunyaságnak állítja be a játék, mintha egy kanapén ülnél egész nap és Peggy Bundy módjára kekszet, meg bon-bon zabáltatnál CJ-vel. Bár ez még ne baj, mert így legalább többet kell járni edzeni, ami talán a hétköznapi életemben is rávesz arra, hogy megemeljek néhány súlyzót. Na egyelőre ennyit. Megyek dolgozni.
Elküldve: 2007. 04. 24. 20:17
Idézet
No végre. A lényeg, amit már háromszor leírtam de egyszer sem volt alkalmas a rendszer a továbbítására, az az, hogy ha úszol, akkor csökken az izmod...
Elküldve: 2007. 04. 26. 10:06
Na megint vacakol a net. Már nem tudom, hogy el küldi-e.
Áruljátok el légyszi, hogy hol lehet triatlonozni?! Ja, tegnap kipróbáltam a bázisugrást San Fierro-ban. Elképesztő...
Áruljátok el légyszi, hogy hol lehet triatlonozni?! Ja, tegnap kipróbáltam a bázisugrást San Fierro-ban. Elképesztő...
Elküldve: 2007. 04. 26. 10:50
a triatlonok minden hétvégén kerülnek megrendezésre, Santa Maria Beach-en és Palomino Creek-nél,de csak akkor fogsz tudni elindulni rajtuk ha elég kitartásod, izomzatod és bringás skill-ed van, na meg elérhető az egész terület
Elküldve: 2007. 04. 27. 14:16
Idézet
a triatlonok minden hétvégén kerülnek megrendezésre, Santa Maria Beach-en és Palomino Creek-nél, de csak akkor fogsz tudni elindulni rajtuk ha elég kitartásod, izomzatod és bringás skill-ed van, na meg elérhető az egész terület
Elárulom, hogy a triatlon verseny nem számít bele a 100%-ba (egy kis útbaigazítás, ne indulj fölöslegesen). És megjegyezve... Nem csak a kakast kell legyőznöd (amit a küldetés ír)hanem mindenkit. Ajánlom hogy futás közben valami boxert vagy kés legyen a kezedben mert ha melléd ér üssél rá eggyet és megáll egy kis időre.
Elküldve: 2007. 04. 27. 15:35
Ejjha! Ez aztán a sportszerűség
Egyébként mennyi ideig tart a verseny?KB?
Elküldve: 2007. 04. 27. 15:57
Idézet
Idézet
a triatlonok minden hétvégén kerülnek megrendezésre, Santa Maria Beach-en és Palomino Creek-nél, de csak akkor fogsz tudni elindulni rajtuk ha elég kitartásod, izomzatod és bringás skill-ed van, na meg elérhető az egész terület
Elárulom, hogy a triatlon verseny nem számít bele a 100%-ba (egy kis útbaigazítás, ne indulj fölöslegesen). És megjegyezve... Nem csak a kakast kell legyőznöd (amit a küldetés ír)hanem mindenkit. Ajánlom hogy futás közben valami boxert vagy kés legyen a kezedben mert ha melléd ér üssél rá eggyet és megáll egy kis időre.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E
Elküldve: 2007. 04. 28. 10:54
Hahó!
Létezik olyan, hogy egy fegyvernek végtelen számú tölténye lesz? Mert nálam szerintem ez történt. Ha az Ammu-ban vásárolsz valamilyen fegyvert és utána bemész az üzlet lőterébe, majd kijössz, megduplázódik a tár tartalma. Nekem ez most olyan, hogy a T-9-es golyószórónál(uzi féle lehet) nem mutatja mennyi lőszer van benne, viszont akármennyit tüzelhetek.
Ja a Zero-s küldetést, amikor a háztetőről kell leszedni a minirepülőket sehogysem akar sikerülni. Van benne valami rafinéria, vagy csak tanuljak meg jobban célozni???
Létezik olyan, hogy egy fegyvernek végtelen számú tölténye lesz? Mert nálam szerintem ez történt. Ha az Ammu-ban vásárolsz valamilyen fegyvert és utána bemész az üzlet lőterébe, majd kijössz, megduplázódik a tár tartalma. Nekem ez most olyan, hogy a T-9-es golyószórónál(uzi féle lehet) nem mutatja mennyi lőszer van benne, viszont akármennyit tüzelhetek.
Ja a Zero-s küldetést, amikor a háztetőről kell leszedni a minirepülőket sehogysem akar sikerülni. Van benne valami rafinéria, vagy csak tanuljak meg jobban célozni???
Elküldve: 2007. 04. 28. 19:48
Idézet
Hahó!
Létezik olyan, hogy egy fegyvernek végtelen számú tölténye lesz? Mert...
Ja a Zero-s küldetést, amikor a háztetőről kell leszedni a minirepülőket...
Létezik olyan, hogy egy fegyvernek végtelen számú tölténye lesz? Mert...
Ja a Zero-s küldetést, amikor a háztetőről kell leszedni a minirepülőket...
Elküldve: 2007. 05. 02. 14:06
Idézet
Félreértés ne essék...ez egy jótanács...senkit sem kötelezek arra, hogy esténként "fogmosást" vezessen be a DVD CD szekciójának...
Nem vicc!!!...Csak viccesen hangzik első hallásra...nekem bejött...és ha valakinek van egy már igencsak hányatott sorsú lemeze, akkor nincs mit vesztenie...ki lehet próbálni...
Még egyszer elmondom... NEKEM MŰKÖDÖTT!!!
Nem vicc!!!...Csak viccesen hangzik első hallásra...nekem bejött...és ha valakinek van egy már igencsak hányatott sorsú lemeze, akkor nincs mit vesztenie...ki lehet próbálni...
Még egyszer elmondom... NEKEM MŰKÖDÖTT!!!
Elküldve: 2007. 05. 04. 10:08
Sziasztok!
Honnan lehet megtudni azoknak az autóknak, motoroknak a nevét, amiket az Eastern Basic Docks-ban lehet exportálás céljából egy daru segítségével a hajókra feltenni?
Három autót meg egy krossz motort már sikerült eladnom, de az csupán a véletlen műve volt, hogy rájuk akadtam és akkor is csak kis késéssel(bár nem jelentőssel) írja ki, hogy eladhatom, ha akarom. No és amikor eladok egy kocsit, kiírja, hogy egy újabbat importálhatok...de honnan??? Segítsetek légyszi!
Köszi
Elküldve: 2007. 05. 04. 10:31
Na már megint én!
Omikron írta valamikor több tucat oldallal ezelőtt, hogy 3 szériányi autót lehet exportálni. Mik ezek a szériák?
Örülnék ha tudnátok segíteni
Köszi előre is!
Elküldve: 2007. 05. 04. 13:21
Idézet
Sziasztok!
Honnan lehet megtudni azoknak az autóknak, motoroknak a nevét, amiket az Eastern Basic Docks-ban lehet exportálás céljából egy daru segítségével a hajókra feltenni?
Három autót meg egy krossz motort már sikerült eladnom, de az csupán a véletlen műve volt, hogy rájuk akadtam és akkor is csak kis késéssel(bár nem jelentőssel) írja ki, hogy eladhatom, ha akarom. No és amikor eladok egy kocsit, kiírja, hogy egy újabbat importálhatok...de honnan??? Segítsetek légyszi!
Köszi

Súgó
A téma zárva.