HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#1901 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 19. 17:25

Én is nagyon szeretem a Hitman-t. Tehát nem keverem a két figurát az tuti. Csak olvastam a San Andreas-ról és az egyik küldetésben nem kell vinni fegyvereket. Nem tartok még ott, ezért nem tudom, hogy a "játékaimat" a program veszi el tőlem, vagy nekem kell leraknom. Még valamiben kérném a segítségeteket. Azon túl, hogy taxizok, mentőzök, kurvákat futtatok, meg ilyenek...ja meg emberektől szedem el a pénzüket(aljasságKép)...szóval ezeken túl hogyan tudnék még egy kis dollárhoz jutni???
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1902 Felhasználó inaktív   Yugi2000 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 19. 19:42

Idézet

Én is nagyon szeretem a Hitman-t. Tehát nem keverem a két figurát az tuti. Csak olvastam a San Andreas-ról és az egyik küldetésben nem kell vinni fegyvereket. Nem tartok még ott, ezért nem tudom, hogy a "játékaimat" a program veszi el tőlem, vagy nekem kell leraknom. Még valamiben kérném a segítségeteket. Azon túl, hogy taxizok, mentőzök, kurvákat futtatok, meg ilyenek...ja meg emberektől szedem el a pénzüket(aljasságKép)...szóval ezeken túl hogyan tudnék még egy kis dollárhoz jutni???
A kaszinókból is. Ha még nem tartasz ott akkor csinálj sok küldetést. Az elején a pénz még nem fontos.Kép

#1903 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 21:36

Idézet

Idézet

A kaszinókból is. Ha még nem tartasz ott akkor csinálj sok küldetést. Az elején a pénz még nem fontos.Kép
a Lóversenyezéssel is lehet sok pénzt szerezni.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#1904 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 20. 08:57

Idézet

Még valamiben kérném a segítségeteket. Azon túl, hogy taxizok, mentőzök, kurvákat futtatok, meg ilyenek...ja meg emberektől szedem el a pénzüket(aljasságKép)...szóval ezeken túl hogyan tudnék még egy kis dollárhoz jutni???
Télleg nem annyira számit eleinte a della, de ha ennyire fontos, nem emléxem pontosan, mikortól érhetőek el az "alternativ" küldetések...mint pl. a kamionos fuvarozás, a bányában való melók, az autólopások...de ha jól emléxem, ezeket egy küldetés során éred el...de próbáld ki...hátha...én is most kezdtem előlről...majd szétnézek...amugy ha jól emléxem, a stadionokban is kapol dellát a versenyekér...Trial, Cross, Roncsderby, és egyéb autós-motoros számok...de ezekhez jól kell vezetned...én most hogy újrakezdtem, az embert fejlesztem...sokat futok, úszok, bringázok, vezetek...stb...ugyanis lesz olyan küldetés, ahol pl. "ha nem vagy elég jó úszó", akkor nem engedi megcsinálni...és mehetsz úszkálni naphosszat, hogy elkezdhesd a küldetést...Kép

#1905 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 24. 12:03

Napok óta nem tudok írni a fórumba, mert az oldal hibás...legalábbis ezt írja ki a gép.
biolencse
Get your Portable ID!

#1906 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 24. 12:07

No végre. A lényeg, amit már háromszor leírtam de egyszer sem volt alkalmas a rendszer a továbbítására, az az, hogy ha úszol, akkor csökken az izmod. Ez ezért komoly. Az úszást, mint testmozgást legalább olyan tunyaságnak állítja be a játék, mintha egy kanapén ülnél egész nap és Peggy Bundy módjára kekszet, meg bon-bon zabáltatnál CJ-vel. Bár ez még ne baj, mert így legalább többet kell járni edzeni, ami talán a hétköznapi életemben is rávesz arra, hogy megemeljek néhány súlyzót. Na egyelőre ennyit. Megyek dolgozni.
biolencse
Get your Portable ID!

#1907 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 24. 20:17

Idézet

No végre. A lényeg, amit már háromszor leírtam de egyszer sem volt alkalmas a rendszer a továbbítására, az az, hogy ha úszol, akkor csökken az izmod...
ha nem eszel és egy gramm felesleged sincs akkor jó hogy csökken az izmod, nincs mire gyúrni.. Kép

#1908 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 26. 10:06

Na megint vacakol a net. Már nem tudom, hogy el küldi-e.
Áruljátok el légyszi, hogy hol lehet triatlonozni?! Ja, tegnap kipróbáltam a bázisugrást San Fierro-ban. Elképesztő...
biolencse
Get your Portable ID!

#1909 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 26. 10:50

a triatlonok minden hétvégén kerülnek megrendezésre, Santa Maria Beach-en és Palomino Creek-nél,de csak akkor fogsz tudni elindulni rajtuk ha elég kitartásod, izomzatod és bringás skill-ed van, na meg elérhető az egész terület

#1910 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 14:16

Idézet

a triatlonok minden hétvégén kerülnek megrendezésre, Santa Maria Beach-en és Palomino Creek-nél, de csak akkor fogsz tudni elindulni rajtuk ha elég kitartásod, izomzatod és bringás skill-ed van, na meg elérhető az egész terület

Elárulom, hogy a triatlon verseny nem számít bele a 100%-ba (egy kis útbaigazítás, ne indulj fölöslegesen). És megjegyezve... Nem csak a kakast kell legyőznöd (amit a küldetés ír)hanem mindenkit. Ajánlom hogy futás közben valami boxert vagy kés legyen a kezedben mert ha melléd ér üssél rá eggyet és megáll egy kis időre.

:Đ

..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#1911 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 27. 15:35

Ejjha! Ez aztán a sportszerűség :Đ Egyébként mennyi ideig tart a verseny?KB?
biolencse
Get your Portable ID!

#1912 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 15:57

Idézet

Idézet

a triatlonok minden hétvégén kerülnek megrendezésre, Santa Maria Beach-en és Palomino Creek-nél, de csak akkor fogsz tudni elindulni rajtuk ha elég kitartásod, izomzatod és bringás skill-ed van, na meg elérhető az egész terület

Elárulom, hogy a triatlon verseny nem számít bele a 100%-ba (egy kis útbaigazítás, ne indulj fölöslegesen). És megjegyezve... Nem csak a kakast kell legyőznöd (amit a küldetés ír)hanem mindenkit. Ajánlom hogy futás közben valami boxert vagy kés legyen a kezedben mert ha melléd ér üssél rá eggyet és megáll egy kis időre.

:Đ

Én úgy lehagytam az egész mezőnyt, hogy a végén a futásnál hátranéztem és nem láttam senkit.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#1913 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 28. 10:54

Hahó!
Létezik olyan, hogy egy fegyvernek végtelen számú tölténye lesz? Mert nálam szerintem ez történt. Ha az Ammu-ban vásárolsz valamilyen fegyvert és utána bemész az üzlet lőterébe, majd kijössz, megduplázódik a tár tartalma. Nekem ez most olyan, hogy a T-9-es golyószórónál(uzi féle lehet) nem mutatja mennyi lőszer van benne, viszont akármennyit tüzelhetek.
Ja a Zero-s küldetést, amikor a háztetőről kell leszedni a minirepülőket sehogysem akar sikerülni. Van benne valami rafinéria, vagy csak tanuljak meg jobban célozni??? :Đ
biolencse
Get your Portable ID!

#1914 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 19:48

Idézet

Hahó!
Létezik olyan, hogy egy fegyvernek végtelen számú tölténye lesz? Mert...
Ja a Zero-s küldetést, amikor a háztetőről kell leszedni a minirepülőket...
igen akkor végtelen lesz, és akkor is ha teljesíted a 100% követelményeit, de akkor minden
Zero-nál szerintem utóbbi, nem olyan nehéz az

amúgy a hosszabbik triatlon min. 15 perc, a Santa Maria-ról induló meg valamivel kevesebb

#1915 Felhasználó inaktív   Yugi2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 05. 02. 14:06

Idézet

Félreértés ne essék...ez egy jótanács...senkit sem kötelezek arra, hogy esténként "fogmosást" vezessen be a DVD CD szekciójának...Kép
Nem vicc!!!...Csak viccesen hangzik első hallásra...nekem bejött...és ha valakinek van egy már igencsak hányatott sorsú lemeze, akkor nincs mit vesztenie...ki lehet próbálni...Kép
Még egyszer elmondom... NEKEM MŰKÖDÖTT!!! Kép
De jó nekedKép

#1916 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 05. 03. 17:49

#1917 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 05. 03. 18:14

#1918 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 05. 04. 10:08

Sziasztok!

Honnan lehet megtudni azoknak az autóknak, motoroknak a nevét, amiket az Eastern Basic Docks-ban lehet exportálás céljából egy daru segítségével a hajókra feltenni? :Đ Három autót meg egy krossz motort már sikerült eladnom, de az csupán a véletlen műve volt, hogy rájuk akadtam és akkor is csak kis késéssel(bár nem jelentőssel) írja ki, hogy eladhatom, ha akarom. No és amikor eladok egy kocsit, kiírja, hogy egy újabbat importálhatok...de honnan??? Segítsetek légyszi!

Köszi

biolencse
Get your Portable ID!

#1919 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 05. 04. 10:31

Na már megint én!

Omikron írta valamikor több tucat oldallal ezelőtt, hogy 3 szériányi autót lehet exportálni. Mik ezek a szériák?

Örülnék ha tudnátok segíteni :Đ Köszi előre is!

biolencse
Get your Portable ID!

#1920 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 04. 13:21

Idézet

Sziasztok!

Honnan lehet megtudni azoknak az autóknak, motoroknak a nevét, amiket az Eastern Basic Docks-ban lehet exportálás céljából egy daru segítségével a hajókra feltenni? :Đ Három autót meg egy krossz motort már sikerült eladnom, de az csupán a véletlen műve volt, hogy rájuk akadtam és akkor is csak kis késéssel(bár nem jelentőssel) írja ki, hogy eladhatom, ha akarom. No és amikor eladok egy kocsit, kiírja, hogy egy újabbat importálhatok...de honnan??? Segítsetek légyszi!

Köszi

A daru közelében van egy tábla, amin rajta vannak a megszerzendő kocsik/motorok nevei, áthúzva azok, amiket már bevittél. Importálni már nem tudom hogy lehet, de akkor is darut kellett használni úgy emlékszem.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.