HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2381 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 15. 05:58

EA milyen játékokat adott ki eddig?

#2382 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 09:34

ezeket

én személy szerint nagyon remélem, hogy a felvásárlásból nem lesz semmi

#2383 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 09:50

jó hosszú lista
a GTA San Andreason kívül tudtok még hasonló játékot ajánlani??(Just Cause meg van nekem)

#2384 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 11:13

ha az előző részek (GTA3, Vice City) már megvoltak, elég sok "klón" közül választhatsz
True Crime Streets of LA és a második rész: New York City, ott a Driver sorozat: Driv3r vagy Parallel Lines,
a '80-as években játszódó Scarface, esetleg ha tetszik a keresztapa stílus és kor, a Mafia és a The Godfather
és még talán a békésebb The Simpsons: Hit & Run

konzolon: The Getaway, Saints Row, esetleg Crackdown

és elég sok fog még a közeljövőben is megjelenni

#2385 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 14:07

Idézet

ha az előző részek (GTA3, Vice City) már megvoltak, elég sok "klón" közül választhatsz
True Crime Streets of LA és a második rész: New York City, ott a Driver sorozat: Driv3r vagy Parallel Lines,
a '80-as években játszódó Scarface, esetleg ha tetszik a keresztapa stílus és kor, a Mafia és a The Godfather

A GTA-tól mindegyik rész meg van (szerintem).A True Crime Streets of La az meg van végig is vittem a New York City-t nem tudom hogy hol kell megvenni.A Driver 3 és a Parallel Lines meg van a Scarface is meg van (a Scarface nagyon jó játék (te már végig vitted) és még nem vittem végig).A Mafia és a The Godfather is meg van a Simpson nincs.Ezért kössz a segítségedet.

#2386 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 14:14

A San Andreasban egy idő után elmegy a hang (nem lesz hang) csak a rádiót lehet hallani.Mi lehet a probléma?
Eredeti a játék és le van magyarosítva.
Mit csináljak hogy ne tünjön el a hang??
Tudtok ajánlani Patchokat??( a San Andreas hoz)

#2387 Felhasználó inaktív   bartok.peter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 14:30

Idézet

A San Andreasban egy idő után elmegy a hang (nem lesz hang) csak a rádiót lehet hallani.Mi lehet a probléma?
Hali. A hang direktbe megy el azthiszem és általában mindig akkor ha eső van.Gondolom ez a játékkészítők egy újabb eleme ami az előző részekben nem volt megszokott.

#2388 Felhasználó inaktív   bartok.peter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 14:33

Idézet

Idézet

A GTA-tól mindegyik rész meg van (szerintem).A True Crime Streets of La az meg van végig is vittem a New York City-t nem tudom hogy hol kell megvenni.A Driver 3 és a Parallel Lines meg van a Scarface is meg van (a Scarface nagyon jó játék (te már végig vitted) és még nem vittem végig).A Mafia és a The Godfather is meg van a Simpson nincs.Ezért kössz a segítségedet.
Ezeket a gémeket nem ismerem lehet majd kipróbálom.A New York city-nek én is utánakerestem de nem találok letöltőhelyet tőle.Az első részét fel lehet lelni.Sőt online-on is megtudjátok rendelni.
Még örülnék ha mondanátok hasonló gémeket mert nem nagyon vagyok jártas ezekben.Azt tudom más kategóriában a Half Life 2 viszi a prímet de pl rpg-ben nem vagyok jártas.
Sőt ha az akciónál maradunk: az el matador valamint a Just Cause-rol is hallottam.

#2389 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 19. 19:02

Idézet

Idézet

Hali. A hang direktbe megy el azthiszem és általában mindig akkor ha eső van.Gondolom ez a játékkészítők egy újabb eleme ami az előző részekben nem volt megszokott.
Ezt cáfolnám. Nyilván mindenkivel, aki játszott a játékkal előfordult, hogy esett benne az eső. Nálam egyetlen egyszer sem ment el a hang olyankor. Sőt az eső hangja is elég élethű volt, hogy a villámlásokat ne említsem. A probléma ott kezdődhet, hogy magyarosítást használsz. SZERINTEM!!! Haveromnál is ilyen gikszerek fordultak elő a magyarosítás miatt. Neki a videók voltak teljesen némák. Ez olyan mint a NFS Carbon. Ha eredeti nyelven játszottam nem volt probléma, de ha bekapcsoltam a magyar feliratot, akkor a motorháztetős nézetnél csak a turbó szívó hangját lehetett hallani, meg az ütközések effektjeit. A motor viszont, mintha nem is lett volna, sem a kerékcsikorgás stb. stb. stb.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2390 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 21:31

a magyarításnak elvileg nem szabad bezavarni (csak szöveget tartalmazó fájl)
néhány hangkártyánál szokott előfordulni ez a dolog, van akinél egy driver frissítés megoldja, de a legtöbbször a következő módszer is beválik:
startmenü / futtatás - beírod a DXDIAG szót - és a megjelenő ablakban a hang fület kiválasztva, a hardveres gyorsítást visszább veszed

#2391 Felhasználó inaktív   szab92 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 22:39

hali a san andreast már egy csomoszor kipörgettem én már nagyon várom a 4-et csak nagyon remélem megjelenik pc-re is Kép

"If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and ove again."

#2392 Felhasználó inaktív   bartok.peter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 14:01

Idézet

hali a san andreast már egy csomoszor kipörgettem én már nagyon várom a 4-et csak nagyon remélem megjelenik pc-re is Kép

Üdv. Nem tudom miért de nekem vannak kis fenntartásaim a GTA IV-el kapcsolatban.Kíváncsi vagyok fogja e überelni a San Andreast.Egy dologban már biztos nem a szabadság világában,hiszen kisebb lesz a terület ráadásúl csak városrészekben játszódik,semmi környezet.A többi szempont majd elválik ha a kezemben tartom a remekművet.

#2393 Felhasználó inaktív   bartok.peter 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 20. 14:03

Idézet

Idézet

Idézet

Ezt cáfolnám. Nyilván mindenkivel, aki játszott a játékkal előfordult, hogy esett benne az eső. Nálam egyetlen egyszer sem ment el a hang olyankor. Sőt az eső hangja is elég élethű volt, hogy a villámlásokat ne említsem. A probléma ott kezdődhet, hogy magyarosítást használsz. SZERINTEM!!! Haveromnál is ilyen gikszerek fordultak elő a magyarosítás miatt. Neki a videók voltak teljesen némák. Ez olyan mint a NFS Carbon. Ha eredeti nyelven játszottam nem volt probléma, de ha bekapcsoltam a magyar feliratot, akkor a motorháztetős nézetnél csak a turbó szívó hangját lehetett hallani, meg az ütközések effektjeit. A motor viszont, mintha nem is lett volna, sem a kerékcsikorgás stb. stb. stb.
Akkor passz. Bár nekem is volt hogy nem volt motor hang csak a rádió ment.Valószínű hogy hangkártya vagy szoftver hisz nem origi.

#2394 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 25. 13:19

hogyan lehet gyorsabban cangázni?
hogyan nő az élet?

#2395 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 25. 14:16

Idézet

hogyan lehet gyorsabban cangázni?
hogyan nő az élet?
Növeld a staminát akkor hosszabb ideig,nyomkodd a sprintet ha gyorsabban akarsz menniKépAz élet konkrétan nem tudom,de ha sokat futkározol,aktiv vagy szerintem attól nő.

#2396 Felhasználó inaktív   shawn 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 25. 14:19

Élet még nő attól, ha elvégzitek a mentős mellékküldit!

#2397 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 25. 16:27

Idézet

Élet még nő attól, ha elvégzitek a mentős mellékküldit!
Tényleg!Igazad van.

#2398 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 15:35

mi az a stamina?

#2399 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 16:55

Idézet

mi az a stamina?
Ha a staminát növeled akkor tovább tudsz futni,nem fáradsz el olyan könnyen.Életben is aki pl többet fut,gyakorol nem fárad el olyan hamar mint aki hétköznapi életet él.

#2400 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 26. 18:31

a gyorsabb cangázás érdekében nem kéne megnyomni gombokat?
akkor a stamina=állóképesség??

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 118
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.