HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2421 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 03. 14:05

Hogyan kell ráhajolni a motorra mert nem tudom megcsiálni a Potyautas küldetést.
És nyomom a H-betűt de nem csinál semmit.

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#2422 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 05. 03. 14:28

Idézet

Hogyan kell ráhajolni a motorra mert nem tudom megcsiálni a Potyautas küldetést.
nézd meg a beállításokba én T re állítottam :Đ

#2423 Felhasználó inaktív   Kocsis002 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 05. 03. 15:52

Idézet

Idézet

nézd meg a beállításokba én T re állítottam :Đ
De nem tom hogy melyiket kell átállítani.

http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]

#2424 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 05. 11. 08:01

tudnátok mondani egy szervert? (mp hez kellene)

#2425 Felhasználó inaktív   Szaroskefe 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 14:21

CS segítene valaki honan tudnám letölteni a BMK Boostert PLS nagyon fontosItt az msn em andris.malaguti.@freemail.hu KépKépKépKépKépKépKépKép

#2426 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 03. 14:26

Idézet

tudnátok mondani egy szervert? (mp hez kellene)
GTA ONLINE (RPG)
most hirtelen nemjut eszembe több mert már nem sa-mp-zek mert már IV-mp-zek Kép
(van saját szeróm csak nemfutatja már senki)Kép

#2427 Guest__*

Elküldve: 2008. 06. 04. 17:53

Üdv.Na én nemtudom ki látott már ilyet de nekem hatalmas a problémám.Az van hogy az idő mikor milyen sebességgel megy és ezáltal az élet körülöttem. Ha bemegyek gyúrni vagy bárhova házba akkor az idő olyan gyorsan meg hogy besz@rás. Így nem lehet vele játszani és nemtudom miért van. A rendszert tettem ezért újra de semmi. Linkelek is ide egy kis Youtubés linket hogy lássátok miről beszélek.Valaki mondja meg mit tegyek mert egyszerűen mindent probáltam.(Amúgy a hangal nekem is problémám volt mikor eredeti volt és magyarosítás nélkül is rossz volt a hang.)HEHE!!!! (link mégsem van)Fraps egyből levitte az FPS-t 30ra és kiderült hogy úgy megy az idő ahogy az FPS változik!!! magyarul 60FPSen kétszer gyorsabb a játék. és így tovább. Hogyan lehet a játékot lekorlátozni??? Nem lenne rossz dolog ám.Ki halott már ilyen problémát?

#2428 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 18:19

Idézet

Üdv. Na én nemtudom ki látott már ilyet de nekem hatalmas a problémám. Az van hogy az idő mikor milyen sebességgel megy és ezáltal az élet körülöttem. Ha bemegyek gyúrni vagy bárhova házba akkor az idő olyan gyorsan meg hogy besz@rás. Így nem lehet vele játszani és nemtudom miért van. A rendszert tettem ezért újra de semmi. Linkelek is ide egy kis Youtubés linket hogy lássátok miről beszélek. Valaki mondja meg mit tegyek mert egyszerűen mindent probáltam. (Amúgy a hangal nekem is problémám volt mikor eredeti volt és magyarosítás nélkül is rossz volt a hang.) HEHE!!!! (link mégsem van) Fraps egyből levitte az FPS-t 30ra és kiderült hogy úgy megy az idő ahogy az FPS változik!!! magyarul 60FPSen kétszer gyorsabb a játék. és így tovább. Hogyan lehet a játékot lekorlátozni??? Nem lenne rossz dolog ám. Ki halott már ilyen problémát?
Neked PC-en van meg?
Sztm azis lehet az 1-ik oka,nekem amugy PS2-on van meg es fagyasnal egyebb meg nem jelenkezet.
Ja es meg valami nemtom nalam PS2-on amikor csajozol es hazaviszed acsajt es megkerdi,hogy bemesz 1 kavera?es te elfogadod es nekikezdtek temazgatniKéptodKépakkor nalam kintrol a haz elottrol mutatja es csak a hangok halatszanak,vajon minden PS2-os verzion igy van?
Mert lattam olyan verziot is,hogy rendesen mutatja a temazgatastKépKépes tudsz poziciokat is valtani,ez azert eleg kar,hogy nem mindegyik San Andreason van igyKépKép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#2429 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 18:23

Idézet

Neked PC-en van meg?
Sztm azis lehet az 1-ik oka,nekem amugy PS2-on van meg es fagyasnal egyebb meg nem jelenkezet.
Ja es meg valami nemtom nalam PS2-on amikor csajozol es hazaviszed acsajt es megkerdi,hogy bemesz 1 kavera?es te elfogadod es nekikezdtek temazgatniKéptodKépakkor nalam kintrol a haz elottrol mutatja es csak a hangok halatszanak,vajon minden PS2-os verzion igy van?
Mert lattam olyan verziot is,hogy rendesen mutatja a temazgatastKépKépes tudsz poziciokat is valtani,ez azert eleg kar,hogy nem mindegyik San Andreason van igyKépKép
Az amikor mutatja a dugást, az asszem a Hot Coffe mod de az csak pcre van...én ps2őmön se mutatja amikor nyomják az ipart, pedig vártam Kép Szerintem minden verzióban ez van...

#2430 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 04. 18:27

Hat szomoruKépde akkor valos,ez van es ezt kell(nem)szeretniKép,de siraly a jatekKép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#2431 Guest__*

Elküldve: 2008. 06. 04. 19:34

Idézet

Idézet

Üdv. Na én nemtudom ki látott már ilyet de nekem hatalmas a problémám. Az van hogy az idő mikor milyen sebességgel megy és ezáltal az élet körülöttem. Ha bemegyek gyúrni vagy bárhova házba akkor az idő olyan gyorsan meg hogy besz@rás. Így nem lehet vele játszani és nemtudom miért van. A rendszert tettem ezért újra de semmi. Linkelek is ide egy kis Youtubés linket hogy lássátok miről beszélek. Valaki mondja meg mit tegyek mert egyszerűen mindent probáltam. (Amúgy a hangal nekem is problémám volt mikor eredeti volt és magyarosítás nélkül is rossz volt a hang.) HEHE!!!! (link mégsem van) Fraps egyből levitte az FPS-t 30ra és kiderült hogy úgy megy az idő ahogy az FPS változik!!! magyarul 60FPSen kétszer gyorsabb a játék. és így tovább. Hogyan lehet a játékot lekorlátozni??? Nem lenne rossz dolog ám. Ki halott már ilyen problémát?
Neked PC-en van meg?
Mi lehet az oka? igen PC-n van meg, és? sok millió másiknak is úgy van meg és nekik nincs ilyen baj. Nem is válaszoltál a kérdésemre. Szóval a problémám még mindig adott...

#2432 Guest__*

Elküldve: 2008. 06. 05. 18:58

Idézet

Idézet

Idézet

Neked PC-en van meg?
Mi lehet az oka? igen PC-n van meg, és? sok millió másiknak is úgy van meg és nekik nincs ilyen baj. Nem is válaszoltál a kérdésemre. Szóval a problémám még mindig adott...
Az OK még mindig ismeretlen, de a megoldás az hogy FRAPS-al elindítom mikor gyorsan menne, és akkor jü lesz. Érdekes hogy van mikor jó van hogy nem. Teljesen véletlenszerűen problémázik. Ennyi

#2433 Felhasználó inaktív   WWG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 05. 05:00

Magyar Gamerek FIGYELEM!

www.wwg.hu

WORLD WIDE GAMERS

Szeretném figyelmetekbe ajánlani ezt az oldalt.

Jelenleg olyan mint az iwiw csak játékosoknak:
- Küldhetsz be híreket
- Értékelheted játékostársaidat
- Gyűjtheted az ismerősöket
- Megnézheted mások konfigját kedvenc játékait
- Gyarapíthatod kedvenc játékod játékos táborát.

Vajon melyik játékot játszák legtöbben az országban? (eddigi állás szerint a CoD-ot)

Légy te a legnépszerűbb magyar játékos! :Đ

Kép
WORLD WIDE GAMERS

#2434 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 15. 20:29

hello!
hogy lehet a letöltött dolgokat (pl.házat kocsit stb..) beteni a játéba?

#2435 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 16. 13:58

nem tud senki segiteni??

#2436 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 31. 10:43

hogy lehet a letöltött épületeket, kocsikat, modokat beteni a játékba?
(léci válaszoljon valaki)

#2437 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 31. 10:48

Idézet

Ne haragudj én sajnos nem tudok válaszolni. Ha ldavid itt lenne, minden kérdésre tudna felelni neked. Próbáld meg hátha tudják ezt a hivatalos oldalakon. Sok sikert.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2438 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 31. 13:18

Idézet

esteleg a sürgős segítségre szorulók... topicban, tudnak válaszolni.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#2439 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 31. 13:20

Idézet

Próbáld meg a GTAhungary -t ott biztos találsz valamit.

#2440 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 31. 20:13

köszi hogy segítetetekKép

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121