HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2461 Felhasználó inaktív   ati72 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 19. 17:33

Idézet

Idézet

Hali! Már a játék vége felé járok, s itt toboroznom kellene emberkéket e bandába. A gond az hogy nem tudom hogy csináljam.(Nem emlékszem hogy az elején hogy csináltam) Súgna valaki! Kösz!
nembiztos hogy is van PC-n is de PS2-n ugy kellet hogy rá céloztal és a használ gombal rámentél és akkor belépett
Köszönöm! A célzás + H -val működik! Nyomom tovább! Mégegyszer kösz!

#2462 Felhasználó inaktív   akos.paldi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 20. 16:52

Helló!Lehet, hogy nevetségesnek hangzik, de nem tudom megcsinálni a Cesar Vialpando küldetést. Nem tudna valami segíteni abban, hogy kell ugrálni a kocsival? Nekem egy se sikerül SOHA!Címem: akos.paldi@freemail.huELŐRE IS KÖSZI!!!!!!!

#2463 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 20. 16:56

Idézet

Helló! Lehet, hogy nevetségesnek hangzik, de nem tudom megcsinálni a Cesar Vialpando küldetést. Nem tudna valami segíteni abban, hogy kell ugrálni a kocsival? Nekem egy se sikerül SOHA! Címem: akos.paldi@freemail.hu ELŐRE IS KÖSZI!!!!!!!
Figyi..Options...Beállítod a billentyűket és rájössz h hogy kell...Vagy hogy is érted h hogy kell?
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#2464 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 20. 17:15

Idézet

Helló! Lehet, hogy nevetségesnek hangzik, de nem tudom megcsinálni a Cesar Vialpando küldetést. Nem tudna valami segíteni abban, hogy kell ugrálni a kocsival? Nekem egy se sikerül SOHA! Címem: akos.paldi@freemail.hu ELŐRE IS KÖSZI!!!!!!!
Ha jól sejtem, akkor a lowrider küldire gondolsz. Ritmusra kell bemutatni a figurákat. PS2-n ez úgy volt, hogy mindig mutatta melyik gombot kell megnyomni. Min játszol? PC, vagy PS2, esetleg Box? Mert ugye mindegyiken más a billentyűk kiosztása. Tört játék? Mert ha nem és megvan még a kézikönyv, amit az eredti játékhoz adnak, akkor abban minden le van írva.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2465 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 20. 21:40

Idézet

Hát alapvetően a megfelelő autót kell megcsinálni a műhejben, és ha beleraktad a cuccot, akkor a billentyűzetkiosztáson kell megtalálnod (mámint pc-n) hogy mivel mozgathatod. Ha jól emléxem eredetileg is a numerikus billentsűzeten találod
őket (8-4-2-6)

#2466 Felhasználó inaktív   atyo13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 07:49

Idézet

Idézet

Ha nekem gratuláltál, akkor kössz. Nem az volt a célom, hogy megszerettessem magam, hanem, hogy ösztönözzem egy kicsit a küldetés végrehajtása érdekében.
Nem tudom kitől tanultad, de szerintem az emberek egy döntő többsége nem így képzeli el az ösztönzést. Nem mellesleg te egy náhány hetes, már több ízben megválaszolt kérdésre reagáltál.
Nem a kérdés idelye számít, hanem az, hogy reagált rá valaki. Ami az ösztönzést illeti, ha saját magad nem ösztönzöd, akkor nem fogsz elérni semmit.

#2467 Felhasználó inaktív   atyo13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 23. 07:52

Idézet

Idézet

Hát alapvetően a megfelelő autót kell megcsinálni a műhejben, és ha beleraktad a cuccot, akkor a billentyűzetkiosztáson kell megtalálnod (mámint pc-n) hogy mivel mozgathatod. Ha jól emléxem eredetileg is a numerikus billentsűzeten találod
őket (8-4-2-6)
Helló.
Nem az auto a lényeg, hanem, hogy benne legyen a cucc, amit a küldetés meg is ad, arra kell ráérezni az irányításnál, hogy a megfelelő időben a megfelelő irányba mozgasd (ugrasd) a kocsidat a 8, 4, 6, 2 gombokkal. Ha erre ráérzel, a következő ilyen stílusú küldetés is könnyen fog menni.

#2468 Felhasználó inaktív   pisti1029 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 16:39

hol lehet letölteni a san nadreas crack-ét

#2469 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 17:18

Valaki el tudja nekem részletesen magyarázni hogy hogyan tudok autokat modokat beteni a játékba?Már megprobáltam de csak autot tudtam de azt se látam soha mert lefagyott a játékKép
Segitségeket előre is köszönöm!

#2470 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 18:27

Idézet

Valaki el tudja nekem részletesen magyarázni hogy hogyan tudok autokat modokat beteni a játékba?Már megprobáltam de csak autot tudtam de azt se látam soha mert lefagyott a játékKép
Nem tudja senki?Legalább akkor röviden irja már le valaki!

#2471 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 18:30

hát látogass el a gtahungary.hu ra és ott bizti találsz tippet Kép
PSN: NikonKristof

#2472 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 01. 18:32

Idézet

hát látogass el a gtahungary.hu ra és ott bizti találsz tippet Kép
Már ellátogatam de nem találtamKépde azért kösz tippetKép

#2473 Felhasználó inaktív   TBence 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 19:47

http://tv.gamestar.h...dra-stunt-video <--hydra stunt video ne hagyjátok kiKép

#2474 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 20:56

Idézet

Idézet

Találsz ról a vidit a neten de azért elmagyarázom mert én szinte régen az összes autót lecseréltem!Nah ugy kell hogy van az a progi amit lekel tölteni(ha nemtudod meik akkor keress rá a neten)nah és abba van egy keresö izébizé ott megkersed azt a szót(filet)ami abba a mapába van amit letöltesz.Általában kettö van de van olyan is amiben több mert van pl festés is hozzá.Nah amikor ez megvan rámész arra a file-ra és utána rámész vhogy és ott kikell választanod aszt a filet ami benne van a letöltött mapába és beileszted a másik helyére.Én olyat is csináltam hogy nemtetszett az hogy a Ferrari nemtom meik nem az infernus autó helyett van ezért csak átirtam a filet és ugy illesztettem be és tökéletesen jó volt.Innen tölthetsz jármüveket!És asszem vidi is van.

#2475 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 21:04

Idézet

Idézet

Idézet

Találsz ról a vidit a neten de azért elmagyarázom mert én szinte régen az összes autót lecseréltem!Nah ugy kell hogy van az a progi amit lekel tölteni(ha nemtudod meik akkor keress rá a neten)nah és abba van egy keresö izébizé ott megkersed azt a szót(filet)ami abba a mapába van amit letöltesz.Általában kettö van de van olyan is amiben több mert van pl festés is hozzá.Nah amikor ez megvan rámész arra a file-ra és utána rámész vhogy és ott kikell választanod aszt a filet ami benne van a letöltött mapába és beileszted a másik helyére.Én olyat is csináltam hogy nemtetszett az hogy a Ferrari nemtom meik nem az infernus autó helyett van ezért csak átirtam a filet és ugy illesztettem be és tökéletesen jó volt.Innen tölthetsz jármüveket!És asszem vidi is van.
Kösz!Kép De rég kérdeztem már:D el is felejtetem na majd kiprobálom

#2476 Felhasználó inaktív   aBen 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 21:32

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Kösz!Kép De rég kérdeztem már:D el is felejtetem na majd kiprobálom
Vannak hozzá kész packok is, azokat érdemesebb berakni...Kép

#2477 Felhasználó inaktív   totyak 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 17:13

Első San Andreas videóm. Nem nagy szám, de azért nézhető.

#2478 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 05. 18:58

Idézet

Első San Andreas videóm. Nem nagy szám, de azért nézhető.

Kár volt Stunt-nak elnevezni, mert nem sok mutatvány volt benne, hacsak nem a pofára esésekre gondoltál. Kép A zene viszont alapmű! :Đ

#2479 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 07. 14:14

Mit tudok akkor csinálni, hogy ha sokáig nem foglalkoztam az területek megszerzésével, és most hogy akartam, mindenhol csak ellenséges gangeket látok. A statsban azt írja, hogy az Orange groove gang tagjai: 0. És hiába kezdem el ölni a ballas-okat nem tudok kirobbantani gang war-t. ilyenkor mit tudok csinálni?

#2480 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 26. 14:45

Hali srácok...derég jártam errefelé...visszaolvasgattam, és láttam totyak első videóját, erről eszembe jutott az én első videóm...XD
GTA SA Binder Production
Nagyon-nagyon régi (min. 2 éves), de van benne sok-sok Kép.
Hamarosan én is készítek egy újat.
A Hidra Stunt is nagyon teccett, az is ittvan lejjebb pár hsz.-el, én is sokat szórakozok efféle dolgokkal mostanában.

No alapvetően azért jöttem, mert a versenyeknek csináltam egy oldalt, ahová bárki küldhet eredményt. Nem találtam hasonlót sehhol, ha mégis lenne akkor ez tárgytalan.
GTA SanRaces

És lene egy kérdésem is. A StuntJump-oknál már csak egyet kéne megcsinálnom...a SanFierro-i északi híd lábánál van, (Gant Bidge/Battery Point) ahol az állványra kell felóvatoskodni egy motorral, és onnan a hídpillér talapzatára kell ugrani. 1x már sikerült beadni, egy bringával, de akkor meghaltam, és azt nem mentetem el. Azóta hiába ugrok pont oda, akár többször is, nem jövök rá mit kéne tennem pontosan hogy beadja.Kép
2x egymás után ugyanoda érkezés...

Ja és válaszolva Aramisz93 kérdésére:
Ha még nem szerezted meg az összes területet, akkor a már megszerzetteket is viszavehették, ha már 100% volt 1x, akkor onnantól már csak a pénzt hozza. Harcolni továbbra is lehet, de már nem kockáztatod a meglévő területeket.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.