Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2008. 05. 03. 14:05
Hogyan kell ráhajolni a motorra mert nem tudom megcsiálni a Potyautas küldetést.
És nyomom a H-betűt de nem csinál semmit.

![http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url] http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]](http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png)
#2422 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 03. 14:28
Idézet
Hogyan kell ráhajolni a motorra mert nem tudom megcsiálni a Potyautas küldetést.

Elküldve: 2008. 05. 03. 15:52
Idézet
Idézet

![http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url] http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png[/img] [/url]](http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/HUNRobertgida.png)
Elküldve: 2008. 06. 03. 14:21
CS segítene valaki honan tudnám letölteni a BMK Boostert PLS nagyon fontosItt az msn em andris.malaguti.@freemail.hu 

Elküldve: 2008. 06. 03. 14:26
Idézet
tudnátok mondani egy szervert? (mp hez kellene)
most hirtelen nemjut eszembe több mert már nem sa-mp-zek mert már IV-mp-zek

(van saját szeróm csak nemfutatja már senki)

#2427 Guest__*
Elküldve: 2008. 06. 04. 17:53
Üdv.Na én nemtudom ki látott már ilyet de nekem hatalmas a problémám.Az van hogy az idő mikor milyen sebességgel megy és ezáltal az élet körülöttem. Ha bemegyek gyúrni vagy bárhova házba akkor az idő olyan gyorsan meg hogy besz@rás. Így nem lehet vele játszani és nemtudom miért van. A rendszert tettem ezért újra de semmi. Linkelek is ide egy kis Youtubés linket hogy lássátok miről beszélek.Valaki mondja meg mit tegyek mert egyszerűen mindent probáltam.(Amúgy a hangal nekem is problémám volt mikor eredeti volt és magyarosítás nélkül is rossz volt a hang.)HEHE!!!! (link mégsem van)Fraps egyből levitte az FPS-t 30ra és kiderült hogy úgy megy az idő ahogy az FPS változik!!! magyarul 60FPSen kétszer gyorsabb a játék. és így tovább. Hogyan lehet a játékot lekorlátozni??? Nem lenne rossz dolog ám.Ki halott már ilyen problémát?
Elküldve: 2008. 06. 04. 18:19
Idézet
Üdv. Na én nemtudom ki látott már ilyet de nekem hatalmas a problémám. Az van hogy az idő mikor milyen sebességgel megy és ezáltal az élet körülöttem. Ha bemegyek gyúrni vagy bárhova házba akkor az idő olyan gyorsan meg hogy besz@rás. Így nem lehet vele játszani és nemtudom miért van. A rendszert tettem ezért újra de semmi. Linkelek is ide egy kis Youtubés linket hogy lássátok miről beszélek. Valaki mondja meg mit tegyek mert egyszerűen mindent probáltam. (Amúgy a hangal nekem is problémám volt mikor eredeti volt és magyarosítás nélkül is rossz volt a hang.) HEHE!!!! (link mégsem van) Fraps egyből levitte az FPS-t 30ra és kiderült hogy úgy megy az idő ahogy az FPS változik!!! magyarul 60FPSen kétszer gyorsabb a játék. és így tovább. Hogyan lehet a játékot lekorlátozni??? Nem lenne rossz dolog ám. Ki halott már ilyen problémát?
Sztm azis lehet az 1-ik oka,nekem amugy PS2-on van meg es fagyasnal egyebb meg nem jelenkezet.
Ja es meg valami nemtom nalam PS2-on amikor csajozol es hazaviszed acsajt es megkerdi,hogy bemesz 1 kavera?es te elfogadod es nekikezdtek temazgatni

Mert lattam olyan verziot is,hogy rendesen mutatja a temazgatast

Elküldve: 2008. 06. 04. 18:23
Idézet
Neked PC-en van meg?
Sztm azis lehet az 1-ik oka,nekem amugy PS2-on van meg es fagyasnal egyebb meg nem jelenkezet.
Ja es meg valami nemtom nalam PS2-on amikor csajozol es hazaviszed acsajt es megkerdi,hogy bemesz 1 kavera?es te elfogadod es nekikezdtek temazgatni
tod
akkor nalam kintrol a haz elottrol mutatja es csak a hangok halatszanak,vajon minden PS2-os verzion igy van?
es tudsz poziciokat is valtani,ez azert eleg kar,hogy nem mindegyik San Andreason van igy

Elküldve: 2008. 06. 04. 18:27
Hat szomoru
de akkor valos,ez van es ezt kell(nem)szeretni
,de siraly a jatek

#2431 Guest__*
Elküldve: 2008. 06. 04. 19:34
Idézet
Idézet
Üdv. Na én nemtudom ki látott már ilyet de nekem hatalmas a problémám. Az van hogy az idő mikor milyen sebességgel megy és ezáltal az élet körülöttem. Ha bemegyek gyúrni vagy bárhova házba akkor az idő olyan gyorsan meg hogy besz@rás. Így nem lehet vele játszani és nemtudom miért van. A rendszert tettem ezért újra de semmi. Linkelek is ide egy kis Youtubés linket hogy lássátok miről beszélek. Valaki mondja meg mit tegyek mert egyszerűen mindent probáltam. (Amúgy a hangal nekem is problémám volt mikor eredeti volt és magyarosítás nélkül is rossz volt a hang.) HEHE!!!! (link mégsem van) Fraps egyből levitte az FPS-t 30ra és kiderült hogy úgy megy az idő ahogy az FPS változik!!! magyarul 60FPSen kétszer gyorsabb a játék. és így tovább. Hogyan lehet a játékot lekorlátozni??? Nem lenne rossz dolog ám. Ki halott már ilyen problémát?

#2432 Guest__*
Elküldve: 2008. 06. 05. 18:58
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 07. 05. 05:00
Magyar Gamerek FIGYELEM!
www.wwg.hu
WORLD WIDE GAMERS
Szeretném figyelmetekbe ajánlani ezt az oldalt.
Jelenleg olyan mint az iwiw csak játékosoknak:
- Küldhetsz be híreket
- Értékelheted játékostársaidat
- Gyűjtheted az ismerősöket
- Megnézheted mások konfigját kedvenc játékait
- Gyarapíthatod kedvenc játékod játékos táborát.
Vajon melyik játékot játszák legtöbben az országban? (eddigi állás szerint a CoD-ot)
Légy te a legnépszerűbb magyar játékos!
WORLD WIDE GAMERS
Elküldve: 2008. 07. 15. 20:29
hello!
hogy lehet a letöltött dolgokat (pl.házat kocsit stb..) beteni a játéba?
hogy lehet a letöltött dolgokat (pl.házat kocsit stb..) beteni a játéba?
Elküldve: 2008. 07. 31. 10:43
hogy lehet a letöltött épületeket, kocsikat, modokat beteni a játékba?
(léci válaszoljon valaki)
Elküldve: 2008. 07. 31. 10:48
Idézet
Elküldve: 2008. 07. 31. 13:18
Idézet
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.
Elküldve: 2008. 07. 31. 13:20
Idézet