HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2521 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 28. 16:11

Idézet

Sziasztok! Mit csináljak akkor ha a Yay Ka boom boom-nál nem akarja élesíteni a bombát? Légyszi válaszoljatok! Előre is köszi: dadi1996
Lehetne egy kicsit konkrétabban, mert már régen játszottam. Mit kell pontosan csinálni melyik városban vagy, és így tovább.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#2522 Felhasználó inaktív   Don Meidl 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 28. 16:47

http://www.gtamissions.com/Ez segít minden küldetés itt van!

#2523 Felhasználó inaktív   tubi911 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 29. 11:29

sziasztok elvileg lehet berakni saját zenét a játékba. hová kell berakni ahhoz a zenét hogy működjön?
kösz

Érzem Az Erőt Testvér!!

#2524 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 12:06

Idézet

sziasztok elvileg lehet berakni saját zenét a játékba. hová kell berakni ahhoz a zenét hogy működjön?
kösz
Menj a Dokumentumokba, ott lesz egy olyan mappa, hogy: GTA San Andreas User Files - menj bele, és azon belül az: User Tracks -be másold be a zenéket. Lépj be a játékba és a hangbellításoknál keresd ki az "User Tracks - es részt" Ott van valami olyasmi, hogy: Scan - Katt rá, így a játék beolvassa a zenéket. Ha kész vagy ezekkel, a játékban az User Tracks nevű rádión fognak szólni a zenéid.
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#2525 Felhasználó inaktív   dadi1996 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 10:33

Idézet

Idézet

Sziasztok! Mit csináljak akkor ha a Yay Ka boom boom-nál nem akarja élesíteni a bombát? Légyszi válaszoljatok! Előre is köszi: dadi1996
Lehetne egy kicsit konkrétabban, mert már régen játszottam. Mit kell pontosan csinálni melyik városban vagy, és így tovább.
Az a lényeg, hogy vegyi konténereket kell felrobbantani a crack laborban és oda kell parkolni a konténerek elé csak nekem nem aktiválja a bombát

#2526 Felhasználó inaktív   dadi1996 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 10:39

Idézet

Idézet

Idézet

Az a lényeg, hogy vegyi konténereket kell felrobbantani a crack laborban és oda kell parkolni a konténerek elé csak nekem nem aktiválja a bombát
Egyépként doherty-ben vagyok ott annál a nagy építkezési területnél,de hogy egyszerűbb legyen a bal oldali nagy város, ha az egész térképet nézzük.
Remélem ennyi elég de ha még valami kell, írj.

#2527 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 10:42

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Egyépként doherty-ben vagyok ott annál a nagy építkezési területnél,de hogy egyszerűbb legyen a bal oldali nagy város, ha az egész térképet nézzük.
San Fieróban van és kocsival kell bemenni ugye? Ha igen akkor tudom melyik. Annyi hogy mielőtt kiszállsz a kocsiból nyomj egy "0" asszem. A lényeg hogy kiszállás előtt kell élesíteni a bombát, aztán spuri.

#2528 Felhasználó inaktív   dadi1996 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:32

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

San Fieróban van és kocsival kell bemenni ugye? Ha igen akkor tudom melyik. Annyi hogy mielőtt kiszállsz a kocsiból nyomj egy "0" asszem. A lényeg hogy kiszállás előtt kell élesíteni a bombát, aztán spuri.
Az, de megnyomtam és megint csak ki van írva, hogy BEG bomba aktiválása és nem csinál semmit

#2529 Felhasználó inaktív   dadi1996 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:46

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Jólvan kivittem.Majdnem jót mondtál, mondtad hogy megy kell nyomni a 0-t megnyomtam nem vot jó aztán elkezdtem nyomogatni a billentyűzetet és az Alt volt az.

#2530 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 11:48

Nézd meg az controls-nál hogy mi van beállítva a 0-ra és próbáld más bilentyűre rakni. Hátha az segít. De lehet hogy kétszer kell megnyomni, ezzel elég sok probléma volt a táncolós feladatnál is.

#2531 Felhasználó inaktív   dadi1996 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 31. 08:39

Sziasztok!

Hogyan lehet hozzá kapcsolni a sa mp-t ha már leszedtem a játékhoz?

Légszi válaszoljatok!!!

#2532 Felhasználó inaktív   tompaQ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 04. 14:02

Idézet

Sziasztok!

Hogyan lehet hozzá kapcsolni a sa mp-t ha már leszedtem a játékhoz?

Légszi válaszoljatok!!!
elöszöris telepitsed a sa:mp-t és utána lépjél bele,kifog jönni egy ablak és ott válaszd ki hogy hova telepitetted a játékot,és utána mennie kell mindennek...

#2533 Felhasználó inaktív   tompaQ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 23:31

ésaz hogylehet hogy nagyon akadozik a játék?Kép a rendszerkövetelmények bppven megvannak, a felbontását is lehúztam és úgyis, milehet a baj?Kép segiccsetek lécciKép

#2534 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 08. 27. 12:07

Ez a legdurvább stuntvideo amit eddig láttam. Nagyob ügyesek benne és a zene választás is jó.
http://tv.gamestar.h...kozossegi-video

#2535 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 27. 12:14

Idézet

Ez a legdurvább stuntvideo amit eddig láttam. Nagyob ügyesek benne és a zene választás is jó.
A videó tényleg jó csak kár hogy gravity hack-el van csinálva - ekkorákat nem lehet repülni!
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#2536 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 27. 12:20

Idézet

Idézet

A videó tényleg jó csak kár hogy gravity hack-el van csinálva - ekkorákat nem lehet repülni!
De azért nem mindegyik, ám ügyesek akik csinlták, de ehez már megszálottság kellKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#2537 Felhasználó inaktív   orange 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 16:29

Idézet

ésaz hogylehet hogy nagyon akadozik a játék?Kép a rendszerkövetelmények bppven megvannak, a felbontását is lehúztam és úgyis, milehet a baj?Kép segiccsetek lécciKép
Az a legegyszerűbb ha veszel egy új gépet vagy egy laptopotKép
Last Night Club

#2538 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 08. 30. 16:53

Idézet

Igen ez engem is érdekelne! Mert van valami módja azt tudom, egyszer Én s használtam azt a Patch-et vagy mit...
Mert elég kiborító mikor egy erős 2magos + 9600GT-s gépen akad egy rossz GTA Sa...De mindjárt utánanézek és, ha megvan neked is szólok!

Szek: No ezt tedd fel!
Hátha megoldja, de ha nem akkor a Vsync-et állítsd át! Vagy lehet h abban, nem is az a neve...Hanem vmi más, de tudod te, hogy mire gondolok:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#2539 Felhasználó inaktív   ACDC 4ever 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 30. 18:01

Kisfijam, nem ide írjuk ezeket, He' :Đ Tesó, majd MSN-en elmagyarázom...- K2
mikor még kisgyerek voltam, 5 éves srác,
nem tudtam mivan a szoknyád alatt, mi az a mi ráz

http://imagerz.com/QENAXktvAwIMXlhIGQVR

http://i30.tinypic.com/1ew4r5.png
http://img30.imageshack.us/img30/6397/messilpbarcacopyn.png

#2540 Felhasználó inaktív   csadam0626 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 09. 12. 20:15

Tök jó a gta san andreas.nem?azért mer mindennel mehetc és nagyon izgalmas feladatok vannak benne vagyis jó sok Kép.Kép

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.