HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2481 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 03. 19:19

A francba...úgy néz ki, a híd alatti ugrató megvan...uh. nem az lesz az ami hiányzik. Így már nehéz lesz megtalálni azt az egyet ami kimaradt...
Mikor elkezdtem, volt 16 ami már megvolt, azok közül lehet valamelyik...de melyik azt már magam sem tudom...Kép
Pedig már csak ez hiányzik és minden megvan. (fényképek, spraik, osztrigák, stb...minden)

#2482 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 06. 23:24

Volt már olyan valakinél hogy nem tud taxizni???
Nem tom miért, de folyton azt irja, mennyek máshová, mert itt nincs fuvar. Van egy másik mentésem is,
ami kb. 44,92%-os, abban tudok taxis küldiket csinálni. De ha ezt nem tom megcsinálni, akkor sose lesz 100%-om...(min. 50 fuvar kell hozzá)Kép
Pedig ma sikerült megcsinálni a Chiliad Challenge-eket. Ebben a mentésben már 96,79%-on állok. Már nem kell sok.
Valaki megcsinálta már a full100%-ot???

#2483 Felhasználó inaktív   hormi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 21. 19:35

Idézet

Nem tom miért, de folyton azt irja, mennyek máshová, mert itt nincs fuvar. Van egy másik mentésem is,
ami kb. 44,92%-os, abban tudok taxis küldiket csinálni. De ha ezt nem tom megcsinálni, akkor sose lesz 100%-om...(min. 50 fuvar kell hozzá)Kép
Pedig ma sikerült megcsinálni a Chiliad Challenge-eket. Ebben a mentésben már 96,79%-on állok. Már nem kell sok.
én már 2x is kinyomtam full 100%ra nagyon sokáig tartott mert legalább megvolt a büszkeségem h sikerült!!érdemes az ijeneket megismerni és 1edül végigcsinálni nem mentéseket berakni!!

#2484 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 22. 13:18

Idézet

Idézet

én már 2x is kinyomtam full 100%ra nagyon sokáig tartott mert legalább megvolt a büszkeségem h sikerült!!érdemes az ijeneket megismerni és 1edül végigcsinálni nem mentéseket berakni!!
Ember Te valamit nagyon félreértettél...Ezek mind a saját mentéseim!!! Az a 44%-os, az egy olyan amit én is újrakezdtem. Abban tudok taxizni, de a másikban, ahol már 98,93%-nál tartok, ott már csak a taxi hiányzik, meg az NRG-500 challenge...abból is 1 karika...szal ha az is meglesz, akkor má csak a taxi lesz hátra, amit abban a mentésben valamiért nem tudok aktiválni...
Erre irányult a kérdésem...de erre még azóta sem jött válasz senkitől...:Đ
Eszembe nem jutna mások mentéseivel játszani. Imádom a GTA-t, ezért szeretném kiütni 100%-ra...de ha nem tom megoldani ezt a Taxi-s problémát, akkor ez nem fog menni.Kép

#2485 Felhasználó inaktív   Frontside 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 07. 17:58

Császtok. Most regisztráltam. Én is szeretem a San Andreast és kód nélkül is könnyű szerintem a játék.KépKépKépKépKép

#2486 Felhasználó inaktív   tompaQ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 16:04

csősztök én most regisztráltam és szeretném ha segitenétek! ha valakinek vannak új kodjai nem ojanok amik a cheatlandben vallak akkor irjátok le légyszives

#2487 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 16:12

Idézet

csősztök én most regisztráltam és szeretném ha segitenétek! ha valakinek vannak új kodjai nem ojanok amik a cheatlandben vallak akkor irjátok le légyszives
nincsenek "új" kódók a játékhoz Kép azok vannak amik vannak

#2488 Felhasználó inaktív   popely16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 16:33

Idézet

Idézet

Egy játékhoz általában nem találnak ki uj kódokat
(\_/)
(O.o) <--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o

Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba  |^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Tedd be a profilodba a BEER TRUCK-ot, hogy világuralomra törhessen!

#2489 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 15. 18:39

Idézet

Idézet

Idézet

Egy játékhoz általában nem találnak ki uj kódokat
én is ezt magyarázom Kép

#2490 Felhasználó inaktív   tompaQ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 11:44

csáo az igaz h a játékban látezik kombájn?Kép és h kód is van hozzá??? ha létezik és v.kinek megvan a kódja irja le pls

#2491 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 11:48

Idézet

csáo az igaz h a játékban látezik kombájn?Kép és h kód is van hozzá??? ha létezik és v.kinek megvan a kódja irja le pls
Van, de nem kell hozzá kód. A mezőkön találni párat!

#2492 Felhasználó inaktív   trialboj 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 19. 11:51

Nem csak kombajn, de meg ufokok is vannak :Đ a sivatagi katonai tamaszpont mellett, van 1 kavezo, aminek 1 forgo cseszealj forog a tetejen, vagy melette, ott bemesz hatra es megmutatja, hol lathatsz ufokat :-D
"Nem az a dicsőség ha jó autóval nyersz, hanem ha a gyengével is ki mersz állni!"
Forza Köridő Bajnokság

#2493 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 23. 20:12

Idézet

Nem csak kombajn, de meg ufokok is vannak :Đ a sivatagi katonai tamaszpont mellett, van 1 kavezo, aminek 1 forgo cseszealj forog a tetejen, vagy melette, ott bemesz hatra es megmutatja, hol lathatsz ufokat :-D
le lehet tölteni ufo csészealjat vezetni is lehet

#2494 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 23. 21:15

Idézet

Idézet

le lehet tölteni ufo csészealjat vezetni is lehet
Én leszedtem felül is írtam a vadászgépre Kép Amúgy mindent autót kicseréltem modernre házakat raktam be, új szigeteket,éttermeket stb.. Nagyon állat úgy Kép

#2495 Felhasználó inaktív   tompaQ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 13:55

ha valaki tud linkeljen már valamit ahonnan a misterix mod-ot lelehet szedni mert sehol nemtaláltam kösszi

#2496 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 15:45

Idézet

ha valaki tud linkeljen már valamit ahonnan a misterix mod-ot lelehet szedni mert sehol nemtaláltam kösszi
Tessék itt le tudod szedni katt

#2497 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 22:23

Nekem is tudna valaki segíteni?
Régebben már kérdeztem de senki sem felelt rá. Nem tudok taxizni, de amúgy már majdnem minden megvan a 100%-hoz. Nem tudom ez mitől van, mert amugy nemrég újrakezdtem és ott tudok...de a 98%-os mentésemben nem...nem értem miért...:Đ
Volt már valakinek hasonló???

#2498 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 02. 22:31

Idézet

Régebben már kérdeztem de senki sem felelt rá. Nem tudok taxizni, de amúgy már majdnem minden megvan a 100%-hoz. Nem tudom ez mitől van, mert amugy nemrég újrakezdtem és ott tudok...de a 98%-os mentésemben nem...nem értem miért...:Đ
Csá igen régebben is láttam hogy irtad eszt.Nemtudok segiteni sajnos.Hát ötletem sincs.Lehetséges az hogy már megcsináltad és azért nem?

#2499 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 11:48

Idézet

Idézet

Csá igen régebben is láttam hogy irtad eszt.Nemtudok segiteni sajnos.Hát ötletem sincs.Lehetséges az hogy már megcsináltad és azért nem?
Nem tartom valószínűnek, mert van egy stats menüpont, és ezt el is tudod menteni a gépre, ahol könnyebben átnézhető, és mint említettem, egyszer már újrakezdtem, és ott megy...és ezt a stats file-ban is meg lehet találni, mint mindent amit megcsináltál már a játékban. Nem csak azt ami a 100%-hoz kell, hanem mindent. Ittvan...nézd meg...ez a 98,93%-os mentésem. Nincs benne sehol...és már csak ez kell, meg az NGR-500 Checkpoint küldetés. Stats Binder

#2500 Felhasználó inaktív   kovzola22 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 14:03

Szevasztok, valaki meg tudná mondani, hogy töltsem le a GTA San Andreast?

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.