HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2501 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 04. 14:06

Idézet

Szevasztok, valaki meg tudná mondani, hogy töltsem le a GTA San Andreast?

Elolvasod a forumszabájzatot és utánna megmondod mit csináltál roszul akkor megmondom!Kép

#2502 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 14:50

Idézet

Idézet

Elolvasod a forumszabájzatot és utánna megmondod mit csináltál roszul akkor megmondom!Kép
kérdezd privátban (már engem is lecsesztek ezért Kép) nekem megomdod a helyes válaszért? Kép

#2503 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 15:07

Idézet

Idézet

Idézet

kérdezd privátban (már engem is lecsesztek ezért Kép) nekem megomdod a helyes válaszért? Kép
lol ennél nehezebbet nem is kérdezhettél volna torrent-el Kép

#2504 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 16:22

Idézet

Hát igen de Slink te nem 1x segítettél már ien warezos témában másnak ha jól emlékszem.Neked is csak a forumszabályzatot tudom ajánlani.KépKép

#2505 Felhasználó inaktív   Slik 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 17:04

Idézet

Idézet

Hát igen de Slink te nem 1x segítettél már ien warezos témában másnak ha jól emlékszem.Neked is csak a forumszabályzatot tudom ajánlani.KépKép
Ez van nem magyarban élek ezért warezolok főleg filmet Kép (Persze más is néha bekerűl a listába..Kép) Ok többet nem írok warezról nehogy töröljenek... Kép

#2506 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 04. 19:56

Idézet

Idézet

Idézet

Ez van nem magyarban élek ezért warezolok főleg filmet Kép (Persze más is néha bekerűl a listába..Kép) Ok többet nem írok warezról nehogy töröljenek... Kép
Törölni nemhiszem hogy törölnének.De gondolom szolok elöbb nehogy egy modi figyelmeztessen.Egy-két embert figyelmesztettem már ha másért is és nemhittek nekem nah namsokkal azután törölte magát...Kép

#2507 Felhasználó inaktív   tompaQ 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 10. 15:57

az mitöl lehet h nemtudom elninditani a játékot??Kép ilyet ir ki egyfolytában h "a windows hibát észlelt ezért leálltKép már máskor is láttam de nem nagyon izgatott a dolog mert tuttam jáccani szal ijenkor mivan?

#2508 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 05. 10. 16:34

Idézet

az mitöl lehet h nemtudom elninditani a játékot??Kép ilyet ir ki egyfolytában h "a windows hibát észlelt ezért leálltKép már máskor is láttam de nem nagyon izgatott a dolog mert tuttam jáccani szal ijenkor mivan?
Ha úgy töltötted le akkor lehet hogy crack hiba. Próbáld ki egy másik crack-el.

#2509 Felhasználó inaktív   Speaker187 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 10. 16:57

Hájj!!! Évek teltek el, de úgy döntöttem visszatérek a drága SA-hoz Kép Persze, miért is menne gond nélkül... A gond már máris az elején van, ahogy felpattanok a brinágra és mennék haza, tekerek kettőt és BUMM! lefagy az egész, de mindig a második tekerésnélKép Nincs hozzányúlva csak az eax.dll-t cseréltem ki... Mi lehet gond??Kép

"...The Pitbull not just a dog,
It's an adventure..."

http://gallery.site.hu/u/Zeusz187/

#2510 Felhasználó inaktív   Suraki 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 14:46

Idézet

Idézet

Idézet

neked van hozzá linked ?

#2511 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 06. 04. 14:51

Idézet

Idézet

Idézet

neked van hozzá linked ?
NINCS!Kép

#2512 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 01. 16:59

Hy!

Gondolom találkoztatok már azzal a problémával, hogy időnként "lefagy" az egér játék közben. Ez néha helyreáll, néha nem. Ki lehet ezt küszöbölni vhogy?
A másik pedig az, hogy fekete a távolban lévő út. Olvastam a neten hogy állítgassuk a látótávolságot, vegyük vissza a felbontást, blablabla... Szóval erre szintén van vmi értelmes megoldás? Eddig akárhány vidkarim volt (RadeonX550; GF7300Gs; GF8600Gt; GF9500Gt) mindegyiken előjött, de nem minden telepítésnél.

Tenx előre!

#2513 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 01. 17:52

hat a grafikaja 1 kicsit rossz!!!!de amúgy el lehet vele szórakozni!!!!!!Kép

#2514 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 02. 11:37

Idézet

Gondolom találkoztatok már azzal a problémával, hogy időnként "lefagy" az egér játék közben. Ez néha helyreáll, néha nem. Ki lehet ezt küszöbölni vhogy?
Nekem ez nem olyan régen jött elő...de az elmúlt évek alatt sohasem. Nekem mindeíg megoldja za, ha kilépek a menübe, és vissza.
Én továbbra is azzal szívok, hogy nem tudok taxizni, és már csak az kéne a 100%-hoz...de ez valami bug...mert újrakezdtem, és ott megy...szal valami baj van vele...ugyanaz mint a "MaddDog házánál való mentés bug".

Ettől függetlenül számomra a mai napig a világ egyik legjobb játéka a SA. A grafika nem minden. Ezt a hangulatot a GTA 4 sem tudta hozni. Ugyan lenyűgöző a grafika, a város, és annak a hangulata, de hiányzik a repülés, (a heli nekem kevés) és a SA egyedi szabadsága, a tér és a járművek tekintetében egyaránt.

#2515 Felhasználó inaktív   d15a5t3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 03. 15:17

Idézet

Idézet

Nekem ez nem olyan régen jött elő...de az elmúlt évek alatt sohasem. Nekem mindeíg megoldja za, ha kilépek a menübe, és vissza.
Én továbbra is azzal szívok, hogy nem tudok taxizni, és már csak az kéne a 100%-hoz...de ez valami bug...mert újrakezdtem, és ott megy...szal valami baj van vele...ugyanaz mint a "MaddDog házánál való mentés bug".

Ettől függetlenül számomra a mai napig a világ egyik legjobb játéka a SA. A grafika nem minden. Ezt a hangulatot a GTA 4 sem tudta hozni. Ugyan lenyűgöző a grafika, a város, és annak a hangulata, de hiányzik a repülés, (a heli nekem kevés) és a SA egyedi szabadsága, a tér és a járművek tekintetében egyaránt.
Egy darabig működik a menübe ki, majd vissza dolog, de aztán KO! Kva idegesítő. Nem tartozik a kedvenceim közé, de most vhogy végigtolnám... A 4-el még nem játszottam, de sztem nem is fogok. Marad a Vice City.

#2516 Felhasználó inaktív   tomi319 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 13. 20:46

Sziasztok szeretném nektek bemutatni a szerveremet ip címe: 80.249.169.1:7784 Hamarosan kész lesz a mód és akkor mind 3 város részben lehet száguldozni harcolni vagy csak mutatványozni jelenleg csak san fierroban nem található semmi de 1-2 hét és az is kész lesz gyertek feljátszani.Kép

#2517 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 13. 20:48

Idézet

Sziasztok szeretném nektek bemutatni a szerveremet ip címe: 80.249.169.1:7784 Hamarosan kész lesz a mód és akkor mind 3 város részben lehet száguldozni harcolni vagy csak mutatványozni jelenleg csak san fierroban nem található semmi de 1-2 hét és az is kész lesz gyertek feljátszani.Kép
Én lehet felrakom még1x,és megyek :Đ

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#2518 Felhasználó inaktív   tompaQ 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 12:22

sziasztok valaki eltudná nekem részletesen magyarázni hogylehet járműveket berakni a játékba?Kép

#2519 Felhasználó inaktív   david9631 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 13:03

Idézet

sziasztok valaki eltudná nekem részletesen magyarázni hogylehet járműveket berakni a játékba?Kép

Ugy lehet ha letöltöd a sami-t vagyis a san andreas mod installert.Azután telepitsd föl és menj ojan webre ahol vannak autok és töltsd le a autot de csak akkor ha .rar fájl. Utana menj arra a sami-ra és jelöld be a fölsönél hova van betéve a san andreas az alsonál pedig azt az autot jelölt be aztán install .

#2520 Felhasználó inaktív   dadi1996 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 28. 14:51

Sziasztok!Mit csináljak akkor ha a Yay Ka boom boom-nál nem akarja élesíteni a bombát?Légyszi válaszoljatok! Előre is köszi: dadi1996

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.