Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2005. 06. 09. 23:40
a késelésre én is kiváncsi lennék! egyébként már befejeztem (?) los santost, most vidéken verem el a szabad időm.
Elküldve: 2005. 06. 10. 01:32
Idézet
Velem ez mindig igy van, a legegyszerubb feladatok nem mennek. De mar sikerult, sot annyira belejottem, hogy gyorsban letancoltam a tengerparti bulin is az utemet. Viszont lenne egy olyan kerdesem, hogy hogyan kell csondben keselni? Mert iszonyat lopakodas a feladatom es nem tom, hogyan kell szepen csondben elvagni az arc torkat.

#266 Guest__*
Elküldve: 2005. 06. 10. 09:05
Idézet
Idézet
Ez francia, jól látom!?!
Elküldve: 2005. 06. 10. 09:07
Idézet
Idézet
Idézet
Ez francia, jól látom!?!
Elküldve: 2005. 06. 10. 12:04
Hogyan lehet a tobbi bandatagonak szolni, hogy jojjenek velem killelni? Epp a Ballas teruletet kell befoglalnom, miutan a teso megmutetta nekem a fegyverboltot.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2005. 06. 10. 12:30
Idézet
Hogyan lehet a tobbi bandatagonak szolni, hogy jojjenek velem killelni? Epp a Ballas teruletet kell befoglalnom, miutan a teso megmutetta nekem a fegyverboltot.
Elküldve: 2005. 06. 10. 12:45
ramutatsz jobb egergombbal es a "G" gombbal hivja azt hiszem. utana a "H"-val tudod oket lerazni

Elküldve: 2005. 06. 10. 12:48
Jatszani akaroooook
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 06. 10. 13:00
Idézet
Jatszani akaroooook 
Elküldve: 2005. 06. 10. 13:03
Idézet
Idézet
Jatszani akaroooook 
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 06. 10. 13:07
Idézet
Azt is, ha gondolod... 
Elküldve: 2005. 06. 10. 14:10
Grrr.... idegbajt kapok.... ma úgy vártam hogy mire hazaérek itt fog állni a vinyómon, a világ egyik legjobb játéka.... erre megszakadt a kapcsolat... qrva jó... 
De azért a mai hangulat megvolt... egy órát nézegettem oszttársam PS2s verziójának dobozát, majd elolvastam egy másik osztálytársam PC Gurujának tesztjét, majd egészen hazáig az SA zenéit hallgattam. És ez így jó.
De azért a mai hangulat megvolt... egy órát nézegettem oszttársam PS2s verziójának dobozát, majd elolvastam egy másik osztálytársam PC Gurujának tesztjét, majd egészen hazáig az SA zenéit hallgattam. És ez így jó.
Elküldve: 2005. 06. 10. 15:13
Na most probaltam ki a san andreast. Nekem nagyon bejott. Viszont most felidegesitett, mert mindig ujrainditja a gepemet. Pedig elso inditas utan olyan 3 oran at jatszottam vele, de most 5 percen belul 3-szor indult ujra. Van ehhez valami javitas, vagy masnak is volt mar ilyen?
Elküldve: 2005. 06. 10. 15:42
Nekem szerencsere nem inditja ujra, csak a hangot szedi szet.
Megint szuksefem lenne egy kis segitsegre. Ha uj teruletet szeretnek befoglalni, akkor mennyi ellenfelet kell kiirtanom ahoz, hogy enyem legyen az xy terulet?
Megint szuksefem lenne egy kis segitsegre. Ha uj teruletet szeretnek befoglalni, akkor mennyi ellenfelet kell kiirtanom ahoz, hogy enyem legyen az xy terulet?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2005. 06. 10. 16:37
Basszus nekem is újraindítja.... 
Ha valaki tud rá orvoslást az plz.... Előre is thx
Pedig akkor isten ez a gém...
Ha valaki tud rá orvoslást az plz.... Előre is thx
Pedig akkor isten ez a gém...

Súgó
A téma zárva.