Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2005. 06. 10. 21:16
Nos, itt egy kép bizonyítékként, hogy tolom a játékot néha. Megcsináltam egy az egyben azt a csókát, akivel PS2-n toltam régebben.
/4.members/4.MykoAlto/myko_gta_sa_01t.jpg
/4.members/4.MykoAlto/myko_gta_sa_01t.jpg
Elküldve: 2005. 06. 10. 21:28
Most csak jatszottam vele egy kicsit, de felora mulva ujraindult.
Elküldve: 2005. 06. 11. 00:38
Emberek! Ti is tegyetek be képeket az emberetekről! Heh, nekem is megvolt az első kilépés!
Elküldve: 2005. 06. 11. 01:33
Idézet
Nekem szerencsere nem inditja ujra, csak a hangot szedi szet.
Megint szuksefem lenne egy kis segitsegre. Ha uj teruletet szeretnek befoglalni, akkor mennyi ellenfelet kell kiirtanom ahoz, hogy enyem legyen az xy terulet?
Megint szuksefem lenne egy kis segitsegre. Ha uj teruletet szeretnek befoglalni, akkor mennyi ellenfelet kell kiirtanom ahoz, hogy enyem legyen az xy terulet?
Elküldve: 2005. 06. 11. 05:53
Itt az en CJ-m, masok is kovethetik a peldankat, kivancsi vagyok a ti karaktereitekre!
/4.members/4.Daks/Sajat_cuccok/san_andreas_1.jpg
/4.members/4.Daks/Sajat_cuccok/san_andreas_1.jpg

Elküldve: 2005. 06. 11. 06:19
Én még nagyon az elején járok, így csak egy jobb szakállra tellett az eredeti frizuhoz. Egyébként kurva nagy a játék, annál a résznél mikor Big Smoke (Ő a dagadt ha jól emléxem...) kikéri a kajáját, nah ott dőltem a röhögéstől. Hangulatos, izgalmas, a szinkronhangok egyszerűen nagyon királyak! 10/10
UPDATE: Mostanára csináltam egy kissé jobb külsőt...
UPDATE: Mostanára csináltam egy kissé jobb külsőt...
Elküldve: 2005. 06. 11. 08:14
En is epp feloltoztettem, aztan szokas szerint indult ujra a gep... Mostmar jo lenne valami megoldast talalni erre.
Elküldve: 2005. 06. 11. 11:58
Vegre levagtam a teruletbefoglalos technikat, aztan egy kuldetes soran, atvettek az uralmat a ballasok. Mindenhol csak ok vannak, sajat emebreim meg sehol
.
Helikopter iranyitasat sztem kicsit elrontottak, legalabbis nekem nem sikerult tokeletesen repulnom vele. Bele estem az egyetlen olyan vizbe ahol a kornyeken sehol nem lehetett kimaszni. Fel orat usztam mire leltem egy jobb partszakaszt.
Helikopter iranyitasat sztem kicsit elrontottak, legalabbis nekem nem sikerult tokeletesen repulnom vele. Bele estem az egyetlen olyan vizbe ahol a kornyeken sehol nem lehetett kimaszni. Fel orat usztam mire leltem egy jobb partszakaszt.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2005. 06. 11. 14:55
Bakkerrrr rettenetesen bejon a game! Majd en is csinalok kepet az en CJ-mrol de egyenlore meg dolgom van ami miatt nem tudom tolni.
Sracok ti milyen felbontasban nyomjatok a gamet? Nekem tokeletesen folyamatosan csak 640x480-ban megy viszont ugy akar magas grafikan is, de ha felteszem 800x600 alacsony grafika akkor akad...
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 06. 11. 15:28
Mostmar iszonyatosan felidegesit! Feltettem a klon verziot, hatha az majd jol megy. De mar egyre hamarabb ujraindul a gepem. Eddig meg 1 kuldetest meg tudtam csinalni, es ha szerencsem vol, meg vissza is ertem a lakasomhoz, hogy elmentsem. De most betoltes, majd ahogy kilepek a hazbol, indul ujra a gepem. Visszavettem teljesen a grafikat, pedig nem is szaggatott, de ugyis ugyanazt csinalja. Nem igaz, hogy csak nalam csinalja ezt.

Elküldve: 2005. 06. 11. 15:36
Idézet
Bakkerrrr rettenetesen bejon a game! Majd en is csinalok kepet az en CJ-mrol de egyenlore meg dolgom van ami miatt nem tudom tolni.
Sracok ti milyen felbontasban nyomjatok a gamet? Nekem tokeletesen folyamatosan csak 640x480-ban megy viszont ugy akar magas grafikan is, de ha felteszem 800x600 alacsony grafika akkor akad...
Kerdes: 32%-nal tartok, amikor a kinai csavo kuldeteseit kell csinalni, annak a napszemuveges oltonyosnek, es azt mondja, gyakoroljam az uszast es csak akkor vehetem fel a kuldetest! nincs valami uszomester vagy uszoda, amitol hamar felmegy az uszas tehetsegem?

Elküldve: 2005. 06. 11. 16:37
Asszem EMi kérdezett itt valamit a célzással kapcsolatban. Nekem is hasonló problémám van.... nincs más lehetőség úgy lőni, hogy nem célzok, hanem mint anno a IIIban vagy a VCben?
Elküldve: 2005. 06. 11. 16:40
Idézet
Asszem EMi kérdezett itt valamit a célzással kapcsolatban. Nekem is hasonló problémám van.... nincs más lehetőség úgy lőni, hogy nem célzok, hanem mint anno a IIIban vagy a VCben?

Elküldve: 2005. 06. 11. 16:45
En meg csak a kerdojel kuldeteset csinalom. A kamiont nem tudom megszokni, mindig leszakad... De uszoiskolaval meg nem talalkoztam sehol.
A lovoldozes elsore nekem is szokatlan volt, aztan rajottem, hogy ha leterdelek ("c" gomb) akkor konnyebben megy, sot, minnel tobbet losz, annal nagyobb lesz a skilled, es annal konnyebb celozni is.
A lovoldozes elsore nekem is szokatlan volt, aztan rajottem, hogy ha leterdelek ("c" gomb) akkor konnyebben megy, sot, minnel tobbet losz, annal nagyobb lesz a skilled, es annal konnyebb celozni is.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2005. 06. 11. 17:03
Egyébként szerintem az MI fényévekkel jobb lett, mint eddig. Az ellenfelek egy csomószor elbújnak a kocsik mögé. Szal egy fokkal jobb.
Elküldve: 2005. 06. 11. 17:06
CJ 
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 06. 11. 17:58
Újabb pozitívum: nagyon változatos küldetések. Míg most egy dokkot rabolok ki targoncával, ezelőtt pedig egy vonatról dobáltam le a dobozokat... nagyon üt!
Elküldve: 2005. 06. 11. 18:10
Idézet
Újabb pozitívum: nagyon változatos küldetések. Míg most egy dokkot rabolok ki targoncával, ezelőtt pedig egy vonatról dobáltam le a dobozokat... nagyon üt!
Elküldve: 2005. 06. 11. 18:10
Idézet
Idézet
Kerdes: 32%-nal tartok, amikor a kinai csavo kuldeteseit kell csinalni, annak a napszemuveges oltonyosnek, es azt mondja, gyakoroljam az uszast es csak akkor vehetem fel a kuldetest! nincs valami uszomester vagy uszoda, amitol hamar felmegy az uszas tehetsegem?
egy bug miatt nem tudok tovább menni
pl. ha motorral megyek autópályán, akkor az autók hirtelen felgyorsulnak és simán beelőznek. pedig max sebességgel megy. van egy másik is: az a küldetés, ahol egy motorral kell fölmenni a repülő rámpájára. nem tudom utolérni a repcsit! sokkal gyorsabb mint a motorom! ugyanez van azzal a küldetéssel, ahol fel kéne mennem egy repülőre a levegőben. azt mondja, hogy mennyek bele a repülömmel a célpont mögötti körbe. de úgy elhúz, hogy nem tudom utol érni!

Súgó
A téma zárva.