HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#301 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 06. 11. 18:13

Idézet

Idézet

Újabb pozitívum: nagyon változatos küldetések. Míg most egy dokkot rabolok ki targoncával, ezelőtt pedig egy vonatról dobáltam le a dobozokat... nagyon üt!

De jatszanek vele... Csak ne inditgatna ujra a gepemet... KépKépKép
Melyik verziód van? Nekem a sima Hoodlum és tök jól megy. Amikor először indítottam, rögötn ki is lépett, de restartoltam és jól megy azóta.

#302 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 11. 18:22

Idézet

Idézet

Idézet

Újabb pozitívum: nagyon változatos küldetések. Míg most egy dokkot rabolok ki targoncával, ezelőtt pedig egy vonatról dobáltam le a dobozokat... nagyon üt!

De jatszanek vele... Csak ne inditgatna ujra a gepemet... KépKépKép
Melyik verziód van? Nekem a sima Hoodlum és tök jól megy. Amikor először indítottam, rögötn ki is lépett, de restartoltam és jól megy azóta.
en mindkettovel kiprobaltam. a klonos talan annyiban kulonbozott, hogy azzal meg a lakasom ajtajan se tudtam kilepni, mar ott ujrainditotta a gepet. kiprobaltam alacsony grafikaval is, feltettem a legujabb grafkartya drivert. semmi. remelem az otthoni gepemen nem lesz ilyen gond, csak meg 1 het mulva megyek haza. addig kiprobalok mindent itt is, mert nem tudom megallni, hogy ne jatszak vele, csak igy nem tul elvezetes.

#303 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 06. 11. 21:02

Végre valahára én is elkezdhettem tolni és nagyon belegyönyörödtem. Azt hiszem nem is érdemes most itt istenítenem a gémet mert mindenki tudja hogy mennyire jó. Egyet azért mégis csak, az ejtőernyős ugrás a háztetőről, olyan ötlet hogy tényleg beszarás. Nem is tudom hogy ennyi újítás meg jo ötlet után mi lesz majd a következő részekban.

Nekem a torrentarenaban fellelhető változat van meg, persze crack meg nincs hozzá. Piszok nagy mázlim volt ma reggel hogy Mykot elértem és a Hoodlumos crack-el kisegített.

Tenkjú Főnök Úr!

Egyszer sem lépett ki köbö 8 oranyi játék alatt. Kép

#304 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 11. 21:33

Egyébként az is durva, hogy míg PS2n évekig töltött a játék, itt egy szempillantás és már lehet is tolni.

Egy kérdés: festékszórót merre lehet kapni??? Kép

#305 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 11. 21:35

Idézet

Végre valahára én is elkezdhettem tolni és nagyon belegyönyörödtem. Azt hiszem nem is érdemes most itt istenítenem a gémet mert mindenki tudja hogy mennyire jó. Egyet azért mégis csak, az ejtőernyős ugrás a háztetőről, olyan ötlet hogy tényleg beszarás. Nem is tudom hogy ennyi újítás meg jo ötlet után mi lesz majd a következő részekban.

Nekem a torrentarenaban fellelhető változat van meg, persze crack meg nincs hozzá. Piszok nagy mázlim volt ma reggel hogy Mykot elértem és a Hoodlumos crack-el kisegített.

Tenkjú Főnök Úr!

Egyszer sem lépett ki köbö 8 oranyi játék alatt. Kép
Ugyan játék nincs meg nékem, de nem lehet hogy akkor ez a kilépés inkább a gépek miatt van és nem a játék hibája?Hmm?
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#306 Guest__*

Elküldve: 2005. 06. 11. 21:42

Idézet

Ugyan játék nincs meg nékem, de nem lehet hogy akkor ez a kilépés inkább a gépek miatt van és nem a játék hibája?Hmm?
Végül is bármi megeshet.

Tehetünk akár egy gyors összehasonlítást.....

AMD kontra ATI Radeonnal nyomom, 5.5-ös Catalyst-tal...

#307 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 11. 21:48

AMD Geforce 5200, 77.30

#308 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 21:51

Ez a kolis gepem, amin mindig ujraindul: amd 2200 gef3ti200 71.89

#309 Guest__*

Elküldve: 2005. 06. 11. 21:51

Amikor először elindult a gém és bevillant a bazinagy Nvidia-s logo, egy kicsit tartottam attól hogy velem is megesnek majd az említett kilépések, de lekopogom eddig semmi. Kép

#310 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 21:58

Kerdes: van eso a jatekban? Mert rajottem, hogy most a hazamban vagyok, de amikor kimegyek rogton indul ujra a gepem. Es meg egy pillanatra latom az utcat, ahol mintha esne az eso, de legalabbis zavaros a kep. Csak ez nagyon rovid ido. A szobaban pl jatszhatok a videojatekkal, meg oltozkodhetek, de amint kimegyek, vege.

#311 Guest__*

Elküldve: 2005. 06. 11. 22:02

Idézet

Kerdes: van eso a jatekban? Mert rajottem, hogy most a hazamban vagyok, de amikor kimegyek rogton indul ujra a gepem. Es meg egy pillanatra latom az utcat, ahol mintha esne az eso, de legalabbis zavaros a kep. Csak ez nagyon rovid ido. A szobaban pl jatszhatok a videojatekkal, meg oltozkodhetek, de amint kimegyek, vege.
Esőőőő???? Még szép hogy van! Nem is akármilyen! Utálatos szar, ha lehetne kikapcsolnám.

Ha jol emlékszem akkor a GTA 3-hoz volt cheat ami kikapcsolta az esőt, mindig jó idő volt.

...ja és valóban olyan a kép olyankor mintha egy kicsit hóeséses lenne a kép, főleg amikor kilépek a házból, de nekem nem lép ki ettől.

#312 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 22:08

Idézet

Idézet

Esőőőő???? Még szép hogy van! Nem is akármilyen! Utálatos szar, ha lehetne kikapcsolnám.

Ha jol emlékszem akkor a GTA 3-hoz volt cheat ami kikapcsolta az esőt, mindig jó idő volt.

...ja és valóban olyan a kép olyankor mintha egy kicsit hóeséses lenne a kép, főleg amikor kilépek a házból, de nekem nem lép ki ettől.
akkor szerintem a grafkartyamat zavarja az eso. Amikor maskor indult ujra, akkor is lattam elotte ugyanazt az effektet, amivel kezdodhet az eso szerintem. Ha lenne itt is ilyen cheat, akkor az talan megoldana a problemamat, amig haza nem megyek (remelem az otthoni gepemen problemamentesen fut majd). Addig is nem birom ki gta nelkul. Kép

#313 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 22:54

Idézet

Egy kérdés: festékszórót merre lehet kapni??? Kép
fönt van a kezdő házban, az emeleten.

még mindig nem sikerült utolérnem a motorral a repülőt...Kép

#314 Guest__*

Elküldve: 2005. 06. 11. 22:57

Idézet

Ha rányomod az egykerekezést nem gyorsítja jobban tovább?

#315 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 23:13

Idézet

Idézet

Ha rányomod az egykerekezést nem gyorsítja jobban tovább?
még nem próbáltam, de nemhiszem, hogy segít. mennie kéne simán is, de mint írtam vszínűleg bugos...Kép másnak nem akad olyan gondja, hogy az autópályán olyan a közlekedés, mintha a cobra11 egyik részét néznénk? volt pl. olyan, hogy ezerrel megyek az úton mocival, erre hátulról (!) nekem jön egy kamion (!!). furcsa...

#316 Guest__*

Elküldve: 2005. 06. 11. 23:17

Nekem is van valami hasonló. Az elején kegyetlenül gyorsul, aztán benyomja azt az elmosódó környezet effektet és utánna mintha belassulna vagy a környező forgalom visszagyorsulna.

Ápropóóóó! Melyik motorral próbáltad?

#317 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 23:27

Idézet

Nekem is van valami hasonló. Az elején kegyetlenül gyorsul, aztán benyomja azt az elmosódó környezet effektet és utánna mintha belassulna vagy a környező forgalom visszagyorsulna.
ugyanez van nekem is. asszem a pcj600al, meg van egy másik speed motor is, azzal is ezt csinálja.

Idézet

Ápropóóóó! Melyik motorral próbáltad?
pcj600al is meg a másik speedmotorral is ezt csinálja. meg a chopperral is (asszem).

#318 Guest__*

Elküldve: 2005. 06. 11. 23:32

Ha már minden kötél szakad, és nem bírod tovább az újrapróbálkozást akkor jöhet az alternativ megoldás.

A moddingolás lehetősége miatt a játékban nyitva maradnak a járművek adatait hordozó fájlok. KépKép

Keress egy handling.cfg nevü fájlt, nyisd meg TC-ből editorral és keresd meg az adott motorhoz tartozó sort. Elméletileg rengeteg számnak kell egymás mellett lenni. Megkeresed a gyorsulás, és a végsebesség oszlopát. Figyelj arra hogy a gyorsulás értékét csak kis mértékben növeld, a végsebességet se az egekig told.

Én a Vice city-ben így nyomtam le az utcai autósversenyben a "sofőrt", akinek eredetleg erősebb és gyorsabb kocsija volt. Kép

#319 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 11. 23:34

végső esetben lehet, hogy ezt teszem... remélem, azért nem kötelező az a küldetés.Kép

#320 Guest__*

Elküldve: 2005. 06. 11. 23:35

Idézet

pcj600al is meg a másik speedmotorral is ezt csinálja. meg a chopperral is (asszem).

Az egyik emeletes garázsban van két kurvagyors versenymotor, onnan ismered meg hogy nincs lámpájuk, versenyszám van a helyén. Két különféle is van ugyanabban a garázsban de eltérő szinteken.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.