Idézet
Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2005. 06. 14. 12:47
Madd Doghoz annyit teszek hozzá, hogy mikor meg kellett ölni az nagyon tuti volt! Mintha egy jobb akciófilémet néztem volna... 
Elküldve: 2005. 06. 14. 12:51
Még 2 nap és végre lesz időm tolni rendesen,nem napi max 1 órát:P:P
Szóval én még sehol sem vagyok,de ultrajóó game:)
Amúgy biliárdoztatok is?
:PNa én azon feküdtem meg ,hogy még azt is beletettek:)
:)persze vesztettem
:P
Na "megyek" vissza dogozni,remélhetőleg majd ma is tudom tolni kicsikét az SAt:)
Szóval én még sehol sem vagyok,de ultrajóó game:)
Amúgy biliárdoztatok is?
Na "megyek" vissza dogozni,remélhetőleg majd ma is tudom tolni kicsikét az SAt:)
Elküldve: 2005. 06. 14. 12:52
Nah engedlmetekkel lefotozgattam a kocsikakat es most beszurom ide. Mindenkitol szivesen varok ilyen kepeket.
(Egyeni izles megnyilvanulasa akar...)
Ezeket a terepes kuldeteshez hasznalom...

Ez a "bevasarlo" kocsim.

Ezt a lowridert epitettem az elso lowrideres kuldetes utan

Es ezek a versenyzesre es gyorshajtasra termett masinak

Ezeket a terepes kuldeteshez hasznalom...

Ez a "bevasarlo" kocsim.

Ezt a lowridert epitettem az elso lowrideres kuldetes utan

Es ezek a versenyzesre es gyorshajtasra termett masinak

| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 06. 14. 12:53
Idézet
Idézet
Madd Doghoz annyit teszek hozzá, hogy mikor meg kellett ölni az nagyon tuti volt! Mintha egy jobb akciófilémet néztem volna... 
Akkor az ki akinek el kell lopni a kocsiját majd behajtani vele a tengerbe?
Elküldve: 2005. 06. 14. 12:55
egyébként autó mosót hogy lehet használni? mer' én találtam egyet, átmegyek rajta de nem történik semmi... nem úgy volt, hogy lesz benne? igaz, nem is nagyon koszolódnak a kocsik...
Elküldve: 2005. 06. 14. 13:36
En meg csak most csimnalom a vak kinai kuldeteseit a masodik szigeten. Bar en is ugy jaccom, hogy kozben azert felfedezem a szigeteket es az ilyen eldugott dolgokat mint pl biliard, jatekgepek...stb.
Viszont kivancsi vagyok amr a harmadik szigetre is, szoval nem tudja valaki, hogy innen kb mennyi kuldetes van meg hatra mig vegre atjutok?
Viszont kivancsi vagyok amr a harmadik szigetre is, szoval nem tudja valaki, hogy innen kb mennyi kuldetes van meg hatra mig vegre atjutok?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2005. 06. 14. 14:39
Probaljatok ki h egy autoval korbeautozzatok a beautozhato reszt. Volt h 2 oran keresztul csak autokaztam.
Most akarok A/3 meretben szines terkepet nyomni magamnak a jatekhoz.
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 06. 14. 14:51
Idézet
Probaljatok ki h egy autoval korbeautozzatok a beautozhato reszt. Volt h 2 oran keresztul csak autokaztam.
Elküldve: 2005. 06. 14. 15:09
Idézet
Idézet
Elküldve: 2005. 06. 14. 16:03
Melyik billentyű az automata célzás? Valaki tud segíteni? Mert Ps2-őn van. Pc-s verzióból kihagyták?
Elküldve: 2005. 06. 14. 16:10
Idézet
Melyik billentyű az automata célzás? Valaki tud segíteni? Mert Ps2-őn van. Pc-s verzióból kihagyták?
Elküldve: 2005. 06. 14. 17:17
Idézet
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2005. 06. 14. 18:05
Idézet
Idézet

Elküldve: 2005. 06. 14. 21:41
nemtudom vagjatok-e, tok veletlen talaltam meg: a los venturas-i repter legnagyobb hangarjaban all egy baszott nagy utasszallito repcsi! a hangarbol valo kitolatas nem a legkonnyebb, de remek moka vele repdesni! amugy a repter egyeb pontjain fellelheto meg kisrepulo, teher helikopter meg luxus maganrepcsi is! jo mulatast! 
/4.members/4.Daks/Sajat_cuccok/san_andreas_repcsi.jpg
/4.members/4.Daks/Sajat_cuccok/san_andreas_repcsi.jpg

Elküldve: 2005. 06. 15. 00:21
Gondolatebreszto: mar csak egy lepes valaszt el minket attol, hogy a sims-ekben tapasztalhato mindennapi eletet es a gta-ban tapasztalhato tengernyi dologot otvozo jatek keszuljon. Ez a ket jatek noha mas kategoria, de gondoljatok csak bele: a gta-ba mar minden aprosagot beletettek a kuldetesek melle. Megjelent benne az eletszimulator, melyhez ha hozzavennenk a sims funkciot, mar szinte teljesen virtualis eletet elhetnenk. Mihez fog ez vezetni? Szerintem most a jatekosok azt kovetelik, hogy legyen ez-meg-az valosaghubb. Nehany ev mulva konnyen odajutunk, hogy valoban egesz nap a gep elott ulunk egy jatek -vagy talan akkor az mar nem is jatek lesz- elott es ott eljuk az eletunket. Vagyis annak a karakternek az eletet, amit mi keszitettunk. Ez a karakter olyan, mint amilyennek mi magunk is lenni szeretnenk. Azt mondom ne jussunk ide, hanem mindenki legyen a valosagban az, aminek lenni szeretne.
Elküldve: 2005. 06. 15. 00:35
Idézet
Gondolatebreszto: mar csak egy lepes valaszt el minket attol, hogy a sims-ekben tapasztalhato mindennapi eletet es a gta-ban tapasztalhato tengernyi dologot otvozo jatek keszuljon. Ez a ket jatek noha mas kategoria, de gondoljatok csak bele: a gta-ba mar minden aprosagot beletettek a kuldetesek melle. Megjelent benne az eletszimulator, melyhez ha hozzavennenk a sims funkciot, mar szinte teljesen virtualis eletet elhetnenk. Mihez fog ez vezetni? Szerintem most a jatekosok azt kovetelik, hogy legyen ez-meg-az valosaghubb. Nehany ev mulva konnyen odajutunk, hogy valoban egesz nap a gep elott ulunk egy jatek -vagy talan akkor az mar nem is jatek lesz- elott es ott eljuk az eletunket. Vagyis annak a karakternek az eletet, amit mi keszitettunk. Ez a karakter olyan, mint amilyennek mi magunk is lenni szeretnenk. Azt mondom ne jussunk ide, hanem mindenki legyen a valosagban az, aminek lenni szeretne.

Elküldve: 2005. 06. 15. 11:24
Nem hiszem, hogy egyhamar elkészül az olyan játék, ami ilyen GTA és SIMS ötvözet. Ez a sorozat így jópofa, ahogy van. Néhol próbál realisztikus elemeket becsempészni, de a legnagyobb része még mindig mese és game, ami szerintem jobb is így...
#398 Guest__*
Elküldve: 2005. 06. 15. 11:54
Idézet
Idézet
Los Santos
San Fierro
Las Venturas
100 Graffiti
50 Foto
50 patko
50 kagylo
Ugratók
Mellékküldetések
Zombi, Bigfoot, viziszörny, Alcatraz...miegymás
Élet, páncél, felszerelés
Elküldve: 2005. 06. 15. 12:12
Kicsit idegesito feladatt kaptam. Z-nel egy kis piros elemes repulovel kell szetlonom a fel varost. Nagyon el lett rontva az iranyitas szerintem. Illetve nem is nagyon irnyitom csak nyomom a "w"-t
Elküldve: 2005. 06. 15. 12:34
Nem is tudom... msot érzem azt hogy egy picit uncsi részen járok... amikor tenpennyék leraknak vhol a városon kívül egy fényképezőgéppel a kacsódban... nem túl nagy szám, meg az utána lévő egypár küldi sem...

Súgó
A téma zárva.