HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#381 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:47

Idézet

Madd Doghoz annyit teszek hozzá, hogy mikor meg kellett ölni az nagyon tuti volt! Mintha egy jobb akciófilémet néztem volna... :Đ
??? madd dogot nem kell megölni. valaki másra gondolsz.

#382 Felhasználó inaktív   ekho 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:51

Még 2 nap és végre lesz időm tolni rendesen,nem napi max 1 órát:P:P

Szóval én még sehol sem vagyok,de ultrajóó game:)

Amúgy biliárdoztatok is?:Đ:PNa én azon feküdtem meg ,hogy még azt is beletettek:):-D:)persze vesztettem :-D:P

Na "megyek" vissza dogozni,remélhetőleg majd ma is tudom tolni kicsikét az SAt:):-D

#383 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:52

Nah engedlmetekkel lefotozgattam a kocsikakat es most beszurom ide. Mindenkitol szivesen varok ilyen kepeket. Kép (Egyeni izles megnyilvanulasa akar...)

Ezeket a terepes kuldeteshez hasznalom...
Kép
Kép

Ez a "bevasarlo" kocsim. Kép
Kép

Ezt a lowridert epitettem az elso lowrideres kuldetes utan Kép
Kép

Es ezek a versenyzesre es gyorshajtasra termett masinak
Kép
Kép
Kép

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#384 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:53

Idézet

Idézet

Madd Doghoz annyit teszek hozzá, hogy mikor meg kellett ölni az nagyon tuti volt! Mintha egy jobb akciófilémet néztem volna... :Đ
??? madd dogot nem kell megölni. valaki másra gondolsz.
SPOILER
Akkor az ki akinek el kell lopni a kocsiját majd behajtani vele a tengerbe?Kép

#385 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:55

egyébként autó mosót hogy lehet használni? mer' én találtam egyet, átmegyek rajta de nem történik semmi... nem úgy volt, hogy lesz benne? igaz, nem is nagyon koszolódnak a kocsik...

#386 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 13:36

En meg csak most csimnalom a vak kinai kuldeteseit a masodik szigeten. Bar en is ugy jaccom, hogy kozben azert felfedezem a szigeteket es az ilyen eldugott dolgokat mint pl biliard, jatekgepek...stb.
Viszont kivancsi vagyok amr a harmadik szigetre is, szoval nem tudja valaki, hogy innen kb mennyi kuldetes van meg hatra mig vegre atjutok?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#387 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 14:39

Probaljatok ki h egy autoval korbeautozzatok a beautozhato reszt. Volt h 2 oran keresztul csak autokaztam. Kép Most akarok A/3 meretben szines terkepet nyomni magamnak a jatekhoz. Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#388 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 14. 14:51

Idézet

Probaljatok ki h egy autoval korbeautozzatok a beautozhato reszt. Volt h 2 oran keresztul csak autokaztam. Kép Most akarok A/3 meretben szines terkepet nyomni magamnak a jatekhoz. Kép
Heh... a függőség első jelei... :Đ

#389 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 15:09

Idézet

Idézet

Heh... a függőség első jelei... :Đ
Volt Vice City-hez is terkepem, csak az atlatszo filmre volt vilagitva es feher falra ragastzottam a gepem moge es csak felneztem ha info kellett Kép

#390 Felhasználó inaktív   Vick 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 16:03

Melyik billentyű az automata célzás? Valaki tud segíteni? Mert Ps2-őn van. Pc-s verzióból kihagyták?

#391 Felhasználó inaktív   Vick 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 16:10

Idézet

Melyik billentyű az automata célzás? Valaki tud segíteni? Mert Ps2-őn van. Pc-s verzióból kihagyták?
már közben megtudtam mástól,hogy automata célzás csak konzolon van. azért kár. Kép

#392 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 17:17

Idézet

Van olyan terkeped, amin jelolve is vannak a kulonbozo boltok, kajaldak meg minden ilyesmi? Mert en is szeretnek nyomtatni, de eddig csak alap terkepet talaltam.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#393 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 06. 14. 18:05

Idézet

Idézet

Van olyan terkeped, amin jelolve is vannak a kulonbozo boltok, kajaldak meg minden ilyesmi? Mert en is szeretnek nyomtatni, de eddig csak alap terkepet talaltam.
csinalj egy screenshotot es kesz!
Kép
Kép

#394 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 06. 14. 21:41

nemtudom vagjatok-e, tok veletlen talaltam meg: a los venturas-i repter legnagyobb hangarjaban all egy baszott nagy utasszallito repcsi! a hangarbol valo kitolatas nem a legkonnyebb, de remek moka vele repdesni! amugy a repter egyeb pontjain fellelheto meg kisrepulo, teher helikopter meg luxus maganrepcsi is! jo mulatast! :Đ

/4.members/4.Daks/Sajat_cuccok/san_andreas_repcsi.jpg
Kép
Kép

#395 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 00:21

Gondolatebreszto: mar csak egy lepes valaszt el minket attol, hogy a sims-ekben tapasztalhato mindennapi eletet es a gta-ban tapasztalhato tengernyi dologot otvozo jatek keszuljon. Ez a ket jatek noha mas kategoria, de gondoljatok csak bele: a gta-ba mar minden aprosagot beletettek a kuldetesek melle. Megjelent benne az eletszimulator, melyhez ha hozzavennenk a sims funkciot, mar szinte teljesen virtualis eletet elhetnenk. Mihez fog ez vezetni? Szerintem most a jatekosok azt kovetelik, hogy legyen ez-meg-az valosaghubb. Nehany ev mulva konnyen odajutunk, hogy valoban egesz nap a gep elott ulunk egy jatek -vagy talan akkor az mar nem is jatek lesz- elott es ott eljuk az eletunket. Vagyis annak a karakternek az eletet, amit mi keszitettunk. Ez a karakter olyan, mint amilyennek mi magunk is lenni szeretnenk. Azt mondom ne jussunk ide, hanem mindenki legyen a valosagban az, aminek lenni szeretne.

#396 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 06. 15. 00:35

Idézet

Gondolatebreszto: mar csak egy lepes valaszt el minket attol, hogy a sims-ekben tapasztalhato mindennapi eletet es a gta-ban tapasztalhato tengernyi dologot otvozo jatek keszuljon. Ez a ket jatek noha mas kategoria, de gondoljatok csak bele: a gta-ba mar minden aprosagot beletettek a kuldetesek melle. Megjelent benne az eletszimulator, melyhez ha hozzavennenk a sims funkciot, mar szinte teljesen virtualis eletet elhetnenk. Mihez fog ez vezetni? Szerintem most a jatekosok azt kovetelik, hogy legyen ez-meg-az valosaghubb. Nehany ev mulva konnyen odajutunk, hogy valoban egesz nap a gep elott ulunk egy jatek -vagy talan akkor az mar nem is jatek lesz- elott es ott eljuk az eletunket. Vagyis annak a karakternek az eletet, amit mi keszitettunk. Ez a karakter olyan, mint amilyennek mi magunk is lenni szeretnenk. Azt mondom ne jussunk ide, hanem mindenki legyen a valosagban az, aminek lenni szeretne.
hasonlo dolgon gondolkoztam nehany hete, de akkor az mmorpg-k ihlettek, nem a gta. ott meg kell "dolgozni" a penzert, azt gyujtogetjuk, kesobb veszunk belole targyakat. igaz, az mmorpg-k fantaziavilagban jatszodnak, semmi kozuk a valosaghoz, de mar csak az kene, hogy egy mmogta megjelenjen, es akkor tenyleg nem lenne igazi eletunk!:Đ
Kép
Kép

#397 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 11:24

Nem hiszem, hogy egyhamar elkészül az olyan játék, ami ilyen GTA és SIMS ötvözet. Ez a sorozat így jópofa, ahogy van. Néhol próbál realisztikus elemeket becsempészni, de a legnagyobb része még mindig mese és game, ami szerintem jobb is így...

#398 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 06. 15. 11:54

Idézet

Idézet

Full

Los Santos

San Fierro

Las Venturas

100 Graffiti

50 Foto

50 patko

50 kagylo

Ugratók

Mellékküldetések

Zombi, Bigfoot, viziszörny, Alcatraz...miegymás

Élet, páncél, felszerelés

#399 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 12:12

Kicsit idegesito feladatt kaptam. Z-nel egy kis piros elemes repulovel kell szetlonom a fel varost. Nagyon el lett rontva az iranyitas szerintem. Illetve nem is nagyon irnyitom csak nyomom a "w"-tKép

#400 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 15. 12:34

Nem is tudom... msot érzem azt hogy egy picit uncsi részen járok... amikor tenpennyék leraknak vhol a városon kívül egy fényképezőgéppel a kacsódban... nem túl nagy szám, meg az utána lévő egypár küldi sem...

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.