HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#361 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 06. 13. 08:14

Idézet

akkor szerintem a grafkartyamat zavarja az eso. Amikor maskor indult ujra, akkor is lattam elotte ugyanazt az effektet, amivel kezdodhet az eso szerintem. Ha lenne itt is ilyen cheat, akkor az talan megoldana a problemamat, amig haza nem megyek (remelem az otthoni gepemen problemamentesen fut majd). Addig is nem birom ki gta nelkul. Kép
AFZLLQLL = Sunny Weather

ICIKPYH = Very Sunny Weather

ALNSFMZO = Overcast Weather

AUIFRVQS = Rainy Weather

CFVFGMJ = Foggy Weather

Ha minden igaz akkor ezek az időjáráskódok. Nem próbáltam még.

#362 Guest__*

Elküldve: 2005. 06. 13. 08:30

Nézdmár milyen frankó, kétkezes hentlés!Kép

Tőccsedle innen!

Kép

#363 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 13. 10:29

Nah, elkezdődött a modolás... Kép

#364 Guest__*

Elküldve: 2005. 06. 13. 10:34

Idézet

Nah, elkezdődött a modolás... Kép
Nincs azzal semmi baj! Egyszerűen az történik hogy ani nem elég jó azt jobbá teszik! Kép

Kép

Hot Coffee Mod

#365 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 12:26

Mar varom az uj autokat amiket be lehet rakni a gameba. Anno Vice City-ben ez hatalmas moka volt.

Kieg: bakker San Andreas-nak legszivesebben egy kulon topic csoportot csinalnek es mindent szepen kulonvalasztanank Kép autok, kuldetesek, extrak mittomen..
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#366 Guest__*

Elküldve: 2005. 06. 13. 14:06

Idézet

Mar varom az uj autokat amiket be lehet rakni a gameba. Anno Vice City-ben ez hatalmas moka volt.

Kieg: bakker San Andreas-nak legszivesebben egy kulon topic csoportot csinalnek es mindent szepen kulonvalasztanank Kép autok, kuldetesek, extrak mittomen..
Egyszer nyitottam a témának egy külön topicot, de nem sok érdeklődő volt. Pedig én annak idején nagyon belelendültem a dologba, a GTA3-ban az összes kocsit lecseréltem, a város nagy részét is átdolgoztam, a hírdetőtáblákon mindenhol erotikus képek figyeltek.Kép

#367 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 06. 13. 15:19

Idézet

Amugy kinek milyen kocsika pihen a garazsaban?
Nekem egy lowrider, persze tuningolva, plusz egy mountain bike...Kép

#368 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 15:45

Asszem hamarosan lefenykepezem az osszes verdamat es felpakolgatom mert mar 5 van Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#369 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 16:03

Nem tudjátok milyen szar. Még mindig nincs meg. De nemsokára meglesz. Már csorog a nyálam utána. Itt olvasom miket írtok, de nem tudok hozzászólni.Kép

#370 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 18:01

Mi ez a balhé Dudo hogy nincs meg neked?!?!? HE?! MIért nics?

#371 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 13. 18:36

Mothafucka'? Nigga' gangsta'?? Whassup man???Kép Kép

#372 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 13. 19:17

Idézet

Nem tudjátok milyen szar. Még mindig nincs meg. De nemsokára meglesz. Már csorog a nyálam utána. Itt olvasom miket írtok, de nem tudok hozzászólni.Kép
en meg csak szombaton megyek haza, hogy otthon kiprobalhassam (az itteni gepemet mindig ujrainditja Kép)

#373 Felhasználó inaktív   Dudo King 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 19:52

Idézet

Idézet

en meg csak szombaton megyek haza, hogy otthon kiprobalhassam (az itteni gepemet mindig ujrainditja Kép)
De ha nekem is mindig újra fogja indítani, akkor nekem annyi. Mert én nem tudok hova menni gépezni. De remélem nálam ez a hiba nem fog bköszönteni.

#374 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 13. 22:12

nos, végig vittem. nagyon vártam, nagyon jó volt. a grafika nem egy nagy szám, de nekem tetszett, főleg a különböző effektek (meleg levegő a betonon és a tűz fölött stb.) és a hangulata miatt. iszonyú hangulatos fölmászni pl egy hegyre (és onnan természetesen leugratni egy crossmotorral esés közben leszálni róla és kinyitni az ejtő ernyőt :-D). a városokban kicsit csalódtam. a képek alapján las venturast vártam leginkább, de végül san fierro lett a győztes. a városokon kívüli világ viszont iszonyúan jó! arra aztán igazán egy rossz szavam sem lehet! sokan kritizálták a zenét. sztem nem rossz, de nem olyan hangulatos, mint pl. a vice city retro dalai. a depech mode personal jesus-át hallgatva, nem ugrott be az a jól ismert "igen, ez a '90-es évek" érzés, mint a vice city-ben a '80as éveket felidéző kim wild kids in america-tól. egyedül talán a los santos radio kínálata hozta azt a "feeling"-et. megint születtek kedvenc rádiók (radio x, master sounds, k-jah,los santos radio), de volt kifejezetten idegesítő is (k-rose, csr). a szinkron színészek nagyszerű munkát végeztek. főleg az öreg hippi (Peter Fonda), a titokzatos ügynök (James Woods és ide tartozik az egyik kedvenc szóváltásom:"-figyelmeztetlek, ha bent vagy, már nem tudok segíteni. -mér'? most tudsz? -háát... igazából nem.Kép) és a korrupt zsaru (Samuel L. Jackson) karaktere tetszett. a karakter fejlődés furcsa. pl: volt egy küldetés amihez fel kellet tornászni az úszás skillem. így elkesztem úszkálni. de! ahogy nőtt a tüdő kapacitásom úgy ment lejjebb az izomzatom. furcsa. na mindegy. a bicikli nagyon király, természetesen már max.-on van a bicikli skillem :Đ a repülés előszőr idegesítő volt, de aztán egészen belejöttem.
dió héjban ennyi lenne a véleményem. még azt, hogy igazából a vice city nekem jobban tetszett. hangulatilag. ez nem azt jelenti, hogy rossz játék. sőt! ha a VC 10/10 akkor ez 10/9,5

#375 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 06. 14. 02:12

A mindenit nem kis teljesitmeny! azert neha enni, pisilni felkeltel? :Đ amugy grat a teljesitmenyhez, de hallottam a rekord 7 ora 26 perc, es videora is van veve :-D. na ezt szarnyaljatok tul!
Kép
Kép

#376 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:10

Idézet

A mindenit nem kis teljesitmeny! azert neha enni, pisilni felkeltel? :Đ amugy grat a teljesitmenyhez, de hallottam a rekord 7 ora 26 perc, es videora is van veve :-D. na ezt szarnyaljatok tul!
régóta nem ültem le ilyen fanatikusan egy játék elé:-D
a pisilésről: bejött a "na még egy küldetést" érzés és elfelejtkeztem róla. Kép így amikor végülis kimentem, igen hosszú ideig voltam benn.
majd megnézem a játék időt és beírom, hogy én mennyi idő alatt toltam ki. igazából még nem is toltam ki csak a főküldetések vannak meg. most jön az a része a játéknak, ami miatt a következő gta-ig nem törlöm le.Kép

#377 Guest__*

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:30

Szerintem tök hülyeség azon igyekezni hogy minél előbb befejezni minden küldetést, úgy semmi hangulata nincs a gémnek. Ez pont arról szól hogy éldegélsz a városban, néha seggeket rúgsz szét néha eszel iszol, csajozol. Én élvezem hogy minden nap leülhetek a gép elé, megcsinálok egy két küldetést, mellette pedig körbejárom a város, fölmászok mindenre, taxizom....miegymás.

Azért remélem hogy annyira soha nem lesz összetett hogy még klotyóra is el kelljen menni. Kép Az már egy kicsit sims szagú lenne.Kép

#378 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:37

Idézet

Szerintem tök hülyeség azon igyekezni hogy minél előbb befejezni minden küldetést, úgy semmi hangulata nincs a gémnek. Ez pont arról szól hogy éldegélsz a városban, néha seggeket rúgsz szét néha eszel iszol, csajozol. Én élvezem hogy minden nap leülhetek a gép elé, megcsinálok egy két küldetést, mellette pedig körbejárom a város, fölmászok mindenre, taxizom....miegymás.

Azért remélem hogy annyira soha nem lesz összetett hogy még klotyóra is el kelljen menni. Kép Az már egy kicsit sims szagú lenne.Kép
én nem arra mentem, hogy minél előbb végig nyomjam. egyszerűen leültem és játszottam:)
elmentem mindenhova, kipróbáltam mindent. és -hallelujah- még nincs vége!! magával ragadott a történet és a küldetések változatossága. a nagybetűs HANGULAT.

#379 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:42

Mindenben csatlakozom az előttem szólókhoz. Én is teljesen odavagyok a gémért, és naponta átlag 2 küldetést csinálok meg - mínusz persze a 7vége. Kicsit lassan indult be a játék, de most már olyan missziókkal is találkozom, melyekhez fél-háromnegyed órát gyakorolok. :-D A tegnapi nap csúcsa a "Madd Dog's Crib" - durva jó volt az a ház, de főleg az odáig vezető út gyönyörű! :Đ))
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#380 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 14. 12:44

Madd Doghoz annyit teszek hozzá, hogy mikor meg kellett ölni az nagyon tuti volt! Mintha egy jobb akciófilémet néztem volna... :Đ

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.