HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#401 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 15. 13:10

reflexufo: az a viziszornyes terkep igazi vagy kam? Mert en nem talaltam alcatraz-t...
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#402 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 06. 15. 13:14

Idézet

reflexufo: az a viziszornyes terkep igazi vagy kam? Mert en nem talaltam alcatraz-t...
Valahogy nekem sem sikerült megtalálni. De az is lehet hogy ezek ilyen 100% végigjátszás utáni érdekességek. Nem is tudom. Azért majd szánok időt hogy mindegyiket megnézzem.

#403 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 06. 15. 13:17

Ha mondjuk öszefutok egy Bigfoot-tal, azonnal tüzet nyitok! Kép

Kép......elkaplak nagyláb! Nem menekülsz reflexufo elől!Kép

#404 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 15. 13:25

Vice Cityben is volt olyan, hogy 100%-os vegigjatszas utan lehetett talani egy tojast, amire az volt irva, hogy boldog husvetot. Meg lehet, hogy mas ilyen is volt.

#405 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 13:31

Idézet

Nem is tudom... msot érzem azt hogy egy picit uncsi részen járok... amikor tenpennyék leraknak vhol a városon kívül egy fényképezőgéppel a kacsódban... nem túl nagy szám, meg az utána lévő egypár küldi sem...
Igen az a resz eloszor kicsit sivarnak tunik, de majd meglasd mokas a hegyek kozott az utak mellozesevel kozlekedni es megkozeliteni a kijelolt helyeket.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#406 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 14:21

Idézet

Nem is tudom... msot érzem azt hogy egy picit uncsi részen járok... amikor tenpennyék leraknak vhol a városon kívül egy fényképezőgéppel a kacsódban... nem túl nagy szám, meg az utána lévő egypár küldi sem...
én imádom azt a részt! legjobb! aztán jön San Fierro! na az a másik kedvencem!

#407 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 18:31

Idézet

Idézet

én imádom azt a részt! legjobb! aztán jön San Fierro! na az a másik kedvencem!
San Fierro az isten! Kép Sok hatalmas garazs!!
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#408 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 18:32

Idézet

Ha mondjuk öszefutok egy Bigfoot-tal, azonnal tüzet nyitok! Kép

Kép......elkaplak nagyláb! Nem menekülsz reflexufo elől!Kép
Vigyázz, ez támadni akar!!! Kép Ofkórsz előtte képet csinálj róla, mint bizonyíték!

#409 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 18:33

Need helpKép. Szoval, masodik szigeten vagyok, megcsinaltam az osszes "Z" kuldetest es a kinai csavo kuldeteseit is. De most nincs semmi. Ilyenkor mivan? Esetleg uldoznom kene a kessert az arulo arcot, amikor felhivnak telefonon? Hogyan tudok tovabb haladni a jatekban?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#410 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 18:45

Idézet

Need helpKép. Szoval, masodik szigeten vagyok, megcsinaltam az osszes "Z" kuldetest es a kinai csavo kuldeteseit is. De most nincs semmi. Ilyenkor mivan? Esetleg uldoznom kene a kessert az arulo arcot, amikor felhivnak telefonon? Hogyan tudok tovabb haladni a jatekban?
A repülőteret meg kellett már venned?

#411 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 06. 15. 18:49

Idézet

Idézet

A repülőteret meg kellett már venned?
dehogy ez meg a 2. szigeten van. le kell lonod a csavot ennyi. ugy konnyu, ha leszallsz ele az uttestre, o megall, te meg szetlovod a kocsit
Kép
Kép

#412 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 18:51

Daks, vidd már végig a gamet, mert így soha nem lesznek hírek kint rendesen! Kép

#413 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 19:11

Szoval akkor az arcot, aki menekul a hummerben, azt le kell lonom. Pont most vesztettem el a raketamat, a kinai csavo kuldetesebenKép. Nah mind1, thx a segitseget.

#414 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 21:13

Idézet

Szoval akkor az arcot, aki menekul a hummerben, azt le kell lonom. Pont most vesztettem el a raketamat, a kinai csavo kuldetesebenKép. Nah mind1, thx a segitseget.
megcsináltad a garázsod előtt lévő küldetéseket is?

#415 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 21:33

Mar rajottem kozben, hogy az a lila arc kuldeetseit nem csinaltam meg, most eppen azokon dolgozom. egyebbkent ki jutott majd at a harmadik szigete? Ki adja majd azt a kuldetest?

#416 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 21:54

Atyauristen a repuloiskola olyan volt... Kicsit kiborultam egy rovid idore de mikor mar az ejtoernyozest kellett tanulni az tetszett Kép Rettenetesen jo moka sztm kocsikat gyujtogetni es tuningolni. Sose eleg annyi garazs ami egy varosban van. Csak mondjuk a draga penzekert megcsinalt kocsikat szar erzes elveszetni egy-egy kuldetes soranKép

#417 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 06. 15. 22:48

Idézet

Mar rajottem kozben, hogy az a lila arc kuldeetseit nem csinaltam meg, most eppen azokon dolgozom. egyebbkent ki jutott majd at a harmadik szigete? Ki adja majd azt a kuldetest?
ja, hogy nem a modellrepulos kuldetesre gondolsz? akkor en egy kicsit felre informaltalak. amugy nem jut eszembe a hummeres csavo, ugyhogy nem tudok segiteni. amugy nem arulom el ki visz a 3. szigetre! :Đ
Kép
Kép

#418 Felhasználó inaktív   Cold Fire 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 15. 23:06

Helló!

Írjatok már pár tippet! Alig fél órája van meg a játék.. Jó gépem van, mégis kicsit csúnyácska a képminőség.. Hol állítsam és mit hogy azért ne szakadjak meg?
Az alvástól megéhezem. Az evéstol elálmosodom. Az élet szép.

#419 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 08:38

Idézet

Helló!

Írjatok már pár tippet! Alig fél órája van meg a játék.. Jó gépem van, mégis kicsit csúnyácska a képminőség.. Hol állítsam és mit hogy azért ne szakadjak meg?
Szevasz Cold ecsém! Hát téged is látni? Nos, milyen vasad van?

#420 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 16. 10:56

Idézet

Atyauristen a repuloiskola olyan volt... Kicsit kiborultam egy rovid idore de mikor mar az ejtoernyozest kellett tanulni az tetszett Kép Rettenetesen jo moka sztm kocsikat gyujtogetni es tuningolni. Sose eleg annyi garazs ami egy varosban van. Csak mondjuk a draga penzekert megcsinalt kocsikat szar erzes elveszetni egy-egy kuldetes soranKép
én is eléggé kiborultam tőle... az autós iskolát megcsináltad? na, az a másik...
én is feltuningoltam egy autót, majd csinálok képet róla!

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.