Grand Theft Auto: San Andreas
Guest__*
Elküldve: 2005. 07. 22. 13:43
Hohóóóó! Ime egy magyar fejlesztés!
Author: SZSZGBR ( Szász Gábor, Szeged 2005.07.20)
-
Csoport:
Alkalmi fórumtag
-
-
Elküldve: 2005. 07. 22. 13:47
Bar meg legalabb 2 honapnak el kell telnie h ujra leulhessek SA ele, azert kivancsi vagyok ki hogy oldotta meg azt a kuldetest, amikor egy kisrepulovel egy Jet moge kell kerulni es a piros kort megcelozni.. egyszeruen keptelenseg megoldanom mindig utanafordulok de nem tudom beerni...
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端
Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱
Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 |  |
Guest__*
Elküldve: 2005. 07. 22. 13:52
Idézet
Bar meg legalabb 2 honapnak el kell telnie h ujra leulhessek SA ele, azert kivancsi vagyok ki hogy oldotta meg azt a kuldetest, amikor egy kisrepulovel egy Jet moge kell kerulni es a piros kort megcelozni.. egyszeruen keptelenseg megoldanom mindig utanafordulok de nem tudom beerni...
Pedig rémesen egyszerű! Ha nagyon nem megy akkor tuningold meg egy kicsit a kisrepülőt és máris megvan!
...egy kis csalást el tudunk neked is nézni Avi!
-
Csoport:
Alkalmi fórumtag
-
-
Elküldve: 2005. 07. 22. 14:07
Idézet
Idézet
Pedig rémesen egyszerű! Ha nagyon nem megy akkor tuningold meg egy kicsit a kisrepülőt és máris megvan!
...egy kis csalást el tudunk neked is nézni Avi!

Meg lehet tuningolni csalas nelkul? Na es csalas nelkul hogyan lehet megoldani a kuldetest?
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端
Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱
Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 |  |
Guest__*
Elküldve: 2005. 07. 22. 14:13
Idézet
Meg lehet tuningolni csalas nelkul? Na es csalas nelkul hogyan lehet megoldani a kuldetest?
Én igazábol nem is csalásnak, hanem inkább jótékony teljesítményfokozásnak szoktam hívni a dolgot.
...ez olyan mint mikor az ember vesz egy robogót és kiveszi a fojtásokat. Ne szégyelld magad miatta!
- Újonc
-
-
Csoport:
Alkalmi fórumtag
-
-
Elküldve: 2005. 07. 22. 14:46
Sziasztok! San Andreas-sal az a bajom, hogy a breaking the bank at caligula's feladat végén nem tudom felvenni az ejtőernyőt! Ha tudnátok segíteni!
-
Csoport:
Alkalmi fórumtag
-
-
Elküldve: 2005. 07. 22. 16:41
Idézet
Sziasztok! San Andreas-sal az a bajom, hogy a breaking the bank at caligula's feladat végén nem tudom felvenni az ejtőernyőt! Ha tudnátok segíteni!
Sztem nyomj egy Tab-ot hátha van vmi az ejtőernyő helyén. (Pl.: Éjjellátó)
A pénz nem boldogít, csak ha van.
- Újonc
-
-
Csoport:
Alkalmi fórumtag
-
-
Elküldve: 2005. 07. 22. 20:03
Idézet
Idézet
Sztem nyomj egy Tab-ot hátha van vmi az ejtőernyő helyén. (Pl.: Éjjellátó)
Köszi! Tényleg csak egy TAB!

- Újonc
-
-
Csoport:
Alkalmi fórumtag
-
-
Elküldve: 2005. 07. 22. 20:46
Idézet
Hát, ott az a probléma, hogy a Dodo alig tudja tartani a Shamal tempóját, és ha rossz szögből próbálod megközelíteni, akkor biztosan nem éred utol...
Az én módszerem az volt, hogy amikor feltűnik a másik gép, rögtön elkezdtem visszafordulni és fölé kerülni. Így szinte rárepültem, még kicsit lassítani is kellett...
Írjatok valamit a végigjátszásomról is, ha már egyszer kikerült.
-
Csoport:
Alkalmi fórumtag
-
-
Elküldve: 2005. 07. 23. 09:26
jaja, fentről kell lecsapni!

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"
-
Csoport:
Alkalmi fórumtag
-
-
Elküldve: 2005. 07. 23. 10:32
Idézet
jaja, fentről kell lecsapni!

Én is így próbálkoztam de sehogy nem jött össze, úgyhogy áthívtam a haveromat aki seperc alatt megcsinálta nekem
A pénz nem boldogít, csak ha van.

- Újonc
-
-
Csoport:
Alkalmi fórumtag
-
-
Elküldve: 2005. 07. 23. 12:02
Idézet
Előzmény:
Hát, ott az a probléma, hogy a Dodo alig tudja tartani a Shamal tempóját, és ha rossz szögből próbálod megközelíteni, akkor biztosan nem éred utol...
Az én módszerem az volt, hogy amikor feltűnik a másik gép, rögtön elkezdtem visszafordulni és fölé kerülni. Így szinte rárepültem, még kicsit lassítani is kellett...
Írjatok valamit a végigjátszásomról is, ha már egyszer kikerült. 
Annyira nem lett rossz, bár a vége tényleg nagyon olvasmányos lett. Még nem olvastam végig, ha kint lesz oldaladon, majd megteszem.
PS2 RULEZ!!!
"Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat..."
GameCON
- Újonc
-
-
Csoport:
Alkalmi fórumtag
-
-
Elküldve: 2005. 07. 25. 11:36
Hello skacok!Az volna a problémám h a san andreas fél percenként játszahtatlanná válik, a képen minden összefolyik.Geforce Fx 5200 as kártyám van.Mitévő legyek?Aki tud segíteni az szóljon!Előre is kösz.
blabla

- Újonc
-
-
Csoport:
Alkalmi fórumtag
-
-
Elküldve: 2005. 07. 25. 11:57
Idézet
Hello skacok!Az volna a problémám h a san andreas fél percenként játszahtatlanná válik, a képen minden összefolyik.Geforce Fx 5200 as kártyám van.Mitévő legyek?Aki tud segíteni az szóljon!Előre is kösz.
Először frissítsd a drivert. Ez talán segít.
PS2 RULEZ!!!
"Régebben ateista voltam, de azután megismertem Magamat..."
GameCON
-
Csoport:
Alkalmi fórumtag
-
-
Elküldve: 2005. 07. 25. 11:58
valami ilyesmi a hiba?

erre azt írják egy szomszédos fórumon:
Gondolom FX5200 ... Mert annál van ilyen. Egyelőre nincs javítás... Ezt a GTA-sok rontották el... FX5200-zal nálam is volt ilyen gond... Majd jön egy peccs (remélhetően
) [/quote]
hja, meg ezt is:
Legújabb nVidia driver megoldotta a problémát, sokkal simábban is fut a gáma érzésem szerint
[/quote]szerk.

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

- Senior tag
-
-
Csoport:
GK moderátor
-
-
Elküldve: 2005. 07. 25. 12:09
Tuti, hogy a driver hiba. Nekem a legfrissebb van fenn ugyanilyen kártyával tolom és semmi probléma.
Guest__*
Elküldve: 2005. 07. 25. 13:03
[quote]
valami ilyesmi a hiba?
erre azt írják egy szomszédos fórumon:
Gondolom FX5200 ... Mert annál van ilyen. Egyelőre nincs javítás... Ezt a GTA-sok rontották el... FX5200-zal nálam is volt ilyen gond... Majd jön egy peccs (remélhetően
) [/quote]
hja, meg ezt is:
Legújabb nVidia driver megoldotta a problémát, sokkal simábban is fut a gáma érzésem szerint
[/quote]szerk.
Figyi neked nem Geforce FX-ed van mert azon ilyen a San Andreas. Majd vlamikorra igérnek patch-ot a fejleszdők de hogy mikorr......[/quote]
- Újonc
-
-
Csoport:
Alkalmi fórumtag
-
-
Elküldve: 2005. 07. 25. 14:34
Hali!Kösz a válaszokat.Tudnátok adni egy linket az új driverhez?Keresem de egyelőre nem találom.
blabla
- Újonc
-
-
Csoport:
Alkalmi fórumtag
-
-
Elküldve: 2005. 07. 25. 14:36
Ha csak annyi lenne a hiba mint a képen..

Sajnos minden összefolyik, volt egy kép a gtaonline.hu n na egy az egyben az a gondom

blabla
Guest__*
Elküldve: 2005. 07. 27. 06:59
Téma megosztása:
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó