HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#901 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 12. 11:24

Zero-küldetések: én elakadtam ott, amikor a kis repülőket kell kilőni a tetőn - úgy látom, az eggyel lejjebb levő hsz egy másikat tárgyal. :Đ

Amúgy most boldog vagyok, mert sikerült letudnom a repülőiskolát végre. Szvsz a legnehezebb az volt, amikor helikopterrel kellett először 3 álló, majd 2 mozgó célpontot szétlőni. Vagyis nem lenne ez annyira húzós, ha nem számítana még az idő is. Uszkve 3 óra kellett a gyakorláshoz, mire összejött nagy nehezen.

Azt megállapítottam, hogy a repülés irányítása itt némiképp más, mint a Vice Cityben - de bele lehet jönni, csak gyakorlás és főleg türelem kérdése. Kép

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#902 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 10. 12. 19:17

Idézet

Zero-küldetések: én elakadtam ott, amikor a kis repülőket kell kilőni a tetőn - úgy látom, az eggyel lejjebb levő hsz egy másikat tárgyal. :Đ

Amúgy most boldog vagyok, mert sikerült letudnom a repülőiskolát végre. Szvsz a legnehezebb az volt, amikor helikopterrel kellett először 3 álló, majd 2 mozgó célpontot szétlőni. Vagyis nem lenne ez annyira húzós, ha nem számítana még az idő is. Uszkve 3 óra kellett a gyakorláshoz, mire összejött nagy nehezen.

Azt megállapítottam, hogy a repülés irányítása itt némiképp más, mint a Vice Cityben - de bele lehet jönni, csak gyakorlás és főleg türelem kérdése. Kép
A repcsisulit ne is mondd... idegbajt kaptam... KépKép

#903 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 12. 19:26

Idézet

egy hét után egészen jól ment a repülő vezetés Kép azóta is nagy kedvencemKép

#904 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 13. 10:51

Repülősuli: hát halljátok, most, hogy végignyomtam az összes Air Yard küldetést, nem igazán értem, minek kellett ehhez ilyen komoly "kiképzés", hiszen csak az elsőben kellett repülni. De kihívásnak nem volt rossz a pilótaiskola. Továbbra is azt mondom, a célpontra lövöldözős volt a legsz*rabb, a többi elhanyagolható.

Azért az autósiskola sem könnyű, azt egyelőre félben is hagytam. Most Las Venturasban folytatom a dolgokat Woozie-val.

A "Black Project" (Area 69 - érdekes, hogy egy földönkívüli sem volt arra Kép) küldetést sikerült úgy megcsinálnotok, hogy nem vettek észre? Nekem sajnos nem, így csak nagy hentelés árán tudtam kihozni a cuccost. Kép :Đ

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#905 Felhasználó inaktív   Log2 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 10. 13. 20:29

Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni a repülős iskolához.Az ejtőernyős küldetést szeretném megcsinálni 100 %-ra,de ahhoz 55 másodperc alatt kéne leszállnom.
De nekem még nem sikerült 58 mp alatt megcsinálni.Ha valakinek sikerült esetleg,akkor tudna ehhez tippet adni?Azt tudom,hogy az ELŐRE gombbal lehet gyorsítani a szabadesést az ejtőernyő kinyitásáig valamint hogy a végén a kör közepére kell érkezni.Van-e olyan gomb,amivel az ejtőernyő kinyitása után is lehet gyorsítani az esést(mert láttam egy PS2-es videót,ahol sokkal gyorsabban ereszkedett az ernyővel)?

#906 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 09:44

Idézet

Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni a repülős iskolához.Az ejtőernyős küldetést szeretném megcsinálni 100 %-ra,de ahhoz 55 másodperc alatt kéne leszállnom.
De nekem még nem sikerült 58 mp alatt megcsinálni.Ha valakinek sikerült esetleg,akkor tudna ehhez tippet adni?Azt tudom,hogy az ELŐRE gombbal lehet gyorsítani a szabadesést az ejtőernyő kinyitásáig valamint hogy a végén a kör közepére kell érkezni.Van-e olyan gomb,amivel az ejtőernyő kinyitása után is lehet gyorsítani az esést(mert láttam egy PS2-es videót,ahol sokkal gyorsabban ereszkedett az ernyővel)?
Szió!

Érdekes az elhivatottságod ... az összes etapot (a repülősulin belül) 100%-ra csináltad meg? Kép

Én úgy tapasztaltam, az esést nem igazán lehet gyorsítani azon módszeren túl, amiket leírtál. Illetve csak lassítani lehet az ernyő kinyitása után a bal analóg kar előre tolásával ... Kép Sztem számodra csak az a megoldás marad, hogy minél később nyitod ki az ernyőt. :Đ

#907 Felhasználó inaktív   GottyM4 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 11:31

Szevasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy ha beteszem az uj autókat akkor a régiek eltünnek vagy annyival több lessz?Persze ha meg tudom oldani hogy betegyem:D. De azt már biztos leírták itt többször is úgyhogy majd végigolvasom a fórumot.:)Köszi
Ha kikerülünk 1 csillagközi térbe...

#908 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 14:31

Idézet

Szevasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha beteszem az uj autókat akkor a régiek eltünnek vagy annyival több lessz? Persze ha meg tudom oldani hogy betegyem:D. De azt már biztos leírták itt többször is úgyhogy majd végigolvasom a fórumot.:Đ Köszi
Az autokat masik autok helyere tudod berakni szoval (sajnos) tobb nem lesz.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#909 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 14. 14:31

Hi! Mivel a járművek importálásához úgy tudom, hogy felül kell írni bizonyos más jármű fájlokat, így gondolom, a régiek helyére kerülnek az új járgányok.

Bővebb infó itt...

#910 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 14:34

KépKépKép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#911 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 14. 14:35

Idézet

KépKépKép
Most Te győztél.. de legközelebb...Kép

#912 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 14. 14:37

Hehe! Mondjuk te bovebb infot adtal a linkel. Kép
Amugy az en kepem jobb a jobb also sarokban. KépKépKép

#913 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 17:58

HELP PLZ!

"Cop Wheels" (Zsarumotorok) c. küldetéshez kéne némi segítség azon túl, melyet a GTA Online-on olvastam. Az ottani sorrendet én is kitaláltam magamtól, de így is szinte lehetetetlen a rendelkezésre álló idő alatt összehordani a 4 motort. Főleg, ha olykor 2 csillagosan köröznek - mert ha bemegyek P'n'S-be, azzal is csak az időt húzom.

Ma már egy fél napot ezzel sz*rakodtam, és rohadtul kiidegelt. Kép Kép Főleg azért, mert lassan ugye a fősztori végéhez közelítek.

Okos trükk, tipp vki részéről? :Đ

#914 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 15. 19:53

Idézet

HELP PLZ!

"Cop Wheels" (Zsarumotorok) c. küldetéshez kéne némi segítség azon túl, melyet a GTA Online-on olvastam. Az ottani sorrendet én is kitaláltam magamtól, de így is szinte lehetetetlen a rendelkezésre álló idő alatt összehordani a 4 motort. Főleg, ha olykor 2 csillagosan köröznek - mert ha bemegyek P'n'S-be, azzal is csak az időt húzom.

Ma már egy fél napot ezzel sz*rakodtam, és rohadtul kiidegelt. Kép Kép Főleg azért, mert lassan ugye a fősztori végéhez közelítek.

Szerintem a legegyszerűbb ha erről a szájtról (itt videós végigjátszások vannak, még anno Lewton ajánlotta) kikeresed a mission felvételét. Ezek megtekintése után nekem elsőre sikerült, pedig sokat b*szakodtam véle én is. Sok sikert!Kép

Avi: Igen lehet, jobb... :-D - ezúton is bocs a koppintásért... Kép

#915 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 15. 21:38

Idézet

Idézet

HELP PLZ!

Szerintem a legegyszerűbb ha erről a szájtról (itt videós végigjátszások vannak, még anno Lewton ajánlotta) kikeresed a mission felvételét. Ezek megtekintése után nekem elsőre sikerült, pedig sokat b*szakodtam véle én is. Sok sikert!Kép

Óó, köszi szépen, fojesz, de azóta már sikerült a LEHETETLENNEK hitt vállalkozás. Kép Kép

Végülis azon múlik a dolog, hogy az első motort nagyon gyorsan le kell nyúlni, így a nagy sztrádáról eggyel korábban tudunk lekanyarodni a másodikhoz (ahol felszáll a heli + el kell ütni a csávót). Ezzel nagyon sok időt lehet spórolni. A másodikkal jön a 2 csillagos körözés. Bőven van idő a Pay'n'Spray-re, és így nyugodtabban, és szinte kényelmesen begyűjthető a két uccsó' moci. Ezek után még kábé 1,5 percem maradt is a negyedik gép trélerre terelése után. Kép

Igazából hamar fordultam segítségért, csak már elszoktam attól, hogy egy küldetést órák múlva sem tudok megcsinálni. Talán csak a Vice City-ben volt olyan, hogy napok kérdése volt egy-egy misszió, itt a San Andreasban ez kevesebb. Vagy talán csak azért látom így, mert itt sokkal több a küldetés? :-D

Ja fojesz, láttam a nevedet a GTA Online-on. Ott is szerkesztő vagy? :-D

#916 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 10. 16. 06:25

Vki tudna nekem magyarosítást mert a gamehunter-en vmi felfüggesztés van vagy mi (vagy csak én vok balf*sz) na mindegy vki tudna egy másik oldalt?

#917 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 10. 16. 10:17

Idézet

Vki tudna nekem magyarosítást mert a gamehunter-en vmi felfüggesztés van vagy mi (vagy csak én vok balf*sz) na mindegy vki tudna egy másik oldalt?
még nincs kész a magyarítása. egyébként meg: gtamagyaritas.uw.hu

#918 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 10. 16. 13:00

Idézet

Idézet

Itt már jártam de csak hivatalos térkép van és ha rámegyek csak annyit hoz be hogy a lap nem jeleníthető meg.

#919 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 10. 16. 14:53

Idézet

Idézet

Idézet

Itt már jártam de csak hivatalos térkép van és ha rámegyek csak annyit hoz be hogy a lap nem jeleníthető meg.
A lényeg, hogy még nem létezik teljes fordítás.

Syb: Igen, afféle kiegészítő meló. Szerencsére nincs probléma belőle (eddig legalábbis nem volt...), mivel nem konkurenciáról van szó, a főszerkek is jóban vannak. :Đ Persze GK mindenek előtt!

#920 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 10. 16. 17:05

Fojesz: sztem semmi kivetnivaló nincs abban, ha vki egyszerre több oldalon is szerkesztő - amennyiben nem megy az egyes szájtokon végzett munka rovására. Kép Persze vágom a Te szitudat is. :Đ

Elnézést kérve az offért némi érdekesség: nemrég tapasztaltam, hogy ha otthagyom a gémet néhány percre, és hagyom CJ-t nézelődni, egy idő után átvált a nézet 1st personba, és a híró csakis és kizárólag a zsarukat kuksizza. Kép Ami persze vhol érthető, de miért nem a jobb nőciket is?! Kép

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.