HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#1021 Felhasználó inaktív   tomixo 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 15. 11:44

Hello! Remélem tudtok segíteni! Nah cal az van hogy nekem régebben ment az SA de most nem megy! Feltelepítem, crackelem minden, de rákattintok hogy belépjek, erre tölt egy kicsit aztán lószar se történik!! Nem tudjátok mi a baj???Kép

#1022 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 13:12

Egyáltalán nem is indul el?

#1023 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 13:37

nem fér be az AT-400 már csak azért sem mert túl nagy a szárnyainak a fesztáva, itt egy kép róla

most kaptam meg a Hotknife verdát, király:)

#1024 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 15. 15:50

Üdv! hogy lehet ezt a sok repcsit megszerezni? Nekem nem volt sem harci helikopterem, sem duplafedelü kaszkadőr gépem. Illetve a vadászgép az csak néha van a reptéren?
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#1025 Felhasználó inaktív   zephon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 03. 15. 17:39

Idézet

nem fér be az AT-400 már csak azért sem mert túl nagy a szárnyainak a fesztáva, itt egy kép róla

most kaptam meg a Hotknife verdát, király:)
Sry, tényleg nem fér be, akkor én emlékeztem nagyon rosszul.
Time fades even legend...
War, war never changes...

#1026 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 18:17

Idézet

Üdv! hogy lehet ezt a sok repcsit megszerezni? Nekem nem volt sem harci helikopterem, sem duplafedelü kaszkadőr gépem. Illetve a vadászgép az csak néha van a reptéren?
elvileg ha kész vannak a repülő sulis küldik kapsz egy ilyet (nem biztos) a vadászgépet megkapod a repülő téren ha elvégezted az egyik ilyen küldit (ahol el kell kötni egy ilyen gönygszemet), a harci helikoptert én találtam de nem a repülőtéren, ezt nem tudom.
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1027 Felhasználó inaktív   marv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 18:27

A windows My Documents mappájában van egy korábbi GTA San Andreas User Files könyvtár. Na ezt szépen helyezd át valami biztos helyre, máshova, (move, nem copy) , és indítsd el a game-t. Ekkor ő szépen legyártja újfent a könyvtárat. Még nem vagyunk készen, mert a mentéseid is kellenek nem? Azt hiszem, hogy a gta_sa.set kivételével mindent bemásolgathatsz. Sajna a billentyú kiosztásaid elvesznek, ezeket újra kell állítgatni, de a mentések meglesznek. Ennyi. Nekem legalábbis így ment.

#1028 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 15. 20:18

Idézet

úgy kapsz Hunter-t (harci helikoptert) ha megcsinálsz mindent a suliban aranyra Kép
és ha csak egy-két feladatot csinálsz meg aranyra, kapsz érte valamilyen gépet pl. Stuntplane, Leviatan stb.

#1029 Felhasználó inaktív   tomixo 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 16. 15:34

Idézet

A windows My Documents mappájában van egy korábbi GTA San Andreas User Files könyvtár. Na ezt szépen helyezd át valami biztos helyre, máshova, (move, nem copy) , és indítsd el a game-t. Ekkor ő szépen legyártja újfent a könyvtárat. Még nem vagyunk készen, mert a mentéseid is kellenek nem? Azt hiszem, hogy a gta_sa.set kivételével mindent bemásolgathatsz. Sajna a billentyú kiosztásaid elvesznek, ezeket újra kell állítgatni, de a mentések meglesznek. Ennyi. Nekem legalábbis így ment.
YEEEEEEE!!! Nah végre megy...kb. 3hónapja nem jáccottam vele. DE most végre megin!!!Fúúúúú...naon köszi! IMÁDOK AZ SA-T!!!

#1030 Felhasználó inaktív   tomixo 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 03. 16. 15:34

Idézet

YEEEEEEE!!! Nah végre megy...kb. 3hónapja nem jáccottam vele. DE most végre megin!!!Fúúúúú...naon köszi! IMÁDOK AZ SA-T!!!

#1031 Felhasználó inaktív   Dvid18- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 19:24

Sziasztok a táncos feladatotamikor autoval kell csinálni azt hogyan kell?
nagyon nehéz

#1032 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 19:53

Idézet

nagyon nehéz
a numerikus billentyűket kell nyomogatni a nyilaknak megfelelően.
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1033 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 19:56

Mostanában azzal szórakozok néha, hogy betötök vmi mentést, fogok egy motort és elindulok szegélyeket végigmanuálozni
persze a replayt kimentem
vannak jók néha
csinálok screenshotot és felteszem
-== LORD VIII. SATAN ==- ( _ _ ) === === |EĐ==$*#=------------ - - - - . .\ \. . ./#""" + ' / \ / / \ \

#1034 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 20:04

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
-== LORD VIII. SATAN ==- ( _ _ ) === === |EĐ==$*#=------------ - - - - . .\ \. . ./#""" + ' / \ / / \ \

#1035 Felhasználó inaktív   marv 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 03. 18. 20:30

Idézet

nagyon nehéz
A táncos feladatok nem nehezek, csak szerintem roppant unalmasak. Sajnos nálam a hang és a kép nincs szinkronban, ettől kicsit érdekes a dolog. A lényeg, hogy szépen ütemre nyomogasd a nyilaknak megfelelő gombokat. Én úgy tudtam megcsinálni őket, hogy az ütemre, és nem a "dallam"-ra koncentráltam (vedd le a hangot, ha úgy könnyebb). Ja és kicsivel az előtt kell megnyomni a nyilat, mielőtt a jelzőkörbe beérne.

#1036 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 03. 19. 16:09

Idézet

Mostanában azzal szórakozok néha, hogy betötök vmi mentést, fogok egy motort és elindulok szegélyeket végigmanuálozni
vannak jók néha
A GTAOnline-ra korábban mindig kaptunk ilyesféle stuntvideókat. Ha van kedved csinálj egyet, s ha indul az oldal, ki is rakjuk! Kép

#1037 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 17:59

Idézet

Idézet

vannak jók néha
A GTAOnline-ra korábban mindig kaptunk ilyesféle stuntvideókat. Ha van kedved csinálj egyet, s ha indul az oldal, ki is rakjuk! Kép
Tényleg Fojesz, mikor indul újra az oldal? Jó múltkorában tippek-trükkök után dúrtam a netet GTA: SA-ilag, és a legnagyobb, magyar bánya nem volt nyitva ... Kép
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#1038 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 19. 18:36

Idézet

Idézet

vannak jók néha
pont elromlott a fraps, megpróbálok vmit kezdeni vele, utána csinálok pár durva trükköt és küldöm
vagy vmi helyre felteszem, és mondok linket hozzá
de előtte javítok frapset

#1039 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 03. 19. 21:21

Idézet

Idézet

Idézet

vannak jók néha
Tényleg Fojesz, mikor indul újra az oldal? Jó múltkorában tippek-trükkök után dúrtam a netet GTA: SA-ilag, és a legnagyobb, magyar bánya nem volt nyitva ... Kép
Elvben egy-két héten belül indulnia kell... hosszú dolog ez, de megéri, mert nagyott durrantunk. :Đ

#1040 Felhasználó inaktív   VIII Satan 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 03. 20. 15:06

ok, szal még van 1-2 hetem, addig termelek vmit szorgalmasan
szerencse már megy a dolog, szal csak egy jó "SPOT" kell és beadok vmi faszát

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.