Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2006. 04. 19. 17:14
Csak versenyzős van?Olyan nincs ahol nem versenyezni kel
A szakáll nem szúr, csak a jó oldalra kell születni
Ezt meg érdemes megnézni:
Ezt meg érdemes megnézni:
Elküldve: 2006. 04. 19. 19:17
Nállam a sa nem möködött normálisan nem volt beszéd hangom és valamikor a radio sem szolt!pedig minden rednesen fel lett rakva!Igy uninstall lett a vége!apropó nem volt pénzem sem akármit csináltam nem kaptam pénzt semmiért sem! édekes. Nem ??
__,,,_(o) , (o)_,,,__ i see you !!!!! |
============= |
======================
Elküldve: 2006. 04. 20. 10:15
Sziasztok nem tudja valaki honnan lehetne letölteni a GTA San Andreas CD-crack jét?
mega help lenne
Üdv :Bicepsz
mega help lenne
Elküldve: 2006. 04. 20. 10:42
Idézet
Sziasztok nem tudja valaki honnan lehetne letölteni a GTA San Andreas CD-crack jét?
mega help lenne
mega help lenne
============= |
======================
Elküldve: 2006. 04. 20. 12:52
Idézet
Idézet
Waaa jatszik valaki MTA San Andreassal? A multiplayer San Andreasrol beszelek
Eszement moka!
Ha valakit erdekel akinek van barmilyen San Andreas-a (original, vagy csunya bunozos tort) az jelentkezzen
Nem semmi moka versenyezni a varoson keresztul 
Elküldve: 2006. 04. 20. 13:37
Idézet
Idézet
Waaa jatszik valaki MTA San Andreassal? A multiplayer San Andreasrol beszelek
Eszement moka!
Ha valakit erdekel akinek van barmilyen San Andreas-a (original, vagy csunya bunozos tort) az jelentkezzen
Nem semmi moka versenyezni a varoson keresztul 
ttman: nekem a cops & robbers a kedvencem
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2006. 04. 20. 18:18
Nem toom én még a sima részen elakattam! Sajnos pedig tetszett
============= |
======================
Elküldve: 2006. 04. 28. 09:05
A sima részen mármint nem a multi meg ilyeneken!Sajnos nem ment jól sokminden hibás volt benne !Ezért uninstall lett a vége!
============= |
======================
#1093 Guest__*
Elküldve: 2006. 04. 29. 19:13
Nekem a San Fierro-i snapshots-okkal lenne gondom. Három felvételt sehogysem tudok elkészíteni. A három látványos hely a következő:
1. Foster Valley, az öt darab, nagy kör alakú épület valamelyikét. Egyszer már sikerült lekapni, de már elfelejtettem.
2. San Fierro Bay, a nagy hajó. Egy küldetés is játszódott itt. A végén egy yakuza mestert kellett legyőzni egy katana-val.
3. Avispa Country Club, a teniszpályát is le kell szedni.
Na, ennyi a gondom. Ha valaki tudna segíteni, akkor agyon hálás lennék.
1. Foster Valley, az öt darab, nagy kör alakú épület valamelyikét. Egyszer már sikerült lekapni, de már elfelejtettem.
2. San Fierro Bay, a nagy hajó. Egy küldetés is játszódott itt. A végén egy yakuza mestert kellett legyőzni egy katana-val.
Elküldve: 2006. 04. 30. 19:58
Idézet
Nekem a San Fierro-i snapshots-okkal lenne gondom. Három felvételt sehogysem tudok elkészíteni. A három látványos hely a következő:
2. a híd fölötti nagy antennán
3. a pálya fölött a levegőben
Elküldve: 2006. 04. 30. 20:52
valaki segítene az img tool használatában? plz
msn: csumi8@citromail.hu
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360
Meg XBOX360
#1097 Guest__*
Elküldve: 2006. 04. 30. 21:00
Idézet
Idézet
2. a híd fölötti nagy antennán
3. a pálya fölött a levegőben
#1098 Guest__*
Elküldve: 2006. 04. 30. 21:17
Hát sajnos egyet sem találtam meg. Pedig biztos vagyok benne, hogy már a kör alakú épületet lekaptam egyszer!
. Nem tudnád megmondani Idavid, hogy honnan készítetted a képeket? És mikor? Mert már megőrülök ettől az egé
sztől!
Elküldve: 2006. 04. 30. 22:43
Először megnéztem a mostani mentésemmel de nem találtam, mert valószínű már meg van,
utána betöltöttem egy régi mentést ahol csak 1-2 küldetés volt kész és cheat kódokkal átrepültem és megnéztem.
Szerintem hasonló képp járj el te is.
utána betöltöttem egy régi mentést ahol csak 1-2 küldetés volt kész és cheat kódokkal átrepültem és megnéztem.
Szerintem hasonló képp járj el te is.
Elküldve: 2006. 05. 01. 08:57
Idézet
valaki segítene az img tool használatában? plz
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Súgó
A téma zárva.