Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2006. 12. 25. 11:00
az mér van, hogy mikor célzok meg vezetek elkezd körbe-körbe menni a kamera??
idáig ez nem volt...pedig má 1x végigcsináltam...
idáig ez nem volt...pedig má 1x végigcsináltam...
Elküldve: 2006. 12. 25. 16:41
help. haveromnak gyengébb gépe van, nekem szépen elment a SA, de neki csak 640*480-on. nem is ez a baj, de ugyanazzal a telepítővel ami nekem soha nem jelentkezett, nki igen: 2percenként hibaüzenet, és kilép ajáték. mi lehet a hiba? a gép, vagy esetleg valami kompatibilitási cula? nekem csak orvosság kéne, de gyorsan. kösz
PC-n tolom :)
Elküldve: 2006. 12. 25. 17:13
Háth lehet, hogy az a "gyengébb" gép már nem elég a SA-hoz!!!! Ha mégsem akkor tuti, hogy az ő rendszerével van a gond!!!
Üdv
Üdv
www.clubwave.hu --------> Enjoy
Elküldve: 2006. 12. 25. 17:27
igaz igaz, de akkor nem tom. nekem a Laptopon anno nem ment pedig csak a video maradt el, az is azért mert nem ismerte a game, de el sem indult. neki megsy szépen, alacsony grafon, de szépen. és kifagy.
Elküldve: 2007. 01. 01. 09:27
Idézet
igaz igaz, de akkor nem tom. nekem a Laptopon anno nem ment pedig csak a video maradt el, az is azért mert nem ismerte a game, de el sem indult. neki megsy szépen, alacsony grafon, de szépen. és kifagy.
Elküldve: 2007. 01. 06. 16:38
Vővült saját oldalam GTA San Andreas segédletekkel, képekkel, letöltésekkel. Nézzétek meg ha kiváncsiak vagytok rá:
<a href="omikron.tvn.hu">http://omikron.tvn.hu</a>
Elküldve: 2007. 01. 07. 22:43
szakértő??? papírod van?? fórumszabályzat. elég ha az aláírásod egy állandó reklám....
Elküldve: 2007. 01. 09. 10:11
Idézet
szakértő??? papírod van?? fórumszabályzat. elég ha az aláírásod egy állandó reklám....
Elküldve: 2007. 01. 13. 18:22
Halló, valaki segítsen!!!!
Láttam egy olyan San Andreas fotót, hogy San Fierro-ban egy Lamborghini Lp640-essel nyomult a fotó készítője!
Ilyen autót hogy viszek be a játékba (részletesen)????
Előre is ezer köszi!!!!

Láttam egy olyan San Andreas fotót, hogy San Fierro-ban egy Lamborghini Lp640-essel nyomult a fotó készítője!
Előre is ezer köszi!!!!
Elküldve: 2007. 01. 14. 09:40
Idézet
Halló, valaki segítsen!!!!
Előre is ezer köszi!!!!

Előre is ezer köszi!!!!
ha találsz olyat letöltöd és IMG Tool-al berakod pl. ennek a leírásnak az alapján: http://www.gtahungar...eiras.php?id=48
Elküldve: 2007. 01. 14. 15:13
én is teleraktam egyzsre vagány házakkal, über kocsikkal, +egyéb dolgokkal, de annyira elveszítette a hangulatát, h újratelepítettem.
Elküldve: 2007. 01. 14. 20:49
Amit te szeretnél csinálni (autót szerkeszteni a játékba), úgy hívják autómodding.
Ezúton is szeretnék minden kedves fórum használótól bocsánatot kérni amiért itt hirdettem GTA San Andreas-os oldalamat. Szégyenlem is magam ezért de mikor regisztrélok valahova soha nem olvasom el az oldal szabályzatát (olyan hosszúak...).
Mégegyszer boccs mindenkinek.
Elküldve: 2007. 01. 14. 21:52
nem gond, én is ma olvastam először, azt hittem ez is valami ratyi 10oldalas házirend. de nem! tök jó rövid.
Elküldve: 2007. 01. 15. 14:03
Segítség!
Először is köszi mindenkinek a segítségért az autómoddinghoz!
Mint írtam Lamborghinit akartam bevinni a játékba!
Ahogy mondtátok Img tool-al próbálkoztam!
Követtem a leírásban lévő utasításokat és átírtam a listán a Lamborghini csere autóját (Super GT), pontosítva a "supergt.dff" és a "supergt.txd" file-okat "supergt-old.dff" és "supergt-old.txd"-re. Remélem érthetően írom le!?
Utána azt kéri hogy másoljam be a listára a csere autót (Lamborghini murcielago lp 640), ami azonnal meg is jelenik a lista alján.
Na itt kezdek összezavarodni!!!(Mert a netes leírás elég pontatlan)
Kérdésem hogy át kell írnom a Lamborghinit is "dff" és "txd"-re????
Ha igen akkor ahhoz kétszer kell bemásolnom a listára????(mert nekem másképp nem sikerült)
Vagy csak bemásolom és úgy hagyom????
Már mindenfélével próbálkoztam, és ahogy azokra a helyekre érek a játékban ahol tudtam hogy lehetett Super GT-t találni az utcán (és gondoltam átcserélte lamborghinire) rögtön lefagy a játék!!!!
Mit csinálok rosszul????
Valaki SEGÍTSEN légyszi mert becsavaradom, egy napja itt szenvedek vele!!!!
Előre is ezer köszi!!!!
Mint írtam Lamborghinit akartam bevinni a játékba!
Ahogy mondtátok Img tool-al próbálkoztam!
Követtem a leírásban lévő utasításokat és átírtam a listán a Lamborghini csere autóját (Super GT), pontosítva a "supergt.dff" és a "supergt.txd" file-okat "supergt-old.dff" és "supergt-old.txd"-re. Remélem érthetően írom le!?
Utána azt kéri hogy másoljam be a listára a csere autót (Lamborghini murcielago lp 640), ami azonnal meg is jelenik a lista alján.
Na itt kezdek összezavarodni!!!(Mert a netes leírás elég pontatlan)
Kérdésem hogy át kell írnom a Lamborghinit is "dff" és "txd"-re????
Ha igen akkor ahhoz kétszer kell bemásolnom a listára????(mert nekem másképp nem sikerült)
Vagy csak bemásolom és úgy hagyom????
Már mindenfélével próbálkoztam, és ahogy azokra a helyekre érek a játékban ahol tudtam hogy lehetett Super GT-t találni az utcán (és gondoltam átcserélte lamborghinire) rögtön lefagy a játék!!!!
Mit csinálok rosszul????
Valaki SEGÍTSEN légyszi mert becsavaradom, egy napja itt szenvedek vele!!!!
Előre is ezer köszi!!!!
Elküldve: 2007. 01. 15. 20:02
Idézet
Segítség!
Mint írtam Lamborghinit akartam bevinni a játékba...
Mint írtam Lamborghinit akartam bevinni a játékba...

Súgó
A téma zárva.