HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#1661 Felhasználó inaktív   telefat 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 01. 18:11

Idézet

Idézet

boccs, még kezdő vagyok! Na szóval, a szabadesés küldiről lenne szó. Azt látom, hogy jön velem szembe az a gép, de azt nem tudom, hogy hogy szálljak rá. Sokan azt mondták, hogy forduljak meg és szálljak be abba a piros körbe, de az szinte lehetetlen!Kép Ha tudtok segíteni azt megkösözönöm!Kép
és nekik van igazuk, úgy kell. annyit tudsz vele trükközni hogy mikor felszálltál, magasabbra emelkedsz mint a bérgyilkos gép (a radaron ilyenkor már lefelé fog mutatni a 3szög) és mikor jön ismét a gép, ráfordulsz és kisebb zuhanórepülésben belerongyolsz a piros gyűrűbe ha végképp nem menne, esetleg megcsinálom neked

Nagyon szépen köszönöm! Igen, azóta már sikerült és pont így, de azért köszönöm!

Lenne viszont egy újabb kérédésem. San Fierroban a Zeros küldetéseket muszály megcsinálni a tovább jutáshoz?

GTA Forever and FIFA Forever! Ezek a legfontosabbak, de attól még a Fable is jó!

#1662 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 22:02

Idézet

San Fierroban a Zeros küldetéseket muszály megcsinálni a tovább jutáshoz?

nem, azok nem kötelezőek csak ha elakarod érni a 100%-ot

#1663 Felhasználó inaktív   telefat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 22:27

Idézet

Idézet

San Fierroban a Zeros küldetéseket muszály megcsinálni a tovább jutáshoz?
nem, azok nem kötelezőek csak ha elakarod érni a 100%-ot
Ó, igen. Na ezt nem tudtam. Köszi, szépen!

GTA Forever and FIFA Forever! Ezek a legfontosabbak, de attól még a Fable is jó!

#1664 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 22:56

De ahoz ,hogy elérd a 100%-ot még sok-sok alvás nélküli éjszaka és kitépett hajdarab kell majd...Kép...
Zerosnem meg fogadjunk hogy ott akadtál meg amikor a mini repcsivel kell lövöldözni, mindenki ott akad el, én meg könnyen megcsinálom mindig és még élveztem isKép. Mint a VC-ben az építkezést-robbantást.

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1665 Felhasználó inaktív   telefat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 05. 18:46

Végülis én még csak kezdő fórumos vagyok, de nem pang egy kicsit a fórumnak ez a rész?! Javítsatok ki nyugodtan, ha tévednék. Nem tud valaki egy jó storyt? Na jó ez csak vicc volt! De tényleg kéne egy téma.Kép

#1666 Felhasználó inaktív   Skygorn 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 06. 18:43

Lécci segítsetek!:Đ
Elakadtam a SWEET - LOS DESPERADOS küldetésnél, mert azt kérik, hogy Ceaser mellé vegyek fel 2 bandatagot.Nem sikerül sehogysem.Lécci mondjátok már el, hogy mit kell csinálni vagy nyomni:D.

Lécci segítsetek!:-D könyi

Nagyon kéne

#1667 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 19:39

Idézet

Elakadtam a SWEET - LOS DESPERADOS küldetésnél, mert azt kérik, hogy Ceaser mellé vegyek fel 2 bandatagot.Nem sikerül sehogysem.Lécci mondjátok már el, hogy mit kell csinálni vagy nyomni:D.

Nagyon kéne

Ha PC-én van ,meg akkor céloz rá a bandatagra és nyomd meg a G betűt.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#1668 Felhasználó inaktív   telefat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 19:43

Idézet

Nagyon kéne

telejesen igaza van az előbbi hozzászólónak. Így kell. Csak így tovább a játékban. A vége leég kemény lesz, de azért sok szerencsét:):D:):D

#1669 Felhasználó inaktív   telefat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 19:46

Igazából nekem is lekellen egy kis segítség. Azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudja-e valaki, hogy a Rockstar Games mikor jelenteti meg a következő GTA-t? Egyébként a San Andreas is full király, de azért kéne már egy új sikersorozati tag.

#1670 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 19:56

Idézet

De ahoz ,hogy elérd a 100%-ot még sok-sok alvás nélküli éjszaka és kitépett hajdarab kell majd...Kép...
Zerosnem meg fogadjunk hogy ott akadtál meg amikor a mini repcsivel kell lövöldözni, mindenki ott akad el, én meg könnyen megcsinálom mindig és még élveztem isKép. Mint a VC-ben az építkezést-robbantást.
A kis repülős kűldetések szerintem is nagyon jókKép, meg a többi repülős kűldetés sem rosz. Általában repülővel megyek mindenhová.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#1671 Felhasználó inaktív   telefat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 20:32

Idézet

Idézet

A kis repülős kűldetések szerintem is nagyon jókKép, meg a többi repülős kűldetés sem rosz. Általában repülővel megyek mindenhová.
Ez mind szép és jó, csak én nem szeretem a gépeket. Már mint azért, mert nem tudom őket vezetni. Pedig, ha tudnám akkor szeretném is. Én motor párti vagyok. De ha valaki elmagyarázná, hogy mi a taktikája vagyis a lényege, akkor megszeretném.

#1672 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 20:58

az ilyenekre rá kell jönni. finom gombnyomások, erőteljes gyorsítások,................. én mindig vadászgéppel randalíroztam, aztán FA18-Koreát játszva a szövetséges repülőket lőttem ki. onnantól kezdve ténbyleg rájön az ember, hogy a GTA csak az Fps-t nem tudja helyettesíteni. még.......................
PC-n tolom :)

#1673 Felhasználó inaktív   Alhun 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 21:02

Idézet

Igazából nekem is lekellen egy kis segítség. Azt szeretném megkérdezni, hogy nem tudja-e valaki, hogy a Rockstar Games mikor jelenteti meg a következő GTA-t? Egyébként a San Andreas is full király, de azért kéne már egy új sikersorozati tag.
Mivel az LCS és a VCS is megjelent már, úgyhogy a "nagy testvér"-re várunk, aki 2007. október 16. fog megérkezni PS3-ra és X-Box 360-ra.
Grand Theft Auto 4 Kép
Az élet elöttem áll és nem látok tőle semmit!
www.sepi.extra.hu

#1674 Felhasználó inaktív   telefat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 21:34

Mindenkinek köszönöm a segítségét. Látom ez egy olyan fórum, ahol mindeki segítőkész és barátságos. Ez így egy bagyon jó társaság. Így tovább!:Đ:):-D

#1675 Felhasználó inaktív   Skygorn 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 06. 21:41

köszi mindent:)királyok vagytok:)GTA FOREVER:)Kép

#1676 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 21:53

én imádok repülni, (főleg fejjel lefele Kép) rázuhanni az utcákra aztán visszahúzni, repkedni a felhőkarcolók közt eszméletlen király.nem tudom ti milyen bill. kiosztással repültök de én a VC-féle irányítás nélkül nem tudnék 1általán repülni,mondjuk az alap bill. kiosztás a SA-ban úgy szar ahogy van, egy percig sem használtam..

#1677 Felhasználó inaktív   telefat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 22:41

Akár mennyire is a repülést mondják jónak, akkor is a motorozás a best! Nincs annál jobb, mint amikor az országúton "repűl" az ember és az idő megállni látszik. Amikor a kép is elmosódik és mindenki olyan lassú melletted, mint a beteg teve. Persze annál nagyobbat lehet vele esni, amikor ütközöl. Szóval a motorozás a KépKépbest és GTA FOREVER:):Đ

#1678 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 06. 22:51

Főleg a cross motorral lehet nagyon menni, én hobbiszerűen repülgettem le a hegyekről vele, és néha majd fél percig repültem lefele ami ugye durvaKép. Esni meg mindennel lehet.
Egy tipp: menj fel a hegyre 3-as körözöttséggel (ami a térkép bal alsó részén van) ülj fel a biciglire és menj lefele az ösvényen a hegy lábáig meg vissza. Csak úgy repkednek fel és le a nehéz kocsik ,hogy öröm nézniKépKép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#1679 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 17:58

Idézet

Akár mennyire is a repülést mondják jónak, akkor is a motorozás a best!

egyéni vélemény. nálam pl. a motorok vannak az utolsó helyen...

#1680 Felhasználó inaktív   telefat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 21:18

Lenne egy elég hülye kérdésem, de azért feltenném. Szóval azt szeretném mrgtudni, hogy az utcai droggosoktól, hogy lehet drogot vásárolni? Lehet, hogy nem leht, akkor én tévedtem, de ha lehet akkor léci segítsetek ki.

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 86
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.