HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#1881 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 15. 17:28

sziasztok!! lenne egy kérdésem: szeretnék betenni új autókat és azt hogyan csináljam? mármint azt sem tudom hogy honnan kellene letölteni őket.

egy youtubos videoban láttam egy e30 m3-as general lee.ja meg volt shelby gt500 meg ilyen nyalánkságok.na ilyenek kellenének nekem.

köszi előre is.

#1882 Felhasználó inaktív   Yugi2000 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 15. 18:57

Idézet

sziasztok!! lenne egy kérdésem: szeretnék betenni új autókat és azt hogyan csináljam? mármint azt sem tudom hogy honnan kellene letölteni őket.

egy youtubos videoban láttam egy e30 m3-as general lee.ja meg volt shelby gt500 meg ilyen nyalánkságok.na ilyenek kellenének nekem.

köszi előre is.

Lejjebb a topicban van egy oldal: "Innen letöltheted..." katt az innenre, vagy ******** .

Idavid: letöröltem. Kipróbálom most és várom a további instrukciókat örömmel, kösz.Kép

#1883 Felhasználó inaktív   Yugi2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 15. 19:00

Eddig még mindig nem érzékeli a CDt.

#1884 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 16. 17:31

Idézet

DVD-t nem? amúgy nem tudom mi baja lehet, ha még nem tetted volna, próbáld újra telepítenivagy crack-eld be és nem fogja kérni a lemezt

#1885 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 16. 18:42

Idézet

Nekem is ezt csinálja, és eredeti....:Đ(

#1886 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 16. 18:51

na igen... tehát nem éri meg megvenni eredetiben... már ezt is tudomKép

#1887 Felhasználó inaktív   Utys 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 16. 20:39

Miért ne érné meg? (persze ha olyan árban van). Egy no-dvd crack és kész. Eredeti játékaimra is no-dvd cracket rakok ha lehet.

#1888 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 00:16

Nekem is csinált hasonlót, nem is 1x...csak mivel az a "no DVD crack" már rajta volt a gépen, nem mondhatta azt hogy "nem látom a DVD-t" ...(cd-tKép)
Na szóval a megoldás nálam az volt, hogy ki kellett törölni a gémbül a beállitásoké felelős file-t...Kép

A c:Document and SettingsfelhasználónévDokumentumokGTA San Andreas User Files könyvtárban van egy gta_sa.set nevű file...azt köll törölni...aztán mikor indítod a gémet, újrakonfizza...
Annyi a hátulütője, hogy neked megint be kell állitani minden gombot, meg a felbontást...stb...Kép

Próba cseresznye...nálam működik...

#1889 Felhasználó inaktív   Yugi2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 13:54

Idézet

Idézet

DVD-t nem? amúgy nem tudom mi baja lehet, ha még nem tetted volna, próbáld újra telepíteni vagy crack-eld be és nem fogja kérni a lemezt
Lehet, hogy karcos.

#1890 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 14:25

A karcokról jut eszebme...régen hallottam ezt a megoldást...és akkor jót nevettem rajta...Kép
"A KARCOS CD-T FOGKRÉMMEL KELL POLIROZNI" (lehetőleg valami "simával"...ne a legújabb "homokszemcsés blendamaed-del"Kép)
Aztán mikor 1x szükségessé vált, kipróbáltam, lesz ami lesz alapon, és működött...Kép

#1891 Felhasználó inaktív   kenny22 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 14:33

ez a karcos cd cucc készKép

#1892 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 18:20

Idézet

ez a karcos cd cucc készKép
EEzt énis kifogom próbálni!Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1893 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 17. 18:22

Idézet

A karcokról jut eszebme...régen hallottam ezt a megoldást...és akkor jót nevettem rajta...Kép
"A KARCOS CD-T FOGKRÉMMEL KELL POLIROZNI" (lehetőleg valami "simával"...ne a legújabb "homokszemcsés blendamaed-del"Kép)
Aztán mikor 1x szükségessé vált, kipróbáltam, lesz ami lesz alapon, és működött...Kép

öcsém, ezt még kipróbálom (ilyet se hallottam még)Kép

de mondjuk azt nem tudom hogy a fogkrém milyen anyagot tartalmaz, mely által a cd-t renbe hozza (lehet hogy a fluoridKép)

#1894 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 01:08

Igazából szerintem azok a "mikroszemcsék" dolgozzák meg a lemez felületén lévő karcokat...Kép
Azért nem szabad túl "durva" fogkrémet használni, hogy nehogy még több "csíkot" rakjon rá...
Tudom röhelyesen hangzik, de eskü működik...anno ps 1-en volt egy NFS gémem...eredeti, fekete!!! lemezen...(nem bakelitKép)
Szóval 1x úgy kaptam vissza, hogy már képtelen volt beolvasni a konzol,olan kárcos vót a CD...uh. hallottam ezt a havertól, és úgy gondoltam, rosszabb már nem lesz...és működött...Kép
(természetesen az az ember aki megkarcolta, azonnal öngyilkos lett...3xelütötte egy kamionKép)

Fontosnak tartom leírni: A POLIROZÁST KÖRKÖRÖSEN VÉGEZZÉTEK!!! (csak a gengébbek kedvéért)Kép

#1895 Felhasználó inaktív   Yugi2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 16:05

Ugye ez nem átverés?

#1896 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 18. 23:01

Félreértés ne essék...ez egy jótanács...senkit sem kötelezek arra, hogy esténként "fogmosást" vezessen be a DVD CD szekciójának...Kép
Nem vicc!!!...Csak viccesen hangzik első hallásra...nekem bejött...és ha valakinek van egy már igencsak hányatott sorsú lemeze, akkor nincs mit vesztenie...ki lehet próbálni...Kép
Még egyszer elmondom... NEKEM MŰKÖDÖTT!!! Kép

#1897 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 04. 19. 11:24

Helló mindenkinek!
Még nem tartok annyira előre a GTA SA-ban, de kicsit olvastam a gémről. Több küldetést is úgy kell kezdeni, hogy nem szabad fegyvereket vinni magunkkal. Nekem PS2-em van, de nem tudom, hogy hogyan lehet a fegyvereket letenni, vagy eldobni. Aki tudja a megoldást segítsen már nekem légyszi. Köszi
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1898 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 04. 19. 11:36

Idézet

Helló mindenkinek!
Még nem tartok annyira előre a GTA SA-ban, de kicsit olvastam a gémről. Több küldetést is úgy kell kezdeni, hogy nem szabad fegyvereket vinni magunkkal. Nekem PS2-em van, de nem tudom, hogy hogyan lehet a fegyvereket letenni, vagy eldobni. Aki tudja a megoldást segítsen már nekem légyszi. Köszi
Én ps2-őn vittem végig de ilyenről nem hallottam. Egyébként ha kifogy a lőszer a fegyvered eltünik.Kép

#1899 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 13:59

csak olyan van hogy (küldetésben) pl. beesel a vízbe és az összes fegyvered elúszik, neked nem kell velük semmit csinálni

#1900 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 19. 14:21

Én Pc-n toltamom...(pont tennap kezdtem újra megestKép)...de effajta kitételről én sem hallottam...ha valami "érdekesség" lesz a küldetésben, azt "intézi a gém"...nem kevered Te véletlenül a másik nagy kedvencemmel, a Hitman-nel??? Abban van ilyen...Kép

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.