a saját leírásom ugyan még nem publikus, de ha biztos hogy a 93-as hiányzik és a "sárga pöttyös" térképet használod akkor itt találod: Playa Del Seville, a stadiontól dél-keletre lévő kék házak közepénél, a járda melletti kőfalon.
Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2007. 09. 29. 08:19
Idézet
a saját leírásom ugyan még nem publikus, de ha biztos hogy a 93-as hiányzik és a "sárga pöttyös" térképet használod akkor itt találod: Playa Del Seville, a stadiontól dél-keletre lévő kék házak közepénél, a járda melletti kőfalon.
A sárgát használom és a 93. van szó. Én már több órát töltöttem el ezen a helyen de semmi, végigfújtam a kőfalakat látatlanba. Az tudna segíteni ha lefényképeznéd és én aztán biztosan ott keresném! Előre is köszi a segítséget.
![]()
Elküldve: 2007. 10. 01. 17:41
Hellosztok!
Lenne egy kérésem illetve kérdésem.
Letöltöttem a GTA San Andreas Patch et amikor fel telepítettem nem csinált semmit nem változtatott meg semmit ki irta hogy a Patch hibás.
Ha valakinek meg van a San Andreas Patch-e küldje el a konkrét címét vagy küldje el a progit ami a legjobb lenne.
A Patch az pontosan mi is???
Meg tudnátok mondani hogy hogyan kell a szexet előhívni nekem az a verzió van meg amibe még benne van csak nem tom hogyan kell előhívni.
A Vice Citynek van fejlesztettebb verziója mert nekem nincs de ha valakinek meg vannak küldje el.
az email cimem ha valaki el küldené a patchat.: davinci20@citromail.hu
Ui.:
Előre is köszönöm a bármilyen segítséget.
Letöltöttem a GTA San Andreas Patch et amikor fel telepítettem nem csinált semmit nem változtatott meg semmit ki irta hogy a Patch hibás.
Ha valakinek meg van a San Andreas Patch-e küldje el a konkrét címét vagy küldje el a progit ami a legjobb lenne.
Meg tudnátok mondani hogy hogyan kell a szexet előhívni nekem az a verzió van meg amibe még benne van csak nem tom hogyan kell előhívni.
A Vice Citynek van fejlesztettebb verziója mert nekem nincs de ha valakinek meg vannak küldje el.
Ui.:
Elküldve: 2007. 10. 02. 12:12
Idézet
Hellosztok!
Ui.:
Ui.:
Nemtom miért kell a SA-hoz patch... Nem is halottam ilyenről. Ha a 'a szex előhívására' gondolsz és jól értettem a kérdésed akkor úgy tudod ezt megvalósítani hogy felveszel egy kurvát(általában este vannak, oda mész mellé egy gépkocsival/valami tutival hogy jó legyen a vonzerőd/ és dudálsz neki és a kérdésére igent modasz, ha nem kérdez nem vagy elég vonzó) és keress egy elhagyatott helyet, megálsz és megvárod míg beszámol a hely elhagyatottságáról. Ha jó neki mehet a szex ha nem keress tovább. Ha a barátnői szexre gondoltál akkor szükséged van egy jól sikerült randira és ha hazavitted a kávéfelhívásra mondj igent(általában az y gomb) és aztán mehet az action.
![]()
Elküldve: 2007. 10. 05. 15:57
Gondolom sokan ismerik a San Andreas introduction videót,
ami a játék történetének előzményeit mutatja be 20 percben,
de ha valaki nem értette angolul az most letöltheti magyar felirattal.
A szöveg nem tökéletes, de legalább olyan mint a játék fordítása, sőt...
|Letöltés| (141MB önkicsomagoló winrar)
ami a játék történetének előzményeit mutatja be 20 percben,
de ha valaki nem értette angolul az most letöltheti magyar felirattal.
A szöveg nem tökéletes, de legalább olyan mint a játék fordítása, sőt...
|Letöltés| (141MB önkicsomagoló winrar)
Elküldve: 2007. 10. 05. 20:41
Már megint segítségre van szükségem... Sárga pöttyös térképet használom, s az első pillanatfelvétel még ment, de a 2. és 3. és a többi... Fogalmam sincs mit fényképezzek!!!! Valaki tud segíteni vagy egy olyan oldalt linkelni ahol elég részletes a dolog! Előre is köszi!
Elküldve: 2007. 10. 05. 21:35
Idézet
Már megint segítségre van szükségem... Sárga pöttyös térképet használom, s az első pillanatfelvétel még ment, de a 2. és 3. és a többi... Fogalmam sincs mit fényképezzek!!!! Valaki tud segíteni vagy egy olyan oldalt linkelni ahol elég részletes a dolog! Előre is köszi!
Elküldve: 2007. 10. 06. 11:14
Idézet
Idézet
Elküldve: 2007. 10. 06. 17:28
Idézet
Tök jó hogy vagy nekünk ldavid
Nekem is te segítettél még pár hónapja ebben-abban, de ez így már túl könnyű
Én még úgy csináltam, hogy megálltam a sárgával jelölt helyen és elkezdtem leskelődni a masinán keresztül. Aztán ha megtaláltam megtaláltam, he meg nem akkor addig kerestem míg megtaláltam, így hát megtaláltam.
De azért még egyszer köszi mindannyiunk nevében. 

Tényleg nincs mit. Ha már ilyen nagy fan vagyok, akkor legalább segítek ha tudok. ![]()
SWBF2: Az eddigi infók alapján nem.
Elküldve: 2007. 10. 07. 17:46
Idézet
Idézet
Elküldve: 2007. 10. 09. 10:12
Sziasztok most veszek valamelyik nap majd PS2 és mellé egy csomo játékot,remélem majd kérhetek segitségeteket tőletek ha San Andreasban netán megakadnák.
)
Elküldve: 2007. 10. 10. 07:13
Idézet
Sziasztok most veszek valamelyik nap majd PS2 és mellé egy csomo játékot,remélem majd kérhetek segitségeteket tőletek ha San Andreasban netán megakadnák.
)
Elküldve: 2007. 10. 19. 18:30
nekem az a gondom, hogy low-rider pattogtatásnál nem tudom miért, lelassul a játék és nem bírok megcsinálni egy low-rider meeting-en a pattogást. miért van ez? kipróbáltam max és min, grafon is úgy is lelassul teljesen
Elküldve: 2007. 10. 19. 19:13
Idézet
nekem az a gondom, hogy low-rider pattogtatásnál nem tudom miért, lelassul a játék és nem bírok megcsinálni egy low-rider meeting-en a pattogást. miért van ez? kipróbáltam max és min, grafon is úgy is lelassul teljesen
Elküldve: 2007. 10. 20. 15:15
Hali!
Valaki segítsen rajtam!
Hiába próbálok betenni saját zenéket, egyszerüen nem megy!
Mindent úgy csinálok ahogy a nagykönyvben megvan írva mégsem sikerül!
Amikor telepítettem a játékot a "USER TRACKS" mappát a Dokumentumokhoz rakta, remélem jó helyen van!
Illetve mp3 formátumú zenéket próbálok betenni mert hogy mindenütt azt írják hogy lehet! Remélem jól tudom!?
Örülnék ha valaki tudna segíteni!
Előre is ezer köszi!
Valaki segítsen rajtam!
Amikor telepítettem a játékot a "USER TRACKS" mappát a Dokumentumokhoz rakta, remélem jó helyen van!
Illetve mp3 formátumú zenéket próbálok betenni mert hogy mindenütt azt írják hogy lehet! Remélem jól tudom!?
Előre is ezer köszi!
Elküldve: 2007. 10. 20. 18:46
Idézet
Hali!
Valaki segítsen rajtam!
Előre is ezer köszi!
Valaki segítsen rajtam!
Előre is ezer köszi!

Súgó
A téma zárva.