HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2201 Felhasználó inaktív   krampuszka10 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 01. 16:36

Idézet

Idézet

Idézet

sziasztok fórumozok.remélem itt választ kapok a kérdésemre.annyi lenne a problémám,h havernak megvan a GTA San Andreas,csak a végét nem tudja megcsinálni,és addig nem adja kölcsön.szóval csak ennyi lenne h a játék legvégét,h kell megcsinálni?????előre is köszike mégegyszer.
Pontosan melyik az a küldetésKép
nekem annyit mondott h a legvége.valami utcára kell elmenni és embereket gyüjteni,de azt mondta, h nem tud senkit megszólítani, meg egyáltalán semmit nem tud csinálni.amúgy már azt hiszem minden kész van neki, csak ez hiányzik.

szia.irott??mert ha irott akkor sok adatot nem ir át.

tisztelettel:

krampuszka10

KépKépKépKépKépKépKépKépKéphttps://forum.hwsw.h...default/039.gif

#2202 Felhasználó inaktív   Callation 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 01. 19:01

Idézet

Idézet

Idézet

sziasztok fórumozok.remélem itt választ kapok a kérdésemre.annyi lenne a problémám,h havernak megvan a GTA San Andreas,csak a végét nem tudja megcsinálni,és addig nem adja kölcsön.szóval csak ennyi lenne h a játék legvégét,h kell megcsinálni?????előre is köszike mégegyszer.
Pontosan melyik az a küldetésKép
nekem annyit mondott h a legvége.valami utcára kell elmenni és embereket gyüjteni,de azt mondta, h nem tud senkit megszólítani, meg egyáltalán semmit nem tud csinálni.amúgy már azt hiszem minden kész van neki, csak ez hiányzik.
Nem tom melyik küldetés az, de a Gamekapocson fönt van a végigjátszás https://www.gamekapo...cikk/222/377/1/ (és magyarositást is tudok a játékhozKép)!

Figyeljünk oda ellenségeinkre, mert ők az elsők, akik felfedezik hibáinkat.
Még a legbutább embertől is lehet tanulni valamit.
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
Infulenza: jobb adni mint kapni

#2203 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 01. 19:17

Idézet

akkor ez a Los Desperados lesz
csak oda kell menni pár (zöld ruhás) Grove Street taghoz, becélozni, majd megnyomni a G billentyűt (PC-n)

#2204 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 02. 11:11

A legtöbb esetben, amikor valami olyan következik a játékban, ami még nem volt, kiírja a bal fölső sarokba hogy mit kell csinálni. Ha véletlenül nem bírod addig elolvasni, akkor menj a menübe és ott az egyik "izében" (nem jut eszembe a neve) mindig megmutatja, az utolsó utasításokat, párbeszédetek, minden szöveget, ami megjelent a monitoron, vagy a képernyőn.
Hajrá!!! Kép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2205 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 02. 11:38

ez így van, csak tudod a játék elején csak egyszer írja az utasítást, a Los Sepulcros küldetésben, és sokan mire a Los Desperados küldetéshez érnek ezt elfelejtik, és ott már nem is írja ki (igaz, a gombokból ettől még meglehetne nézni)

#2206 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 06. 07:54

sziasztok.megérdeklődtem, h milyen küldetésről van szó.egy vasútállomásra kell elmenni 3 arcért,de akármilyen autróval megy nem szállnak be,és nem csinálnak semmit.nem tudom ez mennyit segített,de előre is köszi a segítséget és nagyon rendesek vagytok h ennyien válaszoltatok.mégegyszer köszi
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#2207 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 06. 17:26

Idézet

sziasztok.megérdeklődtem, h milyen küldetésről van szó.egy vasútállomásra kell elmenni 3 arcért,de akármilyen autróval megy nem szállnak be,és nem csinálnak semmit.nem tudom ez mennyit segített,de előre is köszi a segítséget és nagyon rendesek vagytok h ennyien válaszoltatok.mégegyszer köszi
azért mert min. 2 Grove tagot kell hogy magával vigyen, alattad 3-al már leírtam

#2208 Felhasználó inaktív   Capo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 07. 08:22

Idézet

Idézet

azért mert min. 2 Grove tagot kell hogy magával vigyen, alattad 3-al már leírtam
köszi szépen a segítseget, nagyon rendes vagy!
ha el múltál 18,szeretsz pókerezni,és egy kis "zseton" is jól jönne,katt
Kép

#2209 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 10. 20:48

Elegem van má... 2 ugratás hiányzik. S nem tom melyikek azok. A statisztikában az összeset megtaláltam de nem teljesítettem:(. A másik pedig az, hogy töltöttem le visszajátszó mentőt([FP]SA Replay Handler) és nem tom, hogy mivel kell a mentéseket visszajátszani. Előre is köszönöm a segítséget! :Đ
..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#2210 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 11. 16:52

Idézet

Elegem van má... 2 ugratás hiányzik. S nem tom melyikek azok. A statisztikában az összeset megtaláltam de nem teljesítettem:(. A másik pedig az, hogy töltöttem le visszajátszó mentőt([FP]SA Replay Handler) és nem tom, hogy mivel kell a mentéseket visszajátszani. Előre is köszönöm a segítséget! :Đ

ilyenkor hasznos egy korábbi mentés, erre úgy tudom még segéd program sincs, így végig kell nézned mindet
én úgy szoktam megoldani hogy mindig megnézem hogy hol járok és nem maradt-e ki valamelyik, így amikor észreveszem és tudom hogy hanyadiknál volt még minden rendben, elég addig visszamennem

ez a replay handler az ismétléseket játszaná vissza? mert akkor értelmét nem látom, a játék simán megoldja (F3), csak tárolni kell a mentett visszajátsásokat

#2211 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 11. 18:56

én annál a küldetésnél tartok, hogy repülővel kell menni....de nem lehet magasna repülni mert lekapnak a radarok....

mennyi van még a gammábol?Kép

#2212 Felhasználó inaktív   kisboci12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 11. 20:51

Sziasztok! Szerintetek 4-es vidkártyával menni fog a GAME? Nagyon örülnék neki!! THX!KépKépKépKépKépKépKépKép
Anitaßaßa

#2213 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 12. 11:16

Idézet

én annál a küldetésnél tartok, hogy repülővel kell menni....de nem lehet magasna repülni mert lekapnak a radarok....

mennyi van még a gammábol?Kép

Ha jól tudom még ez után kell elmenni Las Venturas-ba (de javíts ki, ha tévednék és ott már végeztél), Las Venturas után pedig vissza kell menni Los Santos-ba. Ott aztán igen komoly jelenetek várhatóak. Szerintem még a játék egy harmada hátra van. Nekem három hónapig tartott amíg végigjátszottam...tartalmas egy game. Kép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2214 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 12:12

Szerintem Las Venturasban legalább van egy 10-12 küldetés, aztán Los Santosban is még kb 5. De a reptéren is van még tennivalód.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#2215 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 12. 15:20

köszkösz mind2tőknek....nem baj akkor lega a pro streetig elleszek vele...Kép

#2216 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 00:23

Idézet

Sziasztok! Szerintetek 4-es vidkártyával menni fog a GAME? Nagyon örülnék neki!! THX!KépKépKépKépKépKépKépKép
Tudom most én leszek a "láma", de mi az hogy "4-es vidkártya"???Kép
Amig valaki felhomályosit erről, íme a
GTA San Andreas rendszerkövetelménye:

Minimum:

* 1Ghz Pentium 3, vagy AMD Athlon processzor
* 256MB RAM
* 8x DVD-ROM
* 3,6GB szabad hely installáláshoz
* 64MB videokártya DirectX 9 kompatibilis driverrel (Gerforce 3 vagy jobb kártyák)
* DirectX 9 kompatibilis hangkártya
* billentyűzet, egér
Kép

Ajánlott:

* Pentium 4, vagy AMD Athlon XP processzor
* 384+ RAM
* 16x DVD-ROM
* 4,7GB szabad hely full installhoz
* 128+ MB videokártya
* billentyűzet, egér és említik ajánlottként a gamepad-et is.https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/032.gif

#2217 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 07:15

Idézet

Idézet

Tudom most én leszek a "láma", de mi az hogy "4-es vidkártya"???Kép
Amig valaki felhomályosit erről, íme a
GTA San Andreas rendszerkövetelménye:

Minimum:

* 1Ghz Pentium 3, vagy AMD Athlon processzor
* 256MB RAM
* 8x DVD-ROM
* 3,6GB szabad hely installáláshoz
* 64MB videokártya DirectX 9 kompatibilis driverrel (Gerforce 3 vagy jobb kártyák)
* billentyűzet, egér
Kép

Ajánlott:

* Pentium 4, vagy AMD Athlon XP processzor
* 384+ RAM
* 16x DVD-ROM
* 4,7GB szabad hely full installhoz
* 128+ MB videokártya
* billentyűzet, egér és említik ajánlottként a gamepad-et is.https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/032.gif
gondolom geforcera gondolt

#2218 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 07:18

én nekem minimum beállitásokon de elfut egy geforce mx 2.sen meg egy 800MHz-es procinKép

#2219 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 10:10

Idézet

Idézet

ilyenkor hasznos egy korábbi mentés, erre úgy tudom még segéd program sincs, így végig kell nézned mindet
én úgy szoktam megoldani hogy mindig megnézem hogy hol járok és nem maradt-e ki valamelyik, így amikor észreveszem és tudom hogy hanyadiknál volt még minden rendben, elég addig visszamennem

ez a replay handler az ismétléseket játszaná vissza? mert akkor értelmét nem látom, a játék simán megoldja (F3), csak tárolni kell a mentett visszajátsásokat

Igazából mikor elkezdtem csinálni az ugartásokat már kb. 20 készen volt. Vettem egy füzete és felírtam, hogy melyiknél nem írta ki, hogy 'Mutatványért 500 $'. Úgyhogy a lehetőségeket leszorítottam, de még így is nehéz. Nah, minde1. A replay handler elmenti a visszajátszásokat, de nekem az a problámám, hogy hogyan tudom azokat visszajátszani. Az igazi problémám, hogy Frapsel próbálkoztam felvenni videót, de kiértékelhetetlen amit elment, mert ha 15 fpssel veszem akkor már csak 10 marad jobb esetben. Nemtom, letettem minimumra a beállításokat és úgy sem lett 25-nél több. :-D

Egyébként köszi a segítséget!!!

..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#2220 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 13. 18:52

Idézet

Az igazi problémám, hogy Frapsel próbálkoztam felvenni videót, de kiértékelhetetlen amit elment, mert ha 15 fpssel veszem akkor már csak 10 marad jobb esetben. Nemtom, letettem minimumra a beállításokat és úgy sem lett 25-nél több. :Đ

Egyébként köszi a segítséget!!!

a fraps-hez kell egy jó gép is (nem ismerem a konfigod) de talán segít ha leveszed a felbontást,
a videónak úgysem kell valami nagy, főleg ha a felvétel méretét a felére állítod

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.