HWSW Informatikai Kerekasztal: Sorozatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sorozatok

#201 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 02. 12:35

Idézet

Született Feleségek 1-2 szezon
South Park 10. sorozat
Sopranos (Maffiózók) 6. szezon
Csengetett Mylord sorozat dvd-n
Neon Genesis Evangelion
Ghost in the shell: Stand Alone Complex 1-2 sorozat és a G1 is mostmár, úgy két perce
Csak nekem tűnik úgy, hogy a SP 10dik évadja gyengébb mint azelőzők? Amúgy most nálam is 24 megy, bepótlás. Kiváncsi leszek, milyenek lesznek a vizsgáim... Ha rossz előveszem InGent KépKép
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#202 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Kép Legtöbbet meló közben nézem, mert megy a photoshop, megy a meló és a másodlagos moncsin megy a sorozat... ekho mestertől tanultam Kép

#203 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet

Született Feleségek 1-2 szezon
South Park 10. sorozat
Sopranos (Maffiózók) 6. szezon
Csengetett Mylord sorozat dvd-n
Neon Genesis Evangelion
Ghost in the shell: Stand Alone Complex 1-2 sorozat és a G1 is mostmár, úgy két perce
Csak nekem tűnik úgy, hogy a SP 10dik évadja gyengébb mint azelőzők? Amúgy most nálam is 24 megy, bepótlás. Kiváncsi leszek, milyenek lesznek a vizsgáim... Ha rossz előveszem InGent KépKép
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#204 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 12:38

Nézőpont kérdése. Szerintem ezek is eléggé dúrva részek... Kép

#205 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 02. 12:40

én a lostot néztem az rtl-en most már csak cd-n a 2. évadot meg hát a barátok köztöt nézem évek óta
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#206 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 05. 02. 13:46

Idézet

én a lostot néztem az rtl-en most már csak cd-n a 2. évadot meg hát a barátok köztöt nézem évek óta
a barátok közt már nem olyan mint régen volt. Én is néztem,de azóta hogy szinte minden régi szinész eltűnt belőle, már nem olyan érdekes. De a lost nagyon jó

#207 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 02. 13:50

imádom a filmeket, de a sorozatokat még jobban.
De a sorozatok között is vannak rosszak.

#208 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 05. 02. 13:51

Idézet

Idézet

a barátok közt már nem olyan mint régen volt. Én is néztem,de azóta hogy szinte minden régi szinész eltűnt belőle, már nem olyan érdekes. De a lost nagyon jó
nah ja, én mint fő "barátokköztológus" is azon a véleményen vagyok hogy ez már nagyon erőltetett (az első évadokhoz képest is :Đ), ellenben a Bundy család történetét már kívülről tudom, minden évad (asszem) megvan de ha tehetem mindig megnézem a trévében a részeket.
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#209 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 05. 02. 13:53

Idézet

Kép Legtöbbet meló közben nézem, mert megy a photoshop, megy a meló és a másodlagos moncsin megy a sorozat... ekho mestertől tanultam Kép
lol jó ötleteid vannak, asszem ezt én is bevezetem :Đ
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#210 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 02. 13:54

Idézet

Idézet

Idézet

nah ja, én mint fő "barátokköztológus" is azon a véleményen vagyok hogy ez már nagyon erőltetett (az első évadokhoz képest is :Đ), ellenben a Bundy család történetét már kívülről tudom, minden évad (asszem) megvan de ha tehetem mindig megnézem a trévében a részeket.
én is imádom a Bundy családot, és soha nem hagynám ki egy részét sem ha esetleg adják a tv-ben

#211 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 02. 14:40

mit nem szerettek?

#212 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 03. 12:46

de jó hogy nem ir senki ide

#213 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 05. 03. 13:39

Inkább írjuk azt amit szeretünk :Đ

Nálam most az utóbbi fél évben ezek mentek eléggé:

24, Prison Break, Desperate Housewives, Lost, The 4400, Battlestar Galactica, Fawlty Towers, Invasion

Az örök dolgok, amiket folyamatosan újra és újra nézek, mert nem lehet nélkülük élni:

South Park, Monthy Python's Flying Circus

#214 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 05. 21:51

nem tudja valaki ,hogy honnan lehet szerezni/letölteni/megnézi Cowboy Bebop részeket? (nem a filmet, azt már láttam)

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#215 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 10:40

Idézet

nem tudja valaki ,hogy honnan lehet szerezni/letölteni/megnézi Cowboy Bebop részeket? (nem a filmet, azt már láttam)
Torrenten szerintem fennt kell lenniük, elég komoly a rajongótábora.
Gaming is beliving...

#216 Felhasználó inaktív   szpiiit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 10:52

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

én is imádom a Bundy családot, és soha nem hagynám ki egy részét sem ha esetleg adják a tv-ben
egy időben én is néztem a Barátokat bár az régen volt. az hogy már a 3ezer valahanyadik rész van az már azért kicsit durva! DE AKKOR IS A LEGJOBB SCI-FI SOROZAT A STARGATE!!! Csak az a kár hogy nem lessz játékba SOHA!!KépKép

#217 Felhasználó inaktív   szpiiit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 10:57

esetleg nem tudja vki hogy honnan lehet letölteni a LOST-ot mert én csak annyit láttam amenyi a tv-ben volt(RTL) és azt se tom hogy az hány rész! na mind1 HA vki tud olyan oldalt ahonnan lelehet tölteni a sorozatot AKKOR ÍRJA LE LÉCI!!!!!!!!!Kép

#218 Felhasználó inaktív   Pete1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 06. 11:42

Én inkább az A+(/+)-t nézem.
Jó mesék vannak rajta 22:00 után.KépKép

#219 Guest__*

Elküldve: 2006. 05. 06. 14:33

Nálam a LOST a favorit. Most, hogy szünet van, a Rejtélyek városát nézem, de érdekel a 24 is. Sz'al ennyi.:Đ

#220 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 09. 19:29

Lassan a Prison.Break kerul teritekre nalam. Jelenleg az elso 13 resz van meg. Vagyis lesz meg lassan. De igazabol nem tudom, hogy elkezdem-e, mert meg van egy resz amit nem adtak le. Lehet megvarom a 24 veget es csak utana.. Ehh, ugyse birom ki addig, tul sok jot olvastam a pb-rolKép. Mindenesetre, remlem a fox nem all elo megint vmi durva sorozattal, mert mar nem birom, nekem ez a 2 is sok(k). Vagyis sok lesz.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.